lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Aja, še glede ideje. Na forumu Dvojčki imajo temo Dvojčki 2008, kamor se po porodu preselijo mamice dvojčkov in te fejst punce imajo seznam točno tak kot je bil Larčkin predlog. Mogoče bi me potem tudi nekaj takega zorganizirale, samo da bil bil pač Dvojčki 2009. Kot sem videla si izmenjujejo izkušnje, mere itd... Sam...Ne piše se toliko...Le zakaj.. Le kdo ve zakaj tko malo pišejo? Noki, lahko dodamo, meni se zdi v redu ideja, samo jaz sem malo gledala za nazaj, pa sploh ne dobim več od pikice in perside pdp in kdaj sta rodili, kako težke otroke...kaj menite ostale? Če se javita sami in dodata bo super, bom pripravila 'teren'. Potem pa, ko se vas ene 5 kom nabere, pa odprete na dojenček, dvojčki 2009 in se bomo vse tja počasi preselile. Verjamem pa, da bomo takrat manj aktivne. Belen, tudi meni zaporeden ni prišel v ožji izbor. Za 3D se bom odločila, ko bom vidla, če dobim kako slikico nasl. teden na 2. MF. Do sedaj imam 1 slikco iz 1. uz, in dve iz NS. To je vse . Tle pri nas so res neverjetno skopi. Poleg Mf pri moji sem imela le še 1 uz, prvi in Ns, a ni to malo malo?? Hedi, bom tud jaz pogledala za tiste chicco ležalnike, so lepi Taškica, hvala glede 3d. Se bom odločila v sredo, kaj nardiva. Tole s suho kožo je mene več kot dva meseca matralo, zdaj se mi zdi, da je bolje. Oljno milo, oljne kopeli, olje še in še, pa sem bila vseeno ves čas luskasta in srbelo me je najbolj po hrbtu. Mislim, da nam vse pojesta, da je to to. Raven vit. in mineralkov se poriši, tai pa so možno rezultati. Vse bo ok, hedi. Moje blage, komaj opazne brcike so danes za malekost bolj prisotne. Ene razlagajo, da spat zarad tega ne morejo. Ma kje, mene božajo , zgleda pa, da veliko spita in da jima lega z glavico navzdol in pogled proti trtici ustreza. Lepo soboto vsem!