nokes
|
dan, no, ta je pa dobra, skorpija, da imava isto g. res je faca, čeprav zdaj ne hodim več k njej, pač pa v porodnišnico do poroda. je brezveze hodit na dva konca. kile??? sem najprej goljufala malo navzgor, ker sem mislila, da bom imela kako kilo v dobrem, pa bom lahko zgoljufala navzdol, pa ja!!! sem kar kmalu prišla na realno težo, no zdaj pa itak sam še skoz zobe siknem, ko me vprašajo! drugače pa se vama je super pokopilo potovanje in zamrznjenčki. najboljše je takrat, ko je najmanj pritiskov in pričakovanj. nama je uspelo v 1. postopku, ko sploh nisem vedela, kaj naju čaka, živela sem od enega pregleda do naslednjega, pa od ene špike do druge, pa do punkcije, transferja, testa... ležalniki: upam, da bosta naša pamža hotela biti noter , drugače pa ja, z lokom in barvno usklajena , lupinice ne pridejo v poštev za odlaganje, baje niso primerne! v ležalnikih pa jih imaš vedno pri sebi, ko kaj počneš, pa še varna sta, ker sta pripeta. belen, jooooj, o vozičkih smo pisale nekaj strani nazaj, daj preberi malo kakšne starejše poste, da ne pišemo vsega jovonanovo . najvažnejše je, kje in kako misliš voziček uporabljat (po mestu ali teren), če imaš prostor za shranjevanje, teža, vzporedni/zaporedni, ... uf, da dodam: rmmaja, vozek se mi zdi velik, ko je narazen, ko je zložen, pa se mi ne zdi tak velik, zaenkrat mora it v cliota!!! je pa lep, ne? zgleda, da je nekaj v zraku, ker tudi sama že cel dan čutim krče in sem že ponoči razmišljala, da kaj pa če je že čas!!?? no, tukaj ste me spomnile na magnesol, pa sem ga vzela in je boljše. pa buscopan tudi pomaga, če so krči premočni.
< Sporočilo je popravil nokes -- 30.1.2009 11:54:34 >