|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
30.1.2009 18:19:38   
Grethy
user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
30.1.2009 18:26:49   
Fargesia
iii grethy, kaka lepa pikapoka!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
30.1.2009 18:29:39   
Anonimen
Miška, bravo za dober UZ in pridobljeno municijo!!! user posted image   user posted image   user posted image  Pri meni se je pa kar moj user posted image  javil za injekcije. user posted image  Aja, pa še nekaj: prosim, nič ne omeni tisti najini skupni prijateljici, ker sem se zaenkrat odločila, da ne bom nič povedala. user posted image  

BEBIII, potem imamo pa medve isti problem - jaz imam tud zamašene jajcevode, endometriozo in PCO, moj je pa zaenkrat ok.. Mi je pa v sredo G rekla, da očitno je bila novembra na HSG še ena majhna luknjica, ker je barvilo šlo v en jajcevod (sicer minimalno, ampak ok). Sedaj na laparo je bilo pa 100% neprehodno, tako, da se je očitno zamašila tudi tista luknjica. user posted image  Držim pesti, da čimprej dobiš pošto in potem M, da boš postala narkomanka. user posted image

Lep večer vam želim.user posted image

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
30.1.2009 18:33:36   
Fargesia
miska, pa kaj si ti nora...kaka dobra stimulacija...men gredo dobesedno kocine pokonci k vidim tega tipa...matr je dober...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
30.1.2009 18:37:16   
Grethy
Na Fargi enga simpatičnga

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
30.1.2009 18:38:08   
Fargesia
ahhhaaaaaaahhhhhhhaaaaaaa, zdej sem se skor poscala od smeha!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
30.1.2009 18:49:20   
Grethy

Pol bi ti pa zihr tale papir pršu šprav za popivnat

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
30.1.2009 18:50:51   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Pol bi ti pa zihr tale papir pršu šprav za popivnat

user posted image

uf uf...tale bi bil za kaj drugega dober....user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.1.2009 19:03:21   
Grethy
seveda seveda, sej to sem mela v mislih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.1.2009 21:13:19   
neela
Ma ne morem verjet, s čim ve onesnažujete ta nedolžni forum....z jezičnim skret papirjem....ja buhpomagej....user posted image user posted image ...grethy - ma ti si mi pravi norc! user posted image

Miška
- BRAVO PUNCA!!! Ful sem vesela zate, da se ti dogaja! user posted image Kdaj greš potem na UZ. Tak si želim, da bi se vsaj enkrat srečale tam v tisti kamrici....

suzi
- ne bit jezna. Bila sem ravno v Lj, ko je Fargi sporočila dobre rezultate, pa sem jo pobarala, če bo dala za rundo. Potem pa je iz te runde padla mehiške. Veš, me manekenke ne moremo zdržati dolgo brez papice, smo kot sladkorci...

lučka, užitkarca -
kaj dogaja kaj danes?

BEBIII
- naj ti čakanje na papirje čimprej mine!!!

Martinki - kakšen svojevrsten rekord? Da je to zate kratek al dolg ciklus?

Fargi pa broji sitno....najprej minute do stopke, potem pa ure do zmagoslavnega IUI-ja!!! JUPIIIIII GO GIRL!!! user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
30.1.2009 21:32:31   
lučka 25
Martinki, všeč mi je tvoj način razmišljanja. Ni panike in slabe volje, če je rekordni ciklus. Naslednjič pa ma, da bo "ciklus" še veliko daljši za vsaj 10 mescov.user posted image

Greti, ti pa si faca. Tista stimulacija in papir sta sploh zakon.user posted image

Fargi, zdaj je pa stopka že padal. user posted image

neela, jaz sem dobro. Smo mele dečve plan ga it mal žurt, pa je potem od ene mož padel v hibo zarad sladkorne. Pa smo odpovedale. Zdaj pa lepo kavčkam doma. Mojga sem pa vseen poslala na moški večer.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
30.1.2009 22:05:22   
Grethy
Ja marijasvetapomagej Lučkica ... sam slikce popkam gor ...

no še tebi eno najdem na hitro pol grem pa mižat ... mam mal notr za prnest od tega tedna

No kera Lučka si zdej ti ???

Tale  user posted image ????

Al tale   user posted image ?????

Al sem še kakšno falila ???

Kako pa kaj tvoje stanje ???

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
30.1.2009 22:14:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja marijasvetapomagej Lučkica ... sam slikce popkam gor ...

no še tebi eno najdem na hitro pol grem pa mižat ... mam mal notr za prnest od tega tedna

No kera Lučka si zdej ti ???

Tale  user posted image ????

Al tale   user posted image ?????

Al sem še kakšno falila ???

Kako pa kaj tvoje stanje ???

user posted image

user posted image  Tale sem, tale. Ker sem sladka. user posted image

Drugače pa je user posted image  stanje dobro in naj tako tudi ostane.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
30.1.2009 22:19:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ma ne morem verjet, s čim ve onesnažujete ta nedolžni forum....z jezičnim skret papirjem....ja buhpomagej....user posted image user posted image ...grethy - ma ti si mi pravi norc! user posted image

BOHLONEJ TUD TEB user posted image

bo tale okrog pršu pa te pretipal user posted image

pol ti bo pa žal       user posted image

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
30.1.2009 22:49:22   
miska73
Vidim, da je Grethy dons čist not padla v cortkane slikce...

Fargi a je stopka padla? Če še nucaš kej stimulacije, veš kje me najdeš.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
31.1.2009 0:31:08   
Martinki
Neela prej sem bol na šverc tipkala in nisem mela dost časa bolj obširno razložit. Običajno moji ciklusi variirajo od 34 do 56 dni. Zdej sem pa že 4 mesece zapored dobila user posted image  na 37 dan zato sem bla dons po en stran ful vesela, da sem jo dobila (če je že - na testu, ane). Očitno se bojo stvari počasi postavile v prave tirnice. Čez dober teden pade prva bownova terapija in pol bo oh in sploh vse user posted image . Treba je pozitivno gnat naprej, aneuser posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
31.1.2009 9:07:12   
neela
Dobro jutro!!!! Da še tukaj skuham kavo....k mam glih aparat priključen...user posted image

user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
31.1.2009 9:13:02   
neela
Grethy, hvala za raznobarvno pozornost. user posted image Verjemi mi, sedaj bi privolila tud v tistega strička sam, da grem v akcijo, ki bi rezultirala v enem velikem debelem +!

Fargi,
kako si mi? Še spančkaš od stopke??

lučka, res si ti tista sladka, kajne?? user posted image

Martinki, ja, sem si mislila, da je bolj v tej navezi tvoja navdušenost. Tud sama imam take svoje naravne cikle in me naravnost v obup spravljajo. Ravno trenutno sem v taki fazi - pred 2IUI, čakajoč na M, da štartam, pa M kar noče pridet.

miška
, kdaj greš naslednjič na UZ?

Mimogrede punce,.....sem zjutraj delala CB in je en velik debel - !! user posted image user posted image user posted image user posted image V navodilih Primolut-a piše, da se ne svetuje jemanja tablet pred izostankom M vsaj 8 tednov. Jaz tečem sedaj sedmi teden. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Počakale na 8 tednov al začele jemat Primolut?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
31.1.2009 9:34:35   
lučka 25
neela, vidim da te M še kar heca. jaz ne poznam toliko te tablete. Jaz sem Prometrium uporabila tudi za sprožitev M, ker ima le-ta dvojno funkcijo, da potem tudi podpira nosečnost. In zato ni nič nevarno tudi, če si noseča, pa jih začneš jemati pred izostankom M. Za te tvoje tanlete pa ne vem pomagat. Pa saj ne moreš verjet, da te lahko ena taka stvar tako zelo zeza. Ja, poklicat pa tudi danes nimaš koga. Edino pišeš na MON dr.P.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
31.1.2009 10:20:46   
neela
lučka, ja, mogoče res to naredim. Čeprav malo dvomim, da dobim od njega jasen odgovor. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
31.1.2009 10:34:03   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Grethy, hvala za raznobarvno pozornost. user posted image Verjemi mi, sedaj bi privolila tud v tistega strička sam, da grem v akcijo, ki bi rezultirala v enem velikem debelem +!

Ti kr pejdi v akcijo, magari k unmu stričku,

mi bomo pa

user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
31.1.2009 10:44:13   
Anonimen
Jutro. user posted image

grethy, dobre slikce. user posted image   user posted image

neela, hvala za kavo. user posted image

fargi, kako si?

Moja M je pa danes prišla!!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
31.1.2009 11:01:21   
miska73
Ooooooo, kaka čast...
Suzi se je čez viken priklopola na RR...
Se mi zdi, da si na dobri poti, da postaneš dokončno zasvojena user posted image
Bravo za M user posted image

Neela pojma nimam o tistih tabletah.
Pa dej že zrihti tega hudiča od M. Držim pesti
Pa hvala za kavico. Se je prilegla.

Fargi kje si? Manjka poročilo o padli stopki.

Grethy ti si že popcala to rundo Klomifena ... pomankljivo po Krucetovo user posted image

Jst mam pa naslednji UZ v ponedeljek 9.2.
Danes pa startam s težko municijo. JEEEEEEEEE...
Pa s pitjem piva - za tole še nism čist sigurna, ampak si ga bom mogoče povsem obredno danes enega odprla.

A ja, pa dobro jutro.. al je že dober dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
31.1.2009 12:18:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Grethy ti si že popcala to rundo Klomifena ... pomankljivo po Krucetovo user posted image

Ja ne boš verjela da res, čeprav sem skoz vpila da se bom nardila da sem pozabla, pa pol se ni blo treba nč nardit, so mi leta pomagala ... pa teta skleroza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
31.1.2009 12:39:30   
Fargesia
čiv buc bav!!!

moja stopka je padla ob 22h...sem preživela!

danes sem pa vstala ne vem kdaj, samo to vem da sem že celo stanovanje popucala...aja včeraj sem šla k zdravnici in mam bolniško...v sredo mam kontrolo...se je vse skup preselil na grlo...mam tak žameten glasek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......