|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
30.1.2009 12:54:00   
nmag
Janja,mislimo nate,drži se.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
30.1.2009 13:16:46   
jernejav
Evo pa da se še jaz malo javim.
Danes sva z user posted image  ns csd uredila vse papirje za porodniški dopust in očetovstvouser posted image user posted image user posted image ... tako da potem ne bo treba....
Sem pa dodala še nakej slikic v album....
Sedaj pa v službo....lep dan vsem....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
30.1.2009 13:57:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

sonček-tudi možno, pol se boš ti mene ziher spomnla, ker nazadnje ko sem bila tam sem si naročila kar tri sendviče, ker se nisem mogla odločit katerega biuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jA jaz že od avgusta ne delam ,user posted image user posted image user posted image user posted image se mi pa tudi meni vsake toliko zlušta te hrane sedaj k ne dela,.zadnjič sem pojedla velikoooooooooooooo-solata premier,promo krompirček in HBuser posted image user posted image user posted image
Pojdi na shrani.si in daj tam sliko gor potem pa paste semuser posted image
janja:hvala
jernejav:uuuuu kako sta že bila pridna ,sedaj vemo koga povprašat če kaj ne bomo vedleuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
30.1.2009 14:08:08   
brigita23
sonček-hvala se ne bom več matrala, jo bom raj kr v album dalauser posted image , aja pol si pa ti tud tak kot jst...bolniška od začetkauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
30.1.2009 14:14:23   
jernejav
sonček, seveda lahko vprašate, res ni nič drugega, kot pa da izpolnite obrazce, ki jih imaš ti pripete ob seznamu nosečk in jih neseš v službo, da ti izpolnijo plače. user posted image pa še ni potrebno sosit zdaj, pač pa potem ko se user posted image rodi. Za očetovstvo pa pelji svojega user posted image zraven. Samo pazi da se ti ne zgodi kaj takega ko nama, ko nama je pri priimku otroka vpisla čisto tretjega in še dobro a sva videla....bi se skoraj potem lahko pisal čisto x od naju, haha....

Neposredna povezava do sporočila: 3155
30.1.2009 16:08:53   
Pat74
Danes pa nismo zgovorne, da ne bomo padle na drugo stran... Meni je tak čuden dan, me malo glavobol matra, pa zgaga peče, a bo že.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
30.1.2009 16:18:45   
štorkljica
Oj,
Hvala za čestitke in lepe željeuser posted image , avto je zglancan v nulo.

Ja danes pa je res neki tak malo čuden dan, neki nizki pritisk nagaja, pa še mrzlo je ko hudič.
Že komaj čakam v ponedeljek ko mam najprej pregled pri svoji gin pol pa še 3D UZ v MB. Iiiiiiiiiiiuser posted image  Me prav zanima, če se bo bejbi kaj pokazal, pa če bo še spol pokazal, pol bo pa moj čist adijo ob sreče.
Kaj delate čez vikend? Jaz še ne vem, bom mogoče jutri al pa ziher v nedeljo skutine retaše z črešnjami pekla.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
30.1.2009 16:54:07   
duda1
jarnejav: Napisala si, da si urejala papirje za očetovstvo. Kako pa gre to pred rojstvom user posted image  ?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.1.2009 16:58:18   
jernejav
Šla sva na CSD in tam sva povedala da želiva urediti očetovstvo še pred rojstvom.  Potrebuješ samo svoje osebne dokumente in to je to . Morata pa iti oba. Potem je pač že ob rojstvu oče vpisan v rojstni list in tega ni potrebno urejat. 

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.1.2009 17:07:00   
duda1
jernejav: najlepša hvala, tega nisem vedela. Kaj pa otrokovo ime že moraš vedet?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.1.2009 17:09:32   
jernejav
Ne, samo povedati morat po komu se bo otrok pisal in pod ime vpišejo priimek. Smo kar uredili vse, ko sem ravno morala vložiti papirje za porodniški dopust...

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.1.2009 17:10:11   
jernejav
Še to, očetovstvo se prizna le v primeru, da nista poročena...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
30.1.2009 17:22:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-hvala se ne bom več matrala, jo bom raj kr v album dalauser posted image , aja pol si pa ti tud tak kot jst...bolniška od začetkauser posted image

ja že od začetkauser posted image user posted image
jernejav:hvala  in če me bo kaj zanimalo te pobaramuser posted image a to greš lahko že prej,kajti moj otrok bo prijavljen po očetu ,no pisal se bo po njemu ,jaz bom pa kot samohranilka,kako je pa s tem a ve katera?
štorkjlica:in koko se je peljati z avtomuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3163
30.1.2009 17:38:57   
jernejav
Vseeno je če si ti samohranilka ali če živita skupaj, moj user posted image se bo tudi pisal po njem, je pa res da sva prijavljena v skupnem gospodinstvu. Vsak user posted image mora imeti vpisanega očeta, ali to naredita prej ali potem pa je odločitev vsakega posameznika. Papirje za porodniški dopust je potrebno oddati 60 dni pred predvidenim rojstvom. Meni se zdi super da lahko vse te stvari urediš že pred porodom, saj potem ni potrebno z malo user posted image skakati od ene pisarne do druge. Oče pa za koriščenje očetovskega dopusta vloži papirje v roku 3 dni od rojstva otroka. Tako da sedaj se vam ni potrebno obremenjevati s tem da mora obrazce nesti v službo da mu jih potrdijo, saj ne bodo veljali, ker morajo biti vpisane plače od 12 mesecev, torej še marčevska, če boste rodili v aprilu.  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
30.1.2009 17:44:22   
sonček85
ja to vem da 60 dni pred porodom ,jaz pa komaj papirje dobim 24.2 točno 2 meseca pred porodom.No bom vse začela urejat takoj tist tedn k dobim  papirje.
A oče pa lahko da potem za vlogo za očetovski dopust ,super ,ni potrebno prej.user posted image user posted image user posted image
Ja naš bebi po imel primek po očetu ,to bom uredila prej ,kot samohraanilka pa tako potem urejam po pordu ,ko je baje 1 mesec časa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
30.1.2009 17:47:09   
jernejav
Nihče te ne bo spraševal glede tega, ali si samohranilka ali ne. Sej ne komplicirajo če tudi zamudiš z vlogo papirjev kakšen dan. 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.1.2009 18:56:14   
Pat74
Nmag še tule, da boš ja vidla: če boš pla na srečanje ljubljančic, a se lahko zmenva?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.1.2009 21:04:07   
mlavla
čer..

po dolgem času se vam malo javljam...

mi smo ok...v torek sem imela pregled za cuker...v ponedeljek (2.2) pa ima redni pregled..pa takrat izvem izvide...
drugače pa se zadnje čase učim in učim in še enkrat učim..upam,da mi pred porodom rata naredit čim več izpitov...
Neža je pa ful pridna..zadnji teden pa je revca tko prehlajena...

se vam še kaj oglasim

upam,da ste vse ok..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.1.2009 22:25:58   
frutolina
Punce kaj ste opazle da je že druga marčevka rodila user posted image ....  me postaja počasi že strah...

zdaj grem pa dalje pepelko gledat user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
   RE: aprilčice 2009-II.del
30.1.2009 23:55:25   
anca
Da se še malo javim, za konec tedna...

danes sem dobila injekcijo za rh-, nič strašnega, nisem niti čutila..

v sredo sem oznanila v službi naši novi ravnateljici, da bom najverjetneje s počitnicami že nehala delati (se pravi do 20.2., oz. bolniška od 2.3. naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ) ni bilo sploh problema.

Strij zaenkrat še nimam, ampak me moj user posted image vsak večer maže in masirauser posted image Bomo videli kaj še pride.. Aja, imam pa eno olje od eucerina, pa eno od welede.

Spim zdaj 2 dni malo boljše, mogoče zaradi masaže, ali pa je bila kriva tudi luna..

detelja - uaau kakšen trebušček!! user posted image user posted image

NenaLena - s spanjem in bolečinami imamo skoraj vse enake težaveuser posted image

aja punce, a ve katera kako je kaj z reo27? Že dolgo se ni nič javila..

Lepo spiteuser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
31.1.2009 8:08:03   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Punce kaj ste opazle da je že druga marčevka rodila .... me postaja počasi že strah...

Frutolina sploh ne razmišljaj o kakšnem prezgodnjem porodu - boste videle drage moje prvorodke, še zamujale boste in boste zato že vsega naveličane, pa še komaj boste čakale, da bo porod mimo.user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
31.1.2009 8:53:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Nihče te ne bo spraševal glede tega, ali si samohranilka ali ne. Sej ne komplicirajo če tudi zamudiš z vlogo papirjev kakšen dan. 
aha super se mi je zdelouser posted image
frutolina:videla ja danes k sem prišla na rač.Saj drugi mesec bodo pa že tako naše pupe rojevale ,najprej tiste ki majo user posted image user posted image nato pa že tiste ,ki majo rok na zač.mesecauser posted image hitro ,prehitro gre toleuser posted image
ne za reo nič ne vem in tudi april se včeraj ni nič javila ,kolikor sem videla.

Je pa naša Junonca zopet v bolnici ,a naj vas pomirim ni nič hujšega.Vam sama pove kaj in kako ko pride nazaj ,vas pa vse lepo pozdravljauser posted image

no evo mi pa še kr prehlajeni in mami že prav skrbi da preveč pritiskam k smrkam ,no ampak dokler mali brca in nagaja mamici je po moje vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi vročine niuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
31.1.2009 8:53:28   
detelja
Janja ti lepo samo počivaj...sicer pa je pri meni tudi tako včasih cel dan nič ne zaznam, da bi mi otrdeval trebuh potem pa pride dan, ko samo grem do wcja pa imam takoj trd trebuh...kaj ti je pa gin. kaj rekla glede otrdevanja trebuha?

anca ja, bušči pa je kar velik...že komaj najdem kaj za oblečt...še malo pa bom kot najstnice-pol trebuha bom kazala venuser posted image

Frutolina ne razmišljaj o prezgodnjem porodu...me imamo še čas-aprila je rezervirano za nas...

danes je spet tako nek turoben dan... na vsak km pade ena snežinka...jaz bi pa rada, da sije sonceuser posted image ...ta sneg mi pa gre že za živce...en dan ga ful zapade drugi dan pa ga več nikjer niuser posted image

in kaj lepega boste delala zdaj vikend? moj lubi cel vikend dela...jaz bom pa našemu bebiju likala cunje, vsak dan nekaj zlikam pa se mi zdi, da jih je še vedno tolkuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
31.1.2009 8:56:46   
sonček85
  evo da malo prestavim naš seznamče naprej ,user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 31.1.2009 8:58:35 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
31.1.2009 8:58:25   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             05.02            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             11.02           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)             13.02                   LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            03.02             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             10.02           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             24.02           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                  user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           26.02                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           05.02               user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)       10.02                  user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           17.02                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            10.02                  LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
37.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
38.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           04.02              user posted image   LJ
39.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
40.matt                             (št. 1, št. 0)        

41.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
42.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                    user posted image LJ
43.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
44.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
45.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
46.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
47.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             9.2 3d,18.02 user posted image CE  
13.04.
48.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
49. vud                             (št. 2, št. 1)           12.02                  SG
50.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
51.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image   MB/CE  
52.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
53.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
54.pat                               (št. 2, št. 1)                                
55.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                 user posted image LJ 
56.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.02            user posted image LJ      
57.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
58.lily32                           (št. 1, št. 0)
59.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

60.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02             user posted image KR
61.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
62.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02             user posted image LJ
63.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
64.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.02                SG
65.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
66.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image 13.02            user posted image user posted image LJ
67.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
68.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
69.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
70.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02             user posted image   PO  
71.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.02             user posted image MS

72.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
73.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
74.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         13.02           user posted image TRB
20.04.
75.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
76.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
77.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
78.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

79.frutolina                        (št. 1, št. 0)          25.02             

21.04. 
80.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
81.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
82.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
83.goričanka (36)             (št. 2, št.1)          30.01 4D            NG       

23.04.
84.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)           02.02                TRB                         
85.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.02           user posted image PT             
86.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
87.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.02              user posted image   CE
88.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                  user posted image
89.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            12.02           user posted image   MB
90.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.02          user posted image CE  

25.04. 
91.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             09.02              MS
92.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02          user posted image PO
93.Patrica                          (št. ?, št. ?)
94.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)user posted image user posted image                      user posted image user posted image Dolenjska
26.04.  
95.anca(27)                      (št.
1, št. 0)                                 user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)              20.02            LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)             25.02
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)              09.02       NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             09.02            CE
29.04..
106.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)                                BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           19.02              CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

02.02
Štorkljica 3D
mlavla
03.02
Piruri
detelja
04.02
angelito
NinaMM
05.02
Srečka82
simonaa
NenaLena
09.02
diti 3D

Trenutno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?