ella.
|
Dobro jutro, bejbike, glede strij: sem včeraj letela v šoping in kupila eno bio kremo proti strijam in, angelito, tvoje priporočilo weledo olje. Včeraj sem poskusila le kremo. Je pa res, da so strije vidne, ko kožo recimo obs trani trebuha dodatno s prsti še raztegnjem, tako da upam, da ni še vse izgubljeno. Hvala za pomoč, lepotičke. Moj malček je pa do sedaj na vsakem pregledu po NS ležal z glavico navzdol, tako da ne vem, al je tako len, da se nič ne premika, ali pa je to od nekdaj njegova najljubša poza, v katero se vrača z dnevnega sprehoda po ostalih delih maternice Se pa še vedno navajam na močnejše brce, ki me kar prestavijo, da ne govorim o tem, da vidim izbokline potovati po površini trebuha Crazy občutek!!!! A sem vam že zatežila, da imamo novega bugabooja? Takega Denim z rdečo kombinacijo...Brigita, sva važički,a ne? No, je pa to zaenkrat vse, akr imava za bejbija, tako da se itak nimam kaj preveč za hvalit. Bo treba počasi sprintat seznam in iti v šoping. Vsem želim lep dan, Juno, razturaj na predavanju, Detelja, tvoj buši je za v učbenike!!! Sonček, žogica, Aleksandra poboži še zame. O takih psihopatih kot je pa tisti "oče", pa tudi govorit ne morem, ker se mi fizično obrača. Sem ravno v avtu danes poslušala in nisem mogla verjet. Baje je v šoli predložil potrdilo, da ne hodi več v šolo, ker je na izobraževanju v tujini... Brezveze o tem, danes je petek, začetek lepih stvari v lepem vikendu papa