Anonimen
|
Pozdravljene sonosečke! Uf, komaj sem se prebila čez vse strani ... enostavno vas ne dohajam. Ta teden so me kar namučili vsi pregledi: najprej v ponedeljek dat kri na Transfuzijsko, potem v sredo ob 7h zjutraj na tešče cuker, pa dat še kri za tokso in ostale preiskave, vmes je dragi skočil po injkecijo za Rh-, pa še injekcija v rit ... pa končno domov spat. Spanje in križ - Ne vem, ali je krivo to, da sem v 29t, ko je baje ful pospešena rast bebice, toda mene vse tišči in veže, še vedno me vsake toliko matra zaprtje, pol pa me še napihne, kar naši deklici gotovo ne paše. Noči so kar mučne, saj mi noben položaj prav ne paše, iz enega boka na drug, seveda obvezna blazina med nogami ... Se že zdaj komaj spravim v posteljo in si mislim, joj kaj šele bo, ha. Toda, ni kaj, to bo treba vzdržati, še malo, pa bomo tam. Srečanje 20. v Celju - Jaž žal ne bom uspela, ker sem že zabookirana, toda upam, da se bomo pred aprilom dobile še kaj v Ljubljani, sem takoj za. Vzmetnica - Midva sva za najino deklico kupila kar v Ikei in izgleda kar solidna, pa še draga ni bila, okrog 40 evrov. Je že preoblečena in čaka v posteljici. Sem videla, da ve že veselo perete in likate cotice. Jaz bom počakala tja nekje do konca marca in takrat šele začela, da se vmes ne nabere preveč prahu. Ker je pa absolutno treba vse prej oprati. NinaMM - Sem zasledila, da si imela izpit iz estetike. Kaj pa študiraš? Sama sem namreč filozofinja in je bila estetetika tudi med mojimi izpiti. Materinska šola - A bo katera od vas hodila na materinsko v ZD Bežigrad? Jaz začnem 9. februarja in tudi moj dragi ne bo uspel iti na vsa predavanja, tako da bi prišla prav kakšna družba, pa potem pade kakšna kavica ... . Porod - Tista, ki ureja seznam, če lahko pri meni popravi kraj poroda, po vsej verjetnosti ne bom rodila v Lj, saj sem iz različnih strani slišala same negativne kritike. Se trenutno dogovarjam, da morda grem rodit na Ptuj, saj poznam osebno eno babico in glede na to, da je babica zelo pomembna, se mi pa mogoče celo uspe dogovoriti, da rodim v skladu s svojim porodnim načrtom. Predvsem pa, da imam zagotovljeno intimo, saj bi zagotovo zamrznila, če bi mi nonstop neki ljudje skakali v porodno sobo. Baje je v Lj kot na železniški postaji, pa ker imajo tako gužvo, se jim j..., kaj si ženske želijo, so zelo arogantni in svojevoljni. Na ženske pritiskajo iz različnih strani, če imajo slučajno drugačne želje glede poroda, kot sami verjamejo, da je prav. Javim, ko izvem kaj novega. Toliko zaenkrat, se slišimo drug teden po pregledu, pridno čuvajte svoje bušije, pa naj bo spanec čim bolj "normalen". Čao čao, NenaLena
|