|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice 2009-II.del
29.1.2009 15:27:09   
detelja
ella. moja prijateljica je rekla, da ji je edino pomagalo čisto mandljevo olje...dobiš ga v lekarni pa itak ga rabiš za user posted image ...sicer pa je itak vse odvisno kako elastično kožo imaš itd..jaz ko se najem imam občutek, da me bo ob l in d strani razneslo, tak pritisk tam čutim...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.1.2009 15:41:30   
nmag
Punce preklopte TV na program reality zone,če ga imate,so vsak dan ob 15.30 porodne zgodbice,jaz že gledam.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.1.2009 15:42:07   
ella.
Pat, no,pa si me mal pomirila, thx user posted image
Detelja, super, hvala, imam doma eno Niveino olje, pa bom do naslednjega obiska Muellerja to uporabila...sem pa do sedaj ful mleko in še gel z aloe vero, tako da dvomim, da bo kaj bolje...sam da ne bo slabše.
A ostale pa nič nimate strij? Srečke user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.1.2009 16:34:56   
detelja
ella. jaz trenutno še ne opazim, da bi imela strije...sicer pa sem slišala, da ene dobijo takoj po porodu...sicer pa je še čas, da nas presenetijo...jaz si drugače mažem joškice, trebuh, zadnjico in stegna z navadno dm kremo za telo za zelo suho kožo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.1.2009 17:09:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sonček85 iskreno sožalje...zdaj, ko smo že pri teh žalostnih temah bom povedala, da sem obe babici izgubila na svoj rojstni dan...dolgo časa sem imela občutek krivde, ampak kaj moraš...moramo živeti naprej pač bilo je tako naključje...

drugače pa je naš bebi tako živahen, ko sedim me kar naprej brca v rebra na destni strani, še malo pa bo zadel joškicouser posted image  drugače pa se zadnje dni počutim, kot slonček balonček
hvala in moram rečt da se lahko kar podpišem pod tole,nevem kaj imajo naši otročki proti našim rebram na desni strani,mene tudi moj največkrat brca ko sedim ali pa ležim ravno  na desni straniuser posted image user posted image user posted image user posted image Mene pa moj kliče moja mala žogicauser posted image user posted image user posted image user posted image
cveta:lepo da so sprejeli tako dobro novičko in da boš lahko vse lepo pripravila vse za vašega kodrčkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem gledala poročila na pop tv kaj bo ob 19 pa ne vem ali sem čula narobe ali prav da je 5 letnica noseča ker jo je oče zlorabil.Ali je 15 letnicauser posted image Lahko rečem samo grozaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.1.2009 17:40:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Punce preklopte TV na program reality zone,če ga imate,so vsak dan ob 15.30 porodne zgodbice,jaz že gledam.

te oddaje tudi jaz pogosto gledam...ampak sorry, meni je to tako bedno, ko tam ženska rodi poleg pa stojijo vsi sorodniki pa gledajo, snemajo... no ne vem...kaj takega si jaz res ne želimuser posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.1.2009 17:45:32   
nmag
Imaš prav to tudi meni ni všeč,je čisto dovolj da je samo možek zraven.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.1.2009 18:06:27   
nmag
Joj sonček prav si imela,lasten oče naredil otroka svoji 15 letni hčerki,kako grozno in nagnusno.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.1.2009 18:14:18   
detelja
joj, kakšne zgodbe, da mi je kar slabo...jaz ne vem kaj je tem ljudem, da se spravijo na svojega lastnega otroka oz. da se sploh spravijo na otroka...jaz bi take ljudi tako mučila...najbolj pa je meni osebno čudno, ko kak očim/oče spolno zlorablja otroka leta in leta in mati pa trdi, da ni nič posumila...meni je to ful čudno...npr. ta zgodba fritz ali kaj je že bil, da žena ni nič posumila, da je imel mož 24 let zaprto hčerko in da je nonstop hodil v klet itd...pa to so meni take zgodbice, da mi gre kar na bruhanje...žalostnouser posted image user posted image ...zadnjič sem nekje po radiju zasledila, da je baje največ otrok spolno zlorabljenih prav doma med štirimi stenami...user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.1.2009 18:16:14   
sonček85

Joj sonček prav si imela,lasten oče naredil otroka svoji 15 letni hčerki,kako grozno in nagnusno.
ja kaj takega si ne želim in ne želim nikomur.Groza kaj delajo nekateri starši  z otroci,včasih pa še matere vejo kaj pa nočejo povedat ,ker jh je strah možov.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.1.2009 18:40:54   
detelja
user posted image
user posted image
user posted image

evo, tak pa je moj bušči danes (29t6d)...še dober, da ne vidite kaj se vse dogaja v tem buščiju...take zabave, da se mi kar sline cedijouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.1.2009 19:14:59   
Pat74
Detelja tvoj bušček je pa že res prava žoga! Kako pa kaj hrbet, križ? najbrž kar mal boli, a ne?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.1.2009 19:32:17   
brigita23
o babe
vidim, da ste pridn čvekale dansuser posted image , sem šla mal cotke gledat v Beneton,lepšga pa ni ne.
Pol sem mogla še pa za sebe neki kupit, ko grem jutri na eno proslavo....mislim katastrofauser posted image , nič pametnega. Res da je trenirka zadnje čase moja zvesta prijateljica, sam kej elegantnega pa za nosečnice ni za dobit tuki v Celju.
Kot da smo stare mameuser posted image , tak da nakonc sem v Naf Naf našle eno lepo oblekco, ki me je razveselilauser posted image .
Detelja-lep buši, okroguuser posted image , te kr dohajam.
ella.-lahko poskusiš z naravno vlažilno masko za telo, jogurt polnomasten zmešaj z parimi žlicami medu, se namaži in nato oprhaj, po maski ne uporabljaj mil...pomaga

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.1.2009 19:38:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Detelja tvoj bušček je pa že res prava žoga! Kako pa kaj hrbet, križ? najbrž kar mal boli, a ne?

hvala za vprašanjeuser posted image  moj križ in hrbet bolita tako ko sam hudič...včasih si sploh ne morem zob umit tako, da bi bila nagnjena nad umivalnik...noge pa tudi začnejo fajn bolet...glih likam za našega bebija pa sakih toliko časa moram mal v sedeč položaj...itak si več ne morem najt mesta ne na stolu in ne v posteljiuser posted image  moj me včasih kliče kar oma, ko se kaj hecava...itak že komaj splezam iz avtauser posted image  in potem ko se končno namestim se nekdo v mojem trebuščku tako na veliko pritožuje, ker njemu tako ne paše in potem mamica spet popustiuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.1.2009 19:41:25   
sonček85

user posted image
user posted image
user posted image

evo, tak pa je moj bušči danes (29t6d)...še dober, da ne vidite kaj se vse dogaja v tem buščiju...take zabave, da se mi kar sline cedijouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je lep buši,pa večji k mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi tvoj križ,no pa saj bo pa potem bolje k boš držala angelčka v naročjuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.1.2009 19:44:58   
brigita23
sonček-ka si ti hodla na poslovno komercialno šolo?...Si mi ful znana pa pojma nimam od koduser posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: Aprilčice 2009-II.del
29.1.2009 19:57:42   
sonček85
Hodila sem na frizersko,potem pa še izredno na A bituro.Mogoče me pa poznaš iz moje službeuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.1.2009 20:02:44 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.1.2009 20:09:59   
Anonimen
Pozdravljene sonosečke!

Uf, komaj sem se prebila čez vse strani ... enostavno vas ne dohajam. user posted image Ta teden so me kar namučili vsi pregledi: najprej v ponedeljek dat kri na Transfuzijsko, potem v sredo ob 7h zjutraj na tešče cuker, pa dat še kri za tokso in ostale preiskave, vmes je dragi skočil po injkecijo za Rh-, pa še injekcija v rit ... pa končno domov spat.

Spanje in križ - Ne vem, ali je krivo to, da sem v 29t, ko je baje ful pospešena rast bebice, toda mene vse tišči in veže, še vedno me vsake toliko matra zaprtje, pol pa me še napihne, kar naši deklici gotovo ne paše. Noči so kar mučne, saj mi noben položaj prav ne paše, iz enega boka na drug, seveda obvezna blazina med nogami ... Se že zdaj komaj spravim v posteljo in si mislim, joj kaj šele bo, ha. user posted image   Toda, ni kaj, to bo treba vzdržati, še malo, pa bomo tam. user posted image

Srečanje 20. v Celju - Jaž žal ne bom uspela, ker sem že zabookirana, toda upam, da se bomo pred aprilom dobile še kaj v Ljubljani, sem takoj za. user posted image

Vzmetnica - Midva sva za najino deklico kupila kar v Ikei in izgleda kar solidna, pa še draga ni bila, okrog 40 evrov. Je že preoblečena in čaka v posteljici. user posted image Sem videla, da ve že veselo perete in likate cotice. Jaz bom počakala tja nekje do konca marca in takrat šele začela, da se vmes ne nabere preveč prahu. Ker je pa absolutno treba vse prej oprati.

NinaMM - Sem zasledila, da si imela izpit iz estetike. Kaj pa študiraš? Sama sem namreč filozofinja in je bila estetetika tudi med mojimi izpiti.

Materinska šola - A bo katera od vas hodila na materinsko v ZD Bežigrad? Jaz začnem 9. februarja in tudi moj dragi ne bo uspel iti na vsa predavanja, tako da bi prišla prav kakšna družba, pa potem pade kakšna kavica ... user posted image .

Porod
- Tista, ki ureja seznam, če lahko pri meni popravi kraj poroda, po vsej verjetnosti ne bom rodila v Lj, saj sem iz različnih strani slišala same negativne kritike. Se trenutno dogovarjam, da morda grem rodit na Ptuj, saj poznam osebno eno babico in glede na to, da je babica zelo pomembna, se mi pa mogoče celo uspe dogovoriti, da rodim v skladu s svojim porodnim načrtom. Predvsem pa, da imam zagotovljeno intimo, saj bi zagotovo zamrznila, če bi mi nonstop neki ljudje skakali v porodno sobo. Baje je v Lj kot na železniški postaji, pa ker imajo tako gužvo, se jim j..., kaj si ženske želijo, so zelo arogantni in svojevoljni. Na ženske pritiskajo iz različnih strani, če imajo slučajno drugačne želje glede poroda, kot sami verjamejo, da je prav. Javim, ko izvem kaj novega.

Toliko zaenkrat, se slišimo drug teden po pregledu, pridno čuvajte svoje bušije, pa naj bo spanec čim bolj "normalen". user posted image

Čao čao,
NenaLena

Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.1.2009 20:12:41   
brigita23
možno, pojma nimamuser posted image , al pa sem te s kom zamenjala. V glavnem pa sej veš kakšne smo nosečnice, da marsikaj pomešamo, pa pozabimo, pa zamenjamo, pa še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.1.2009 20:20:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

možno, pojma nimamuser posted image , al pa sem te s kom zamenjala. V glavnem pa sej veš kakšne smo nosečnice, da marsikaj pomešamo, pa pozabimo, pa zamenjamo, pa še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
ja res je user posted image user posted image user posted image A hodiš veliko v McDonald's?Mogoče si me tam videlauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.1.2009 20:30:21   
*Junona*

Takemu bedaku bi pa na silo vlekla kožo dol s k..... Pruser posted image debil....grrrr.... To me pa tako razjezi.

Ok... zdej se umirjam... Kako ste? JAz sem se spet cel dan pripravljala na jutrišnji nastop, vsaj tema je fajna - uradno potrdilo.

Ok, grem zdej čekirat, kaj ste kej napisale.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.1.2009 20:30:53   
*Junona*

te oddaje tudi jaz pogosto gledam...ampak sorry, meni je to tako bedno, ko tam ženska rodi poleg pa stojijo vsi sorodniki pa gledajo, snemajo... no ne vem...kaj takega si jaz res ne želimuser posted image

Se podpišem pod to. Cela žlahta pol tam visi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.1.2009 20:31:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Pat, saj vem, da bo vse drugače zdaj, le zanimalo me je, če se da to omejiti s čim. Ne bomo pa plastičnih plačevali, smo svoje obdobje lepega telesa že prerastli user posted image

Sonček; thx. Bom še mal bolj mazala za vsak slučaj, pa kar bo, bo :) Itak je nemogoče, da ob takem brcanju koža ostane ista user posted image

Ellca, js si mažem z Bubchen losjonom za nosečnice - zaenkrat vse ok.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.1.2009 20:32:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Junona-ti pa dans dolg masiraš dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image , se nič ne javiš, pol boš pa spet zvečer okupirala forumuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja zdaj je dragi komaj domu pršu po moje user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se bo šele začelo masiranje

ja lahko se zmenimo in si menjamo tel.št preko ZS in se čujemo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.1.2009 20:33:38   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

goričanka:doborodošla ,in lepo ker si se dala kar sama  na seznam ,samo ni pravi ,ta je že stari.Sem sedaj poravila in javi se še kaj

Dobrodošla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, ti si pa res pridna, ker tako vestno urejaš seznamček.
Js sem ga tut od začetka, ampak se mi je potem nekako ustavilo, zdej pa itak nimam časa. Pridna si.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?