Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:53:47
|
|
|
|
lex
|
črnobel je zaradi našega fotošutinga (smo se včeraj igrali,mami je pa norela s fotkičem okoli) no evo take smo meli pomagam sestavljat kocke
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 22:31:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 22:33:28
|
|
|
|
ilatic
|
Hvala vsem za čestitke! (jutri se bom cel dan zahvaljevala) Lex Alina obvlada. Kateri jezik pa je to? Me bo lahko naučila? Ker je full simpatičen!! HB danes ste pa malo klofale. Jaz čakam dragega da pride s treninga, pa se mal javljam!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 22:52:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, samo da se pofočkam. Posvet uspel, dočakala stoječe ovacije (kako paše ) in sem se naklepetala za naprej in nazaj. Ko je 130 žensk in par moških odšlo, so mi punce pomagale pospraviti in zdaj se bašem s stvarmi, ki so ostale: piškoti, zavitki, sendviči... No, jaz v sredo na Trojane žal ne morem, ker imava RA. Ker niste in niste dale datuma, sem si vzela to pravico in sem ga določila pač tako, kot je meni pasalo. Zato je tak datum. Res pa je, da nikoli ne bo vseh. Zdaj grem pa vodoravno pred TV, moj gleda 8888, mogoče pa še kaj bo. Sva pa včeraj pripravljala dobrodošlico do zgodnjih jutranjih ur. Nočka, P.S.: Me hoče nekaj slaba vest grabit, ker sem začela jamrat z odvajanjem od RR-ja, pa vidim, da so ene zaresno vzele tole odvajanje. Upam, da ne zaradi mene. Ali pač? Briga me, ali kako pravi Almera - me ne gane. No, v resnici me, ampak se navajam na debelo kožo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 22:57:42
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, samo, da nisi kaj mene imela v mislih, ker jaz sem se hecala vse tisto glede odvajanja , je tako prav prišlo sem pa tolk zaspana, da grem spat, sem ravno končala pogovor z Mitjem, ker bom glihkar dol padla s tega stola.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 23:00:27
|
|
|
|
lex
|
ilatic to je malo kitajščine pomešane z papagajščino, rahlo se čuti nekaj primesi domače pristne koroške slovenščine, pa tudi kak english in germany bi se vmes našel btw tole je pa samo zate ILATIC VSE najboljše za rojstni dan in da ostaneš točno taka kot si!!!!!!!! NA ZDRAVJE
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 23:07:51
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška rovarka...pavza???? another spy, jesus!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 23:25:41
|
|
|
|
rovar_ka
|
lex - slike, video kak so luškani vsiiiiii
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 23:33:42
|
|
|
|
tims
|
Samo na hitrco se oglasim, pol pa v pojstlo. Tim je končno doma . Sem jokala k zmešana, ko sem ga zagledala. Je potem, ko sem ga stiskala k seb reku, da nej ga spustim, ker ga bom zadušila. . Sam se mu je pa vidlo, da mu je kar pasal, ko sem ga objemala. Men pa tud. No, v glavnem zdaj že spi v svoji pojstl, Nina se pa dere v svoji pojstli. Prov ne zastopim jo. Utrujena tok, da glava boli, si menca učke, zeha, drema, pol pa k da bi zanalašč bla pokonc . Lex, Alina bo pa tršica. kaj? Ful je luškana. Sej kr grem. Mogoče bo pa tamala zaspala . Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 23:49:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
Tims - no, pa si ga dočakala
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 0:04:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 0:24:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 0:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 0:26:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 0:27:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 0:28:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 8:20:49
|
|
|
|
osa3
|
Lepo sončno dobro jutro! ... da malo presekam to "morečo tišino" po odhodih. Nič ne bom komentirala, ker mislim da nima smisla. Kot vas je že nekaj včeraj napisalo, tudi jaz tukaj predvsem prebiram izkušnje, prosim za kakšen nasvet, podam kakšen odgovor ... namesto da bi že žlj-tič gledala Friends-e. No hotela sem vam sporočiti, da sem v četrtek naročila copatke (preko copatki.si) in jih včeraj že dobila po pošti. Meni se zdijo super. Plačala sem jih preko klika. Najdla sem pa še eno spletno stran. http://www.malamasa.si/ Ima mogoče katera izkušnje z njimi? Coraly jaz bi tudi morala imeti kakšno Sparovo nalepko. Pošlji mi naslov na ZS. Lep vikend vsem!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 8:59:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 9:07:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dobro jutro tudi od mene! Ponoči smo se dojili žblj-krat Na sumu imam rdečega hudiča, obiskal bi me naj naslednji teden Čist sem scuzana Vidim, da vas vedno več zapušča forum - vsem, ki ste odšle in še mislite v bodoče it - lepo se imejte in se kaj oglasite Se pa je ozračje tu gor drastično spremenilo kar čez noč, žal... No, jaz srčno upam, da boste čvjake čvekale dalje, ker jaz ne grem nikamor!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 9:11:15
|
|
|
|
rovar_ka
|
Danes pa zares... Ilatic, happy birthday
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 9:43:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 9:47:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 9:50:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 9:52:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 10:10:24
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 pa madona, sej večina nas je tle takrat, ko smo same, brez možekov in ko otroc dremajo. ali se sami igrajo na puzzlih no, kakor želijo - jaz ostajam. evo, se podpišem pod to
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?