Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 18:58:06
|
|
|
|
netki
|
no fino...julijke bodo zamrle v pondelk ko blacky pride, pa nobene od nas ne bo.....sam res nikol ni blo problema, zdej k je pa blacky to napisala pa kr capljate stran.....če je bil to namen ok, grem še jst sam neki povejte....kaj pa če prestavimo na sredo srečanje (pridobimo lex, pa mogoče mirjam in še kakšno ki v četrtek ne more)...samo predlagam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 19:00:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 19:03:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 19:31:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 pa res je luštna trenerka... kaj pa ostale?? hihi, to je že skoraj tak kot bi oskarje gledal...dajte gor slikce da vidimo kako so oblečeni!!! nanka, PS: ampak okus vanilije ti je pa kul, a ne? Honey, you said so karamela, wunderbar! lex, WB! mojcek, kako je zdaj Ziva? Joj, glugluglu, kaj ga je pa to Tian srackal? Naj bo nocoj cisto drugace, a prav? Umpa, a bos sla na en mini break al kako? No, pa pofockaj se every now and then & porocaj o Lukatu, OK? Hope to talk to you soon! Tariqu za 4. zobek! A ima vse stiri enkice al kako so mu ven prisli? Iraya se nima zobk ali kako? Pocutje OK? zimska, zakaj vaju ne bo na Trojane? Jaz komot katero peljem ---- bi mi bilo fajn, ce ne bi bila sama z malcico v avtu ---- ce katera rabi ... (samo snega NE SME BIT NIC na cesti!). populis, za Larino popoldansko spanje ... zdaj pa se cez noc tako! netki, midve sva fleksibilni glede srecanja. Joj, ej, tole z Juretom Sterkom je pa grozljivo - meni je bil tak simpaticen gospod!!!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 19:31:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
Sledi kopanje nase malcice, potem pa stiskanje pred TV .... Night, night
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 19:34:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
Imejte se, pupe!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 19:34:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 19:45:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 20:34:27
|
|
|
|
glugluglu
|
a zdaj je pa namesto hujšanja odvajanje od RR-ja , metuljcek, midva zdaj skypava vsak dan, pa vidi tudi Tiana, Marka in Nino, je prav fajn in zanimivo, ta vikend bomo spet malo sami, ravnokar sta nas moja starša zapustila, če bo vsaj kaj od vremena se gremo jutri sankat na Sekirico. netki, meni je tudi sreda ok, no drugače se bom pofočkala čisto na koncu, ker ne vem kako bo naslednji teden, ali kdo prisde k meni itd.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 20:38:19
|
|
|
|
glugluglu
|
populis, a vrečke za urin se da kupiti v lekarni? Meni je pa sestra tam pri zdravnici rekla, da se ne da vrečk kupiti, da imajo to samo zdravniki. Ma ja, se je malo zmotila? A veš, prvič je tudi nama takoj uspelo, ko sva bila tam pa že četrtič sem pa 40 min čakala, da se je polulal .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 20:38:50
|
|
|
|
glugluglu
|
ja prav, grem pa na odvajanje
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:00:53
|
|
|
|
sasi13
|
ostala sem na 71 strani počasi se daleč pride. kdaj je srečanje na trojanah?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:01:14
|
|
|
|
sasi13
|
a rabi katera šparove nalepkice?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:04:14
|
|
|
|
lex
|
tukaj lahko vidite kako Alina bere (je filmček) jaz sem bila na prisilnem odvajanju in upam, da se ne ponovi več. sem glih danes javno povedala, da sem zasvojena z vami
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 21:07:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 21:09:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 21:12:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:29:12
|
|
|
|
karamela6
|
Alina
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hay;-) Vas ni preveč gor danes vidim;-) Moj dragi ima full dela - davki in zato je šel najin petkov večer po gobe. Ponavadi se ob petkih spraviva gledat kake filme in si privoščiva kakšno fajn večerjico zraven, tokrat pa vsak za svojim računalnikom. Sicer pa se bom kmalu spravila v posteljo. Dobro me zdeluje . Sem takoooo utrujena skoz in zaspana. Jojjj, tako sem zaspana, res. Še par dni in bom prvič videla bom našega novega pikolinota Sasi13 za nalepkice se pa tudi javljam, če smem Nič, lep petkov večer vam želim vsem in se beremo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:30:07
|
|
|
|
karamela6
|
Aja, nočko, z dragijem imava generalko pred valentinovim
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:31:24
|
|
|
|
karamela6
|
Uh, Sparovih nalepkic imam pa jaz tudi, če katera želi. No, zdaj pa res lahko noč.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:31:25
|
|
|
|
sasi13
|
coraly pošlji mi naslov na zs in ti jih pošljem.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:35:38
|
|
|
|
netki
|
lex...kaj prideš na trojane če prestavimo na sredo????
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sasi13, poslala
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 21:43:45
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki lex...kaj prideš na trojane če prestavimo na sredo???? če ne bo snega in če mi moj posodi avto. na mene se ne ozirajte, če bom uspela bom prišla če ne ne. bom pa v torek povedala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?