Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 20:18:09
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mtinca,naya in aleksandra.................. samo za vas lunca - hvala , pa še nekaj za tebe .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 20:30:22
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa mtinca: ahaaa... zdaj si pa povedala, kaj si imela prejšnjič neke težke pogovore samsa, na blond sem pofarbana , podnapise prosim... čeer sorry...nisi bla ti... Sem jaz tud na blond pofarbana, tk da.... sorry
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 20:37:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mtinca,naya in aleksandra.................. samo za vas lunca - hvala , pa še nekaj za tebe . ................
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 20:39:49
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mtinca,naya in aleksandra.................. samo za vas lunca - hvala , pa še nekaj za tebe . ................ nič, nič...............................................................................
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 20:46:52
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mtinca,naya in aleksandra.................. samo za vas lunca - hvala , pa še nekaj za tebe . ................ nič, nič............................................................................... ...................čez kako leto...............................
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 20:54:01
|
|
|
|
lunca14
|
.................mi mamo pa danes špartance na obisku,in kar ne želijo oditi,samo jamrajo in jamrajo,enkrat se bo moralo to nehat,noče in noče sam spat,sedaj še cez dan sap spi kot kaka kokoška,10 minut pa je auf,zvečer bi jokal do desetih ali še dlje,zjutraj pa bi se vstal že ob petih.Tako,da enostavno ne gre več tako,ker ne morem več normalno funkcionirat z ostalo družino.No sam pojamrat sem mogla se je nehal pritoževat,bomo vidli,za kolk časa bo zaleglo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 21:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Haj, no midva pa že sicer malo bolje jeva, odvisno kako mu je. Čez dan je bil kar priden, zdaj pa mi je pojedel samo 60 ml. Tako, da pričakujem, da bo hitro pokonci. Čisto sem utrujena, sem že 3 dni sama skozi s tamalim in zdaj imam pa res dovolj že vsega. No upam, da bo jutri bolje, čeprav sva spet sama. da ste bolje in da kmalu ne boste več sama IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - a so hlače prave velikosti? Super so - še 1x hvala - no pa da povem, da ma Luka nove hlače iz Okaidija, ker so mu vse ta tople ratale tko 3/4 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mtinca,naya in aleksandra.................. samo za vas in zate IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana Jan ima 4 zobk in ima se virozo za zobke in za zdravje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 21:15:02
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana Zivjo cveke vidm da ste kr velik napisale no da vam povem Jan ima 4 zobk in ima se virozo tako da je ful bogi sam hvala bogu nima vrocine ce ne bi pa sli pol k zdravniku ce se bo kej poslabsal. No vsem naj za mini rojstne dneve pa vsem tistim ki ste bubani z mojim Janom vred pa veliko pa hitro okrevanje. No to je za enkrat vse morm it Jana crkljt caw baw. za zobke in za viroza, da gre čimprej vstran
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 21:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je zdej to?? aja petek je - uživejte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:15:07
|
|
|
|
Tina 28
|
no...da ne bodo same manekenkice tugor...še eno malo budico prlepim, da boste vidle, kako moj križ trpi ko nosim našo buhtelčko ojla...tolk ste načvekale, da sploh ne pridem skoz...bom pol....
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 30.1.2009 22:16:02 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:19:02
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, daj bolj na malo, zdaj je samo pol vidim
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:20:27
|
|
|
|
slovenka
|
Pupe, dajte mi prosim povedat, kje vse kupite te puzle za po tleh. Mi jih še nimamo. Pa so fajn ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:23:38
|
|
|
|
Tina 28
|
slovenka se trudim puzle sem pa jaz v sparu dobila luštne...k majo še zavit rob in so zaključena celota...ne prevelke samo 9 kosov. Bolj zaradi izolacije, pa rada praska po njih, saj majo različno nasekano površino.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:28:47
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz pravim...zlo luštna ampak fajn rejena . smešno mi pa je, da še kar furava tri krat na dan GH isto količino...noče...oz. ni ji pa več tolk do dojenja čez dan. V bistvu se sam zjutraj in zvečer dojiva....ponavadi mi uspe enkrat na dan mal poturit. A ima to dost mleka al kako?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:29:52
|
|
|
|
slovenka
|
U, vauuuuuuuuuuu Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:32:09
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz pravim...zlo luštna ampak fajn rejena . smešno mi pa je, da še kar furava tri krat na dan GH isto količino...noče...oz. ni ji pa več tolk do dojenja čez dan. V bistvu se sam zjutraj in zvečer dojiva....ponavadi mi uspe enkrat na dan mal poturit. A ima to dost mleka al kako? Tina na teh slikicah ni ravno tako ful videt - če primerjam z mojo, ampak ti bom pač verjela, da če ima več dek kot naša, da je potem tudi bolje rejena Glede mleka ne vem, koliko bi kaj naj pili sedaj. Naša tudi ko je GH noče potem še mleka. Spije pa dobrega pol litra dnevno. Tam nekje 3 flaške...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:36:58
|
|
|
|
Tina 28
|
slovenka....jaz bi rajši vdila, da bi se puzala, saj tako otrok dobi boljši občutek za telo. tko ma pa že pač preveč firbca za ugnat, se je pa začela na noge postavljat in potem gleda okoli in je vsa happy...dokler ne ugotovi, da lahko samo gleda in pol bi spet rada mamico, da jo kam nese, da spremeni okolje. In ko je sitna...gre spet na razgledno v stajico in je spet boljš. V šparu so bili kakšen mesec nazaj...ne vem točno kje...niso bili med igračami, pač pa med akcijami. Ja je pa rejena...saj bi jo nagico pokazala, pa se mi ne zdi primerno...šlafki tako, da je res ko buda...ali pa tisti kipec od venere
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz pravim...zlo luštna ampak fajn rejena . smešno mi pa je, da še kar furava tri krat na dan GH isto količino...noče...oz. ni ji pa več tolk do dojenja čez dan. V bistvu se sam zjutraj in zvečer dojiva....ponavadi mi uspe enkrat na dan mal poturit. A ima to dost mleka al kako? ....meni se zdi tole vec kot zadost . Tina,sem si drznila pogledat kar vse tri albume....najlepsa slika mi je,ko se tamala Nejcu smejcka ,Nejc je tut en tak simpaticno-lusten fant,ti si prava manekenka,suhica,imava podoben stil oblacenja . Samo,ko te clovek bere,si predstavlja popolnoma drugacno sliko...tvojo mislim.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:41:52
|
|
|
|
polly80
|
helou tina,tvoja anja taka lepotička,pa pa prav lepo rejena,nič preveč,lepa žal pa mi ne odpre videa samsa-sem te dodala na FB,ne me ignorirat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:42:12
|
|
|
|
polly80
|
moj ponoči na šihtu
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:43:46
|
|
|
|
polly80
|
aja,tina,tista slika,ko se gleda v ogledalo,je pa ful dobra
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:44:14
|
|
|
|
Tina 28
|
kakšno si me pa predstavljaš....jaz si recimo tebe ne s takimi očmi, kot jih imaš v avatarju Česa je več kot zadost...slik, špehca al mleka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:46:32
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 helou tina,tvoja anja taka lepotička,pa pa prav lepo rejena,nič preveč,lepa žal pa mi ne odpre videa Jaz pravim, da doječek ne more biti predebel...lahko je pa pretežek, da bi ga mamica cel dan sem pa tja prestavljala . A imajo vaši tud rokeze
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 22:47:52
|
|
|
|
Tina 28
|
v ogledalo se pa ful rada gleda in zdaj je že ugotovila, če ga mal obrne, zagleda mene. In pol ko kuham kosilo jo nazaj pogledam in vidim v ogledalu, kako me opazuje in se ful zasmeji
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?