|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
30.1.2009 20:18:09   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

mtinca,naya in aleksandra..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za vasuser posted image

lunca - hvala user posted image , pa še nekaj za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
30.1.2009 20:30:22   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

mtinca: ahaaa... zdaj si pa povedala, kaj si imela prejšnjič neke težke pogovore user posted image user posted image user posted image

samsa, na blond sem pofarbana user posted image , podnapise prosim...

čeer

sorry...nisi bla ti...user posted image user posted image user posted image

Sem jaz tud na blond pofarbana, tk da.... sorry

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
30.1.2009 20:37:06   
lunca14

mtinca,naya in aleksandra..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za vasuser posted image

lunca - hvala user posted image , pa še nekaj za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

................user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
30.1.2009 20:39:49   
mtinca1

nič, nič............................................................................... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
30.1.2009 20:46:52   
lunca14

nič, nič............................................................................... user posted image

user posted image user posted image ...................čez kako leto...............................user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
30.1.2009 20:54:01   
lunca14
.................mi mamo pa danes špartance na obisku,in kar ne želijo oditi,samo jamrajo in jamrajo,enkrat se bo moralo to nehat,noče in noče sam spat,sedaj še cez dan sap spi kot kaka kokoška,10 minut pa je auf,zvečer bi jokal do desetih ali še dlje,zjutraj pa bi se vstal že ob petih.Tako,da enostavno ne gre več tako,ker ne morem več normalno funkcionirat z ostalo družino.No sam pojamrat sem mogla se je nehal pritoževat,bomo vidli,za kolk časa bo zaleglo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
30.1.2009 21:06:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Haj,

no midva pa že sicer malo bolje jeva, odvisno kako mu je. Čez dan je bil kar priden, zdaj pa mi je pojedel samo 60 ml. Tako, da pričakujem, da bo hitro pokonci.

Čisto sem utrujena, sem že 3 dni sama skozi s tamalim in zdaj imam pa res dovolj že vsega. No upam, da bo jutri bolje, čeprav sva spet sama.

user posted image user posted image user posted image  da ste bolje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da kmalu ne boste več sama

nya - a so hlače prave velikosti?

Super so - še 1x hvala - no pa da povem, da ma Luka nove hlače iz Okaidija, ker so mu vse ta tople ratale tko 3/4

in zate

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana

Jan ima 4 zobkuser posted image  in ima se virozo user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
30.1.2009 21:15:02   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana

Zivjo cveke vidm da ste kr velik napisale no da vam povem  Jan ima 4 zobkuser posted image  in ima se virozo user posted image  tako da je ful bogi sam hvala bogu nima vrocine ce ne bi pa sli pol k zdravniku ce se bo kej poslabsal. No vsem naj za mini rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vsem tistim ki ste bubani z mojim Janom vred pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hitro okrevanje. No to je za enkrat vse morm it Jana crkljt caw baw.

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke

in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za viroza, da gre čimprej vstran

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
30.1.2009 21:37:36   
Anonimen
kaj je zdej to??

aja petek je - uživejte user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.1.2009 22:15:07   
Tina 28
no...da ne bodo same manekenkice tugor...še eno malo budico prlepim, da boste vidle, kako moj križ trpiuser posted image ko nosim našo buhtelčko

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ojla...tolk ste načvekale, da sploh ne pridem skoz...bom pol....

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 30.1.2009 22:16:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
30.1.2009 22:19:02   
slovenka
Tina, daj bolj na malo, zdaj je samo pol vidim user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
30.1.2009 22:20:27   
slovenka
Pupe, dajte mi prosim povedat, kje vse kupite te puzle za po tleh. Mi jih še nimamo. Pa so fajn ne?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
30.1.2009 22:23:38   
Tina 28
slovenka se trudim

puzle sem pa jaz v sparu dobila luštne...k majo še zavit rob in so zaključena celota...ne prevelke samo 9 kosov. Bolj zaradi izolacije, pa rada praska po njih, saj majo različno nasekano površino.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
30.1.2009 22:24:25   
Tina 28
http://tina28.shrani.si/?8M

evo...tule so na povezavi

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
30.1.2009 22:28:47   
Tina 28
jaz pravim...zlo luštna ampak fajn rejenauser posted image .

smešno mi pa je, da še kar furava tri krat na dan GH isto količino...noče...oz. ni ji pa več tolk do dojenja čez dan. V bistvu se sam zjutraj in zvečer dojiva....ponavadi mi uspe enkrat na dan mal poturit. A ima to dost mleka al kako?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
30.1.2009 22:29:52   
slovenka
U, vauuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je pa ravno moj pod tušem... ga kličem, da vidi, kako se mala Anja dvigne. Ja res bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Sparu to na oddelku z igračami? Jih nisem še zasledila... Bom pogledala. Hvala user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
30.1.2009 22:32:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

smešno mi pa je, da še kar furava tri krat na dan GH isto količino...noče...oz. ni ji pa več tolk do dojenja čez dan. V bistvu se sam zjutraj in zvečer dojiva....ponavadi mi uspe enkrat na dan mal poturit. A ima to dost mleka al kako?user posted image

Tina na teh slikicah ni ravno tako ful videt - če primerjam z mojo, ampak ti bom pač verjela, da če ima več dek kot naša, da je potem tudi bolje rejena user posted image user posted image user posted image

Glede mleka ne vem, koliko bi kaj naj pili sedaj. Naša tudi ko je GH  noče potem še mleka. Spije pa dobrega pol litra dnevno. Tam nekje 3 flaške...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
30.1.2009 22:36:58   
Tina 28
slovenka....jaz bi rajši vdila, da bi se puzala, saj tako otrok dobi boljši občutek za telo. tko ma pa že pač preveč firbca za ugnat, se je pa začela na noge postavljat in potem gleda okoli in je vsa happy...dokler ne ugotovi, da lahko samo gleda in pol bi spet rada mamico, da jo kam nese, da spremeni okolje. In ko je sitna...gre spet na razgledno v stajico in je spet boljš.

V šparu so bili kakšen mesec nazaj...ne vem točno kje...niso bili med igračami, pač pa med akcijami.

Ja je pa rejena...saj bi jo nagico pokazala, pa se mi ne zdi primerno...šlafki tako, da je res ko buda...ali pa tisti kipec od venereuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
30.1.2009 22:39:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

....meni se zdi tole vec kot zadostuser posted image .
Tina,sem si drznila pogledat kar vse tri albume....najlepsa slika mi je,ko se tamala Nejcu smejckauser posted image user posted image ,Nejc je tut en tak simpaticno-lusten fant,ti si prava manekenka,suhica,imava podoben stil oblacenjauser posted image .
Samo,ko te clovek bere,si predstavlja popolnoma drugacno sliko...tvojo mislim.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
30.1.2009 22:41:52   
polly80
helou

tina,tvoja anja taka lepotička,pa pa prav lepo rejena,nič preveč,lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žal pa mi ne odpre videauser posted image user posted image user posted image user posted image

samsa-sem te dodala na FB,ne me ignoriratuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
30.1.2009 22:42:12   
polly80
moj user posted image ponoči na šihtu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
30.1.2009 22:43:46   
polly80
aja,tina,tista slika,ko se gleda v ogledalo,je pa ful dobrauser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
30.1.2009 22:44:14   
Tina 28
kakšno si me pa predstavljaš....jaz si recimo tebe ne s takimi očmi, kot jih imaš v avatarjuuser posted image

Česa je več kot zadost...slik, špehca al mlekauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
30.1.2009 22:46:32   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

helou

tina,tvoja anja taka lepotička,pa pa prav lepo rejena,nič preveč,lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žal pa mi ne odpre videauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pravim, da doječek ne more biti predebel...lahko je pa pretežek, da bi ga mamica cel dan sem pa tja prestavljalauser posted image . A imajo vaši tud rokezeuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
30.1.2009 22:47:52   
Tina 28
v ogledalo se pa ful rada gleda in zdaj je že ugotovila, če ga mal obrne, zagleda mene. In pol ko kuham kosilo jo nazaj pogledam in vidim v ogledalu, kako me opazuje in se ful zasmejiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?