Nejka23
|
Punce,pozdravljene! Tok ste naklepetale, da sploh ne vem vec, kje je kaj :) Sem sla nekaj strani nazaj, pa nisem zasledila Neze in Bety-kje se skrivate,punce??? Vidim, da so vsi nasi cukri nekaj bolani...Tudi mi kasljamo,smo zahripani, drugega pa HB zaenkrat ni...Trkam, da takoostane, res...Drugace pa smo bili v torek pri dr Zavrlovi v razvijni, nas fantic ima resne tezavice, ki pa jih bomo premagali s pridno telovadbo na fizioterapiji... Dobili smo taveliko blazino Airex,po kateri se sedaj vsi veselo kotalimo in vadimo... Rekla mi je tudi, naj mu zacnemo dodajat Gh, da se navadi okusov (21 bo polnih 6 mesecev) Ali ste vse cakale na 6 mesecev ali ste zacele kaj prej z uvajanjem GH ? No, vceraj sme naredila za eno zlico rizolina z mojim mlekom, pa je slo vec ven kot pa notri, nas fantic ocitno se ni pripravljen na GH...Je kar naprej pljuval,jezicek ven potiskal...Ceprav je bil navdusen, skledico je kar k sebi potegnil, hihihih...No, danes sem mu dala malo banane za poskusit, pa ge je teko treslo,kot bi ga elektrika malo zgeckala...Je bil tako smesen...Sem rekla nic,bomo se pocakali...Ker se res rad doji, edino meni je malo utrujajoce, ko se kar naenkrat zopet na dve urci doji.... Spanje vidim da nekateri tako lepo spite, da sme vam prav faus!!!! Mi imamo se vendo nocna dojenja, katera bi jaz pocasi ukinila...Ampak se mu n dam, se joce, premetava, duda ne velja, pa moram stati zraven posteljice,ko pa se vlezem nazaj, je zopet jok...Tudi ce ga dam k sebi, tako dela, dokler ne dobi zize, da je joj... Pricel se je tudi kotaliti, smo vsi ful veseli, glede na tezave ki jih ima...V eno stran se lepo obraca, na drugo pa mu pomagamo. Pa postal je zelo mocan, rito tako vrze v luft, da bi ti mimgrede pobegnil in bunknil na tla... Zobkov se nimamo, ga pa mora srbet, ker vse tako drgne po dlesnih, da vcasih prav gledam, ce ni kaj odkrnil... Pa pravi mali smejko je, res...Ogromno se smeje in prevrisla...Ko bi le vedno bil tak dobrovoljcek... Nic, grem spat,kolekr mi bosta dala nasa dva lumpka...Saj preberem vas ze, edin za pisanje mi zmanjka casa... Aha, se MERE - pri 5 mesecih tehta 7620 g, dolg pa je 65 cm...Je pridkan....res.... Vsem bolanckom posiljam eno GORO da bi se hitro pozdravili!!!! ozdravcki vsem skupaj!!!! Nejka
|