|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
30.1.2009 17:03:19   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

jeee, js mam pa končno svoj ticker... no nejc ga mauser posted image

živjo Tinka.kako narediš ticker pa kako vstaviš slikco poleg imena oz.vzdevka, meni ne uspe...
hvala vnaprej za info !!

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
30.1.2009 17:12:29   
andrejaboris
HOj babike!

Jaz sem že malo bolše, Eneju pomagajo inhalacije, ki jih delam doma. Mi je P. napisala recept za te inhalacije in je super. SEm pa v tej bolezni shujšala 2 kg. MOj mi pravi da me več nič ni skup, no meni se ne zdi tak. Me je pa res skuhalo kaj si nor.

Sayuri upam, da se bote čimprej pozdravli, ker vem kak je to bit bolan.

Erin Tilen je full lukan in taki bajsi kot naš.

Matejchi, jaz imam 5.2 čas ker imam pregled pr zdravniku in bom lih v mb. Tak da zmenmo se babe!!!user posted image user posted image

Jaz bi pa že tak spala ponoči, pa se še kar zbujamo na 2-3 ure.  Včeraj sem mu hotla dat iz flaše mleko za pit. To bi mogli slišat. Tak se je drl, kot da bi ga ščipala zraven. user posted image Ziza pa pali takoj. Nekaj moram pogruntat. Kaj le???user posted image

Vilika kalužita pomeni kopata.user posted image user posted image

Grem še malo brat.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
30.1.2009 17:19:33   
matejchi
SREČANJE ŠTAJERK 5.2. 11.00
andrejaboris - Enej
matejchi - Maruša

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
30.1.2009 17:48:35   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ojla. Sam pozdravček. Tud jaz nimam nč cajta. Z Lovrom bili 2x na inhalaciji v zd. Bronhitis user posted image   Kdaj bo konec teh bolezni, piševka.user posted image

Ja vi imate pa res eno smolo. No upam, da bo Lovro čim prej zdrav. Kako je pa do tega prišlo? A je to od prehlada?
Za vse vas en user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
30.1.2009 19:02:56   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

a se je anita kaj oglasila??? user posted image

user posted image dannn
mi smo vsi doma..pa nimam cajta za vas nouser posted image

kar nared`te Zoji brata user posted image

če mi zagotoviš da bo spal, takoj

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
30.1.2009 19:20:28   
matejchi

a se je anita kaj oglasila??? user posted image

user posted image dannn
mi smo vsi doma..pa nimam cajta za vas nouser posted image

kar nared`te Zoji brata user posted image

če mi zagotoviš da bo spal, takoj

bo šel pa gospod na porodniško..user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
30.1.2009 19:36:23   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

jeee, js mam pa končno svoj ticker... no nejc ga mauser posted image

živjo Tinka.kako narediš ticker pa kako vstaviš slikco poleg imena oz.vzdevka, meni ne uspe...
hvala vnaprej za info !!

ja js sm mal probvala, da vidimo...
http://www.lilypie.com/first_birthday.php
tuki sem greš in klikneš tole:
Full-size ticker:
potem maš pa
1. korak - si zbereš trak
2. korak - si zbereš dojenčka
3. korak - tukaj pa vpišeš ime otroka, če želiš in dodaš tudi njegovo sliko.
Bo šlo zdej? drugače pa še kar vprašaj!

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
30.1.2009 20:02:21   
matejchi
katera je že tista, ki jo ima prav rada.... ?
Mladoporočenca živita v isti hiši kot tašča.
Nevesta je bila vajena malce dlje spati, počasi popiti kavo...
Nekega jutra začne tašča:
"A veš da vse punce tvojih let vstajajo zgodaj. Ob tej uri imajo že kosilo skuhano in vse pospravljeno. Ne vem kaj je s tabo."
Pa reče nevesta vsa zaspana: "Ja draga tašča, tudi gospe vaših let so že vse pod zemljo, pa vam tega nikoli ne očitam."

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
30.1.2009 21:00:55   
bella02

user posted image

K_a_t_j_a - JAN
naty13 - JOŠT
Tato - JAKA
Čestitke za polovičko! user posted image

karmar   - URŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Tudi mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
30.1.2009 21:13:53   
nell
Mi iz obiska...je bil Tibor full priden, pa tok se me je tiščal k še nikol, čeprav ni blo pol nobenga blema komu drugemu it. Je pa ta pupika, k smo jo šli gledat jokcala in je tamali začel nabirat...pa sem ga še kr uspela potolažit, zdejna konc, pa ko je ona začela jokat, se je naš prestrašil, ga je kr streslo, pa ko je vklopu sireno, je pupika kr utihnila...mi smo pa lahk tud kr spakiraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Prišli domov, se skopal in popapcal, zdej pa že sladko spi...grem pa tud js danes prej, se nič fajn ne počutim.

nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
30.1.2009 21:42:35   
Zoja Miša
Vidim, da res ful malo zadnje čase tukaj čvekateuser posted image . Sem tudi jaz danes FB odkrivala in sem vas veliko tam našla. user posted image
Nič, na plavanju je bilo super! Kaja Lina že čofota, ki je vsakič bolj všeč. In danes je cel obraz v bazen potunkala. Pa se ni nič bunilauser posted image . Spala je ful malo, oz. nič. Tako da Buhtlček danes je bilo pri nas isto, kot pri vas zadnjič! Krysia, kako je bilo pri P?

Ryssa, o.k. sedaj pa vem katera si na FB!user posted image   Te grem hitro med prijatelje datuser posted image . Kar lepo počasi z GH. Pri nama je sicer tako, da kašice mi zvečer poje tudi do 170ml, na žličkouser posted image

Čipka, imaš več vrst Blink-a. Ta v razpršilu je direkt za madeže in je kul.

Sayuri, joj, si pa res te sreče, da sedaj je pa še Lovro bolan! Madona, šššššššccccccccccccc bolezni!

Vsem bolančkom en user posted image .

Lep vikend user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
30.1.2009 21:42:38   
Nejka23
Punce,pozdravljene!
Tok ste naklepetale, da sploh ne vem vec, kje je kaj :)
Sem sla nekaj strani nazaj, pa nisem zasledila Neze in Bety-kje se skrivate,punce???
Vidim, da so vsi nasi cukri nekaj bolani...Tudi mi kasljamo,smo zahripani, drugega pa HB zaenkrat ni...Trkam, da takoostane, res...Drugace pa smo bili v torek pri dr Zavrlovi v razvijni, nas fantic ima resne tezavice, ki pa jih bomo premagali s pridno telovadbo na fizioterapiji... Dobili smo taveliko blazino Airex,po kateri se sedaj vsi veselo kotalimo in vadimo... Rekla mi je tudi, naj mu zacnemo dodajat Gh, da se navadi okusov (21 bo polnih 6 mesecev)
Ali ste vse cakale na 6 mesecev ali ste zacele kaj prej z uvajanjem GH ? No, vceraj sme naredila za eno zlico rizolina z mojim mlekom, pa je slo vec ven kot pa notri, nas fantic ocitno se ni pripravljen na GH...Je kar naprej pljuval,jezicek ven potiskal...Ceprav je bil navdusen, skledico je kar k sebi potegnil, hihihih...No, danes sem mu dala malo banane za poskusit, pa ge je teko treslo,kot bi ga elektrika malo zgeckala...Je bil tako smesen...Sem rekla nic,bomo se pocakali...Ker se res rad doji, edino meni je malo utrujajoce, ko se kar naenkrat zopet na dve urci doji....
Spanje vidim da nekateri tako lepo spite, da sme vam prav faus!!!! Mi imamo se vendo nocna dojenja, katera bi jaz pocasi ukinila...Ampak se mu n dam, se joce, premetava, duda ne velja, pa moram stati zraven posteljice,ko pa se vlezem nazaj, je zopet jok...Tudi ce ga dam k sebi, tako dela, dokler ne dobi zize, da je joj...
Pricel se je tudi kotaliti, smo vsi ful veseli, glede na tezave ki jih ima...V eno stran se lepo obraca, na drugo pa mu pomagamo. Pa postal je zelo mocan, rito tako vrze v luft, da bi ti mimgrede pobegnil in bunknil na tla...
Zobkov se nimamo, ga pa mora srbet, ker vse tako drgne po dlesnih, da vcasih prav gledam, ce ni kaj odkrnil...
Pa pravi mali smejko je, res...Ogromno se smeje in prevrisla...Ko bi le vedno bil tak dobrovoljcek...
Nic, grem spat,kolekr mi bosta dala nasa dva lumpka...Saj preberem vas ze, edin za pisanje mi zmanjka casa...

Aha, se MERE - pri 5 mesecih tehta 7620 g, dolg pa je 65 cm...Je pridkan....res....

Vsem bolanckom posiljam eno GORO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se hitro pozdravili!!!!

ozdravcki vsem skupaj!!!!
Nejka

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
30.1.2009 22:18:28   
matejchi
Nejka naša je tudi včeraj bolj ven jabolko rinla, danes pa je že pridno papcala... mogoče odvisno od sorte jabolka tudi, da mu ni prekislo.. jaz sem ji dala, ker nas pri kosilu ful opazuje pa ko se s kapljicami približam ful nori.. zato sem začela. Pred tem jo malo podojim, ker lačna verjetno tudi jabolka ne bi, tako mi je patronažna rekla.. pa veliko sreče.

FB... vas opazuje user posted image

RD RR

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
30.1.2009 22:18:47   
matejchi
Grem pečt do konca.. user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
30.1.2009 22:51:46   
Vilika
.. Ringa ringa raaaajaaa..

.. kle gor nč ne dogaaaagaaa..

.. naš tamal že aaajaaa ..

.. pa mami za njim odhaaaajaaa ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
30.1.2009 23:03:17   
kaja02
nejka- WBuser posted image  , pa malo svojga lumpa pokaži; glede GH pa je naša tud na začetku z jezičkom ven potiskala , sedaj po nekaj dneh pa pridno in lepo dol poje- ja sej se morjo naučit, a ne!!!!!

jabolka naša tud noče samega, ko pa ji dodam malo banane, potem se pa kar trese zraven od želje po še

vilika- o, ti si pa pesniška dušca??????user posted image pa še prav imaš, se nič ne dogaja

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
30.1.2009 23:05:13   
kaja02
eh, sem prehit pritisnala

lahko noč ter sladke sanje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
30.1.2009 23:39:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mi2 pa ful lepo papava in kašico (mlečno in jabolčno) in korenček in bučke...vse! Sem prav ponosna nanjo. Hb nama luknjica ne dela problemov, upam, da jih tudi ne bo! Sedaj se bova še banane lotile in potem malo začeli mixati. Bom morala domišljijo uporabiti, ali pa paparicouser posted image

Erin user posted image  za Tilnove slikce! Ali mu paše tako vozek? Mi imamo še kar košaro. No, če kakšna 2 meseca. No, tako mislim jaz, kaj se bo pa princeska odločila, bomo pa še videli. Ravno včeraj sem jo pol poti domol nosila, ker v vozeku ni bilo več za zdržatiuser posted image

Super za tak tek..boš videla, mala bo sedaj začela dobivat na g... res je lepo videt da otroci tako papajouser posted image

Ja vozek mu je pa pasal..sva ga probno dala tako pa je kar zaspal...mu je bilo všečuser posted image
K_a_t_j_a - JAN
naty13 - JOŠT
Tato - JAKA
Čestitke za polovičko! user posted image

karmar   - URŠA

Čestitke za 5 mesecev!

ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

gajka - naš se tudi ponavadi v bruhek uleže z glavicouser posted image user posted image user posted image potem pa tako gleda kot en pobruhan pjančekuser posted image user posted image user posted image

sandra - user posted image user posted image user posted image pozdravite se

naty - kako ste??

majči - slika s pomola je super, prekrasna!user posted image Za vrtenje pa ni krivo pomanjkanje hrane...sem dovolj jedla... vreme je krivo, sem od nosečnosti dalje zelo občutljiva nanj.

polivanje - sem že napisala da od ceplenja dalje spet ful poliva in se zbuja ponočiuser posted image No sem pa sedaj.

O Ryssa, hvala..user posted image Mali mi je v določenih pogledih res ful podoben, ampak ko naredi kakšno posebno grimaso je pa isti ati...tako vidiš da je HB od obehuser posted image user posted image

Katja & _ _ _ user posted image - super torta...sem se odločila da jo jaz tudi spečem en dan..samo povej, je dober  recept/torta?

miškolinček - user posted image pikapoka za tvojo pikicouser posted image

sayuri - user posted image user posted image user posted image ---fuj, fej, bronhitis stranuser posted image

Neža7 - kje si??????????????????????user posted image user posted image user posted image Skrbi me..to ni "normalno" zanjouser posted image

Vilika - user posted image user posted image user posted image user posted image dobra pesmica...

Sem samo na hitro preletela, več jutri napišem, če bom imela čas seveda,,grem v mižule...sem zmatrana do konca in nazaj - dvakrat!user posted image

Nočkoooooooooooo.......

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
31.1.2009 8:09:49   
Maja T.
Jutro!

Se samo na hitro oglasim, ker je pri nas vse bolano user posted image

No jaz sem že ok, Zara tudi, mož je še čisto adijo, tast in tašča tudi že pri sebi, ati tudi, no edino moja mama je ok in nas je vse pedinala.user posted image user posted image user posted image
Mala je še imela reakcijo od ponedeljkovega cepljenja, ponoči vročina 38,3. Se je s svečko lepo porihtalo, sem pa tiso noč celo prebedela (je spala zraven mene), ker sem jo hladila in vsako uro merila vročino, ji je svečka po eni uri in pol prijela. Jaz pa seveda posledično cela metuljava user posted image .

Skratka bruhali in driskali smo po dolgem in po čez. Je Zarina P rekla, da take trebušne viroze, ki so zdaj na pohodu ne pomnijo.

Ma vsaka familia, saj tu na Štajerskem ima nekoga bolanega ...

Erin hvala za linke od bunkice na ritki po cepljenju. Ji mažem s fiziološko in alkoholom in bulica počasi izginja

Punce nisem vas brala, sem samo malo preletela, zato vsem ki ste bolani Sayuri, Naty, Češnjica, sem še sigurno katero izpustila, čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tudi slike avgustovčkov so prekrasne user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
31.1.2009 8:26:37   
Maja T.
Zara predvčerajšnjem po kopanju, ko je zaninala na najini posteljici. Pupico več kot teden dni nismo kopali, ker je bilo non-stop nekaj.
Kako je uživala, ko je lahko spet čofotala user posted image .

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
31.1.2009 8:49:17   
majči22
Dobro jutro!

Se samo na hitro javim, ker je že jokec.
Upam, da ste vse dobro spale, predvsem tiste, ki imate bolnike doma.user posted image

ne boste verjele, da sem se včeraj celo spravila pečt. Cel projekt zame.user posted image
No en čist enostaven recept, ampak je zelo dobr na koncu uspelo.
Nč grem našo princesko dvigniti.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
31.1.2009 9:06:46   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Neža7 - kje si??????????????????????user posted image user posted image user posted image Skrbi me..to ni "normalno" zanjouser posted image

Nežo sem jaz opazila na mamini čvekalnici, tak da očitno je vse ok. A nam je kaj zamerila?user posted image

Danes je pa spal do pol osmih user posted image Joj, ko bi blo vedno tak. Ob pol petih se je zbudu in tečnaru za jest, pa sem mu dala čaja in dudo, pa je palilo, je takoj nazaj zaspal user posted image

Zoja Miša super papate, pridna pupika user posted image Našemu sem dala včeraj kombinacijo korenček jabolko in ni pojedel niti pikice, mu je kr na bruhanje šlo user posted image Kot da bi mu dala drek user posted image Pol sem dala pa banano zraven, pa je pojedu 20g. Smrkl mejhn bo zgleda zbirčen. Riževe kašice z banano pa lepo pojé 50 ml, mu bom zdej mal povečala dozo.
Zdej bom še hruško probala. A hruško tudi kuhate? Se mi zdi da bo čist brez okusa, če skuham....

Bi pa rada da bi jedel, ker nimam ravno želje pumpat do 1 leta al pa osnovne šole.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
31.1.2009 9:07:36   
Ryssa
Pa dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
31.1.2009 9:15:42   
sayuri
Jutro,
končno malo cajta za normalen kafe in normalen jutranji ritual user posted image . Spali smo in nismo. Zara se je grozno razvadila v dneh, ko je bila bolna in tako mi hoče skoz viset na joški. Lovro je kar ok. Ponoči in zdaj zjutraj brez vročine user posted image . Upam, da se res počasi izkopljeme iz te dežele Bolezni user posted image

Opažam, da res bol malo klepetamo zadnje čase. JAz priznam, da nimam cajta. Ko se pa usedem za računalnik, me ponavadi že kdo kliče. user posted image

DAnes imam tud jaz v načrtu peko muffinov. SI jih bom za zvečer spekla, saj je danes na vrsti sladica. Jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  No Erin, zadnjič nisem posegla po čokoladi user posted image

NAjnovejši sličici naših dveh štrukljev...

user posted image

user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
31.1.2009 9:16:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Nežo sem jaz opazila na mamini čvekalnici, tak da očitno je vse ok. A nam je kaj zamerila?user posted image

Tud jaz sem jo tam opazila. Tko, da je z njo vse ok. Sam ne vem, zakaj se nam ne javi. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?