Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 11:15:54
|
|
|
|
Ryssa
|
Dobro jutro! Luštne slikice Erin Tilen je pa čista tvoja kopija. Na FB maš slikco sebe ko si bla mala, pa ista sta! Polivanje.... naš tudi Se mi zdi da zdej še bolj. Zadnjih par dni je pa itak Zoja miša super da rada papa Naš bo tudi menda počasi začel, včeraj nama je ratalo pojesti 20g jabolko korenček, potem mu je začelo iti na bruhanje in pa 50g riževe kašice z banano Sam je pol polovico itak zbruhal oz. spolival. Na facebooku sem jaz JR, da ne boš mislila katera te je to dodala.... Saj si ti MK? Jan, Jošt, Jaka čestitke za 6m Urša čestitke za 5m Danes sem se pa naspala. Ob pol sedmih je šele jedu, pa pol potegnu od pol osmih še do devetih 9,5 ur spanja Ko bi le ostalo tako Oooo Katja pridna si torto spekla Pošlji jo en kos
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 11:26:15
|
|
|
|
kaja02
|
jutro!!!! ma kje ste vse????? a vse plavate!!!!! katja- za Jana, kok smo luštni, a maš še kak kos torte , se mi jo tko lušta
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 11:33:40
|
|
|
|
matejchi
|
a se je anita kaj oglasila???
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 11:38:52
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka majči22 - a imate kakšno jadrnico/jahto/čoln/barko v Izolski marini? Oh ja, ko bi jo imela. Je moja porodniška 1000X premajhna za takšne stvari. Rada pa gledam in si sline cedim. Dogodka na Ptuju pa raje nebi komentirala, ker bi ga šla kr sama za j.... obesit. Pa vzela bi en skrhan nož, še mal rjast pa bi počas rezala stran tist gravž tam spodaj. Za kozlat. Celo življenje ji je uničil s tem. Pa še starejšo sestro je tud neki nadlegoval, a ne?
< Sporočilo je popravil majči22 -- 30.1.2009 11:43:21 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 11:51:07
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 katja, spet si poskrbela za lušte. kakšna je? a si ti pisala, da boš saherco spekla? če bo dobra (kar ne dvomim ), mi moraš posredovat recept, ker se mi jo lušta enkrat spečt, mam višnjeve vrh glave! čestitke obmesečnikom, tudi včerajšnjim, predvčerajšnjim... js sem se spet preveč hvalila, da spet spimo cele noči. ne bom nč več govorila, tiho bom in čakala, da se stanje normalizira... Ja saherca je. Je pa iz kulinarike, evo recept: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Sacher_torta-1940.html Jaz vse večinoma delam s kulinarike dol. Imaš pa več receptov Sacher torte na kulinariki: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8186 http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1276 http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Sacher_torta-5940.html http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Sacher__torta-9632.html ja, sej vem, da je vlk vsega na netu, sam mam rada preizkušene recepte, da ne gre slučajn potem kej narobe... hvala ti.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 12:04:16
|
|
|
|
tinka14
|
jeee, js mam pa končno svoj ticker... no nejc ga ma
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 12:18:01
|
|
|
|
tinka14
|
ojoj pa noseča sem 42 tednov... zgleda bo mel nejc dvojčka kje se že to uredi???
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 12:27:03
|
|
|
|
tinka14
|
ne vem, ne znam, ne da se mi več iskat... zgleda vse kuhate, js grem pa mal ven!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 12:35:51
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 ojoj pa noseča sem 42 tednov... zgleda bo mel nejc dvojčka kje se že to uredi??? saj nikjer ne piše da si noseča 42 tednov , na forumu zanositev ti bo to skoz pisal...meni še zdaj piše pa sem na rr pisala če mi lahk sklopijo,so rekli da so amapak je še vedno tam,....na forumu dojenček kjer pa zdaj klepetamo sem pa novo nastavila in mi šteje koliko je tamal star. Poskusi mogoče ti pol prejšnjega zbriše.....jaz sem kr pustila tko kot je se mi ne da popravljat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 12:39:33
|
|
|
|
miškolinček
|
Aradej.........,vidim te,a ne kuhaš?? Pri nas je Filip včeraj norice fasal in zdaj sam čakam koliko bo spal,je grozn utrujen spat pa ne more ker ga srbi,pol se pa kr premetava po postelji pa z glavo suče ker se drgač ne zna popraskat, je tak ko pikapolonica po glavi na,se že oglaša....grem gledat če bo duda dobra al bo treba po 5 minutah vstat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 12:50:46
|
|
|
|
aradej
|
Miškolinček danes pa ne kuham: možek je jedu burek, sama sem bolj na mehkih stvareh, Diana pa je pri babici.Lucija pa čaka na koline, jih imamo popldne. Drugače pa naše stanje je porazno. Imam vneta ušesa pa še zobi me nekaj bolijo, Diana ima probleme z očmi ima tudi vnete samo Lucija se še dobr drži. Nočno vstajanje že počasi postaja muka še vedno se zbujamo na dve uri pa tako lepo je spala že 5-6 ur skupaj. Sedajle pa tako lepo spančka na najini postelji. Lepo se imejte Še čestitke za obmesečnice: Filip, Martin, Jošt, Urša, Jan, Jaka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 12:56:53
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Jan vam pošilja vsem tortico xgb tf fffffffftffrrrr h ,,,,, To je Janovo sporočilo, ki vam ga pošilja. Jaz sem tudi danes dobil darilo.... rdečega grrrrrrrrrr...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 13:01:24
|
|
|
|
matejchi
|
Tudi jaz nekaj ... vse neki zmešano...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 13:10:35
|
|
|
|
čipka
|
K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! čestitke še z moje strani... Zoja Misa-blink? a to je prav za čiščenje perila?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 13:55:27
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 ojoj pa noseča sem 42 tednov... zgleda bo mel nejc dvojčka kje se že to uredi??? saj nikjer ne piše da si noseča 42 tednov , na forumu zanositev ti bo to skoz pisal...meni še zdaj piše pa sem na rr pisala če mi lahk sklopijo,so rekli da so amapak je še vedno tam,....na forumu dojenček kjer pa zdaj klepetamo sem pa novo nastavila in mi šteje koliko je tamal star. Poskusi mogoče ti pol prejšnjega zbriše.....jaz sem kr pustila tko kot je se mi ne da popravljat o, hvala ti. torej se to ni kej za sekirat!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 13:56:45
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! čestitke še z moje strani... Zoja Misa-blink? a to je prav za čiščenje perila? ja, za madeže, iz mullerja, men ga je enkrat tejkaz se mi zdi priporočala, ampak men itak nobeno čistilo ne pomaga pri kakcu... kaj češ, nkol ne bom ta prava gospodinja
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 14:12:02
|
|
|
|
matejchi
|
čipka prav za vse madeže... !
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 14:40:28
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi čipka prav za vse madeže... ! ojojoj
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 14:44:43
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 Zoja Misa-blink? a to je prav za čiščenje perila? ja, za madeže, iz mullerja, men ga je enkrat tejkaz se mi zdi priporočala, ampak men itak nobeno čistilo ne pomaga pri kakcu... kaj češ, nkol ne bom ta prava gospodinja to pa ni res! Vedno boš zase in svoje doma čisto taprava gospodinja-s tapravim detergentom ali brez. Kaj misliš, jaz tudi ne znam oz. (nočem znat) ne vem kok kuhat pa ne vem kaj kot moja mami in babi, ampak taka sem in tko me je moja družina sprejela. je*at ga.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 15:12:14
|
|
|
|
matejchi
|
kuharca a la Baltazar.. to mi je najbolj, zmeraj mal improviziraš...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 15:31:00
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi a se je anita kaj oglasila??? dannn mi smo vsi doma..pa nimam cajta za vas no
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 15:38:55
|
|
|
|
anita goitan
|
zdej šibamo vn smo cel dan neki urejali..dns začnem trmo uveljavljat..ponoči podaljševat podoje ker to vodi v tisto kozlanje k sem ga mela in je moj dns doma ostal, smo se mal certali,,jaz sem mal spanje notr prnesla..zdej pa še gramčke vase trosm
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 16:02:50
|
|
|
|
tinka14
|
o, čipka, hvala za lepe besede!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 16:19:31
|
|
|
|
sayuri
|
Ojla. Sam pozdravček. Tud jaz nimam nč cajta. Z Lovrom bili 2x na inhalaciji v zd. Bronhitis Kdaj bo konec teh bolezni, piševka.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 16:52:15
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: matejchi a se je anita kaj oglasila??? dannn mi smo vsi doma..pa nimam cajta za vas no kar nared`te Zoji brata
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?