Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:15:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej eno pomembno uprašanje imam!!! Kdaj se rihta očetovstvo??? Sem na scialni in bom mati samohranilka, ker z mojim uradno še ne živima skupi, si boma komi stanovanje začela rihtat...zdej pa ne vem kdaj morma it to na CSD rihtat? pred al po porodu? men je rekla na CSD ko sem nesla za porodniško pred porodom in sva danes šla bila sva naročena in je podpisal seveda s tem da sem se jaz strinjala tako da ima naša mala miss očeta fino, no js bi tut rada da ma moj mali očeta... a naročen morš bit? al lahko kr prideš tja... no mogoč je odvisno iz kje si...kje si ti to rihtala? ja ne vem mislim da te vsepovsod naročijo vem pa ne bolje da vprašaš kako je to pr vas...mi smo to urejali v Laškem na CSD...vprašaj pa boš vidla...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:20:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej eno pomembno uprašanje imam!!! Kdaj se rihta očetovstvo??? Sem na scialni in bom mati samohranilka, ker z mojim uradno še ne živima skupi, si boma komi stanovanje začela rihtat...zdej pa ne vem kdaj morma it to na CSD rihtat? pred al po porodu? men je rekla na CSD ko sem nesla za porodniško pred porodom in sva danes šla bila sva naročena in je podpisal seveda s tem da sem se jaz strinjala tako da ima naša mala miss očeta fino, no js bi tut rada da ma moj mali očeta... a naročen morš bit? al lahko kr prideš tja... no mogoč je odvisno iz kje si...kje si ti to rihtala? ja ne vem mislim da te vsepovsod naročijo vem pa ne bolje da vprašaš kako je to pr vas...mi smo to urejali v Laškem na CSD...vprašaj pa boš vidla... ja noo js tut to v Laškem rihtam nisem vedla da si z Laškega... no super hvala ti, bom kr poklicala pa uprašala... zdej grem pa na en špancir me že rit boli od tega sedenja pred compom... vas pridem pogledat še kej kasnej....papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:25:03
|
|
|
|
|
NoBady pol pa lep sprehod jaz pa grem mal zalegnat ...pa se pol kej javim...papa lepo popoldne...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:32:18
|
|
|
|
tasa_m
|
aaaaaaaaaa to pa je zdaj že napor !! Sem posesala vso stanovanje, vključno z vsemi preprogami (ki bi jih najraje vrgla nekam ker mi živce parajo) in še kuhinjo sem pobrisala gor.. Pridna jaz,..pa sem mojemu za jutri prihranla delo. Pa naj mu bo ker se mora jutri učit,ker ima nek izpit počasi.. Zdaj pa prav čutim,kak me zadaj v križu grabi ,ampak po perilo v sušilnico pa moram še it pa je kak je..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.1.2009 15:34:40 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:33:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady EN VIC... Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes! toti pa je dober ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:47:47
|
|
|
|
Lolita23
|
dali imaš mail
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:53:17
|
|
|
|
felix7
|
Še vedno zbiramo prijave... no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- helimaša
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ob 17h v Zvezdi v BTCju (nasproti Merkurja).
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:57:55
|
|
|
|
Piruri
|
No, da se malo jevim, ker ste me s tem LIKANJEM čisto zr....le... Jaz tudi rada likam...in nimam več kaj, ker sem že vse...ma prav vse-tudi naše stvari še enx oprala in speglala...tako da, če ima kakšna probleme na to temo, naj kar pošlje paket po pošti, ker moje gnezdenje je tokrat rez NENORMALNIH razsežnosti... ...stanovanje sem že skoraj obrnila naokoli, ker ne vem več kaj bi se še lotila...to postaja prav grozovito...danes sem kupila barvo za spalnico, da jo bom prepleskala...again... Vnetje "tam dol"...jaz se tudi spopadam s tem...meni je G dala antibiotik in mi priporočala neko kremo VITAgyn C, ki se ga dobi v lekarni (samoplačniško) in imaš en tretma 6 dni zaporedoma in pol še vsaj 12 tednov po 1-2x na teden...in je malenkost bolje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 16:13:56
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, da se malo jevim, ker ste me s tem LIKANJEM čisto zr....le... Jaz tudi rada likam...in nimam več kaj, ker sem že vse...ma prav vse-tudi naše stvari še enx oprala in speglala...tako da, če ima kakšna probleme na to temo, naj kar pošlje paket po pošti, ker moje gnezdenje je tokrat rez NENORMALNIH razsežnosti... ...stanovanje sem že skoraj obrnila naokoli, ker ne vem več kaj bi se še lotila...to postaja prav grozovito...danes sem kupila barvo za spalnico, da jo bom prepleskala...again... Vnetje "tam dol"...jaz se tudi spopadam s tem...meni je G dala antibiotik in mi priporočala neko kremo VITAgyn C, ki se ga dobi v lekarni (samoplačniško) in imaš en tretma 6 dni zaporedoma in pol še vsaj 12 tednov po 1-2x na teden...in je malenkost bolje... uff vidim da je tvoja energija na višku... js sm pa čisto nasprotje...čist nč se mi ne lup počet... sej pospravim operem pa posušim še...kosilo pomagam kuhat, ker skos moja mami kuha, tko da samo kako solato nrdim, pa potem posodo pospraviim... pol se pa neha... ma na kraj pameti mi n pršl da bi vse cote zlikala...bi lahko cel mesec likala, pa ne bi nikamor pršla tko da svaka ti čast
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 17:02:02
|
|
|
|
NoBady
|
Dans pa niste nč kej zgovorne...kje pa ste vse? A ste se že kej pogovarjale o posteljicah in o zibki? Jaz imam oboje, ampak imam problem pri zibki...nimam jogija a je mogoč katera seznanjena s tem kaj dat v zibko? kje se kupi tak majhen jogi, al naj dam kej druzga notr??? Zdej grem pa (spet) jest... ne smem naenkrat velik pojest ker me želodec potem boli, tko sem pa skos lačna, ko se nikol ne najem ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 17:21:43
|
|
|
|
Piruri
|
NoBody...zadnjič sem v BC in pikapolonici videla, da dobiš spužvo za zibelko ali košaro...je malo debelejša in obšita z bombažnim blagom...odvisno kakšne mere imaš...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:05:15
|
|
|
|
Pupa7
|
dober večer že skoraj, no pa sem le pridrajsala domov, sm bla potepinka... in to uspešna sem si kupila še hlače za poroko, en kup kozmetike in bila na ogledu prostora, kjer bo poročno kosilo in izbrala menije tako da sem sestradana prišla domov zdaj pa moram malo pogledat o čem teče beseda
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:06:47
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober večer že skoraj, no pa sem le pridrajsala domov, sm bla potepinka... in to uspešna sem si kupila še hlače za poroko, en kup kozmetike in bila na ogledu prostora, kjer bo poročno kosilo in izbrala menije tako da sem sestradana prišla domov zdaj pa moram malo pogledat o čem teče beseda Pridna Pupa... No, in kdaj bo Ta veseli dan ali Pupa se ženi???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:07:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober večer že skoraj, no pa sem le pridrajsala domov, sm bla potepinka... in to uspešna sem si kupila še hlače za poroko, en kup kozmetike in bila na ogledu prostora, kjer bo poročno kosilo in izbrala menije tako da sem sestradana prišla domov zdaj pa moram malo pogledat o čem teče beseda Pridna Pupa... No, in kdaj bo Ta veseli dan ali Pupa se ženi??? če bo vse po sreči 17.2. potrditev pa dobim drug teden
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:08:03
|
|
|
|
Najaa
|
Tija je spet na AB. Mene tudi kuha, glava mi bo eksplodirala, grlo me boli, oči me bolijo... sinusi me bolijo... Nina, če se boš kej javla in če slučajno veš mi povej (na zs, ker ne vem, če bom uspela za nazaj brat), če lahko ob jemanju aspirina 100 vzamem lekadol. Se mi zdi, da ti veš nekaj o tem. Lepo se imejte, punce in velik čvekajte, da bom imela veliiiiko dela. Zdaj grem pa ležat. Moja lubica je že zaspala, zdaj se greva pa še midva s podnajemnikom uležt.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:11:23
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober večer že skoraj, no pa sem le pridrajsala domov, sm bla potepinka... in to uspešna sem si kupila še hlače za poroko, en kup kozmetike in bila na ogledu prostora, kjer bo poročno kosilo in izbrala menije tako da sem sestradana prišla domov zdaj pa moram malo pogledat o čem teče beseda Pridna Pupa... No, in kdaj bo Ta veseli dan ali Pupa se ženi??? če bo vse po sreči 17.2. potrditev pa dobim drug teden Super . Bomo v mislih s tabo alla družice... Zdej maš že vse dogovorjeno za poroko, ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:12:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je spet na AB. Mene tudi kuha, glava mi bo eksplodirala, grlo me boli, oči me bolijo... sinusi me bolijo... Nina, če se boš kej javla in če slučajno veš mi povej (na zs, ker ne vem, če bom uspela za nazaj brat), če lahko ob jemanju aspirina 100 vzamem lekadol. Se mi zdi, da ti veš nekaj o tem. Lepo se imejte, punce in velik čvekajte, da bom imela veliiiiko dela. Zdaj grem pa ležat. Moja lubica je že zaspala, zdaj se greva pa še midva s podnajemnikom uležt. najaa za vaju obe, da se pocajtata! aspirin pa lekadol se kolikor vem ne sme jemati skupaj ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:12:53
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je spet na AB. Mene tudi kuha, glava mi bo eksplodirala, grlo me boli, oči me bolijo... sinusi me bolijo... Nina, če se boš kej javla in če slučajno veš mi povej (na zs, ker ne vem, če bom uspela za nazaj brat), če lahko ob jemanju aspirina 100 vzamem lekadol. Se mi zdi, da ti veš nekaj o tem. Lepo se imejte, punce in velik čvekajte, da bom imela veliiiiko dela. Zdaj grem pa ležat. Moja lubica je že zaspala, zdaj se greva pa še midva s podnajemnikom uležt. Ta je dobra...podnajemnik... Ja, kake bogice sta vi2...Dejta se lepo spočit, ati naj vama streže in bosta spet hitro v formi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:14:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober večer že skoraj, no pa sem le pridrajsala domov, sm bla potepinka... in to uspešna sem si kupila še hlače za poroko, en kup kozmetike in bila na ogledu prostora, kjer bo poročno kosilo in izbrala menije tako da sem sestradana prišla domov zdaj pa moram malo pogledat o čem teče beseda Pridna Pupa... No, in kdaj bo Ta veseli dan ali Pupa se ženi??? če bo vse po sreči 17.2. potrditev pa dobim drug teden Super . Bomo v mislih s tabo alla družice... Zdej maš že vse dogovorjeno za poroko, ne. heheh, ne še v pondeljek greva še po prstane (nadomestne, ker mam tok zabuhle prste) prave bova kupovala po porodu, ko se mi roke (itak tud vse ostalo) vrnejo v normalno stanje pa pušlc zbrat to pa je to moj je pa ravnokar šel kupovat obleko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:16:51
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz imam še aspirin 100 za boljšo absorbcijo hranil v posteljico tak da je sočasno jemanje lekadola res vprašljivo. Mater, sem tole strokovno napisala. Ne, sej ga nisem vzela. Zdaj si bom dala topel obkladek češnjevih koščic na glavo, pa masaža me čaka. Sam je blesavo, ko mi tak buta v glavi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:20:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tija je spet na AB. Mene tudi kuha, glava mi bo eksplodirala, grlo me boli, oči me bolijo... sinusi me bolijo... Nina, če se boš kej javla in če slučajno veš mi povej (na zs, ker ne vem, če bom uspela za nazaj brat), če lahko ob jemanju aspirina 100 vzamem lekadol. Se mi zdi, da ti veš nekaj o tem. Lepo se imejte, punce in velik čvekajte, da bom imela veliiiiko dela. Zdaj grem pa ležat. Moja lubica je že zaspala, zdaj se greva pa še midva s podnajemnikom uležt. da bosta obe čimprej zdravi!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:25:27
|
|
|
|
pondelak
|
oj pupike.sem bla na eni ,zdaj pa grem še pico od kosila napadnit...pol pa se bo že dalo živet,ko bo "trebušček" poln...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:27:13
|
|
|
|
pondelak
|
najaa-upam da se čimprej pozdravita tudi jaz sem zelo prehlajena,ampak na srečo mam samo nahod in kašlam,drugače se pa dobro počutim...aja pa grlo me boli...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:32:03
|
|
|
|
jjasna85
|
Heeeelooooooooooooooooooooo!!! moja sestra je pa šla na dopust in pustila računalnik doma tako, da mislim, da bom mela zdej konnččnooo kej več časa tudi za vas / nas Pupa sm vidla, da se ženiš... wiiiiiiiiii za dosti nazaj pa nism brala, ker sm ostala na 85. strani tako da bi si mogla vzet 3 dni fraj, da bi prišla na tekoče drugače vse ok?? Najaa držim pestke za obe...močno, močno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 18:35:03
|
|
|
|
tasa_m
|
ola jjasna..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?