Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:24:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz se pa še vedno redno sama brijem kr tko na dotik ampka gre kako pa sem obrita pa tak ne vem kar citiram, ker sem na istem jaz enako sam brijem, se pa moj pripravlja, da bo začel, sama sem pa danes vidla kak sem se, pa imam otočke dlak. jaz pa ne ne bom kr sama pa tudi mislim da se fajn fajn pobrijem nč ne čutim kakih otočkov dlačic vsaj nekaj mi grata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:24:27
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady sam mi je pa mal nerodn ko pridem k G. na pregled Saj je meni tudi , ampak me itak vaginalno nič ne pregleduje zaenkrat. Možek pa bi rekel, da sem OK pobrita, tudi če sploh ne bi bila..., njemu je itak totalno vseeno.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:24:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
PERSIDA: za cartanje; no, sej če sta dvojajčna dvojčka pa ne boš imela težav oziroma kot si rekla te ne bosta mogla naokol prinest cita: super za pritisk felix: srečno in varno vožnjo z novim lepotcem krofi: jaz jih kar kupim, jih ne pečem; mogoče kakšne flancate da nardim drugo pa nič; sem pa danes kupla Žigcu oblekco za pusto, sem mu izpolnila še eno željo kosilo: špargljeva kremna juham, nadevan piščanec in mlinci, rdeča pesa CSD: jaz sem pa danes dobilo odločbo za tisti denarni prejemek ob rojstvu otroka in seveda za porodniško in me je full lepo presenetil znesek tako da sem rekla, da ob taki porodniški gremo v za še enega Sem bla tudi pri svoji zdravnici, mi je dala bolniško za januar pa je rekla, da naj G povem, da me tam doli peče, srbi al kaj jaz vem kaj že, ker kao zna vplivat na porod, če je res vnetje. Kako pa? Pa sem šla še v Baby center in kupila 3žabice do pasu, pa dva pajacka, pa kapice in kompletek (kapica, rokavičke, copatke) za domov, da bo otročku toplo; zdaj me čaka da to operem in polikam..... Moja selitev: ta vikend bomo že preseljeni, pol pa seveda bo treba se še pri mami namestit zaprav in ko bo vse poštimano grem lahko rodit, prej pa ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:28:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Sem bla tudi pri svoji zdravnici, mi je dala bolniško za januar pa je rekla, da naj G povem, da me tam doli peče, srbi al kaj jaz vem kaj že, ker kao zna vplivat na porod, če je res vnetje. Kako pa? Men je babica rekla, da se pri vnetju rado raztrga, pa baje pri šivanju se tud rado trga.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:29:18
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz sem ga tud imela, sam mi canesten ni pomagal, pa mi je dala Dalicin to pa je uredil.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 30.1.2009 14:34:59 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:30:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nobady, iz kje pa si ti? iz Radeč (če veš kje je to ) Pri Zidanem Mostu...? Zakaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:30:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Cita lika brez plačila pridem tudi na dom ampak prinesem likalnik s seboj cita a ti dam kr naslov?? Jaz sem se zdaj napapcala, zdaj grem posesat pol pa grem zlikat. Pa če bom sam pol bom ponsna nase. Saj men sta tud tašča in mami rekli, naj jima prinesem pa nebom. mogoče pri drugem bebeku. Za našo prvi "baletko" pa bom sama polikala.. Punce se slišimo bolj pol..po prvi rundi pospravljanja (sesanja)..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:31:21
|
|
|
|
|
Mama s čim ti nafilaš piščanca???Njamiii dobro kosilo Bravo za Žigca da ga je mami lepo presenetila za pusta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:32:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Sem bla tudi pri svoji zdravnici, mi je dala bolniško za januar pa je rekla, da naj G povem, da me tam doli peče, srbi al kaj jaz vem kaj že, ker kao zna vplivat na porod, če je res vnetje. Kako pa? Men je babica rekla, da se pri vnetju rado raztrga, pa baje pri šivanju se tud rado trga. Ja sam sej zdej se še da pomagat, če je vnetje boš dobila one svečke canasten in se s tem potem pozdraviš... vsaj pri meni je blo tko, sem tut mela vnetje, zdej je pa dobr...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:36:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nobady, iz kje pa si ti? iz Radeč (če veš kje je to ) Pri Zidanem Mostu...? Zakaj? seveda vem, Radeče Papir in Muflon - firma, v kateri delam, je lastnica teh dveh tovarn, tako da sem večkrat poslovno šibala v vaš konec sem mislila, da si iz LJ, pa da bi prišla na srečanje. No, sej še vedno lahko prideš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:37:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem se zdaj napapcala, zdaj grem posesat pol pa grem zlikat. Pa če bom sam pol bom ponsna nase. Saj men sta tud tašča in mami rekli, naj jima prinesem pa nebom. mogoče pri drugem bebeku. Za našo prvi "baletko" pa bom sama polikala.. Punce se slišimo bolj pol..po prvi rundi pospravljanja (sesanja).. ne bit preveč pridna, pol mam jaz slabo vest
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:38:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Cita lika brez plačila pridem tudi na dom ampak prinesem likalnik s seboj cita a ti dam kr naslov?? Jaz sem se zdaj napapcala, zdaj grem posesat pol pa grem zlikat. Pa če bom sam pol bom ponsna nase. Saj men sta tud tašča in mami rekli, naj jima prinesem pa nebom. mogoče pri drugem bebeku. Za našo prvi "baletko" pa bom sama polikala.. Punce se slišimo bolj pol..po prvi rundi pospravljanja (sesanja).. vidim da boš pa res pridna kk si trdna ti ponudijo pomoč pa želiš sama sej boš videla kk dober filing je ko boš vse sama nardila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:44:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
cita: prepražim čebulo in dodam noter majhne koščke pršuta al pancete; na koščke nadrobim kruh in zamešam z jajci (ponavadi 2-3) in dodam mal vegete pa peteršilj in na koncu še to prepraženo čebulo, vse skupaj fajn premešam, nardim kroglice in z njimi filam piščanca, včasih ko je te mase dosti, moram pol piščancu še rit zašit aja, Žigec si je zaželel da bo spiderman letos in ko sem bla v baby centru, sem vidla da imajo te reči, pa sem mu kr vzela, si je probal in zdaj tudi v tem kostumu zaspal; upam, da ne bom imela pol težav ga sleč glede vnetja, pa mi moja zdravnica ni mogla dat nič, je rekla samo da naj jo zračim in ko me bo G pregleda, bo že on dal nekaj;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:48:56
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nobady, iz kje pa si ti? iz Radeč (če veš kje je to ) Pri Zidanem Mostu...? Zakaj? seveda vem, Radeče Papir in Muflon - firma, v kateri delam, je lastnica teh dveh tovarn, tako da sem večkrat poslovno šibala v vaš konec sem mislila, da si iz LJ, pa da bi prišla na srečanje. No, sej še vedno lahko prideš Aha potem dobro poznaš...no v Muflonu sem delala počitniško delo sej da bi pa vedla kira firma je lastnica teh dveh tovarn pa ne vem...hah sramota za mene da kaj tazga ne vem... Ja za srečanje, no lepo da si se spomnla na mene...kdaj pa mate to srečanje? Dvomim da bom pršla, ker bi mogla it z vlakom, in sem čist u temi, se sploh ne znajdem v LJ
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:49:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy cita: prepražim čebulo in dodam noter majhne koščke pršuta al pancete; na koščke nadrobim kruh in zamešam z jajci (ponavadi 2-3) in dodam mal vegete pa peteršilj in na koncu še to prepraženo čebulo, vse skupaj fajn premešam, nardim kroglice in z njimi filam piščanca, včasih ko je te mase dosti, moram pol piščancu še rit zašit aja, Žigec si je zaželel da bo spiderman letos in ko sem bla v baby centru, sem vidla da imajo te reči, pa sem mu kr vzela, si je probal in zdaj tudi v tem kostumu zaspal; upam, da ne bom imela pol težav ga sleč glede vnetja, pa mi moja zdravnica ni mogla dat nič, je rekla samo da naj jo zračim in ko me bo G pregleda, bo že on dal nekaj; tole more bit pa fulll dobro hvala bom poskusila danes smo glih jedli pečenega piščančka ampak je bil prazen bo pa drugič poln kako so otroci veseli ko dobijo nekaj takega kar si full želijo kr zaspal je kk fajn upam res da ne bo potem problem mu slečt sej drugač bo pa tko kmalu pust tle...še malooo... Glede vnetja pa res najbolje da greš do G...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:52:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy cita: prepražim čebulo in dodam noter majhne koščke pršuta al pancete; na koščke nadrobim kruh in zamešam z jajci (ponavadi 2-3) in dodam mal vegete pa peteršilj in na koncu še to prepraženo čebulo, vse skupaj fajn premešam, nardim kroglice in z njimi filam piščanca, včasih ko je te mase dosti, moram pol piščancu še rit zašit aja, Žigec si je zaželel da bo spiderman letos in ko sem bla v baby centru, sem vidla da imajo te reči, pa sem mu kr vzela, si je probal in zdaj tudi v tem kostumu zaspal; upam, da ne bom imela pol težav ga sleč glede vnetja, pa mi moja zdravnica ni mogla dat nič, je rekla samo da naj jo zračim in ko me bo G pregleda, bo že on dal nekaj; tole more bit pa fulll dobro hvala bom poskusila danes smo glih jedli pečenega piščančka ampak je bil prazen bo pa drugič poln kako so otroci veseli ko dobijo nekaj takega kar si full želijo kr zaspal je kk fajn upam res da ne bo potem problem mu slečt sej drugač bo pa tko kmalu pust tle...še malooo... Glede vnetja pa res najbolje da greš do G... kr poskusi, meni je nadev boljši pol od piščanca; mene je naučila to delat moževa stara mama in ga skoraj vsakič nardim; njami, njami .... ja, Žigec je full zadovolje, srečen, če dobi kar si želi; bom poročala kako je potekalo pol slačenje spidermena..... za vnetje pa bom res G vprašala, sej kontrolo imam v ponedeljek pa bomo vidli kaj pravi gospod G.... Grem jaz zdaj kosilat pa se javim več ksno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:53:45
|
|
|
|
NoBady
|
EN VIC... Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:54:22
|
|
|
|
|
DOBER TEK MAMA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:55:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady EN VIC... Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 14:58:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady EN VIC... Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:02:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Glede britja je pa takole v Lj.P..no vsaj moja izkušnja: bila sem pobrita 2 dni nazaj, pa je še v porodni mal popravljala, je rekla, da če bo slučajno šivanje, da ne bo kaj se vnelo...tako da je hotla, čist v nulo, tam okrog...... kaj pol najboljš da ko popadke dobimo da se gremo najprej brit eh nas bojo že tam popedenal, če jim kaj ne bo prav maš čist prav kaj se bom še z britjem ukvarjala...saj je to v bistvu njihovo delo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:03:15
|
|
|
|
NoBady
|
ej eno pomembno uprašanje imam!!! Kdaj se rihta očetovstvo??? Sem na scialni in bom mati samohranilka, ker z mojim uradno še ne živima skupi, si boma komi stanovanje začela rihtat...zdej pa ne vem kdaj morma it to na CSD rihtat? pred al po porodu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:05:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej eno pomembno uprašanje imam!!! Kdaj se rihta očetovstvo??? Sem na scialni in bom mati samohranilka, ker z mojim uradno še ne živima skupi, si boma komi stanovanje začela rihtat...zdej pa ne vem kdaj morma it to na CSD rihtat? pred al po porodu? men je rekla na CSD ko sem nesla za porodniško pred porodom in sva danes šla bila sva naročena in je podpisal seveda s tem da sem se jaz strinjala tako da ima naša mala miss očeta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:09:07
|
|
|
|
jadrnica
|
helouuu, KROFI- jih ne pečem, nisem za sladice, čeprav mi je čokolada full mega ratala zadnjič Bitje srca - me tud včasih našopa, ko preveč migam, pa se mal umirim, prediha, pa je bolje. Britje - jah neki se bom že pred odhodom v P, sam sedaj jaz tko bolj na slepo to delam, ker nič ne vidm čez trebuh...je bolj asimetrićno Filan piščanec - vauuuu kolk si prdna mama_m , jaz se tega sploh ne lotim, je preveč packanja za eno navadno južno, no mogoče se sedaj bom, ker si tko simpl napisala. LIKANJE - cita , daj še mene v vrsto, veš kakšen kup imam, sam jaz pa neki elektriko šparam, pa bolj čez vikende lovim likarijo al pa po 10.00 zvečer, če se mi da seveda. Vnetja - fino je, da se izogibate sladkega in ogljikovim hidratom, ker so hrana za bakterije in se bolj še bolj širijo oz. množijo. cauuuu, grem eno solato pojest, dons bom imela ene 3 x kosilo, ker jaz se ne morem več tako do full-a najest, ker pol me hoče razgnat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 15:12:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej eno pomembno uprašanje imam!!! Kdaj se rihta očetovstvo??? Sem na scialni in bom mati samohranilka, ker z mojim uradno še ne živima skupi, si boma komi stanovanje začela rihtat...zdej pa ne vem kdaj morma it to na CSD rihtat? pred al po porodu? men je rekla na CSD ko sem nesla za porodniško pred porodom in sva danes šla bila sva naročena in je podpisal seveda s tem da sem se jaz strinjala tako da ima naša mala miss očeta fino, no js bi tut rada da ma moj mali očeta... a naročen morš bit? al lahko kr prideš tja... no mogoč je odvisno iz kje si...kje si ti to rihtala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?