|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 14:05:01   
Čmrlika
Estrella - še spite.user posted image ..mi smo 2 uri 40 min user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
30.1.2009 14:05:36   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

jaz tud škilim, ekr sem na pauzi od dela user posted image  Moja Taja še kr tudi spi 2 uri in deset minut zdaj user posted image  user posted image  user posted image , pa ni mi zgledala tak zmatrana user posted image  user posted image  user posted image

grem si tud jaz počasi pripravit nekaj za našo južno. user posted image , sem mela za zajtrk porcijo kokic z rezinami sira, pa dva kafeja zraven....user posted image

Pol je Taja zaspala 10 min pred našouser posted image  Paše bit mal samuser posted image

Nejc je spal 20 minut v vozičku na sprehodu, ampak koker sva se ustavla , se je zbudu...no vsaj priden je, se sam sabo pogovarja v stajici. Pa pametni kuža mu neki govori.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
30.1.2009 14:05:40   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Barbaw- ti čakaš geslo od tuša...jaz tudi...ma so barabe ej.......kr nič...pa banda zadnje čase mam same probleme z njimi, joj če ne bi to za mami delala user posted image  user posted image user posted image  bi pognala že zdavnaj vse. bemti TUŠ! user posted image user posted image user posted image

Pa kak so nas napizdli z baby klubom, zdaj pa konec samo ena runda, bojo pa kao vsake tri mesce nove ponudbe... bom jim fliknila eno bombo tja! user posted image

Anitka je čakala in dobila. Mene v tušu niso videli xxxxxx časa. Ga ne maram. user posted image

oprosti,a pol je anitka pisala prej da čaka geslo, zakaj em islila da ti? user posted image  rabim še eno kavo? user posted image

joj, mene tud jezi, samo bom šla zdaj malo k knjim me je poslovodja povabil, da se mi oddolžijo za veliko ****rijo, ki sem jo mela...pardon tri ****rije v desetih dneh.......user posted image  me zanima, kj mi bo ponudil, jim zgleda inšpekcija ni bla dovolj, pa so še kr prijazni z mano? me kliče mislim....user posted image

Ti ga imaš blizu, meni je pa ful od roke. Meni je bila vsa roba (od hrane naprej šit od šita, .....)

Jaz tudi tuša ne maramuser posted image

jst tud ne, al mercator al pa spar, ostalo mi je tud poden.

Neposredna povezava do sporočila: 4578
30.1.2009 14:05:45   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober dan!

Evo, sem se le dokopala da RR. Danes mi nekako ni bilo za hudo debato. Vse me boli pa mal mi ja na psiho vse skup udarlo po mojem (mami v bolnici, služba od mojega, v službi od staršev jih je 170 preveč, moje iskanje službe,  Mančino nespanje, ....)

Tako, da sem dopopldan pospravljala, pometala, pomivala po tleh, ene 3 stroje cunj zložila in zlikala, od Mance posteljo uredila, igrače mal spucala, ..... ugavnem skoz sem neki delala, a sem se malo zamotila in pozabila na vse skup.

Sej vem, da mi ne bi bilo treba hodit jamrat tle gor, sam se človek kuj mal boljše počuti user posted image

ti kr pridi pojamrat, sej zato smo tle, vsak kdaj pride na tak nivo, ko je res hudo, je treba it naprej, vse se bo dobro izteklo.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
30.1.2009 14:07:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

PUNCE A LAHKO OBJAVIM 13. DEL ups nisem hotla kričat user posted image , ker mi zdej nekam gremo in ne vem kdaj bomo nazajuser posted image

a si že

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
30.1.2009 14:16:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

nia5, raje bodi vesela, ker se ti ni treba obadats kakšnim odstavljanjem na silo. Mala je sama sklenila, da je čas, zato bravo, Nia user posted image

Tako je, ne bit žalostna saj sta se kar dolgo dojili user posted image user posted image user posted image

Ful sem vesela, ker gresta katy82 in mala princeska domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavno, da je Lara bolje user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
30.1.2009 14:16:23   
tally

PUNCE A LAHKO OBJAVIM 13. DEL ups nisem hotla kričat user posted image , ker mi zdej nekam gremo in ne vem kdaj bomo nazajuser posted image

a si že

ja

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
30.1.2009 14:17:13   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Barbaw- ti čakaš geslo od tuša...jaz tudi...ma so barabe ej.......kr nič...pa banda zadnje čase mam same probleme z njimi, joj če ne bi to za mami delala user posted image  user posted image user posted image  bi pognala že zdavnaj vse. bemti TUŠ! user posted image user posted image user posted image

Pa kak so nas napizdli z baby klubom, zdaj pa konec samo ena runda, bojo pa kao vsake tri mesce nove ponudbe... bom jim fliknila eno bombo tja! user posted image

Anitka je čakala in dobila. Mene v tušu niso videli xxxxxx časa. Ga ne maram. user posted image

oprosti,a pol je anitka pisala prej da čaka geslo, zakaj em islila da ti? user posted image  rabim še eno kavo? user posted image

joj, mene tud jezi, samo bom šla zdaj malo k knjim me je poslovodja povabil, da se mi oddolžijo za veliko ****rijo, ki sem jo mela...pardon tri ****rije v desetih dneh.......user posted image  me zanima, kj mi bo ponudil, jim zgleda inšpekcija ni bla dovolj, pa so še kr prijazni z mano? me kliče mislim....user posted image

Ti ga imaš blizu, meni je pa ful od roke. Meni je bila vsa roba (od hrane naprej šit od šita, .....)

Evo kot sem predvidevala, mi smo že auf, previti in se igramo. Čmrlika a vi mate un babyfon ki ima monitor, to pa mora bit super, da jo vidiš v vsakem trenutku.

ja super je, pa lično izdelana kamera,-rožica  ima nočno snemanje -torej infra rdeče lučke, pa lučka se vklopi -taka nežna svetloba je ...za ponoči super...samo rahlo se dotakneš peclja...in že gori...user posted image

no  tole imamo http://www.amazon.com/Handheld-Monitor-2-4GHz-Wireless-Nursery/dp/B000R9G6X4

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
30.1.2009 14:18:38   
Anitka

Golaž se kuha, masa za cmoke je prištimana, cunje čakajo za snet in za obesit, jaz pa sem reje malo na RR poškilila. Vidim, da ob nepravem času, ker ni nobeneuser posted image

Alči je pojedla 200g jabolka s piškotom , spila 120 čaja in spi še sedaj kot raketa (2h)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pridni sta obeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4584
30.1.2009 14:19:58   
Anitka

Jaz sem čakala na geslo in potem sem jih dobila pet enega za drugimuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
30.1.2009 14:21:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Čmrlika ok smo hvala, kaki dan smo sončki, drugi dan nevihtauser posted image  

Estrella ma nič ni. Smo šli na Pediatrično, kožni negativni, vzeli kri, izvidi bodo bogve kdajuser posted image  Je rekla da ima izredno občutljivo kožo. Mali sem da že 3x jogurtek navaden in ji notri umešala sadje...vse okuser posted image  Po hruški in govedini je bila pa pikasta spetuser posted image   Ima pa že nekaj časa zelo lepo kožico, upam da tako ostane. Vi ste ok?

O Taulauser posted image user posted image user posted image t moram poslat še ZS glede onih vaj. Bom probala čimprej

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
30.1.2009 14:22:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober dan!

Evo, sem se le dokopala da RR. Danes mi nekako ni bilo za hudo debato. Vse me boli pa mal mi ja na psiho vse skup udarlo po mojem (mami v bolnici, služba od mojega, v službi od staršev jih je 170 preveč, moje iskanje službe,  Mančino nespanje, ....)

Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da sem dopopldan pospravljala, pometala, pomivala po tleh, ene 3 stroje cunj zložila in zlikala, od Mance posteljo uredila, igrače mal spucala, ..... ugavnem skoz sem neki delala, a sem se malo zamotila in pozabila na vse skup.

Sej vem, da mi ne bi bilo treba hodit jamrat tle gor, sam se človek kuj mal boljše počuti user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
30.1.2009 14:23:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Midva sva od P.Dobila sva Hiconcil,ker ima eno virozo,pa povišane levkocite.user posted image V ponedeljek imava kontrolo,je pa rekla,da če bo težko dihal,imel vročino ali bruhal,pa med vikendom na dežurno.

Kaj naj kar spakiram potovalko za na Jesenice?user posted image user posted image user posted image Meni se bo strgalo.Še Nejc je ves grižav pa bruha.Ne vem,kdaj bo konec teh bolezniuser posted image

Ojej, pa ne že spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
30.1.2009 14:24:26   
Anitka

Lahko user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
30.1.2009 14:25:00   
Anitka

Opa user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
30.1.2009 14:26:59   
Anitka
Tally super opravljenouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
30.1.2009 14:29:46   
hijenca
Jaz sem tako vesela, Videk je pojedel polno skledico juhice z kašicouser posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
30.1.2009 14:32:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem tako vesela, Videk je pojedel polno skledico juhice z kašicouser posted image user posted image user posted image

Priden Videkuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
30.1.2009 14:36:45   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Evo kot sem predvidevala, mi smo že auf, previti in se igramo. Čmrlika a vi mate un babyfon ki ima monitor, to pa mora bit super, da jo vidiš v vsakem trenutku.

ja super je, pa lično izdelana kamera,-rožica  ima nočno snemanje -torej infra rdeče lučke, pa lučka se vklopi -taka nežna svetloba je ...za ponoči super...samo rahlo se dotakneš peclja...in že gori...user posted image

no  tole imamo http://www.amazon.com/Handheld-Monitor-2-4GHz-Wireless-Nursery/dp/B000R9G6X4

Zgleda super, poceni pa tudi ni user posted image , to prek tega amazona naročiš? Ma itak nimamo odvečnega denarja, bomo še kr na starem ostali user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
30.1.2009 15:05:33   
Anitka
Sem opazila, da je Gal postal hripav poleg tega kašljauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
30.1.2009 15:07:10   
Estrella*

user posted image user posted image priden Vid.

Naša pa ni bila ravno perla; pojedla je kakih 120g kosilauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
30.1.2009 15:07:12   
Estrella*

Mi smo 25h 50minuser posted image user posted image user posted image  A sta se danes zmenileuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
30.1.2009 15:08:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Potem zna fasat laringitis. Malo bolj ga opazuj.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
30.1.2009 15:28:51   
barbaw

počasi bo zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
30.1.2009 15:29:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?