|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 11:46:12   
nia5
Ma spet se mi računalnik vgaša, bom to staro kišto zabrisala nekam user posted image

Gal in Davud vse naj naj za obmesečnice
SS user posted image za neprespano nočko
Špelin user posted image še več takih in še boljših noči
Jana user posted image za super spanje

Jaz sem pa tako žalostna, sem ji včeraj zvečer ponudila zizo in noče več user posted image , sem se kr jokat začela. To se mi zdi taka prelomnica in se nikoli več ne vrne. Pa saj vem da bo še ogromno takih prelomnic, vendar sem kljub temu žalostna. Sem kr začela za nazaj študirat, kako sma se dojile in cartale user posted image .  Zdaj pa ne vem če si moram malo ven črpat, saj ne bi rada fasala kakega mastitisa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.1.2009 11:48:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Barbaw:

Jup sem zelo zahtevna... in se dobro da me ni doletelo kdor izbira izbirek dobi , HB.user posted image user posted image
Drgac pa sem z svojim izbirkom , kar zadovoljna...

Slikce pa:

Borat odpade...

Tamer Hosni je premajhen in precokat..pa tud nic ceden ni. Njega bi samo poslusala pa imela zaprte ucke.user posted image

Amr Diab pa prestar in... no ja sej bi bil za ponucat mrbit. sam kaj ko ze ima princeso za zeno user posted image user posted image

Estrella:

Zakon recept user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cmrlika: Lep AVTAR user posted image user posted image

Jaz sem se ful trudila, pa si mi vso veselje pokvarila. user posted image
Zdaj vem, da ne more nihče zamenjat tvojega oz. da se bolje izrazim, nihče mu ne seže niti do gležnjev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vseeno za trud...moj ni sanjski ampakmas prov zame je najboljsi user posted image user posted image   do naslednjic ko kaj zaj**ebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.1.2009 11:50:42   
špelin@
nia5, raje bodi vesela, ker se ti ni treba obadats kakšnim odstavljanjem na silo. Mala je sama sklenila, da je čas, zato bravo, Nia user posted image

Ful sem vesela, ker gresta katy82 in mala princeska domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavno, da je Lara bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.1.2009 11:51:57   
špelin@
tally, super, da gre čupkotu na bolje user posted image user posted image user posted image

Same fajn novice user posted image

hijenca, kako je Videk?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.1.2009 12:03:56   
špelin@

Vedno preglej domače naloge, predno jih otrok odnese v šolo.....

user posted image

"Ko odrastem, želim biti kot moja mama"

Mama je v nadaljevanju pojasnjevala učiteljici, da ni eksotična plesalka in je naloga taka zaradi tega, ker je hčerki pripovedovala o zadnji lopati za kidanje snega, za katero so se pulili v trgovini, kjer dela :)))

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.1.2009 12:05:03   
Čmrlika
Špelin@  kako je blo s spanjem? ni mi blo za brat vsegaaaaaaaaa........user posted image

Kaj pa je blo z malo laro? No samo, da grsta domov , suuper! user posted image  user posted image user posted image

Moja frčika pa še kr aja user posted image  user posted image  user posted image

jaz pa sem že nekaj postorila po  stanovanju, in grem zdaj naprej user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.1.2009 12:20:46   
špelin@
Čmrlika, tole sem zjutraj napisala o našem spanju:

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj user posted image  Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča!

Kako kaj Taja?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.1.2009 12:21:05 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.1.2009 12:22:27   
Čmrlika

Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj user posted image  Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča!

Kako kaj Taja?

iiiiiiiiii,super, sem vesela za vas...user posted image  user posted image  user posted image  hvala, ker si odgovorila, sem se včeraj zvečer ene parkrat spominla nate. user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
30.1.2009 12:26:56   
Čmrlika

Kako kaj Taja?

Super, še vedno zdrava, kar me je najbolj skrbelo, po  in zaradi, pa tudi pred toplicami user posted image  user posted image  user posted image , je čisto neka druga, skoz se reži, nič ne tečnari,razen, ko je na štirih in pol ne ve kako bi končno splazla...user posted image  , pa taka cartika je postala, se kr stiska pa da lubčka, to prej ni bla njena navada user posted image user posted image user posted image , in kar se mi zsdi najbolj fajn, fino spi zdaj odkar sta zobka zunaj, res krasno ponoči, pa  pridno- rada papa...vse po vrsti.... Hvala za vprašanje, zaenkrat nimam pripomb čez njo! user posted image  user posted image  user posted image  

in trenutno še vedno spi...že slabi 2 urci. user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 30.1.2009 12:33:17 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
30.1.2009 12:30:36   
Čmrlika

user posted image

Mama je v nadaljevanju pojasnjevala učiteljici, da ni eksotična plesalka in je naloga taka zaradi tega, ker je hčerki pripovedovala o zadnji lopati za kidanje snega, za katero so se pulili v trgovini, kjer dela :)))

user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
30.1.2009 12:32:40   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Kako kaj Taja?

Super, še vedno zdrava, kar me je najbolj skrbelo, po  in zaradii, pa tudi pred toplocami user posted image  user posted image  user posted image , je čisto neka druga, skoz se reži, nič ne tečnari,razen, ko je na štirh in pol ne ve kako bi končno splazla...user posted image  , pa taka cartika je postala, se kr stiska pa da lubčka, to prej ni bla njena navada user posted image user posted image user posted image , in kar se mi zsdi najblj fajn, fino spi zdaj odkar sta zobka zunaj, res krasno ponoči, pa  pridno rada papa...vse po vrsti.... Hvala za vprašanje, zaenkrat nimam propomb čez njo! user posted image  user posted image  user posted image  

Super da bi tako ostalo še naprej user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
30.1.2009 12:35:41   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kako kaj Taja?

Super, še vedno zdrava, kar me je najbolj skrbelo, po  in zaradii, pa tudi pred toplocami user posted image  user posted image  user posted image , je čisto neka druga, skoz se reži, nič ne tečnari,razen, ko je na štirh in pol ne ve kako bi končno splazla...user posted image  , pa taka cartika je postala, se kr stiska pa da lubčka, to prej ni bla njena navada user posted image user posted image user posted image , in kar se mi zsdi najblj fajn, fino spi zdaj odkar sta zobka zunaj, res krasno ponoči, pa  pridno rada papa...vse po vrsti.... Hvala za vprašanje, zaenkrat nimam propomb čez njo! user posted image  user posted image  user posted image  

Super da bi tako ostalo še naprej user posted image

in naj se pozlatijo tvoje besede user posted image  user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
30.1.2009 12:46:47   
Taula
Že drugič se javljam v tem tednu, rekorduser posted image

Tana..ne vem če si že našla varuško. Če še ne, ti lahko pošljem tel. od ene iz Kodeljevega, ki ima skupinico da preveriš če sprejema spomladi. Mi smo se odločili za to iz Črnuč.user posted image

spelin@ super da ste spali. user posted image Mi se zadnje čase zbujamo ker vse dol iz sebe vrže in se tako postavi v posteljo da jo vse žuli. Dons jo dam v vrečo, mam dost tega, čeprav vem da se bo drla. Če je kaj ne žuli, jo pa zebeuser posted image  Čez dan pa spi ali 2 h ali pa 20 min. Zadnje dneve 20 min.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
30.1.2009 12:50:53   
Estrella*
Golaž se kuha, masa za cmoke je prištimana, cunje čakajo za snet in za obesit, jaz pa sem reje malo na RR poškilila. Vidim, da ob nepravem času, ker ni nobeneuser posted image

Alči je pojedla 200g jabolka s piškotom , spila 120 čaja in spi še sedaj kot raketa (2h)user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.1.2009 12:50:59   
Estrella*

Ma spet se mi računalnik vgaša, bom to staro kišto zabrisala nekam user posted image

Jaz sem pa tako žalostna, sem ji včeraj zvečer ponudila zizo in noče več user posted image , sem se kr jokat začela. To se mi zdi taka prelomnica in se nikoli več ne vrne. Pa saj vem da bo še ogromno takih prelomnic, vendar sem kljub temu žalostna. Sem kr začela za nazaj študirat, kako sma se dojile in cartale user posted image .  Zdaj pa ne vem če si moram malo ven črpat, saj ne bi rada fasala kakega mastitisa.

Nia5, ne ženi si k srcu. Vsega je enkrat konec in sploh ne veš kako si lahko vesela, da se je sama odstavila. Poznam par punc, ki so imele grozne probleme in jih nobenem ne privoščim. Sicer boš še lahko dojila pri naslednjem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 30.1.2009 12:51:33 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
30.1.2009 12:52:51   
Čmrlika
Taula- pozdravljena! user posted image Twbe pa že dolgo nisem zasledila...Kako si? Pa pika?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
30.1.2009 12:52:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Že drugič se javljam v tem tednu, rekorduser posted image

Tana..ne vem če si že našla varuško. Če še ne, ti lahko pošljem tel. od ene iz Kodeljevega, ki ima skupinico da preveriš če sprejema spomladi. Mi smo se odločili za to iz Črnuč.user posted image

spelin@ super da ste spali. user posted image Mi se zadnje čase zbujamo ker vse dol iz sebe vrže in se tako postavi v posteljo da jo vse žuli. Dons jo dam v vrečo, mam dost tega, čeprav vem da se bo drla. Če je kaj ne žuli, jo pa zebeuser posted image  Čez dan pa spi ali 2 h ali pa 20 min. Zadnje dneve 20 min.user posted image

oj, kako ste pa zrihtal z alergijami?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
30.1.2009 12:53:30   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nia5, ne ženi si k srcu. Vsega je enkrat konec in sploh ne veš kako si lahko vesela, da se je sama odstavila. Poznam par punc, ki so imele grozne probleme in jih nobenem ne privoščim. Sicer boš še lahko dojila pri naslednjem user posted image user posted image user posted image

Ja saj vem, hvala user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
30.1.2009 12:55:11   
Estrella*

user posted image

Mama je v nadaljevanju pojasnjevala učiteljici, da ni eksotična plesalka in je naloga taka zaradi tega, ker je hčerki pripovedovala o zadnji lopati za kidanje snega, za katero so se pulili v trgovini, kjer dela :)))user posted image

user posted image  user posted image

o šit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
30.1.2009 12:55:12   
nia5

Golaž se kuha, masa za cmoke je prištimana, cunje čakajo za snet in za obesit, jaz pa sem reje malo na RR poškilila. Vidim, da ob nepravem času, ker ni nobeneuser posted image

Alči je pojedla 200g jabolka s piškotom , spila 120 čaja in spi še sedaj kot raketa (2h)user posted image

Pridna, jaz sem le še cote dala prat user posted image , tvoja pa res maratone seka v spanju user posted image , Nia zdaj spi že skoraj eno uro in samo čakam alarm.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
30.1.2009 12:56:40   
Čmrlika
jaz tud škilim, ekr sem na pauzi od dela user posted image  Moja Taja še kr tudi spi 2 uri in deset minut zdaj user posted image  user posted image  user posted image , pa ni mi zgledala tak zmatrana user posted image  user posted image  user posted image

grem si tud jaz počasi pripravit nekaj za našo južno. user posted image , sem mela za zajtrk porcijo kokic z rezinami sira, pa dva kafeja zraven....user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.1.2009 12:57:27   
Estrella*

Pridna, jaz sem le še cote dala prat user posted image , tvoja pa res maratone seka v spanju user posted image , Nia zdaj spi že skoraj eno uro in samo čakam alarm.

Ja ma maratone in sem kar zadovoljna, ker pri sinu smo imeli maratone dnevnega nespanjauser posted image  in se mi sedaj zelo prileže imeti tako žabico, ki rada spi podnev in ponoč.

Saj tudi 1h ni mačji kašeluser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.1.2009 12:58:36   
Estrella*

jaz tud škilim, ekr sem na pauzi od dela user posted image  Moja Taja še kr tudi spi 2 uri in deset minut zdaj user posted image  user posted image  user posted image , pa ni mi zgledala tak zmatrana user posted image  user posted image  user posted image

grem si tud jaz počasi pripravit nekaj za našo južno. user posted image , sem mela za zajtrk porcijo kokic z rezinami sira, pa dva kafeja zraven....user posted image

Pol je Taja zaspala 10 min pred našouser posted image  Paše bit mal samuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.1.2009 13:01:56   
Čmrlika
Barbaw- ti čakaš geslo od tuša...jaz tudi...ma so barabe ej.......kr nič...pa banda zadnje čase mam same probleme z njimi, joj če ne bi to za mami delala user posted image  user posted image user posted image  bi pognala že zdavnaj vse. bemti TUŠ! user posted image user posted image user posted image

Pa kak so nas napizdli z baby klubom, zdaj pa konec samo ena runda, bojo pa kao vsake tri mesce nove ponudbe... bom jim fliknila eno bombo tja! user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.1.2009 13:05:31   
barbaw

Barbaw- ti čakaš geslo od tuša...jaz tudi...ma so barabe ej.......kr nič...pa banda zadnje čase mam same probleme z njimi, joj če ne bi to za mami delala user posted image  user posted image user posted image  bi pognala že zdavnaj vse. bemti TUŠ! user posted image user posted image user posted image

Pa kak so nas napizdli z baby klubom, zdaj pa konec samo ena runda, bojo pa kao vsake tri mesce nove ponudbe... bom jim fliknila eno bombo tja! user posted image

Anitka je čakala in dobila. Mene v tušu niso videli xxxxxx časa. Ga ne maram. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?