|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 8:27:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Eh, zenske skoz menjate avtarje pol pa sploh ne vem vec kdo je kdo user posted image user posted image

Se dober da sta piscancek in pika poka skoz enaka...user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo je več piščančkov na RR-jiuser posted image user posted image

zgleda, da si bom mogla izbrat kaj bolj unikatnegauser posted image

To je unikatno!

Po tem te takoj prepoznamo in pa otrokom je full vsec... Ce imas veliko postov lahko v miru klofam ker mi dajo mir ko gledajo pisanca na ekranu...

Nic menjat...plssss.... pisancek je Estrellauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
30.1.2009 8:28:33   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

sem se včeraj hotla še doma kaj javit, pa mi ni zneslo. smo šibali v trgovino, ker so se moji napovedali na obisk, pol smo pa obisk meli do 9ih. in zakaj so prišli? bratec je prišel kristjana prosit za birmskega botra. in seveda je obljubil! user posted image
zdej pa sam še čakama, če bosta prišla kolega prosit za krstna botra. neki sta v šali omenjala, zdej pa čakama, da vidima, če sta resno mislila! user posted image

Opauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
30.1.2009 8:29:01   
suzy85
Jutro, pijem kafe in spet Alja is upuser posted image user posted image user posted image Pa to ne moreš verjet, ne prej , ne kasnej, točko ob kafet,u. Gremuser posted image

boš mogla začet kapučino pit al pa kakav user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.1.2009 8:29:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobeo jutro!

Danes se počutim kot bi me povozil vlak, vse me boli, ne vem al bom zbolela, al me je noč zdelala.

Upam, da nam ne zbolišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mančino spanje:od 21ih -1ih, potem je spila malo čaja in po prerekanje le zaspala nazaj čez eno uro, potem pa non stop jamranje , jokanje, stokanje, ob4ih pa tak jok, kot bi jo s kože dajali, ni pomagal ne čaj, ne nošenje, .... nič. Uglavnem ob 5ih mi jo je nekako uspelo nazaj spravit (seveda v moji postelji) in potem je spala do 6.30, sedaj pa že veselo robanti naokoli, kot da ne bi bilo nič user posted image

Zdej si grem pa kafe skuhat, da se malo k sebi spravim.

Za vse vas pa ena velika skodelica user posted image

Hvala za kavo in upam, da si boš čez dan lahko kaj odpočila.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.1.2009 8:30:34   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Barbaw  user posted image   user posted image   user posted image

za 9000-ko

Opla. Kdaj pa sem to pridelala? user posted image  Sem mislila, da te ne bom ujela do Moravskih.

Ti boš do Moravskih toliko načvekala, da te v tistem tednu ne bom mogla ujetiuser posted image user posted image

V Moravcih je tudi net user posted image

Saj glih zatouser posted image user posted image . Bom šla zgleda da kar jaz predčasno v penzijouser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.1.2009 8:30:59   
Anitka

Jutro, pijem kafe in spet Alja is upuser posted image user posted image user posted image Pa to ne moreš verjet, ne prej , ne kasnej, točko ob kafet,u. Gremuser posted image

Eh ti šmentuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.1.2009 8:31:33   
Anitka

Dobro jutro... sej ne morem verjet samo 4 strani??user posted image user posted image

Sicer moram skoz tekat za Omarjem, ker ima nov sport - kosi za smeti so trenutno in user posted image  ampak 4 strani bom pa zmogla user posted image user posted image .

Facko maliuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.1.2009 8:31:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
GAL IN DAVUD vse najboljše za obmesečnico! user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

sem se včeraj hotla še doma kaj javit, pa mi ni zneslo. smo šibali v trgovino, ker so se moji napovedali na obisk, pol smo pa obisk meli do 9ih. in zakaj so prišli? bratec je prišel kristjana prosit za birmskega botra. in seveda je obljubil! user posted image
zdej pa sam še čakama, če bosta prišla kolega prosit za krstna botra. neki sta v šali omenjala, zdej pa čakama, da vidima, če sta resno mislila! user posted image
To pa ni kar tako user posted image

Soncnica Sandra ***, en velikanski user posted image  zate. Privoščim ti tako mirno noč, kot je bila naša. Manca, dovolj si ga lomila!

****, koši za smeti??? user posted image user posted image

Estrella*, ne moreš pomagat, imaš malo kofetarco user posted image

Barbaw  user posted image   user posted image   user posted image

za 9000-ko

Opla. Kdaj pa sem to pridelala? user posted image  Sem mislila, da te ne bom ujela do Moravskih.

Ti boš do Moravskih toliko načvekala, da te v tistem tednu ne bom mogla ujetiuser posted image user posted image

V Moravcih je tudi net user posted image

Je, ja user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.1.2009 8:31:44   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Dobeo jutro!

Danes se počutim kot bi me povozil vlak, vse me boli, ne vem al bom zbolela, al me je noč zdelala.

Mančino spanje:od 21ih -1ih, potem je spila malo čaja in po prerekanje le zaspala nazaj čez eno uro, potem pa non stop jamranje , jokanje, stokanje, ob4ih pa tak jok, kot bi jo s kože dajali, ni pomagal ne čaj, ne nošenje, .... nič. Uglavnem ob 5ih mi jo je nekako uspelo nazaj spravit (seveda v moji postelji) in potem je spala do 6.30, sedaj pa že veselo robanti naokoli, kot da ne bi bilo nič user posted image

Zdej si grem pa kafe skuhat, da se malo k sebi spravim.

Za vse vas pa ena velika skodelica user posted image

hitro čajeke pit, pa mal vitaminčkov zaužit! za spanje pa user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.1.2009 8:32:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

user posted image user posted image

pa je Estrella nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
u pa dobr ta mačouser posted image , ni za vršt

Men so na temu sam gate dobre user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšni so pa tebi všeč?

Takega ne bi niti pogledala...
Men so vsec malo porasceni po nogah in trebuscku pa prsih...ta je pa zdepiliran fuj, jak...
Potem ne maram pobritih na nulo.... laski morajo bit. Ne maram pa tud dolgih las. tako lepa licna moska frizurca mi je vsec...
Lahko ima tud 1 ali dva dni staro bradico...
Predvsem pa tale je sama kita... jaz imam rada bolj socno meso ne same kite...user posted image user posted image
Na teh radiatorjih se lahko se ozulim...user posted image user posted image

Evo.. taki... sedaj pa hiter najd enga za dober juter.user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
30.1.2009 8:32:46   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj user posted image  Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča!

Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... user posted image  Ponočnjak mali user posted image

Jutro user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljatiuser posted image user posted image

Upam, da ne bo zbolel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.1.2009 8:33:45   
špelin@

user posted image

pa je Estrella nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kakšni so pa tebi všeč?

Men so vsec malo porasceni po nogah in trebuscku pa prsih...ta je pa zdepiliran fuj, jak...
Potem ne maram pobritih na nulo.... laski morajo bit. Ne maram pa tud dolgih las. tako lepa licna moska frizurca mi je vsec...
Predvsem pa tale je sama kita... jaz imam rada bolj socno meso ne same kite...user posted image user posted image

Evo.. taki... sedaj pa hiter najd enga za dober juter.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.1.2009 8:35:07   
Anonimen

Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline?

Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat

Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio???

Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu

Aha sem mislila, da bos hodila na VRHNIKO. Ima moja prtijateljica salon na Vrhniki. Linea snela.... baje da full nuca, sam je pa drago k zefran.

Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.1.2009 8:35:17   
Srčekgirll
Jutro!

Kofeuser posted image mi babica kuha, jupi,...
Spanje zadovoljivo, edino po noč se je okrog 3:40 zbudu in misli da bom ga vn vzela, pa sm mu lepo povedala da je še nočka in da mormo še ninat. Nekaj je še rogovilil, pa čebrnal pol je pa sam zaspal. Zvečer smo meli pa borbe. Spat je šel, hmmm.....mislm, da je bla ura 20h, pa je spil 200 ml AM in zaspal, sam se je kmalu zbudil in jokal. Sm ga pustila da se je malo drl ( kr ne mislm kr kadar zajoka kr k njemu letet, o, ne), sm zaslišala, da se neki davi in kašla, grem pogledat,....biu je ves pokozlan, groza, iz ihte je bruhal, ga grem skopat, pojstlo preobleč ( sam rjuho), sva šla v dnevno sobo pred TV in sva se lepo cartala in je zaspal ob 21:30 in potem spal, brez prebujanja do 3:40, pol pa ne vem kdaj je nazaj zaspal in mislm da se je zbudu mal pred 8h.

Neki mi shrani. si štrajka, tko de ne bo slikc.

GALuser posted image IN DAVUDuser posted image VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.1.2009 8:37:28   
Anonimen

Imamo pa ta pravo temo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no estrella se je nekam zmuznila, daj pripopaj kako orenk slikico, da se pojavi

meje barbaw zastrupila s kremami in brskam po netuuser posted image

se mi je kar zdel da čekiraš, če si zamudila ima tudi jana eno fajn stvar ki pomaaga

Me zanima kolk košta. Jaz bom za BW dala okoli 300eu in nimam več kake hude fore za druge zvarkeuser posted image Ja, pa predno kaka napiše, vem sem neumna, da dam tolk denarja, ko pa bi zmanjšala hrano, pa še šrišparala biuser posted image user posted image Sem res en bimbouser posted image

Jaz ti bom rekla samo "bog ti požegnaj", da bi le delovalo user posted image

Jaz tud.... saj denar gre talko ali drugace...Ce ga ne bi tuki porabla bi ga pa zakaj drugega. Jaz pravim go go estrella user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.1.2009 8:38:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat

poznaš linea snela salone? to pa je tak program da telovadiš pod UV rdečimi žarki in na 37 stopinj, moja kolegica je hodla tja ko je bla v lj, in je shujšala 20 kg..je pa res drago

No to sem tud jaz pomislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.1.2009 8:42:53   
Anonimen

Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj user posted image  Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča!

Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... user posted image  Ponočnjak mali user posted image

No pa zgleda da se bo tud Gregi vnesu...user posted image user posted image user posted image

Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto.
Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala...user posted image  prosim.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.1.2009 8:44:05   
Anonimen

Ja...
Tako je fino ga prevrnt in si ogledat vso vsebino... vsak papircek posebej.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.1.2009 8:45:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Kofeuser posted image mi babica kuha, jupi,...
Spanje zadovoljivo, edino po noč se je okrog 3:40 zbudu in misli da bom ga vn vzela, pa sm mu lepo povedala da je še nočka in da mormo še ninat. Nekaj je še rogovilil, pa čebrnal pol je pa sam zaspal.

Zvečer smo meli pa borbe. Spat je šel, hmmm.....mislm, da je bla ura 20h, pa je spil 200 ml AM in zaspal, sam se je kmalu zbudil in jokal. Sm ga pustila da se je malo drl ( kr ne mislm kr kadar zajoka kr k njemu letet, o, ne), sm zaslišala, da se neki davi in kašla, grem pogledat,....biu je ves pokozlan, groza, iz ihte je bruhal, ga grem skopat, pojstlo preobleč ( sam rjuho), sva šla v dnevno sobo pred TV in sva se lepo cartala in je zaspal ob 21:30 in potem spal, brez prebujanja do 3:40, pol pa ne vem kdaj je nazaj zaspal in mislm da se je zbudu mal pred 8h.

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje

Neki mi shrani. si štrajka, tko de ne bo slikc.

GALuser posted image IN DAVUDuser posted image VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.1.2009 8:45:58   
Anitka
Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila semuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.1.2009 8:46:39   
Anitka

user posted image

Kakšni so pa tebi všeč?

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.1.2009 8:47:06   
špelin@
Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto.
Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala...user posted image  prosim.

Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? user posted image

Žal ga nimam. Je pa tule napisana sestava: KLIK

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.1.2009 8:51:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.1.2009 8:47:40   
Anitka

Jutro user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljatiuser posted image user posted image

Upam, da ne bo zbolel user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Špelin@, tudi jaz upam samo ta kašelj mi je že malo sumljivuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.1.2009 8:47:45   
Estrella*

Aha sem mislila, da bos hodila na VRHNIKO. Ima moja prtijateljica salon na Vrhniki. Linea snela.... baje da full nuca, sam je pa drago k zefran.

O a res, sem po netu iskala, pa nisem nič našla. Daj mi povej kje je, se grem še tja pozanimat, plizzzzuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.1.2009 8:47:54   
kasso

Ja...
Tako je fino ga prevrnt in si ogledat vso vsebino... vsak papircek posebej.

dokler so le papirčki ni panikeuser posted image

dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?