Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, zenske skoz menjate avtarje pol pa sploh ne vem vec kdo je kdo Se dober da sta piscancek in pika poka skoz enaka... Samo je več piščančkov na RR-ji zgleda, da si bom mogla izbrat kaj bolj unikatnega To je unikatno! Po tem te takoj prepoznamo in pa otrokom je full vsec... Ce imas veliko postov lahko v miru klofam ker mi dajo mir ko gledajo pisanca na ekranu... Nic menjat...plssss.... pisancek je Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:28:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem se včeraj hotla še doma kaj javit, pa mi ni zneslo. smo šibali v trgovino, ker so se moji napovedali na obisk, pol smo pa obisk meli do 9ih. in zakaj so prišli? bratec je prišel kristjana prosit za birmskega botra. in seveda je obljubil! zdej pa sam še čakama, če bosta prišla kolega prosit za krstna botra. neki sta v šali omenjala, zdej pa čakama, da vidima, če sta resno mislila! Opa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:29:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro, pijem kafe in spet Alja is up Pa to ne moreš verjet, ne prej , ne kasnej, točko ob kafet,u. Grem boš mogla začet kapučino pit al pa kakav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:29:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobeo jutro! Danes se počutim kot bi me povozil vlak, vse me boli, ne vem al bom zbolela, al me je noč zdelala. Upam, da nam ne zboliš Mančino spanje:od 21ih -1ih, potem je spila malo čaja in po prerekanje le zaspala nazaj čez eno uro, potem pa non stop jamranje , jokanje, stokanje, ob4ih pa tak jok, kot bi jo s kože dajali, ni pomagal ne čaj, ne nošenje, .... nič. Uglavnem ob 5ih mi jo je nekako uspelo nazaj spravit (seveda v moji postelji) in potem je spala do 6.30, sedaj pa že veselo robanti naokoli, kot da ne bi bilo nič Zdej si grem pa kafe skuhat, da se malo k sebi spravim. Za vse vas pa ena velika skodelica Hvala za kavo in upam, da si boš čez dan lahko kaj odpočila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:30:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw za 9000-ko Opla. Kdaj pa sem to pridelala? Sem mislila, da te ne bom ujela do Moravskih. Ti boš do Moravskih toliko načvekala, da te v tistem tednu ne bom mogla ujeti V Moravcih je tudi net Saj glih zato . Bom šla zgleda da kar jaz predčasno v penzijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:30:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro, pijem kafe in spet Alja is up Pa to ne moreš verjet, ne prej , ne kasnej, točko ob kafet,u. Grem Eh ti šment
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:31:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro... sej ne morem verjet samo 4 strani?? Sicer moram skoz tekat za Omarjem, ker ima nov sport - kosi za smeti so trenutno in ampak 4 strani bom pa zmogla . Facko mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:31:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL IN DAVUD vse najboljše za obmesečnico! Se pridružujem čestitkam sem se včeraj hotla še doma kaj javit, pa mi ni zneslo. smo šibali v trgovino, ker so se moji napovedali na obisk, pol smo pa obisk meli do 9ih. in zakaj so prišli? bratec je prišel kristjana prosit za birmskega botra. in seveda je obljubil! zdej pa sam še čakama, če bosta prišla kolega prosit za krstna botra. neki sta v šali omenjala, zdej pa čakama, da vidima, če sta resno mislila! To pa ni kar tako Soncnica Sandra ***, en velikanski zate. Privoščim ti tako mirno noč, kot je bila naša. Manca, dovolj si ga lomila! ****, koši za smeti??? Estrella*, ne moreš pomagat, imaš malo kofetarco IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw za 9000-ko Opla. Kdaj pa sem to pridelala? Sem mislila, da te ne bom ujela do Moravskih. Ti boš do Moravskih toliko načvekala, da te v tistem tednu ne bom mogla ujeti V Moravcih je tudi net Je, ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:31:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobeo jutro! Danes se počutim kot bi me povozil vlak, vse me boli, ne vem al bom zbolela, al me je noč zdelala. Mančino spanje:od 21ih -1ih, potem je spila malo čaja in po prerekanje le zaspala nazaj čez eno uro, potem pa non stop jamranje , jokanje, stokanje, ob4ih pa tak jok, kot bi jo s kože dajali, ni pomagal ne čaj, ne nošenje, .... nič. Uglavnem ob 5ih mi jo je nekako uspelo nazaj spravit (seveda v moji postelji) in potem je spala do 6.30, sedaj pa že veselo robanti naokoli, kot da ne bi bilo nič Zdej si grem pa kafe skuhat, da se malo k sebi spravim. Za vse vas pa ena velika skodelica hitro čajeke pit, pa mal vitaminčkov zaužit! za spanje pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre Kakšni so pa tebi všeč? Takega ne bi niti pogledala... Men so vsec malo porasceni po nogah in trebuscku pa prsih...ta je pa zdepiliran fuj, jak... Potem ne maram pobritih na nulo.... laski morajo bit. Ne maram pa tud dolgih las. tako lepa licna moska frizurca mi je vsec... Lahko ima tud 1 ali dva dni staro bradico... Predvsem pa tale je sama kita... jaz imam rada bolj socno meso ne same kite... Na teh radiatorjih se lahko se ozulim... Evo.. taki... sedaj pa hiter najd enga za dober juter.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:32:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... Ponočnjak mali Jutro Špelin@ za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljati Upam, da ne bo zbolel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:33:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre Kakšni so pa tebi všeč? Takega ne bi niti pogledala... Men so vsec malo porasceni po nogah in trebuscku pa prsih...ta je pa zdepiliran fuj, jak... Potem ne maram pobritih na nulo.... laski morajo bit. Ne maram pa tud dolgih las. tako lepa licna moska frizurca mi je vsec... Lahko ima tud 1 ali dva dni staro bradico... Predvsem pa tale je sama kita... jaz imam rada bolj socno meso ne same kite... Na teh radiatorjih se lahko se ozulim... Evo.. taki... sedaj pa hiter najd enga za dober juter.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio??? Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu Aha sem mislila, da bos hodila na VRHNIKO. Ima moja prtijateljica salon na Vrhniki. Linea snela.... baje da full nuca, sam je pa drago k zefran.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:35:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kofe mi babica kuha, jupi,... Spanje zadovoljivo, edino po noč se je okrog 3:40 zbudu in misli da bom ga vn vzela, pa sm mu lepo povedala da je še nočka in da mormo še ninat. Nekaj je še rogovilil, pa čebrnal pol je pa sam zaspal. Zvečer smo meli pa borbe. Spat je šel, hmmm.....mislm, da je bla ura 20h, pa je spil 200 ml AM in zaspal, sam se je kmalu zbudil in jokal. Sm ga pustila da se je malo drl ( kr ne mislm kr kadar zajoka kr k njemu letet, o, ne), sm zaslišala, da se neki davi in kašla, grem pogledat,....biu je ves pokozlan, groza, iz ihte je bruhal, ga grem skopat, pojstlo preobleč ( sam rjuho), sva šla v dnevno sobo pred TV in sva se lepo cartala in je zaspal ob 21:30 in potem spal, brez prebujanja do 3:40, pol pa ne vem kdaj je nazaj zaspal in mislm da se je zbudu mal pred 8h. Neki mi shrani. si štrajka, tko de ne bo slikc. GAL IN DAVUD VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imamo pa ta pravo temo. no estrella se je nekam zmuznila, daj pripopaj kako orenk slikico, da se pojavi meje barbaw zastrupila s kremami in brskam po netu se mi je kar zdel da čekiraš, če si zamudila ima tudi jana eno fajn stvar ki pomaaga Me zanima kolk košta. Jaz bom za BW dala okoli 300eu in nimam več kake hude fore za druge zvarke Ja, pa predno kaka napiše, vem sem neumna, da dam tolk denarja, ko pa bi zmanjšala hrano, pa še šrišparala bi Sem res en bimbo Jaz ti bom rekla samo "bog ti požegnaj", da bi le delovalo Jaz tud.... saj denar gre talko ali drugace...Ce ga ne bi tuki porabla bi ga pa zakaj drugega. Jaz pravim go go estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio??? Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu poznaš linea snela salone? to pa je tak program da telovadiš pod UV rdečimi žarki in na 37 stopinj, moja kolegica je hodla tja ko je bla v lj, in je shujšala 20 kg..je pa res drago No to sem tud jaz pomislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... Ponočnjak mali No pa zgleda da se bo tud Gregi vnesu... Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto. Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala... prosim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, koši za smeti??? Ja... Tako je fino ga prevrnt in si ogledat vso vsebino... vsak papircek posebej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:45:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kofe mi babica kuha, jupi,... Spanje zadovoljivo, edino po noč se je okrog 3:40 zbudu in misli da bom ga vn vzela, pa sm mu lepo povedala da je še nočka in da mormo še ninat. Nekaj je še rogovilil, pa čebrnal pol je pa sam zaspal. Zvečer smo meli pa borbe. Spat je šel, hmmm.....mislm, da je bla ura 20h, pa je spil 200 ml AM in zaspal, sam se je kmalu zbudil in jokal. Sm ga pustila da se je malo drl ( kr ne mislm kr kadar zajoka kr k njemu letet, o, ne), sm zaslišala, da se neki davi in kašla, grem pogledat,....biu je ves pokozlan, groza, iz ihte je bruhal, ga grem skopat, pojstlo preobleč ( sam rjuho), sva šla v dnevno sobo pred TV in sva se lepo cartala in je zaspal ob 21:30 in potem spal, brez prebujanja do 3:40, pol pa ne vem kdaj je nazaj zaspal in mislm da se je zbudu mal pred 8h. za spanje Neki mi shrani. si štrajka, tko de ne bo slikc. GAL IN DAVUD VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:45:58
|
|
|
|
Anitka
|
Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:46:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre Kakšni so pa tebi všeč? Takega ne bi niti pogledala... Men so vsec malo porasceni po nogah in trebuscku pa prsih...ta je pa zdepiliran fuj, jak... Potem ne maram pobritih na nulo.... laski morajo bit. Ne maram pa tud dolgih las. tako lepa licna moska frizurca mi je vsec... Lahko ima tud 1 ali dva dni staro bradico... Predvsem pa tale je sama kita... jaz imam rada bolj socno meso ne same kite... Na teh radiatorjih se lahko se ozulim... Evo.. taki... sedaj pa hiter najd enga za dober juter.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:47:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto. Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala... prosim. Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? Žal ga nimam. Je pa tule napisana sestava: KLIK
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.1.2009 8:51:52 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:47:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... Ponočnjak mali Jutro Špelin@ za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljati Upam, da ne bo zbolel Hvala Špelin@, tudi jaz upam samo ta kašelj mi je že malo sumljiv
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:47:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio??? Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu Aha sem mislila, da bos hodila na VRHNIKO. Ima moja prtijateljica salon na Vrhniki. Linea snela.... baje da full nuca, sam je pa drago k zefran. O a res, sem po netu iskala, pa nisem nič našla. Daj mi povej kje je, se grem še tja pozanimat, plizzzz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:47:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, koši za smeti??? Ja... Tako je fino ga prevrnt in si ogledat vso vsebino... vsak papircek posebej. dokler so le papirčki ni panike dobro jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?