Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:43:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na bolečino je pa ful občutljiva. Ne vem kako bo rodila, če bo imela pozneje tudi tako nizek prag. Eh, če že zdaj obstajata Ultiva in EA, bo takrat zagotovo še kaj mnogo bolj učinkovitega Bodo deci rojevali to bi pa rada vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:43:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila. a tuki se ne da dobit te kreme?? v trgovini ne, ker to poteka kot recimo avon, al pa just, prek zastopnikov...če bi mela povej, mu lahko naročim...al pa ti za 1x recimo iz svoje zaloge prodam. kolk pa stane kej to?? jah pocen ravn ni body bouffing scrub= 20,30 body counturing creme = 33,10 jst sem iztržla še 15 % popusta, tak da teb dam tud po isti ceni kot sem jst dobla. Zgleda je bil dobre volje ker sem 3 komplete naročila, pa se me je usmilu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:44:42
|
|
|
|
jana81
|
estrella ja TEKat bo treba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:44:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne. Punce a ve še dajete AD3 ?? upsssssssssss, jaz sem pa malo pozabila nanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:45:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vn vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne O boščika mala . Naj le veliko pije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:46:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na bolečino je pa ful občutljiva. Ne vem kako bo rodila, če bo imela pozneje tudi tako nizek prag. Eh, če že zdaj obstajata Ultiva in EA, bo takrat zagotovo še kaj mnogo bolj učinkovitega Ej na to pa sploh nisem pomislila. Ma sem tupa. Kaj pa je Gregi delal ko sta ga pustila se dret. A je bilo kaj manj, več zbujanja, ....? Drl se je. 1x celo dobre pol ure, potem sva ga ruknila v voziček in ga je hitro pobralo za ene pol ure. In jovo na novo... Noči iz ponedeljka na torek in iz torka na sredo sta bili najhujši doslej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Midva se spet kregava... sam zdej ga pa grem raje v vozicek dat pa par krogov ker ce ne bo spet bruhal.... bogi Nic ni bogi evo spet je zmagal... Vsak dan se kregava, kje bo spal... Dosegel je svoje... mamica ga je furala po stanovanju da je on lepo zaspal... Sam sem ga ze v postlo prestavila... jaz sem na bruhanje mislila To, da pa on zmaga pa sploh ni ok. Eh... kaj cmo sej je tazadenj pa naj bo mamina mazica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:46:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre Kakšni so pa tebi všeč?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:47:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne. Punce a ve še dajete AD3 ?? upsssssssssss, jaz sem pa malo pozabila nanje jst jih 3 tedne nisem dajala, ker sem flaško založila, zdej pa se spomnem vsak drug dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:47:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila. a tuki se ne da dobit te kreme?? v trgovini ne, ker to poteka kot recimo avon, al pa just, prek zastopnikov...če bi mela povej, mu lahko naročim...al pa ti za 1x recimo iz svoje zaloge prodam. kolk pa stane kej to?? jah pocen ravn ni body bouffing scrub= 20,30 body counturing creme = 33,10 jst sem iztržla še 15 % popusta, tak da teb dam tud po isti ceni kot sem jst dobla. Zgleda je bil dobre volje ker sem 3 komplete naročila, pa se me je usmilu. bo treba enkrat probat sam grej raje prej na uno varianto od barbaw, ker je bolj dosegljiva.. a Nejc spi??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:47:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imamo pa ta pravo temo. no estrella se je nekam zmuznila, daj pripopaj kako orenk slikico, da se pojavi meje barbaw zastrupila s kremami in brskam po netu se mi je kar zdel da čekiraš, če si zamudila ima tudi jana eno fajn stvar ki pomaaga Me zanima kolk košta. Jaz bom za BW dala okoli 300eu in nimam več kake hude fore za druge zvarke Ja, pa predno kaka napiše, vem sem neumna, da dam tolk denarja, ko pa bi zmanjšala hrano, pa še šrišparala bi Sem res en bimbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem brala na netu; čudežna pilula za hujšanje..vsa vesela odprem in kaj piše ...je TEK Jebelacesta ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:47:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas je tišina, Videk že , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala .. Tudi Gal je danes zaspal že ob pol desetih in me prav zanima, če bo ob enajstih že rogovilil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:48:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre Meni se pa zdi telešček čisto ok, samo glavo je treba zamenjat, obvezno!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne... Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no... V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja A zarad tiste drobtinice cokolade ??? Moje mnenje je, da ni kriva čokolada ampak kaj drugega. Kregala te pa ziher ne bom Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:48:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio??? Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:49:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne. Punce a ve še dajete AD3 ?? upsssssssssss, jaz sem pa malo pozabila nanje jst jih 3 tedne nisem dajala, ker sem flaško založila, zdej pa se spomnem vsak drug dan jaz sem jih pa začela pridno dajat , že treti dan da nisem pozabila , drugače sem pa naa vsake kvatro-človk pač pozabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:49:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imamo pa ta pravo temo. no estrella se je nekam zmuznila, daj pripopaj kako orenk slikico, da se pojavi meje barbaw zastrupila s kremami in brskam po netu se mi je kar zdel da čekiraš, če si zamudila ima tudi jana eno fajn stvar ki pomaaga Me zanima kolk košta. Jaz bom za BW dala okoli 300eu in nimam več kake hude fore za druge zvarke Ja, pa predno kaka napiše, vem sem neumna, da dam tolk denarja, ko pa bi zmanjšala hrano, pa še šrišparala bi Sem res en bimbo Jaz ti bom rekla samo "bog ti požegnaj", da bi le delovalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:49:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre Meni se pa zdi telešček čisto ok, samo glavo je treba zamenjat, obvezno!!!!!!! Špelin@, v faco me mal spominja na Maurerja Tak drobčken obraz in tanka ustenca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:50:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi [bo treba enkrat probat sam grej raje prej na uno varianto od barbaw, ker je bolj dosegljiva.. a Nejc spi?? cenovno je tud od afrodite fajna in pomaga. Nejc pa spi ja že od 21h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:50:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw pa je Estrella nazaj . u pa dobr ta mačo , ni za vršt Men so na temu sam gate dobre Meni se pa zdi telešček čisto ok, samo glavo je treba zamenjat, obvezno!!!!!!! Špelin@, v faco me mal spominja na Maurerja Tak drobčken obraz in tanka ustenca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:51:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na bolečino je pa ful občutljiva. Ne vem kako bo rodila, če bo imela pozneje tudi tako nizek prag. Eh, če že zdaj obstajata Ultiva in EA, bo takrat zagotovo še kaj mnogo bolj učinkovitega Ej na to pa sploh nisem pomislila. Ma sem tupa. Kaj pa je Gregi delal ko sta ga pustila se dret. A je bilo kaj manj, več zbujanja, ....? Drl se je. 1x celo dobre pol ure, potem sva ga ruknila v voziček in ga je hitro pobralo za ene pol ure. In jovo na novo... Noči iz ponedeljka na torek in iz torka na sredo sta bili najhujši doslej A bi ti dala tvoja P napotnico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, kakšen gel pa imaš? DENTINOX - teething gel Je pa iz Anglije. super stvarca... Daj povej mi kere sestavine ima tisti, ki ga kupis v Sloveniji ? Mogoce je pa isto?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?