Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:10:50
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, pišem z Gregcem v naročju barbaw, mami je zdaj kar ok, moram potrkat za devettisočko!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:11:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anery Takole bi moralo zgledati. Upam, da nisem ponovno kaj zakuhala. luškan pobič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:11:15
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:11:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, pišem z Gregcem v naročju barbaw, mami je zdaj kar ok, moram potrkat za devettisočko!!! a kaže kake znake spanja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:11:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer in lahko noč obenem. Me je.be RR 100 na uro, tko da sploh ne vem če mi bo tale post objavilo ali ne. Sem uspela nekaj prebrat za nazaj, ne pa vsega, ker mi je skoz neki štekal pa ful raztegnil vseskup, tako da naj gre vse skup v 3 pi.................. Grem spat NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:12:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer in lahko noč obenem. Me je.be RR 100 na uro, tko da sploh ne vem če mi bo tale post objavilo ali ne. Sem uspela nekaj prebrat za nazaj, ne pa vsega, ker mi je skoz neki štekal pa ful raztegnil vseskup, tako da naj gre vse skup v 3 pi.................. Grem spat NOČKO nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:12:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ooooooooooooo kako lepo HVALA!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:12:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, pišem z Gregcem v naročju barbaw, mami je zdaj kar ok, moram potrkat za devettisočko!!! tale tvoj Gregec je pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:13:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Še 1170 postov imam plusa Pa ne za dolgo, je barbaw totalno podivjala, al pa jaz polenila Majčice imajo pa kar lepo zbirko težkokategornic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:14:10
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se tudi poslavljam, da ne bo spet zaradi mene štekalo. Nočko pa lepo spite. Gregi spat!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:15:17
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, Gregca sem predala Naj se še on malo pozabava...........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:16:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo itak nic ne je... Pri enem letu jih je imela 10 kg....sedaj pa samo 1kg vec Ma ne sekiraj se za njene kile. Boš še jamrala kasneje, ko ji boš mogla umikat hrano in ji boš držala pridige o debelosti. A ti povem, koliko kil ima moja ta večja? 26!!! Pri 143 cm in 9,5 letih Po tabelah podhranjena, od kod ne vem, ker poje čisto normalne obroke. Ta mala ima 21 kil - pri 3,5 letih Pa sploh ni debela, ampak prav "kitasta". Pa tudi zelo visoka je za svojo starost. Tvoji tamali sta prav fenomen; ene in druga skrajnost Poznam punco(od sodelovca) je bila na dedku mrazu ima 10 let in je visoka 165cm in ima 55 kg Jaz sem imela v vrtcu primer, ko je imel otrok pri 5-ih letih več kg kot jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:16:41
|
|
|
|
mafi
|
jaz grem tudi počasi, se morm psihično pripravt za Filipovega zobarja nočka vsem skupaj in upam, da bo čim manj zbujanja. nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:18:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. Jaz tudi ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:18:54
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, se bom še jaz poslovila, grem pod tuš in potem poskušat ulovit nekaj spanca. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:20:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas spet sneži. Danes je že 5x začelo in nehalo. Če ne bi snežilo bi Majo popokala v voziček in gasa. Zdaj pa je čisto utrujena in se igra zraven mene, ker jo zobki matrajo. Pri nas tudi . Moj falot pa se je po 45-ih minutah zbudil in je spet kot sovica tule v dnevni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:21:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj nečak, ki je star 7 let, si je danes zaprl prst v avto , baje da je tekla kri. Aučččččččččč Upam, da ni kaj hujšega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:21:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
tudi zame ste reveč naklofale danes... nočko, mi ne gre brat...sem preveč neka zdelana.Mirno noč vsem.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:22:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. Kako pa si ti? Nič te ni na spregled. zaenkrat sem za en derk, glede mojega dragega mam kar tiho mašo , ma si mislik k....., grem na rr.. zmeri bol ko razmišljam so ti deci res z enga druzga planeta- enostavno se mi ne da več razglablat z njim ker pač vse obrne sebi v prid pol pa hoče da jaz izpadem budala-sam se pa ne dam ****, rajši popizdim do konca in to ti je to.................... Eh ti moški
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:26:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. Kako pa si ti? Nič te ni na spregled. zaenkrat sem za en derk, glede mojega dragega mam kar tiho mašo , ma si mislik k....., grem na rr.. zmeri bol ko razmišljam so ti deci res z enga druzga planeta- enostavno se mi ne da več razglablat z njim ker pač vse obrne sebi v prid pol pa hoče da jaz izpadem budala-sam se pa ne dam ****, rajši popizdim do konca in to ti je to.................... ah ja dedci......... jaz mojemu karkoli rečem mi reče da ga sam napiz.d.e.v.a.m , pa ko bi ga vsaj Moj zna tako z mano manipulirat, da na koncu sem vedno jaz krivec . Pri nas je isto. Se odločim, da bom npr. tiho, amapk bo tako dolgo vrtal in vrtal, da rečem kakšno besedo in iz tiste besede pridejo stavki, na koncu pa sem krivec vedno jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:27:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka mi smo prvo spodnjo enkico dobili tična na 6 mesecev, drugo pa šele en teden pred 7 mesecem, pol pa do 8,5m ni bilo nič O, torej nismo edini. Naša prva enkica je pokukala na dan 3.1.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:29:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, zenske skoz menjate avtarje pol pa sploh ne vem vec kdo je kdo Se dober da sta piscancek in pika poka skoz enaka... Samo je več piščančkov na RR-ji zgleda, da si bom mogla izbrat kaj bolj unikatnega Neeeeeeeeeee, Estrella mora imeti piceka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:30:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne... Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no... V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja A zarad tiste drobtinice cokolade ??? Moje mnenje je, da ni kriva čokolada ampak kaj drugega. Kregala te pa ziher ne bom Hvala jaz sem že večkrat dala čokolado Varji, a zaradi nje ni nikoli bruhnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:31:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imamo pa ta pravo temo. Jaz pa ne morem sodelovati . A so kakpne alge s kontra učinkom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:32:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. Kako pa si ti? Nič te ni na spregled. zaenkrat sem za en derk, glede mojega dragega mam kar tiho mašo , ma si mislik k....., grem na rr.. zmeri bol ko razmišljam so ti deci res z enga druzga planeta- enostavno se mi ne da več razglablat z njim ker pač vse obrne sebi v prid pol pa hoče da jaz izpadem budala-sam se pa ne dam ****, rajši popizdim do konca in to ti je to.................... ah ja dedci......... jaz mojemu karkoli rečem mi reče da ga sam napiz.d.e.v.a.m , pa ko bi ga vsaj Moj zna tako z mano manipulirat, da na koncu sem vedno jaz krivec . Pri nas je isto. Se odločim, da bom npr. tiho, amapk bo tako dolgo vrtal in vrtal, da rečem kakšno besedo in iz tiste besede pridejo stavki, na koncu pa sem krivec vedno jaz ja, pri nas je identično...a po tolikih letih ko sva skupaj, se ne sekiram več. Nočnko vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?