|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
29.1.2009 18:42:17   
TRIŠ
mml z fanti bo lažje boš videla.Midve z Lano sva si preveč podobni in hitro poči,tako da ona dobro shaja z atijemuser posted image user posted image user posted image

katarinas s šefovsko si me pa nasmejala,glede ZD pa nimam besed ,ker se miuser posted image ,še dobro da si tega fohauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
29.1.2009 19:58:06   
Alfabeta
Dober večer!

Še ena, ki kar težko folga vse tole. Preberem vse, potem pa če takoj ne napišem, že pride kaj vmes, da ne uspem.

Sicer pa je pri nas novo to, da imamo zunaj 9 zob, štirico, vse ostale 3 štirice pa so tik pod vrhom. Tako da bo zdaj-zdaj
No, sicer pa vse po starem....Mala v vrtcu uživa, je zelo dobrovoljna, "stara" Ajda, rada je, sama zaspi,.....ful samostojna. Imajo pa enega fantka, ki ves ljubi dan joka v eno, pa je v vrtcu že od decembra in od začetka je bilo tako, da ko je on jokal je jokala Ajda in tudi vsi ostali. Sedaj pa se naša, ko mali joka, začne smejat. user posted image user posted image

Novo je še to, da imamo drugi teden s sinkom poseg v bolnišnici. Mu bodo končno uredili kožico na lulčku. Smo uporabili VIP da je prej, sicer bi prišli na pregled šele enkrat konec aprila user posted image . Sem rekla, da se mu stalno vnema, pa je ena "zelo prijazna in človeška" sestra rekla, da to njih ne zanima.user posted image  No, pa smo prišli naprej.user posted image  Dandanes nikamor ne prideš rednim potom, žal je tako. Pa na prvi uri  karateja sva bila. No, on je kandidat za učenje, ne jaz. user posted image

Še prej imamo pa v soboto zabavo....ne v velikem krogu. Samo mi, stari starši, brat z družino,svak in botrici.

Sedaj bom pa bolj kot ne po spominu komentirala.....

klepetkaa, pri vas je pa res kar malo luda kuča. Mate res pestro. Glede računalnika pa.....vdor je seveda mogoč. Razmisli tudi če si komu dala geslo, ali pa imaš morda tako enostavnega. Jaz sama osebno bi najprej pomislila na virus, ali pa če bi bil moj sin že kdaj za računalnikom, da mi je on prčkal kaj. Ampak pri nas HB sin to še ne dela, mož pa samo pogleda če je kak mail, pa kak zanimiv oglas..user posted image  Glede gesla pa mislim, da bi ti administratorji ziher pomagali, če jim napišeš kaj se je zgodilo.

intruder user posted image user posted image user posted image  za Vida in stanje na +

klaja,  sva se ravno včeraj z možem pogovarjala, kaj če bi pri nas zmanjkalo elektrike....Peč na elektriko (no na nafto, ampak na elektriko), štedilnik na elektriko (ampak je spodaj tašča), torej bi bil največji problem ogrevanje....Ampak se je možiček spomnil, da je enkrat kupil agregat in sem bila prec bolj pomirjena. HB da imate vi tudi delno rešitev, a ne? Nam je zadnjič ob ene 5 zjutraj zmanjkalo pa do 6.10. Ravno ko je čas za vstat. Sem vse vogale z nogami pobrala....user posted image

katarinas,. za drugič boš vedela. Jaz nikoli ne počakam z vnetjem doma, ker se takoj razvije iz malo v obupno. Imam Tobrex kapljice kar stalno na zalogi. Tako da niti ne hodim tja zaradi tega.  Ko pa že kličem v ZD pa ne vprašam kaj naj naredim, ampak kdaj lahko pridem,če je nujno. Deluje, verjemiuser posted image

mml, aha ste v tem obdobju ko se spičita....pri nas je pa sedaj kontriranje, ampak na taki ravni, da že težko enakovredno sodelujem...user posted image Jao, ne pridem do konca....čeprav se čudno sliši, ampak je res. Je mali ko .....Pa super za nakupe.

JAN VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!!!!!

Toliko za enkrat. Si grem Lekadol +c naredit (Prijazen do želodca, prijazen do srca,........user posted image )

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
29.1.2009 20:22:57   
mala pikica
Na hitro vas pozdravim...

Moram vam povedat, da nam je danes Gašper za nekaj sekund padel v nezavest user posted image Po besedah zdravnice in naše zlate mml gre za afektivni napad, ki se lahko med 1. in 2. letom pri zelo temperamentnih otrocih večkrat pojavi. Ko je hotel zajokat, je verjetno zajel preveč zraka in mu je zmanjkalo sape. Ko sem ga vzela na roke, je bil kot v nekem šoku, očke je imel na veliko odprte in čisto mlahav je bil, potem pa je zgleda padel v nezavest za nekaj sekund user posted image Sem ga hitro obrisala s hladno roko in je priše k sebi. Sonček moj zlati, me je tako prestrašil. Ko sem zdravnici vse opisala, je rekla da zaenkrat ni potrebe, da hodimo na pregled, če pa bi se stvar še ponovila, pa bomo vsekakor šli. Upam, da se nam več ne zgodi kaj podobnega, si me predstavljate, še sedaj se vsa tresem. mml še enkrat iz srca hvala user posted image user posted image user posted image
Popoldan je bil sicer kar precej umirjen, sicer pa je bilo vse v redu.

klaja pri moji sestrični so tudi bili 15 ur brez elektrike, so imeli celih 17 stopinj, pa še 4 mesečnega otročka. Te pa čisto razumem, da si jezna, čeprav se meni zdi, da so res ves čas delali in odpravljali težave.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
29.1.2009 20:26:29   
Alfabeta
JOJ Mala pikica kaj berem user posted image user posted image user posted image . Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  vam pošiljam. Ne vem kaj bi vam drugega še želela, le da se to nikoli več ne ponovi!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
29.1.2009 20:47:05   
katee
Mala pikica: verjamem, da ti je bilo groza. Jaz si sploh ne znam predstavljat, kaj bi v tistem trenutku naredila. Mene bi panika zagrabila in ne vem, kaj bi bilo. Upam, da se kaj takega ne ponovi več!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Gašperjem!

mml: ko bom v službi, bo Žan Luko čuval moj user posted image . On namreč hodi malo kasneje delat, do takrat bom pa jaz že nazaj. In mi ne bo potrebno na vrat na nos iskat varstva user posted image

Alfabeta: user posted image user posted image user posted image za Ajdino dobro voljo v vrtcu in za zobke!

Itak mi je šlo vse že iz glave in sem plovico pozabila napisat.

Vsem želim lep večer!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
29.1.2009 20:53:23   
katarinas
Lara že pančka, sicer se vmes nekaj zbuja, upam da zaspi zares, da se bo počinla. Smo ji pa komaj stisnili tiste kapljice v oko, jih je tako skup tiščala...

Pustni kostumčki sem vidla, da jih imajo od jutri naprej v BC po 5 €, samo ne vem če niso samo dojenčkaste številke...

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
katarinas s šefovsko si me pa nasmejala,glede ZD pa nimam besed ,ker se miuser posted image ,še dobro da si tega fohauser posted image

A veš kaj gre men na živce glih zarad tega ker sem tega foha...ful je razlika bolnica al pa ZD...se mi zdi, da se tam sestre obnašajo ko da so same na svetu in so bog i batina in te gledajo zviška...pa še tako so nefleksibilne da je joj...pa te tud ne j...pet posto, čeprav prideš v uniformi...vsaj pri nas je tako da za "domače" zmeri prvo poskrbimo, vsaj jaz lahko rečem, da se res trudim biti vedno prijazna, sploh ker k nam hodijo večinoma starejši....pa da ne omenim, da ti tudi taki dvignejo tlakuser posted image , ampak jst sm profi pa se ne jezim nazajuser posted image
no sori če je tlele kakšna med.sestra, sej vem, da niso vse iste, ampak sodeč po izkušnjah v našem ZDuser posted image

oh sem se razpisala, se vidi da sem še mal jezna, čeprav sem danes bolj jezna na "moje tesne sodelavce"user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Sem rekla, da se mu stalno vnema, pa je ena "zelo prijazna in človeška" sestra rekla, da to njih ne zanima.user posted image

no evo pa jih imamo tud pri nas take user posted image

Alfabeta sej pravim, da me ne sestre ne bodo več nategnile, ti že imaš izkušnje, pa jst bi pa tud lahko že vedla kej, sej poznam sistemuser posted image  Je pa res, da si nisem upala sama dat Tobrex kapljic, ker so pač učki....ampak zdaj za naprej že vem. hvalauser posted image

Mala pikica o grozauser posted image  samo, da je zdaj v redu. Nisem vedela, da se lahko to zgodi med 1. in 2. letomuser posted image  zate  user posted image  in za Gašperjauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
29.1.2009 20:56:00   
sani1
Čer...

mala pikica- upam, da se nikoli več to ne ponovi. In če sem te prav razumela nisi Gašperja peljala na pregled?   Joj poljubčkaj ga in malo požgečkaj in prenesi mu vse te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za srečo... Tebi pa en velik user posted image za pomiritev.

klaja- sem gledal poročila in videla koliko je tam okrog snega in koliko ljudi je ostalo brez elektrike.Groza... Ampak HB da se je že vse uredilo in si zopet z nami....user posted image

alfabeta- moja pupa pa je ravno danes jokala v vrtcu. Sumim zobke. Je spala samo pol ure in potem pričela jokat in je potem zbudila pol skupine. Je blo vse narobe...user posted image Držim pesti, da tvoj fantič dopro prestane operacijo in da ne bo imel potem prehudih bolečin.  Na karate bi se pa ti tudi lahko vpisala...user posted image user posted image user posted image   Pa da ti povem, da sem danes ončno kupila čokolado...user posted image user posted image user posted image

Triš- kdaj gre pa tvoj Žan na operacijo al ne bo potrebe. Sem malo to preskočila in pozabila. Emšo...

suzana- pa k kakšni sosedi skoči na kofe in malo preberi in kaj napiši...user posted image

Evo zdej si grem pa čokolado iskat in privoščit... Ku... user posted image pa dieta...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
29.1.2009 21:03:05   
Anonimen
Jan se vsem zahvaljuje za čestitke.
Dragi moj Janček vse naj naj za tvoj 1.r.dan, pa da boš še naprej ostal tak dobrovoljček..

Je pa naš fant zbolel, ko sem ga prišla iskat v vrtec, je začel piskati in sva šla takoj k zdravnici, ki je povedala da ima začetek bronhitisa. Takoj sva imela inhalacije z Ventolinom in sedaj imamo do nedelje 2 krat dnevno inhalacije, v pon pa kontrolo.user posted image user posted image user posted image Mislim groza... Ampak je kljub temu dobrovoljček in je danes pihal na mini tortici svečko.

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
29.1.2009 21:10:36   
katee
Anitav: upam, da se Jan hitro pozdravi in seveda: vse najboljše Janu za 1. rojstni dan!!!!

Sani: upam, da so pri Manji res samo zobki, da ne bo še ona zbolela!!!

< Sporočilo je popravil katee -- 29.1.2009 21:11:09 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
29.1.2009 21:19:47   
dašabina
 Mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSI BOLANČKI user posted image user posted image user posted image
Naš Miha je pa driskal v vrtcu in doma je bil ves nesrečen, sem ga previla, ritka čist vneta (v bistvu bolj pri lulčku in okrog) in opet 37.7 vročine, upam, da bo jutri ok.........
Nočko.......

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
29.1.2009 21:23:45   
lutiropan
Mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
29.1.2009 21:28:37   
vaney
vidim, da bolezni kar ne pojenjajouser posted image  tudi Anže je na meji, v vrtcu je bil baje čuden in siten, kar ni v njegovi navadi, ful je kašljala, spat je šel z 37.4 vročine in upam, da ne bo rasla, se pa skoz nekaj zbuja. 2X sem ga popoldne dala na kamilične inhalacije (mml, sem kupila Omron inhalator) in upam, da bodo pomagale pri kašlju

vsem vam in tudi nam, da čimprej minejo bolezniuser posted image user posted image user posted image

JAN, VSE NAJ NAJ ZA 1. SVEČKOuser posted image user posted image user posted image

mala pikica, grozno, jaz sploh ne vem, kaj bi naredila...upam, da se nikoli več ne ponoviuser posted image

triš in luša, enkratni kostumi, še posebej, ker so delani s toliko materinske ljubezniuser posted image

grem kar počasi probat spat....nočka vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
29.1.2009 21:37:07   
klaja
Mala pikica user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
29.1.2009 21:37:16   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Me očitno nobena ne pogreša, pa grem.user posted image

Muzika,vedno te pogrešam,samo piši malo več.user posted image

Klemen pa samo cvili,cele dneve cvili,če ni kaj po njegovem,če je utrujen,če se mi vesi na nogo,non stop bi bil pri meni v naročju,še skuhat ne morem več...pa samo cvili,cvili...Zgleda da se bomo od zdaj naprej tako pogovarjli doma.user posted image  Drugače sem bila na zdravniškem pregledu,načakala sem se za vse nazaj in naprej,jutri p še nekaj zadev uredim in upam,da bo to vse.Pa jutri dobim izvide,pa na ZZZS moram...upam,da ne bom česa pozabila.

Mi pa imamo kostum za pusta,sem ga kar kupila v Intersparu in je super.Sem ga nekaj slikala,pa ni bil ravno pri volji za slike,tako da jih bom že dala gor,mogoče bo boljše volje pa ga spet sliknem.Če pa ne,pa bom nalepila eno zadreno goruser posted image .Sicer sem ugotovila,če ne znaš ravno šivat in če ne dobiš poceni blaga za kostum ali ga že nimaš doma,kakor Triš,potem se ne splača šivat.Sem dala 7,50€ zanj in je super.Bo pa žabica,ima pajaca in kapico. Saj boste videle.

Lusa,mogoče se reče tisti reči za vrt,vrtex.Vitre je mislim,da kar za avto,za stekla.

koala,potem bosta najina dva žabici!!user posted image Kot v resnici.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

nana Vid je bil v nedeljo še čisto lepo zdrav, tako da dvomim, da se bi Klemen kaj nalezel. Sej Vid se tudi ni od Klemna, ko je bil bošček isto bolan po rojstnem dnevu. user posted image  Se pa vidimo čez kakšen teden ali dva, takrat pa Vid ziher ne bo več nič prenašal.

Ja to pa imaš tudi prav.Klemen je še vedno zdrav,le malo potolčen nosek in čelo še ima od nezgodeuser posted image .Ampak je že pozabil.

Jan vse najboljše!!In pozdravi se kmalu!!
user posted image

mml,Klemen obožuje knjige,najraje jih obrača in se čudi,oponaša živali,pove,kje je kaj na sliki,pokaže kar ga vprašaš...neumoren je s knjigami. Vse pozna kar si izmisliš,opico,sovo,sanke,božička,smrekico,da o živalih ne govorim,oponaša muco,psa,medvedka,kravo,leva in tigra,pujseka,pokaže nase,če rečeš kje je Klemen in kako je velik,pa kako se smeje,kako je in kako kašlja,pozna avto,kako dela,motor in kako dela,ladjo,letaložogo,ribo,reče tudi riba,pa medvedku brunda,miš je mima,zelo lepo pa reče Luka (to je njegov bratec)baba,deda,teta...pa še veliko veliko stvari.Mi je sestra na pregledu pri P rekla,da je mala klepetulja.

Klepetka,kako lep avataruser posted image .Kaj se dogaja s tvojim računalnikom,nimam pojma...tak ekspert pa še nisem,ampak upam,da ni mogoče,pa četudi je,ne vem,zakaj bi vdiral k tebi,saj nisi tako pomembna za svet,kajne?user posted image

Alfabeta,mi smo pri zobkih šele pri dvojkah spodaj zgoraj jih imamo že dolgo,kje so še štirke...Upam,da boste lepo uredili vašemu F.operacijo in da bo vse dobro prestal.Klemnu pa se je kožica na lulčku danes dokončno odprla,ali kako naj temu rečem in mu je ves sirček šel venuser posted image ,tako imamo skoraj celo glavico zunaj.Seveda sem mu vsak dan pomagala malo,da je prišlo do tega.user posted image

Glede elektrike-je enim znancem zmanjkalo elektrike,prav tako za ful časa in se niso mogli nič čreti in nič ker imajo na plin ki se prižge na elektriko,tako da je sinčka poslala spat k mami,drugače bi zmrznili...no,saj za silo so se pogreli,ampak kaj je to proti gretju.

mala pikica,user posted image user posted image user posted image za Gašperja in zate,upam tudi jaz da se tole ne ponovi...

dašabina,user posted image za Mihca,da kmalu ozdravi in se mu poceli vneta ritika in lulček.

Zdaj pa sem po dolgem času spet napisala nekoliko več...

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
29.1.2009 21:46:18   
mala pikica
Punce, hvala vsem za user posted image

sani sem takoj poklicala pediatrinjo, ji vse opisala in je rekla, da če bo popoldan vse v redu, če ne bo vročine in če ne bo bruhal, da zaenkrat ni treba na pregled. Pa tudi mml pravi, da ni treba k zdravniku. Vsekakor pa bi šla, če bi se stvar ponovila.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
29.1.2009 22:23:46   
Intruder24
za tisto, ki je spraševala z DAVČNO olajšavo izvenzakonskega partnerja, ne vem če je že bil odgvoruser posted image no tukaj je:

Izvenzakonski partner je lahko vzdrževani družinski član, če ni zaposlen in ne opravlja dejavnosti ter nima lastnih sredstev za preživljanje oziroma so ta manjša od 2.183,76 EUR in najmanj eno leto s partnerjem živita v skupnem gospodinjstvu.

mala pikica veliko pikapok za malega Gašperja in upam, da se ne ponovi.

Moj Vid pa ima očitno tako močno alregijo, ki je povzročila vse to...na kaj pa je pa žal še ne vemo. Jaz sem mnenja, da na banane in jogurte, pa nekak niso vsi tega mnenja user posted image
Upam, da se mu stanje čimprej izboljša in bomo lahko šli na test...ž

alfabeta veliko pikapok tudi za tvojega sineka in da operacijo prestane brez zapletov!

Nimam več časa...

Lahko noč!

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4141
29.1.2009 22:50:54   
sani1
mala pikica- sem vprašala samo zato, ker sem mislila, da sem spregledala kaj. Želim vama čimveč zdravja in da se to nikakor ne ponovi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nana- super, da je krompirček takšna klepetulja. Moja Manja še zdraleč ni takšna. pri nas je vse še dididadi...user posted image user posted image user posted image   No reče pa lepo mama, ata, deda. takšne bolj enostavne stvari...  Sej ko bo pa začela je pa ustavit ne bom mogla, sploh če bo po meni...user posted image user posted image user posted image

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
30.1.2009 6:13:42   
TRIŠ
mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image joj kaj si prestala,si sploh ne predstavljam.Da se nikoli več ne ponoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gašperja

sani1 Žan ne rabi na operacijo,ker je šla zadnič kožica doluser posted image user posted image user posted image ,tako da majhen poseg nas čaka pri treh letih.Nikakor nam ni uspelo prit na operacijo in evo dokaz da je vsaka stvar za nekaj dobrauser posted image

Dašabina upam da je Miha dobro.Maži pa mu na debelo z ribjim mazilomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.1.2009 6:21:17   
Sunny v službi
MATIC za 1. rojstni dan
user posted image

ŠPELA za 1. rojstni dan
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
30.1.2009 6:44:28   
mala pikica
Jutro!

Mene danes čaka izpit na faksu. Glede na stanje v zadnjih 14 dnevih, sploh pa po včerajšnjem dogodku, bom potrebovala kar precej vaših pesti, da mi uspe. Bi bila verjetno najsrečnejši človek pod soncem, če bi mi uspelo. Bi v kakšnem mesecu dni že imela zagovor diplome, drugače bom pa morala čakati do junija, ko imam naslednji rok. Skratka držite pesti user posted image

Gašper je celo noč lepo spal in tudi zdaj zjutraj je bil čisto v redu. Je pa res, da me kar spreleti, ko začne jokati. Kar trda postanem.

Vidim, da imamo novo RR-ovko, ki se pridno oglaša iz službe, kajne sunny user posted image

sani naš Gašper še mama, ata in podobnih besed ne spregovori. Sploh ne izusti nobene besede, se mi zdi kot da sploh ne bo govoril user posted image Samo za vsako stvar dela brrr,brrr user posted image

intruder nisem nič brala za nazaj. Kaj bosta šla z Vidom na teste? Če sama sumiš kakšne stvari kot si omenila, potem je najbolje, da vse to ukineš, počakaš kakšen teden, dva, če se bo stanje umirilo, potem pa začneš počasi te stvari nazaj uvajat. Eno po eno in spremljaš stanje. Pri Gašperju so se nekaj časa nazaj pojavili spet flekci in zelo majhni izpuščaji. Sem takoj posumila kivije in smo mu jih nehali davati. Pa imam občutek, da se je stanje že izboljšalo. Je pa res, da mu mažem še s kremico, ki sva jo imela pred meseci za atopijski dermatitis. Upam, da se stanje umiri in da kmalu ugotovite, kaj mu ne odgovarja user posted image

Zdaj pa se porihtam, potem pa počasi proti Ljubljani. Po izpitu pa grem še malo delat, mi tako ne bo treba dati dopusta user posted image

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
30.1.2009 6:46:19   
mala pikica
Najbolj pomembno pa sem pozabila user posted image

user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4146
30.1.2009 7:48:48   
dašabina
Matic vse naj naj za 1. svečko!
user posted image

Špela vse naj, naj za 1. svečko!

user posted image

Miha in oči sta ostala doma, ker je Miha ponoči mi bruhal in 2x driskal, tako da se ga nisem upala peljat v vrtec....
Se še javim....

BOLANČKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAZ ŽE KOMAJ ČAKAM POMLAD AL NAJ BO PA ORENG ZIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mala pikica držim pesti!

< Sporočilo je popravil dašabina -- 30.1.2009 7:49:40 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 4147
30.1.2009 7:53:38   
nussy
Jutro punce!

Evo mene, skurjena do konca. Monia je imela prejšnji teden tri dni vročino, pa kašljala, sva bli pri dr pa ni nič posebnega, je pa od takrat naprej fuuuul sitna in cmerava. In kaj se dogaja? Revčki gre ven obenem nekje pet do šest zobkov. Groza. Čist je boga. ZDaj dajeva CALGEL, pa mislim da malo pomaga. NA noč se mi zbudi ene sedemkrat, tko da skor nič ne spim, zjutraj pa v službo. user posted image  Tam mi je pa še slabo kot user posted image , pa še nobenemu v službi nisem povedala, da sem user posted image . Tko da zdele res nimam prijetnega obdobja. No, ampak ženske itak marsikaj preživimo, ane?user posted image  Moški bi zihr obležal, če bi bilo tako.

Vse najboljše želim vsem slavljenčkom za naprej in za nazaj, pa upam da se vsi bolančki kmalu pozdravijo!user posted image

PA Pa

Neposredna povezava do sporočila: 4148
30.1.2009 7:54:36   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Vidim, da imamo novo RR-ovko, ki se pridno oglaša iz službe, kajne sunny user posted image

Se mi je zdela tako huda fora, da sem jo kar morala uporabit. user posted image

mala pikica zate user posted image , za Gašperja neskončno user posted image , da se ne bi več nikoli ponovilo. So mi šle kar kocine pokonci, ko sem brala.

IZVIRNO SPOROČILO: koala
Sem imela že vse napisano pa je en mali škrat izklopil računalnik.user posted image

To mi je pa znano.user posted image

klaja dobrodošla nazaj v civilizacijo.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
in še ena šefovska, ko smo glih pri tem:
Kaj je treba storiti, ko umre šef?
Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo.user posted image user posted image

Moj šef je super, ampak na tole sem se pa tako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sem takoj raztrobila po pisarni.

Ajda user posted image za nove zobeke.

Filip držim pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

mala pikica tudi zate držim pesti, da bi naredila izpit.

VSI MALI IN VELIKI BOLANČKI
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4149
30.1.2009 7:58:56   
katarinas
Dobro jutro ali že dober dan! Kavico sem že spila, zdaj pa novim zmagam naproti!! Sem se kar težko vstala zjutraj, ob šestih smo že pucali noska, po novem ima tudi vročino tako, da je zjutraj dobila Daleron in kapljice v okouser posted image ...boga revica je, eno user posted image za Lariko.

Dašabina Lara je tudi imela hudo vneto ritko, mi smo pozdravili z Bepanthen mazilom.

Sunny kako to, da si zdaj Sunny v službi?

Mala pikica jaz močno stiskam pesti, da ti uspe! user posted image

Nussy saj bo, sej si ženskauser posted image , moški eh moškega bi tkoj pobralouser posted image

MATIC vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

ŠPELA vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?