nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: muzika Me očitno nobena ne pogreša, pa grem. Muzika,vedno te pogrešam,samo piši malo več. Klemen pa samo cvili,cele dneve cvili,če ni kaj po njegovem,če je utrujen,če se mi vesi na nogo,non stop bi bil pri meni v naročju,še skuhat ne morem več...pa samo cvili,cvili...Zgleda da se bomo od zdaj naprej tako pogovarjli doma. Drugače sem bila na zdravniškem pregledu,načakala sem se za vse nazaj in naprej,jutri p še nekaj zadev uredim in upam,da bo to vse.Pa jutri dobim izvide,pa na ZZZS moram...upam,da ne bom česa pozabila. Mi pa imamo kostum za pusta,sem ga kar kupila v Intersparu in je super.Sem ga nekaj slikala,pa ni bil ravno pri volji za slike,tako da jih bom že dala gor,mogoče bo boljše volje pa ga spet sliknem.Če pa ne,pa bom nalepila eno zadreno gor .Sicer sem ugotovila,če ne znaš ravno šivat in če ne dobiš poceni blaga za kostum ali ga že nimaš doma,kakor Triš,potem se ne splača šivat.Sem dala 7,50€ zanj in je super.Bo pa žabica,ima pajaca in kapico. Saj boste videle. Lusa,mogoče se reče tisti reči za vrt,vrtex.Vitre je mislim,da kar za avto,za stekla. koala,potem bosta najina dva žabici!! Kot v resnici. IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 nana Vid je bil v nedeljo še čisto lepo zdrav, tako da dvomim, da se bi Klemen kaj nalezel. Sej Vid se tudi ni od Klemna, ko je bil bošček isto bolan po rojstnem dnevu. Se pa vidimo čez kakšen teden ali dva, takrat pa Vid ziher ne bo več nič prenašal. Ja to pa imaš tudi prav.Klemen je še vedno zdrav,le malo potolčen nosek in čelo še ima od nezgode .Ampak je že pozabil. Jan vse najboljše!!In pozdravi se kmalu!! mml,Klemen obožuje knjige,najraje jih obrača in se čudi,oponaša živali,pove,kje je kaj na sliki,pokaže kar ga vprašaš...neumoren je s knjigami. Vse pozna kar si izmisliš,opico,sovo,sanke,božička,smrekico,da o živalih ne govorim,oponaša muco,psa,medvedka,kravo,leva in tigra,pujseka,pokaže nase,če rečeš kje je Klemen in kako je velik,pa kako se smeje,kako je in kako kašlja,pozna avto,kako dela,motor in kako dela,ladjo,letaložogo,ribo,reče tudi riba,pa medvedku brunda,miš je mima,zelo lepo pa reče Luka (to je njegov bratec)baba,deda,teta...pa še veliko veliko stvari.Mi je sestra na pregledu pri P rekla,da je mala klepetulja. Klepetka,kako lep avatar .Kaj se dogaja s tvojim računalnikom,nimam pojma...tak ekspert pa še nisem,ampak upam,da ni mogoče,pa četudi je,ne vem,zakaj bi vdiral k tebi,saj nisi tako pomembna za svet,kajne? Alfabeta,mi smo pri zobkih šele pri dvojkah spodaj zgoraj jih imamo že dolgo,kje so še štirke...Upam,da boste lepo uredili vašemu F.operacijo in da bo vse dobro prestal.Klemnu pa se je kožica na lulčku danes dokončno odprla,ali kako naj temu rečem in mu je ves sirček šel ven ,tako imamo skoraj celo glavico zunaj.Seveda sem mu vsak dan pomagala malo,da je prišlo do tega. Glede elektrike-je enim znancem zmanjkalo elektrike,prav tako za ful časa in se niso mogli nič čreti in nič ker imajo na plin ki se prižge na elektriko,tako da je sinčka poslala spat k mami,drugače bi zmrznili...no,saj za silo so se pogreli,ampak kaj je to proti gretju. mala pikica, za Gašperja in zate,upam tudi jaz da se tole ne ponovi... dašabina, za Mihca,da kmalu ozdravi in se mu poceli vneta ritika in lulček. Zdaj pa sem po dolgem času spet napisala nekoliko več...