|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
29.1.2009 9:16:41   
koala
Jutro!

Sem imela že vse napisano pa je en mali škrat izklopil računalnik.user posted image

nana hvala za info o kostumčkih v šparu, sem se že odločila da bo Alex žabica.Sem pa gledala en kostum v Pikapolonici, ki bi bil Alexu prav pa medo bi bil pa stane 30 e.user posted image user posted image user posted image  Tako da za letos imam rešeno, za drugo leto pa se bom Lusi al pa Triš dobro nardila.

Klepetka pozdravi se.

Lusa pozdravi se, si pša dobra da vse sfolgaš.

Alexu pa se mi zdi da kar trije zobki rastejo, samo nočejo in nočejo prebiti dlesni. Spimo temu primerno, pa tečni smo tudi, še posebaj jaz ker sem totalno nenaspana.

Matic user posted image user posted image user posted image  za lužico in klobasico v kahlico.
Alex je še nima, kahlice namreč.

Jan vse naj naj ob pihanju prve svečke! user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
29.1.2009 9:57:35   
Intruder24
Dobro jutro,

hvala vsem za pike poke...Vid je že OK. Danes gremo še vseeno na kontrolo. Je lepo spal in vročina je že padla user posted image . je res priden in močen fant....če gledam kako je bil bogi, danes pa je od 6 do 9 norel in skakal kot navit, jaz že po takih dneh nebi morala user posted image

nana Vid je bil v nedeljo še čisto lepo zdrav, tako da dvomim, da se bi Klemen kaj nalezel. Sej Vid se tudi ni od Klemna, ko je bil bošček isto bolan po rojstnem dnevu. user posted image  Se pa vidimo čez kakšen teden ali dva, takrat pa Vid ziher ne bo več nič prenašal.
Sem se odločla, da naslednjo leto ne praznujemo več doma!

Grem malo pospravit, ker je norišnica user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
29.1.2009 9:58:13   
Intruder24
Jan user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
29.1.2009 10:20:24   
klaja
Po 38 urnem mrku smo spet v civilizaciji, naj se gre solit Elektro in vse skup!

Jan vse najboljše ob tvojem 1. rojstnem dnevu!!

Neposredna povezava do sporočila: 4104
29.1.2009 10:35:24   
Intruder24
klaja to pa je res eno veliko SRANJEuser posted image . Upam, da vam ni bilo hujšega...nam bi že bilo!!! Imamo vse na elektrikouser posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
29.1.2009 10:50:21   
lutiropan
Jan vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Kaja je šla ravno spat. Pa imam spet par minutk časa. Me eno uro ni bilo doma, ker sem šla do ene stranke in se je spet celo uro drla...user posted image Upam, da jo to kmalu mine...

Dašabina  potem je že delovno, ste se koker toliko pozdravili

Neposredna povezava do sporočila: 4106
29.1.2009 10:52:57   
dašabina
Jan vse naj, naj za 1. svečko!

user posted image

Lutiropan, že delamo, že, tako da vse po staremuser posted image  Upam, da Kaja hitro neha jokat, verjamem, da te boli srceuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
29.1.2009 12:18:01   
Lunca1
Jan vse naj naj za prvo svečko.

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
29.1.2009 12:20:44   
Lusa

JAN vse najboljše!

anita in martinca
-imata zs ,sunny pa se je izgubila ,se še ni nič javila...

koala
-ja kostumčki so res dragi ...se ravno me po zs menimo glede cene ,ker če pogledaš material pride ok.9€ ,pa delo moraš računat ,pa ptt...in potem ne veš če se ti splača za druge šivat...je pa res ,da je to unikat in se spustiš v razne detajle ,ki kostum polepšajo...in jaz zelo rada experimentiram...in uživam v tem ,tako da delam bolj iz užitka...glede tega pa da vse sfolgam je pa tako ,da me moja velika princeska ne pusti pri miru...zdaj ko je sneg ,bi samo smučala ,ampak jaz z njo ,pol pa ne vprašaja kakšna sem šele potem ,ko pridem noter-za umret mi je zarad počutja...ampak otroci so otroci ,moramo mamice kdaj pa kdaj potrpet ..

intruder
-me veseli ,da ste boljši ..tudi ta črevesna gripa al kako se ji reče ,lahko traja samo 1dan ,pri moji luši je to večkrat na sporedu

klaja
-kar 38ur niste imeli elektrike?To je pa res veliko!

lutiropan
-boga kaja ,kaj ji mama dela..ti ti mamauser posted image

dašabina-lepo delaj ,še malo pa začnem tud jaz v torek po skoraj dveh letih

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
29.1.2009 12:29:04   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

klaja to pa je res eno veliko SRANJEuser posted image . Upam, da vam ni bilo hujšega...nam bi že bilo!!! Imamo vse na elektrikouser posted image

K sreči ima mama štedilnik na plin, pa z drvami kurimo, sicer se je malo poznalo in so bili radiatorji le delno topli, pa hvala bogu vsaj to. No včeraj smo dobili elektriko za pol ure, potem pa spet mrk do danes. Hana in Julija sta bili čisto zmedeni, ko smo bili v temi ob svečah.

Neposredna povezava do sporočila: 4110
29.1.2009 12:38:44   
katarinas
Dan!

Lara je bila pri zdravniku, smo šli pokazat učke, ker je bilo včeraj popoldne spet slabše in sem sklenila, da se ne bom več pustila nategnit tem sestram v ZD - sem klicala v torek in je rekla, da naj spiram s fiziološko...ja pajade kaj bo pa fiziološka pomagala, če ji teče gnoj...je seveda zdaj dobila kapljice in mi je ful žal, da je nisem takoj peljalauser posted image user posted image
Pol je bla tam še ena mamica, ki je klicala tudi v torek, da ima mali drisko...in ji je glih tako rekla, da naj počaka ali bo kaj bolje...no ni bilo boljš in je danes šla na pregled in ji niso hoteli napisat bolniške od torka, ko je bila ona s sinom doma...user posted image  za crknt res!!!

zdej me pa še v službi moja dr. zafrkava. ker sem skočila v ZD....mah boljš da sem tiho....se vidi da nima otrok!

ajd sem se pršla sam mal ohladit....user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
29.1.2009 13:18:22   
mml
Dan,

pri nas je pa danes en prav tak prijeten dan user posted image . Zunaj diši po pomladi, z Manco se dopoldan sploh nisva nič kregali (ker včeraj zvečer je bila neznosna...je imela prave trmastične izpade...me kar skrbi, kako bo, ko bo v puberteti user posted image ). Z Maticem sva jo mahnila v mesto, sva ujela celo malo sončka. Sva se šla malo pozanimat za naš poletni dopust (ki bo septembra) in sem ugotovila, da je čisto brez veze kar koli spraševat, ker gospodične v agenciji samo odprejo katalog in preberejo in izračunajo ceno iz cenika...to znam pa tudi sama...skratka še vedno ne vem ali naj gremo za en teden ali dva in ali v hotel, ki je menda ful super za otroke, samo je pa glomazen ali pa v enega čisto novega, ki se odpre šele letos aprila in zgleda super dobro....
No po tem sva šla pe ša malo v knjigarno, sem si nabavila eno knjigo o vzgoji, da vidim, kaj delam narobe, na poti proti avtu sva kupila še eno posteljnino za Matica in šla na tržnico po sestavine za današnje kosilo, bomo jedli piščančjo obaro. Tako da ko sva prišla domov, sem že vse prirpravila za kosilo in zdaj obara brbota na štedilniko, Matic mi je pomagal in glodal korenček in jabolko. Po novem pred spanjem pogledava knjigico, zakon je "Sto ugank", ker so super ilustracije in je čisto navdupen in lista in komentira in oponaša živali...nekako je osvojil kravo, kokoš, psa in mačko....čeprav naše krave spet praviju "buuuu" namesto "muuuu"user posted image . Največje veselje mu je pa listanje. Tako kot Manci tudi Maticu niso všeč kartonke in dosti rajši lista "navadne" knjige. Zadnje čase prav lepo lista in nič več ne mečka in ne trga...
...no zdaj pa spančka in sanja o lepih stvareh user posted image

katarinas upam, da bodo kapljice kmalu pomagale. Šefi so pa tako ali tako na svetu, da nas jezijo user posted image . Čeprav vačsih so čisto OK, ker prevzamejo kakšno odgovornost...no vsaj moj šef je tak...njegov glavni problem je, da ne pozna na uro in misli, da nihče nima doma kaj početi in visi v službi do 18., čeprav uradno končamo ob 15.30...

klaja upam, da je elektrika zdaj poštimana in ne bo več takšnih šokov. Res dobro, da kurite na drva in imaš plinski štedilnik, pri nas bi bila totalna katastrofa, ker je vse vezano na elektriko

lusa pri domačih izdelkih ne smeš računati svojega časa in dela, ker se sicer niti slučajno ne izplača, je pa užitek kaj narediti sam...jaz točno vem, da bi bila voščila in vabila dosti cenejša, če bi jih kupila, ampak so mi doma narejena dosti bolj pristna in od srca user posted image . Podobno je tudi pri piškotih...tako da jih jaz v večjih količinah pečem res samo za dobre prijatelje...

koala upam, da Alexu zobki ne bodo prehudo nagajali user posted image , pri Maticu mislim, da je trenutno najbližje površini spodnja desna štirica, zgoraj je pa bolj težko kaj videti, ker si ne psuti ravno šariti po ustih user posted image

intruder super, da je Vid že boljši user posted image

katee super za službo user posted image  in seveda za prespane noči user posted image . Kam boš pa dala Žana Luka, ko boš šla v službo?

sani hvala za ZS, sem se prav zabavala. Lepo peci pecivo in predvsem lepo se imejte user posted image user posted image user posted image

muzika saj veš, da pogrešamo vsako, ki je ni...

lutiropan upam, da se Kaja hitro navadi na to, da jo bo pazil kdo drug in ne bo več tako hudo jokala user posted image user posted image user posted image

vse ostale, ki vas nisem omenila se oproščam, ampak mislim na vas in vas imam rada user posted image user posted image user posted image

Tako moja obara bo počasi kuhana, tako da imam še nekaj minut zase user posted image . Moram malo pobrskat, kateri avtosedež bi kupila za Matica za v mamin avto, ker ga bo potrebovala, ko ga bo čuvala, da bosta lahko kam šla in da bosta dopoldan peljala Manco v vrtec, nazaj jo bom pa pobrala jaz, ko bom šla iz službe, ker je vrtec praktično na parkirišču pri službi...no 100m stran

No najpomembnejše sem pa pozabila...

user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 29.1.2009 13:32:49 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
29.1.2009 13:35:13   
mml
Moralo  bi pisati še: vse najboljše Jan

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
29.1.2009 13:47:46   
lutiropan
lutiropan-boga kaja ,kaj ji mama dela..ti ti mama

Ne vem. Ampak je bila res vedno brez problemov v varstvu. Sem jo imela tudi že pri sosedi, pa ni bilo tako kot je sedaj.  Sedaj pa samo jok in jok... Je babici tudi ful hudo, ko tko joka. Bi najraje še kar ona zraven jokala....  

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
29.1.2009 14:11:40   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Sem imela že vse napisano pa je en mali škrat izklopil računalnik.user posted image

user posted image user posted image  pri nas tole že večkrat sprobano...a ne kako vedo katero tipko pritisnit ?!

mml takih, ki ne poznajo na uro in mislijo, da tudi ti nimaš kaj doma delati, je pri nas veliko....čudno, da niso kaj v žlahtiuser posted image

in še ena šefovska, ko smo glih pri tem:
Kaj je treba storiti, ko umre šef?
Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo.user posted image user posted image

Jaz bi tudi pustni kostumček...v BTC Cityu sem videla trgovinico s samimi pustnimi kostumčki, samo nisem bila notri, mogoče katera ve kakšne so kaj cene?

Sem prej pozabila:
JAN VSE VSE VSE NAJBOLJŠE!!
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
29.1.2009 14:12:44   
dašabina
mml, te je lepo brat, da danes vse klapauser posted image user posted image

katarinas, sem sicer vesela, da sem imela prav, samo za Laro mi je hudouser posted image user posted image , je bil danes na pol prazen vrtec....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 29.1.2009 14:15:05 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
29.1.2009 14:17:30   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
katarinas, sem sicer vesela, da sem imela prav, samo za Laro mi je hudouser posted image user posted image , je bil danes na pol prazen vrtec....

Res si imela prav, samo meni se ni zdelo, da je res tako hudo, no se je pa pokazalo že čez en danuser posted image  Saj zdaj bo upam kmalu bolje, po kapljicah.
V vrtcu jih pa res najbrž nekaj manjka ne..

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
29.1.2009 15:31:41   
TRIŠ
Lusa hvala za info mogoče pa še kaj sešijem in dam tega zajčka Mihcuuser posted image ampak obljubim še ne nič,ker drug teden zaštartam z službouser posted image Šivalni stroj pa mi je lani podarila teta ker njej je bil premoderen,pa itak ima 3user posted image user posted image user posted image .,In tako sem se sedaj prvič lotila tega projekta,ker drugače ga imam samo za zarobit ali pa delam sama srvete in pogrinjkeuser posted image

Glede šivanja kostumov pa se ne splača,ker so v Hoferju po 5,99 eur,to kar jaz šivam je za mojo dušo in ljubezen do mojih škratkovuser posted image

Klaja ne se jezit na Elektro ker razmere so bile nenormalne pri vasuser posted image in HB da tukaj ni tako,ker mojegauser posted image ne bi bilo doma

SLAVLJENČKI VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
29.1.2009 15:35:49   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Klaja ne se jezit na Elektro ker razmere so bile nenormalne pri vasuser posted image in HB da tukaj ni tako,ker mojegauser posted image ne bi bilo doma

Ga zagovarjaš, ja lepo no! Samo jaz sem še zmeraj huda na njih, ne bom raje komentirala, da te ne spravim v slabo voljo.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
29.1.2009 16:08:25   
klepetkaa

DAn,

še jaz.ZDR.STanje pri nas porazno;luda kuča bi se temu reklo.Bolni vsi po spisku; še najbolj se enkako jaz držim.Pa saj se morem, kaj pa naj drugegauser posted image .Včeraj bila pei zdr. in mi je dala diagnozo angina pa nek sinuitis al nekaj podobnega je omenila. Dobila AB. Je rekla, da pred 3 tedni očitno ni bil potrebenuser posted image .Ampak je stanje zdajle precej boljšeuser posted image .LAna kašlja, smrka in to fejst.Pa bruhala je včeraj zvečer,Maruša vnet ušes, Domna zob boli(bova šla zdajle k zobarju),še neako  najboljšega zdravja je user posted image , ki je sicer fejst prehlajen, ampak on je prepričan, da še komaj živi. Revček bogiuser posted image user posted image .Komaj čakam, da se bomo lahko spokali ven, ekr trenutno imam že vsega dost.Povrh vsega je mogla it pa še prijateljica rodit/splavituser posted image  v 22. tednu nosečnosti, ekr na žalost ni bilo  vse vredu.user posted image user posted image user posted image Pa tako sem se veselila z njo .

Ljubljančanke, če bi bile zdajle bližje, bi ziher uletela k vam na kofe in čvek, da bi prišla mal k sebiuser posted image .

Punce, tiste ki se malo bolj spoznate na računalniške zadeve, povejte mi, ali je možno, da kdo "nepovabljen "vdre v moj računalnik, kdo kje od zunaj, ker od domačih ziher ni bil noben?Ker po tistem, ko se nsiem mogla prijavit sem, niti z drugim poslanim geslom, kar pa z registracijo na novo ni bil problem, se potem nisem mogla in se še ne morem vpisat niti v gmail. Mi piše da so piškotki izključeni.Potem pa prejle nekaj išem po ZS, pa ne najdem določenih sporočil, sem pa skorajda prepričana, da jih nisem zbrisala.Ne vem, nekam čudno se mi vse skupaj to vidi .

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Čau čveke oziroma boljše rečeno nečveke....

...imam skoraj tak občutek, kot da je tukaj eno tako napeto nesproščeno vzdušje...pojma nimam zakaj in od kod mi ta občutek
tudi jaz iamm tak občutek, ja

klepetka (ali moram rečet klepetkaa?)  

ni panike, kakor želiš. Lahko tud redkobesedka(zadnje čase)user posted image

user posted image Matic za lužico in klobasico

glede knjig o vzgoji sem pa jaz že kar malo obupala, ekr naši otroci so čist izven le teh.user posted image Pol pa hitro lahko
postane aktualna sekerancijauser posted image

sani, včeaj si me pa nesmejala user posted image ljudi plašiš naokoliuser posted image

koala, pri nas sem pa ta škrat še njajvečkart kar sama,. ko po neumnosti kaj zbrišem..user posted image

klaja, tole je pa znalo bit hudo romantično, akjneuser posted image .Ampak groza, no- Tole pa res ni malouser posted image

mala tečka mi ne dovoli pisat....

zato za zdaj  samo še tole

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JAN, VSE NAJBOLJŠE  TI ŽELIVA Z LANO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no super, zdaj vidim, da mi tud strani s slikicami ne odpira večuser posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
29.1.2009 17:00:58   
SuzanaKK
Čau punce!

Ja, no da povem, da naš računalnik NE DELA niti z drugim diskom, novega si trenuno NE moremo privoščiti, zato me spet NI med vami, čeprav bi ZELO rada bilauser posted image .

Pa takole na hitro se bom občasno že javljaja, ni hudič. Sem pa tudi sama že zadnjič opazila, da vlada res pravo zatišje tukaj, na dan mogoče par postov. Kako to? Jaz bi pa tako rada visela tukaj, pa ne morem (trenutno!).

Drugače pa pri nas nič kaj posebnega, jaz iščem službo, Aljaž je vsak dan večji pobalin, hodi še ne, čeprav ga priznam malo forsiram. A to samo zato, ker vidim, da mu je vseeno všeč biti na dveh in potem itak sledi še pohvala in bravo bravo, saj veste no. Zdravi smo, ostalo pa itak pride.

Vsem slavljenčkom za nazaj VSE NAJBOLJŠE, bolančkom, tako malim kot velikim, pa želje, da bi se čim prej pozdravili.

Toliko od mene. Lp, Suzana

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
29.1.2009 17:09:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
sunny pa se je izgubila ,se še ni nič javila...

lusa sem vse prebrala in se na koncu odločila, da te ne bom "matrala". Jaz sem Neji že kupila kostum ampak je bil tvoj zmaj tako mega, da me je kar potegnilo. Če bi ti imela čas bi ga z veseljem naročila pri tebi, tako pa se mi zdi brez veze. Mogoče se zmenimo za drugo leto, pa lahko že letos začneš. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
29.1.2009 17:10:38   
Sunny Morning
JAN za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
29.1.2009 18:27:35   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ga zagovarjaš, ja lepo no! Samo jaz sem še zmeraj huda na njih, ne bom raje komentirala, da te ne spravim v slabo voljo.user posted image

Te popolnoma razumem,ker če bi mi ostali toliko časa brez elektrike bi se morali izselituser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa moram gledat Strasti,me sine prepričuje da je to tako coool

Glede vzdušja tu gor pa je meni fajn da ni toliko za brat ,ker več ne folgam ,ampak rada vas imam pa še vseenouser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
29.1.2009 18:36:50   
majra
user posted image user posted image user posted image     Jan, vse najboljše

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?