Lusa
|
Ojla Smo same doma ,daša že spi ,Luša risanko gleda ,pol greve na smučke,ati pa je šel na pogreb. majra-ni morje ,ampak čatež....ma prvič sem ga probala sama naredit ,pa sem iskala kjer bi bile obe gor ,pa sem na hitrco samo tega našla...glavno da mi je uspelo...je pa res smešno videt ,prej rdeče zdaj pa čist kontra koala-hvala! albumi-vam gredo albume nardit na RR?Sem hotela nekaj slikic od kostumov dat noter ,pa sploh ne gre...vedno težje se znajdem na tem RR-u mala pikica-pri Gašperju se bo že uredilo ,verjemem vanj!Vem kako grozno je ,ampak kaj se je prej kaj udaril ali ni bilo kaj po njegovem?Luša je nazadnje doživela ta napad ,ko je zunaj na ploščicah ,kis to stale vse povprek padla in sploh ni mogla zadihat.Sem jo taoj prijela ,letela noter in jo zmočila cel obraz.Glede avatarja ,pa kakor želiš ,lahko mi tega popraviš na večje ,ampak mislim ,da ne gre ,ker mi je komaj petič uspelo.Vidim ,da si obrazloila koali ,kakos e je zgodilo.To je ene vrste izsiljevanje ,ampak meni je nevrolog rekel ,da e smem zarad tega popuščat in tud ne crkljat ,ko pomodri ,ker je še pol huje.Kašelj?Mi smo zdaj kašljali nekje 1mesc ,pa dva dni nič ,pa spet en teden skup ,ko sem pa opazila ,da ni ravno najbolje dihala ,pa sve šle do P. triš-vi imate isto kot mi.že sem 2t doma ,da se pozdravi ,danes ponoči pa je imela spet vročino po 1tednu.Reas da je imela do 38 ,upam ,da so zobki ,ker v službi me dolgo več ne bodo gledali. martinca-ni problema glede kostumčkov...jaz pa si sploh ne predstavljam ,da moj otrok ne bi imel kostuma..pa ne zaradi tega ,ker jaz sama šivam(saj komaj prvič to leto šivam)ampak ,ker je pust vseeno nekaj veselega ,smešnega ,pa še slikica ji bo v spomin ..bi bila ožaljena čez par let ,ko bi videla ,da je Luša bila pri 6mesecih že oblečena v indijančico ,dašaa je pa lani bila v čebelico. ooo ,danes pa naša AJDA praznuje-vse najlepše mala princeska!
|