|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
29.1.2009 20:07:41   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek...

Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal user posted image  Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

jaz pa trenja čakam... danes bo spet žalostno user posted image      Bor user posted image

ja, žalostnouser posted image zato pa jaz raje ne gledam tegauser posted image

Naša je tud že v pančevi, je samo zajca stisnila k sebi, čakala kdaj ji bom dudo poturila in že spiuser posted image moj gleda tednik, jaz se bom šla pa počas mal nadišavit, potem pa u posteljo... upam da ne samauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.1.2009 20:10:41   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek...

Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal user posted image  Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

jaz pa trenja čakam... danes bo spet žalostno user posted image      Bor user posted image

ja, žalostnouser posted image zato pa jaz raje ne gledam tegauser posted image

Naša je tud že v pančevi, je samo zajca stisnila k sebi, čakala kdaj ji bom dudo poturila in že spiuser posted image moj gleda tednik, jaz se bom šla pa počas mal nadišavit, potem pa u posteljo... upam da ne samauser posted image

joj kok mi gre na živce ta iz zbornice... res je naduta... 9 mesecev ni odgovora... men bi že odpoved v službi dal če bi toliko časa rabila za kakšen odgovor

non stop en drugemu krijejo hrbet... naj povejo, žal nam je, ne vemo kaj je bilo, zmotili smo se, ne vem... nekaj...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.1.2009 20:15:40   
dolenjka
Tako, sva se nabasala solatke mmmmm. Kako je fajn k sem se res ful najedla, pa je 3x manj kalorično kot tist sir včeraj al pa čokolada user posted image

Sem vidla, da ste smoki omenjale....mi ga naši še lep čas ne bomo "pokazali" glede na sestavine. Itak je to pofl, pa ga lahko mal kasnej začne jest user posted image

Trenj pa jaz ne bom gledala, ker je to ena ušiva banda user posted image  in se ne bom še bolj razburjala, sem se ob prebiranju članka čist dovolj user posted image

Pa drugač, bo kej debate, al je to to za danes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
29.1.2009 21:02:12   
Februarka08
Kaj a ni nobene?
Jah no, prav... jaz sem si ravno fr. manikuro nardila z novimi laki in je superuser posted image zdej pa jutri nam nič pucala da si nohtov ne uničmuser posted image

Lepo nočko, če ne boste nič povedaleuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
29.1.2009 21:04:45   
pina-1
čer.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
29.1.2009 21:18:11   
lillchy123
februarka in mlavla, čestitke malim damicam in ponosnim mamicam in očkom!

smoki- mi ga še nismo, bi pa sam opozorila, da je iz arašidov, ki so baje zelo alergeni. tko da če majo otroci kakšne težave, bodte previdni.
Luka je čist nor na kokice. user posted image Le po kom?user posted image user posted image

elma, prej sem elala v sosednji stavbi (uprava Baby centra), pred nekaj leti pa sem se preseila na drugo stran BTC-ja (avtohiša KIA). neki mam mogoče možnosti za novo službo, ki je pa tud v BTC-ju. user posted image  mi je očitno usojen, čeprou trenutno več časa preživim v SN na Rudniku user posted image  

zdej grem pa probat slikco najdt

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
29.1.2009 21:24:21   
lillchy123
elma, evo meneuser posted image
user posted image
sam da včasih nisem bla tolk temna, sem mela daljše lase pa nisem mela takih podočnakov!user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
29.1.2009 21:28:03   
lillchy123
če je komu dolgčas user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 29.1.2009 21:29:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 4433
29.1.2009 21:30:08   
lillchy123
mah ne znam user posted image

pa da ne bom mela samogovore, grem rajši ninat
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4434
29.1.2009 21:31:29   
Janey
čer
zdaj sem se pa odločla da si vzamem 5 min časa in malo preberem, ker to več ni res. komentirala nebom, ker sem brala ene 5 strani, tako da...vse ki ste v službi...sočustvujem z vami, tako kot tudi z vsemi ki se tja odpravljate v kratkem. vsem pikecomuser posted image user posted image user posted image za napredek in lepe slike ste pripopale. in poročne in druge. kar se pa tiče smokijev je pa kot je lilchy napisala res treba biti previden zaradi arašidov.

mi smo tako tako....z lubijem se sploh ne poznava več, jaz sploh ne vem več kako zgleda. zvečer se jaz zabubim na komp da napiše dnevna poročila, potem grempa spat ker sem ko čigumi, da ne govorim, da kaj je to seks sploh več ne vem. včeraj smo dobili vodno posteljouser posted image user posted image juhuhuhu je blo prav fino spat. jaka ful napreduje, pokaže vse, ful čebla in govori zloge, hodi če mu držim igračko, kak jo spustim še nardi par korakov, potem pa ugotovi da me ni in se vsede. sam se še ne vstane, ampak pomoje bo kmalu. od mene do lubija že nardi par korakov. imama velike probleme za spat.....kriči v eno, dobivam živčni zlom. to je nekak na hitro, zdaj grem pa delat za faks.

Neposredna povezava do sporočila: 4435
29.1.2009 21:40:19   
jencili
čeruser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
29.1.2009 22:04:51   
Blacky*
mi2 delava figurce za torto user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
29.1.2009 22:12:09   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

elma, evo meneuser posted image
user posted image
sam da včasih nisem bla tolk temna, sem mela daljše lase pa nisem mela takih podočnakov!user posted image

user posted image user posted image  , ne vem če sam te gdaj srečala user posted image  mislim da ne ...Bom pa user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 4438
29.1.2009 22:12:35   
ELMA

mi2 delava figurce za torto user posted image user posted image

pridni  , boš nam pol prelimala kakšno slikico user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.1.2009 22:13:19 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
29.1.2009 22:39:56   
Janey
nekaj obljubljenih slik:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

to je naše gnezdeceuser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
29.1.2009 22:43:35   
Janey
pa še đako ko se plazi skozi tunel
user posted image

in ko se carta
user posted image

in ko je jezen
user posted image

in njegov najljubši kuža:
user posted image
user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
29.1.2009 22:53:45   
jencili
ooo, Janey...zelo lepo imate! Uživajte v novem domuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
29.1.2009 22:58:32   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hvala to že počnemouser posted image user posted image user posted image

joj vse sem naridla za faks kaj sem mislila, pa tudi vse slike sem zrihtala, pridna blaaauser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
29.1.2009 23:53:07   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hvala to že počnemouser posted image user posted image user posted image

joj vse sem naridla za faks kaj sem mislila, pa tudi vse slike sem zrihtala, pridna blaaauser posted image user posted image

Janey... super... in super da uživate... upam, da si boš najdla vsaj nekaj časa zase, da si malo odpočiješ, stisneš Jakca in seveda svojega dragega

nočko

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
30.1.2009 7:08:40   
misar
ooo jutro
spet prva?
blaža ga neki serešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
30.1.2009 7:09:36   
ella79
jutro user posted image prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
janey user posted image user posted image user posted image super luštno imate, zdej pa sam še uživajte user posted image
nimam neki časa nazaj brat, pa še čist zakomirana sem danes, tako da... bom bolj počivala kot ne user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
30.1.2009 7:13:40   
misar
jaz moram sam pohvalit našo bejbo, ki se zdaj zbuja sam 1x ponoč za jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mam slab občutek, da ko bomo z varstvom spet štartal bo pa spet šatala. no ja bomo že.
tamala je že veliko boljše, mene pa že spet na hard matra ta prehlad. mam zamašene vse kanale user posted image user posted image user posted image user posted image ...zraven še podoživljam kako grem naslednji teden na šiht in bom kar drisko z bruhanejm fasala. pa se veselim, da grem mal od bajte, po drugi strani mi pa ni za it med te naše kretenčičeuser posted image user posted image user posted image ...no ja čim bolj flegma moram bit pa bo.

sem vas mal prebrala za nazaj, vidim, da ste vse že ful aktivne user posted image user posted image user posted image user posted image

janey zdaj pa se le lepo imejte in cartajte in kar vam pač paše v novem stanovanju, zgleda ful lepo user posted image user posted image user posted image user posted image pa bravo za jakca, ki mu še čist malček manjka, da samostojno zakoraka. mi smo še kar pri bočnem tekanju ob opori. ma tudi mi še pridemo na vrsto

nič grem zdaj eno smrdljivo rito previt, pa zajtrk uštimat

se še kaj tipkamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
30.1.2009 7:14:19   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
janey user posted image user posted image user posted image super luštno imate, zdej pa sam še uživajte user posted image
nimam neki časa nazaj brat, pa še čist zakomirana sem danes, tako da... bom bolj počivala kot ne user posted image user posted image

nič ne bo od tega...se kar v vrsto postav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo dobro jutro ella

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
30.1.2009 7:18:43   
Blacky*
tretja user posted image

Ella jaz sem tudi čist zakomirana... komaj gledam v monitor... grem po liter kave, drugač bo kriza... danes pa vmes skočim ven v Baby center po darilo za Vala (med malico - da ne bo pomote), domov bom šla pa že ob 14... dost mam za ta teden

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 30.1.2009 7:19:24 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
30.1.2009 7:31:17   
mala_pikica
jutro!

Vas samo pozdravim in grem brati za nazaj sem ostala ful zadaj. Imamo pa mi ful dosti snega proti Mariboru, pa vidim, da zopet sneži. Pa vmes smo bili brez elektrike in interneta.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......