Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 20:07:41
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek... Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jaz pa trenja čakam... danes bo spet žalostno Bor ja, žalostno zato pa jaz raje ne gledam tega Naša je tud že v pančevi, je samo zajca stisnila k sebi, čakala kdaj ji bom dudo poturila in že spi moj gleda tednik, jaz se bom šla pa počas mal nadišavit, potem pa u posteljo... upam da ne sama
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 20:10:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek... Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jaz pa trenja čakam... danes bo spet žalostno Bor ja, žalostno zato pa jaz raje ne gledam tega Naša je tud že v pančevi, je samo zajca stisnila k sebi, čakala kdaj ji bom dudo poturila in že spi moj gleda tednik, jaz se bom šla pa počas mal nadišavit, potem pa u posteljo... upam da ne sama joj kok mi gre na živce ta iz zbornice... res je naduta... 9 mesecev ni odgovora... men bi že odpoved v službi dal če bi toliko časa rabila za kakšen odgovor non stop en drugemu krijejo hrbet... naj povejo, žal nam je, ne vemo kaj je bilo, zmotili smo se, ne vem... nekaj...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 20:15:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, sva se nabasala solatke mmmmm. Kako je fajn k sem se res ful najedla, pa je 3x manj kalorično kot tist sir včeraj al pa čokolada Sem vidla, da ste smoki omenjale....mi ga naši še lep čas ne bomo "pokazali" glede na sestavine. Itak je to pofl, pa ga lahko mal kasnej začne jest Trenj pa jaz ne bom gledala, ker je to ena ušiva banda in se ne bom še bolj razburjala, sem se ob prebiranju članka čist dovolj Pa drugač, bo kej debate, al je to to za danes
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:02:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Kaj a ni nobene? Jah no, prav... jaz sem si ravno fr. manikuro nardila z novimi laki in je super zdej pa jutri nam nič pucala da si nohtov ne uničm Lepo nočko, če ne boste nič povedale
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:04:45
|
|
|
|
pina-1
|
čer.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:18:11
|
|
|
|
lillchy123
|
februarka in mlavla, čestitke malim damicam in ponosnim mamicam in očkom! smoki- mi ga še nismo, bi pa sam opozorila, da je iz arašidov, ki so baje zelo alergeni. tko da če majo otroci kakšne težave, bodte previdni. Luka je čist nor na kokice. Le po kom? elma, prej sem elala v sosednji stavbi (uprava Baby centra), pred nekaj leti pa sem se preseila na drugo stran BTC-ja (avtohiša KIA). neki mam mogoče možnosti za novo službo, ki je pa tud v BTC-ju. mi je očitno usojen, čeprou trenutno več časa preživim v SN na Rudniku zdej grem pa probat slikco najdt
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:24:21
|
|
|
|
lillchy123
|
elma, evo mene sam da včasih nisem bla tolk temna, sem mela daljše lase pa nisem mela takih podočnakov!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:28:03
|
|
|
|
lillchy123
|
če je komu dolgčas
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 29.1.2009 21:29:02 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:30:08
|
|
|
|
lillchy123
|
mah ne znam pa da ne bom mela samogovore, grem rajši ninat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:31:29
|
|
|
|
Janey
|
čer zdaj sem se pa odločla da si vzamem 5 min časa in malo preberem, ker to več ni res. komentirala nebom, ker sem brala ene 5 strani, tako da...vse ki ste v službi...sočustvujem z vami, tako kot tudi z vsemi ki se tja odpravljate v kratkem. vsem pikecom za napredek in lepe slike ste pripopale. in poročne in druge. kar se pa tiče smokijev je pa kot je lilchy napisala res treba biti previden zaradi arašidov. mi smo tako tako....z lubijem se sploh ne poznava več, jaz sploh ne vem več kako zgleda. zvečer se jaz zabubim na komp da napiše dnevna poročila, potem grempa spat ker sem ko čigumi, da ne govorim, da kaj je to seks sploh več ne vem. včeraj smo dobili vodno posteljo juhuhuhu je blo prav fino spat. jaka ful napreduje, pokaže vse, ful čebla in govori zloge, hodi če mu držim igračko, kak jo spustim še nardi par korakov, potem pa ugotovi da me ni in se vsede. sam se še ne vstane, ampak pomoje bo kmalu. od mene do lubija že nardi par korakov. imama velike probleme za spat.....kriči v eno, dobivam živčni zlom. to je nekak na hitro, zdaj grem pa delat za faks.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 21:40:19
|
|
|
|
jencili
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 22:04:51
|
|
|
|
Blacky*
|
mi2 delava figurce za torto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 22:12:09
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 elma, evo mene sam da včasih nisem bla tolk temna, sem mela daljše lase pa nisem mela takih podočnakov! , ne vem če sam te gdaj srečala mislim da ne ...Bom pa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 22:12:35
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* mi2 delava figurce za torto pridni , boš nam pol prelimala kakšno slikico
< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.1.2009 22:13:19 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 22:39:56
|
|
|
|
Janey
|
nekaj obljubljenih slik: to je naše gnezdece
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 22:43:35
|
|
|
|
Janey
|
pa še đako ko se plazi skozi tunel in ko se carta in ko je jezen in njegov najljubši kuža:
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 22:53:45
|
|
|
|
jencili
|
ooo, Janey...zelo lepo imate! Uživajte v novem domu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 22:58:32
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ooo, Janey...zelo lepo imate! Uživajte v novem domu hvala to že počnemo joj vse sem naridla za faks kaj sem mislila, pa tudi vse slike sem zrihtala, pridna blaaa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 23:53:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili ooo, Janey...zelo lepo imate! Uživajte v novem domu hvala to že počnemo joj vse sem naridla za faks kaj sem mislila, pa tudi vse slike sem zrihtala, pridna blaaa Janey... super... in super da uživate... upam, da si boš najdla vsaj nekaj časa zase, da si malo odpočiješ, stisneš Jakca in seveda svojega dragega nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 7:08:40
|
|
|
|
misar
|
ooo jutro spet prva? blaža ga neki sereš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 7:09:36
|
|
|
|
ella79
|
jutro prva janey super luštno imate, zdej pa sam še uživajte nimam neki časa nazaj brat, pa še čist zakomirana sem danes, tako da... bom bolj počivala kot ne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 7:13:40
|
|
|
|
misar
|
jaz moram sam pohvalit našo bejbo, ki se zdaj zbuja sam 1x ponoč za jest ...mam slab občutek, da ko bomo z varstvom spet štartal bo pa spet šatala. no ja bomo že. tamala je že veliko boljše, mene pa že spet na hard matra ta prehlad. mam zamašene vse kanale ...zraven še podoživljam kako grem naslednji teden na šiht in bom kar drisko z bruhanejm fasala. pa se veselim, da grem mal od bajte, po drugi strani mi pa ni za it med te naše kretenčiče ...no ja čim bolj flegma moram bit pa bo. sem vas mal prebrala za nazaj, vidim, da ste vse že ful aktivne janey zdaj pa se le lepo imejte in cartajte in kar vam pač paše v novem stanovanju, zgleda ful lepo pa bravo za jakca, ki mu še čist malček manjka, da samostojno zakoraka. mi smo še kar pri bočnem tekanju ob opori. ma tudi mi še pridemo na vrsto nič grem zdaj eno smrdljivo rito previt, pa zajtrk uštimat se še kaj tipkamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 7:14:19
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro prva janey super luštno imate, zdej pa sam še uživajte nimam neki časa nazaj brat, pa še čist zakomirana sem danes, tako da... bom bolj počivala kot ne nič ne bo od tega...se kar v vrsto postav pa lepo dobro jutro ella
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 7:18:43
|
|
|
|
Blacky*
|
tretja Ella jaz sem tudi čist zakomirana... komaj gledam v monitor... grem po liter kave, drugač bo kriza... danes pa vmes skočim ven v Baby center po darilo za Vala (med malico - da ne bo pomote), domov bom šla pa že ob 14... dost mam za ta teden
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 30.1.2009 7:19:24 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 7:31:17
|
|
|
|
mala_pikica
|
jutro! Vas samo pozdravim in grem brati za nazaj sem ostala ful zadaj. Imamo pa mi ful dosti snega proti Mariboru, pa vidim, da zopet sneži. Pa vmes smo bili brez elektrike in interneta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......