Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 17:35:05
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz sem pa danes dala valu smoki za probat in je skoraj v trans padel mmmmmmmmmmmmm amamamamama pa samo 3 je pojedel... ne moreš verjet... le glej... ob smokiju pase piiiiiir !!!! al pa brizer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 17:37:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz sem pa danes dala valu smoki za probat in je skoraj v trans padel mmmmmmmmmmmmm amamamamama pa samo 3 je pojedel... ne moreš verjet... le glej... ob smokiju pase piiiiiir !!!! al pa brizer skoda, da Tara ne pije... ne bi ga mel s kom spit... Sefla pa itak ni tu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 17:39:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz sem pa danes dala valu smoki za probat in je skoraj v trans padel mmmmmmmmmmmmm amamamamama pa samo 3 je pojedel... ne moreš verjet... le glej... ob smokiju pase piiiiiir !!!! al pa brizer skoda, da Tara ne pije... ne bi ga mel s kom spit... Sefla pa itak ni tu... ja kdaj pa pride te delavniki so res čist adijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 17:42:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz sem pa danes dala valu smoki za probat in je skoraj v trans padel mmmmmmmmmmmmm amamamamama pa samo 3 je pojedel... ne moreš verjet... le glej... ob smokiju pase piiiiiir !!!! al pa brizer skoda, da Tara ne pije... ne bi ga mel s kom spit... Sefla pa itak ni tu... ja kdaj pa pride te delavniki so res čist adijo 18-ih... , sluzba je 9 ur... 8 ur delo... eno uro kosilo... ne mores pa rec danes ne bom sel na kosilo in it eno uro prej domov... mors bit v pisarni do 17.30... ... gnili kapitalizem in demokracija... smrdi, a ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 17:51:48
|
|
|
|
buči
|
Čer, A vi tudi poskušate nove okuse? Naš je tudi v trans zaradi smokija padel! Zdaj greva pa k frizerju, da bo lep na slikah za rojstni dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 17:57:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, A vi tudi poskušate nove okuse? Naš je tudi v trans zaradi smokija padel! Zdaj greva pa k frizerju, da bo lep na slikah za rojstni dan! ja... čisti trans frizer nas še čaka... a ne še zdaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:00:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, A vi tudi poskušate nove okuse? Naš je tudi v trans zaradi smokija padel! Zdaj greva pa k frizerju, da bo lep na slikah za rojstni dan! oooo, solniki... ceeeer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:00:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Suzi poznam te občutke ... sem jih doživela pri prejšnjem avtu kaj si pa pol naredila? prodala, a ne? po kolkem času pa? no, sej moj je zdej rekel, da ga bo dal totalka znotraj očistit...globinsko in vse. ....tako da bomo vidli. sem mu rekla, da jaz tazga ne bom vozila....se je ponudil, da ga bo on, al pa da je moj in ga komot prodam... ampak sej bo itak se spucalo po moje. pa nov radio mo bo kupil, pa če bo treba oblekce za stole. sem ga pa dons vozila...to je pa ok....ma je tako majhen in izi za vozit napram picasoju. kokr da kolo vozim. no, jutri pa peljem končno anžeja v vrtec in žano v varstvo na uvajanje. v ponedeljek sem se že k frizerju naročila, v torek pa delat za 4 urce...in tako do konca naslednjega tedna. se ne bom pretegnila,a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:19:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Naša punca ma pa dons 11 mesecev , pa sem čist pozabila sem prej srečala eno in pravi kolk je stara, jaz pa 11 mesecev bo.... ne, u šit, je že dons! Ma sem se počutla kot najslabša mati Zdej vas grem pa mal prebrat, če mi bojo pustili...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:23:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Morm dat naši tud enkrat smoki za probat, da vidim če bo tud taka reakcija Sva mele pa dons tud eno preizkušnjo - sem si vzela Kinder čokoladko in je prišla k meni in začela neki jamrat (kao, ona tud hoče) - ji dam za probat, se je tako začela slint da je po njej teklo in še po tleh zraven pa samo mmmmmmmmmmmm saj bo še dobila - za 1. roj dan
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:26:39
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Naša punca ma pa dons 11 mesecev , pa sem čist pozabila sem prej srečala eno in pravi kolk je stara, jaz pa 11 mesecev bo.... ne, u šit, je že dons! Ma sem se počutla kot najslabša mati Zdej vas grem pa mal prebrat, če mi bojo pustili... ja čestitke!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:35:32
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Naša punca ma pa dons 11 mesecev , pa sem čist pozabila sem prej srečala eno in pravi kolk je stara, jaz pa 11 mesecev bo.... ne, u šit, je že dons! Ma sem se počutla kot najslabša mati Zdej vas grem pa mal prebrat, če mi bojo pustili... ja čestitke!!! hvala enako
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:52:26
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Naša punca ma pa dons 11 mesecev , pa sem čist pozabila sem prej srečala eno in pravi kolk je stara, jaz pa 11 mesecev bo.... ne, u šit, je že dons! Ma sem se počutla kot najslabša mati Zdej vas grem pa mal prebrat, če mi bojo pustili... ja čestitke!!! hvala enako čestitke obema
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:52:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Naša punca ma pa dons 11 mesecev , pa sem čist pozabila sem prej srečala eno in pravi kolk je stara, jaz pa 11 mesecev bo.... ne, u šit, je že dons! Ma sem se počutla kot najslabša mati Zdej vas grem pa mal prebrat, če mi bojo pustili... Cestitke Larisi, mamici in ocku .... od Stipeta & Sefle & Carice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:54:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
Cestitke Nezi, mamici in ocku.... trije Stipići....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 18:56:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ella... ali so tebe sportniki u Jesenicama preselili v drug forum ? .... Vsi te 'gresamo ... Javi se kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:23:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Oooo, hvala za čestitke
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:26:33
|
|
|
|
mlavla
|
Hvala!! mi gremo pa čofat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:33:04
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Služba ok , doma me je za spremembo čakalo toplo kosilo na mizi se vidi, da ma možek pomoč doma jest sem pa od vsega masiranja že čist preč sem kar utrujena, tako da se dones najbrž ne bom še enkrat ... Janez ga je spet neki začel srat, tako da je od uspešnega uspavanja ostal le še U ah bo že ... Suzi, ja prodala sem avto... pa še potem sem mogla novemu lastniku 300€ dat zraven za popravilo, tako da sem na tistem avtu naredila en ogromen minus sej če je ok za vozit, se ga da še mal polepšat, tako kot si napisala, če je pa tehnično bolj v k*** pol je pa strošek bistveno večji, če ga moraš še rihtat Februarka vse naj naj Naš tamal pa pri smokijih ni lih duše spustu tko da ga novi okusi nič kej dost ne ganejo Nisem brala za nazaj, ker ni časa ... sem sam zadnjo stran preletela Dones bom šla kmal spat, ker jutri delam zjutraj joj kok je teden hitro minil no, sej je fajn, ker je vikend pred nami, sam tok je zdej BV,ker sva z Janezom tko mal skupaj se je pa naš otrok končno naučil dat papa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:46:00
|
|
|
|
Blacky*
|
pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:50:02
|
|
|
|
Blacky*
|
Korupcija v zdravstvu Došao seljak kod doktora i čeka na red. Prođe čitav dan u čekanju, izađedoktor i kaže: To bi bilo sve za danas, imam važan sastanak, svi neprimljeni moraju doći sutra. Seljak će na to: Čekaj malo, šta da radim sa ovolikim pečenjem? Doktor mu namigne i kaže: Vi sa pečenjem sačekajte još malo, a svi ostali kući. Odoše svi, doktor prozove seljaka i pita: Gde je pečenje? Doktore, strašno me peče kad pišam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:53:42
|
|
|
|
Blacky*
|
Janezek in Slobodan sta bila zelo dobra prijatelja. V bloku sta bila soseda, vrata do vrat v istem nadstropju. Janezov oče je bil kapetan prve klase. Slobodanov oče je bil major, kajti kot Črnogorec je imel možnost hitreje napredovati. Fantka pa sta imela še nekaj skupnega; rojstni da sta imela na isti datum. Slučajnost pač. Ko sta imela vsak svoj dvanajsti rojstni dan, je Janezek dobil zapestno uro s kalkulatorjem znamke Casio. Slobodan pa je od očeta dobil pištolo od kragujevške Zastave. Naslednji dan sta se dobila na ulici in si pokazala darila, ki sta jih dobila. In ker nobeden od njiju ni bil zadovoljen s tistim, kar je dobil, sta darili izmenjala. In Janezek je prišel domov s pištolo, Slobodan pa z ročno uro Casio s kalkulatorjem. Ampak Slobodanov oče je bil zgrožen, ko je videl, v kakšno nesmiselno zamenjavo je privolil njegov sin. In začutil je, da mora svojemu odraščajočemu sinu pokazati pot v svet odraslih in da mu mora povedat kakšno življenjsko resnico, pa naj bo že tako kruta. "Jesi ti budala, pa da ti ja kažem nešto kao prijatelju, sine. Jednog dana češ sresti jednu divnu i zgodnu djevojku i odlučit češ, da se skrasiš i oženiš i decu da imaš s njom i tako to. I onda, jednog lijepog Sunčanog dana, ti dođes kući i nađes je u krevetu s drugim muškarcem ... I šta češ onda? Pogledat češ svoj sat i reći... je li, kolko dugo čete vi to?"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:55:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek... Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 19:56:57
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek... Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jaz pa trenja čakam... danes bo spet žalostno Bor
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 20:06:15
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Janezek in Slobodan sta bila zelo dobra prijatelja. V bloku sta bila soseda, vrata do vrat v istem nadstropju. Janezov oče je bil kapetan prve klase. Slobodanov oče je bil major, kajti kot Črnogorec je imel možnost hitreje napredovati. Fantka pa sta imela še nekaj skupnega; rojstni da sta imela na isti datum. Slučajnost pač. Ko sta imela vsak svoj dvanajsti rojstni dan, je Janezek dobil zapestno uro s kalkulatorjem znamke Casio. Slobodan pa je od očeta dobil pištolo od kragujevške Zastave. Naslednji dan sta se dobila na ulici in si pokazala darila, ki sta jih dobila. In ker nobeden od njiju ni bil zadovoljen s tistim, kar je dobil, sta darili izmenjala. In Janezek je prišel domov s pištolo, Slobodan pa z ročno uro Casio s kalkulatorjem. Ampak Slobodanov oče je bil zgrožen, ko je videl, v kakšno nesmiselno zamenjavo je privolil njegov sin. In začutil je, da mora svojemu odraščajočemu sinu pokazati pot v svet odraslih in da mu mora povedat kakšno življenjsko resnico, pa naj bo že tako kruta. "Jesi ti budala, pa da ti ja kažem nešto kao prijatelju, sine. Jednog dana češ sresti jednu divnu i zgodnu djevojku i odlučit češ, da se skrasiš i oženiš i decu da imaš s njom i tako to. I onda, jednog lijepog Sunčanog dana, ti dođes kući i nađes je u krevetu s drugim muškarcem ... I šta češ onda? Pogledat češ svoj sat i reći... je li, kolko dugo čete vi to?"
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?