|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
29.1.2009 17:35:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jaz sem pa danes dala valu smoki za probat in je skoraj v trans padel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmmmmmmm amamamamama pa samo 3 je pojedel... ne moreš verjet...

le glej... ob smokiju pase piiiiiir !!!! user posted image  user posted image  user posted image

al pa brizer user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
29.1.2009 17:37:26   
Stipe air force

jaz sem pa danes dala valu smoki za probat in je skoraj v trans padel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

le glej... ob smokiju pase piiiiiir !!!! user posted image  user posted image  user posted image

skoda, da Tara ne pije... ne bi ga mel s kom spit... Sefla pa itak ni tu... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
29.1.2009 17:39:07   
Blacky*

skoda, da Tara ne pije... ne bi ga mel s kom spit... Sefla pa itak ni tu... user posted image

ja kdaj pa prideuser posted image te delavniki so res čist adijo

Neposredna povezava do sporočila: 4403
29.1.2009 17:42:25   
Stipe air force

ja kdaj pa prideuser posted image te delavniki so res čist adijo

18-ih... user posted image , sluzba je 9 ur... 8 ur delo... eno uro kosilo... ne mores pa rec danes ne bom sel na kosilo in it eno uro prej domov... mors bit v pisarni do 17.30... user posted image ... gnili kapitalizem in demokracija... smrdi, a ?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
29.1.2009 17:51:48   
buči
Čer, A vi tudi poskušate nove okuse? Naš je tudi v trans zaradi smokija padel! user posted image  Zdaj greva pa k frizerju, da bo lep na slikah za rojstni dan!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 4405
29.1.2009 17:57:16   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, A vi tudi poskušate nove okuse? Naš je tudi v trans zaradi smokija padel! user posted image  Zdaj greva pa k frizerju, da bo lep na slikah za rojstni dan!

ja... čisti trans user posted image user posted image user posted image user posted image

frizer nas še čaka... a ne še zdaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
29.1.2009 18:00:10   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

oooo, solniki... ceeeer user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
29.1.2009 18:00:55   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Suzi user posted image  poznam te občutke ... sem jih doživela pri prejšnjem avtu user posted image

user posted image  kaj si pa pol naredila? prodala, a ne? po kolkem času pa? user posted image

no, sej moj je zdej rekel, da ga bo dal totalka znotraj očistit...globinsko in vse.user posted image  ....tako da bomo vidli. sem mu rekla, da jaz tazga ne bom vozila....se je ponudil, da ga bo on, al pa da je moj in ga komot prodam...user posted image  ampak sej bo itak se spucalo po moje. pa nov radio mo bo kupil, pa če bo treba oblekce za stole. user posted image
sem ga pa dons vozila...to je pa ok....ma je tako majhen in izi za vozit napram picasoju. kokr da kolo vozim. user posted image user posted image

no, jutri pa peljem končno anžeja v vrtec in žano v varstvo na uvajanje. v ponedeljek sem se že k frizerju naročila, v torek pa delat za 4 urce...in tako do konca naslednjega tedna.  se ne bom pretegnila,a ne? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
29.1.2009 18:19:51   
Februarka08
Naša punca ma pa dons 11 mesecevuser posted image , pa sem čist pozabilauser posted image sem prej srečala eno in pravi kolk je stara, jaz pa 11 mesecev bo.... ne, u šit, je že dons!user posted image Ma sem se počutla kot najslabša matiuser posted image

Zdej vas grem pa mal prebrat, če mi bojo pustili...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
29.1.2009 18:23:31   
Februarka08
Morm dat naši tud enkrat smoki za probat, da vidim če bo tud taka reakcijauser posted image Sva mele pa dons tud eno preizkušnjo - sem si vzela Kinder čokoladko in je prišla k meni in začela neki jamrat (kao, ona tud hoče) - ji dam za probat, se je tako začela slint da je po njej teklo in še po tlehuser posted image user posted image user posted image user posted image zraven pa samo mmmmmmmmmmmmuser posted image saj bo še dobila - za 1. roj danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
29.1.2009 18:26:39   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Naša punca ma pa dons 11 mesecevuser posted image , pa sem čist pozabilauser posted image sem prej srečala eno in pravi kolk je stara, jaz pa 11 mesecev bo.... ne, u šit, je že dons!user posted image Ma sem se počutla kot najslabša matiuser posted image

ja čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4411
29.1.2009 18:35:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

hvala enakouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
29.1.2009 18:52:26   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

hvala enako

čestitke obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4413
29.1.2009 18:52:56   
Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  Cestitke Larisi, mamici in ocku .... od Stipeta & Sefle & Carice user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
29.1.2009 18:54:35   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  Cestitke Nezi, mamici in ocku.... trije Stipići.... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4415
29.1.2009 18:56:59   
Stipe air force
Ella... ali so tebe sportniki u Jesenicama preselili v drug forum ? user posted image .... Vsi te 'gresamo user posted image  user posted image  user posted image ... Javi se kaj user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4416
29.1.2009 19:23:15   
Februarka08
Oooo, hvala za čestitkeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4417
29.1.2009 19:26:33   
mlavla
Hvala!!

mi gremo pa čofat...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4418
29.1.2009 19:33:04   
MetiLu
Čer!
Služba ok user posted image , doma me je za spremembo čakalo toplo kosilo na mizi user posted image  se vidi, da ma možek pomoč doma user posted image  jest sem pa od vsega masiranja že čist preč user posted image  sem kar utrujena, tako da se dones najbrž ne bom še enkrat ...

Janez ga je spet neki začel srat, tako da je od uspešnega uspavanja ostal le še U user posted image  ah bo že ...

Suzi, ja prodala sem avto... pa še potem sem mogla novemu lastniku 300€ dat zraven za popravilo, tako da sem na tistem avtu naredila en ogromen minus user posted image  sej če je ok za vozit, se ga da še mal polepšat, tako kot si napisala, če je pa tehnično bolj v k*** pol je pa strošek bistveno večji, če ga moraš še rihtat user posted image

Februarka vse naj naj user posted image

Naš tamal pa pri smokijih ni lih duše spustu user posted image  tko da ga novi okusi nič kej dost ne ganejo user posted image

Nisem brala za nazaj, ker ni časa ... sem sam zadnjo stran preletela user posted image

Dones bom šla kmal spat, ker jutri delam zjutraj user posted image  joj kok je teden hitro minil user posted image  user posted image  no, sej je fajn, ker je vikend pred nami, sam tok je zdej BV,ker sva z Janezom tko mal skupaj user posted image  se je pa naš otrok končno naučil dat papa user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4419
29.1.2009 19:46:00   
Blacky*
pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
29.1.2009 19:50:02   
Blacky*
Korupcija v zdravstvu
  Došao seljak kod doktora i čeka na red.  Prođe čitav dan u čekanju, izađedoktor i kaže:
To bi bilo sve za danas,  imam važan sastanak, svi neprimljeni moraju doći sutra.
Seljak će na to: Čekaj malo, šta da radim sa ovolikim pečenjem?
Doktor mu namigne i kaže: Vi  sa pečenjem sačekajte još malo, a svi ostali kući.
Odoše svi, doktor  prozove seljaka i pita: Gde je pečenje?
Doktore, strašno me peče kad  pišam...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
29.1.2009 19:53:42   
Blacky*
Janezek in Slobodan sta bila zelo dobra prijatelja. V bloku sta bila soseda, vrata do vrat v istem nadstropju. Janezov oče je bil kapetan prve klase. Slobodanov oče je bil major, kajti kot Črnogorec je imel možnost hitreje napredovati. Fantka pa sta imela še nekaj skupnega; rojstni da sta imela na isti datum. Slučajnost pač.

Ko sta imela vsak svoj dvanajsti rojstni dan, je Janezek dobil zapestno uro s kalkulatorjem znamke Casio. Slobodan pa je od očeta dobil pištolo od kragujevške Zastave. Naslednji dan sta se dobila na ulici in si pokazala darila, ki sta jih dobila. In ker nobeden od njiju ni bil zadovoljen s tistim, kar je dobil, sta darili izmenjala. In Janezek je prišel domov s pištolo, Slobodan pa z ročno uro Casio s kalkulatorjem.

Ampak Slobodanov oče je bil zgrožen, ko je videl, v kakšno nesmiselno zamenjavo je privolil njegov sin. In začutil je, da mora svojemu odraščajočemu sinu pokazati pot v svet odraslih in da mu mora povedat kakšno življenjsko resnico, pa naj bo že tako kruta.

"Jesi ti budala, pa da ti ja kažem nešto kao prijatelju, sine. Jednog dana češ sresti jednu divnu i zgodnu djevojku i odlučit češ, da se skrasiš i oženiš i decu da imaš s njom i tako to. I onda, jednog lijepog Sunčanog dana, ti dođes kući i nađes je u krevetu s drugim muškarcem ... I šta češ onda? Pogledat češ svoj sat i reći... je li, kolko dugo čete vi to?"

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
29.1.2009 19:55:22   
dolenjka

pri nas je že tišina... kmalu bom tudi jaz odšla ker sem čist uničena... dobro da je jutri petek...

Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal user posted image  Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
29.1.2009 19:56:57   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Naša je tut ob 19.30 dol padla, ker je popoldan samo v vozičku spala in samo 1 uro, tko da ji je mal zmanjkal user posted image  Mi2 se bova pa zdaj solatke lotila za večerjo...zelena, pa češnjevec, sir, olivno olje in balzamični kis mmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

jaz pa trenja čakam... danes bo spet žalostno user posted image      Bor user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
29.1.2009 20:06:15   
Februarka08

Janezek in Slobodan sta bila zelo dobra prijatelja. V bloku sta bila soseda, vrata do vrat v istem nadstropju. Janezov oče je bil kapetan prve klase. Slobodanov oče je bil major, kajti kot Črnogorec je imel možnost hitreje napredovati. Fantka pa sta imela še nekaj skupnega; rojstni da sta imela na isti datum. Slučajnost pač.

Ko sta imela vsak svoj dvanajsti rojstni dan, je Janezek dobil zapestno uro s kalkulatorjem znamke Casio. Slobodan pa je od očeta dobil pištolo od kragujevške Zastave. Naslednji dan sta se dobila na ulici in si pokazala darila, ki sta jih dobila. In ker nobeden od njiju ni bil zadovoljen s tistim, kar je dobil, sta darili izmenjala. In Janezek je prišel domov s pištolo, Slobodan pa z ročno uro Casio s kalkulatorjem.

Ampak Slobodanov oče je bil zgrožen, ko je videl, v kakšno nesmiselno zamenjavo je privolil njegov sin. In začutil je, da mora svojemu odraščajočemu sinu pokazati pot v svet odraslih in da mu mora povedat kakšno življenjsko resnico, pa naj bo že tako kruta.

"Jesi ti budala, pa da ti ja kažem nešto kao prijatelju, sine. Jednog dana češ sresti jednu divnu i zgodnu djevojku i odlučit češ, da se skrasiš i oženiš i decu da imaš s njom i tako to. I onda, jednog lijepog Sunčanog dana, ti dođes kući i nađes je u krevetu s drugim muškarcem ... I šta češ onda? Pogledat češ svoj sat i reći... je li, kolko dugo čete vi to?"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?