blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem vidla, da ste omenjali taščo pa mamo. Mi smo tukaj, pol ni daleč................................nič, pol so pa ožji sorodnikitašča, mama, ....Tako reče vedno moj mož. ja sej nam kar pomagajo. dosti tudi moji starši, če je kdaj matija zbolel, pa mama za kakšen papir iz Kopra, če sem karkoli rabla,... Tašča glede tega ne, nam pa vzame zdej ko je večji Matijo za par dni, prej, ko je bil manjši, ga ni. No moji ga itak tudi vzamejo, ap še Blaž a bi, če bi blo treba. No ma itak, midva z mojim sva navajena živet sama. Res, da včasih koga rabiš, ma se že znajdeva tudi sama, če je sila, nam pa pomagajo. Če žeiviš z nekom je fajn za varstvo, ma jaz svojega ljubega mira ne zamenjam za to varstvo. Za vikend gremo k njim na kosilo, se malo poigrajo z otrokoma, pa smo vsi zadovoljni. to je to. Itak sem pa jaz grozna hči in nevesta, tako, da... Strup je v mali steklenički. jaz bi tud zamenjala varstvo za ljubi mir pa ne gre gre brez varstva... in sva s Seflo prav zadovoljna glede na to da naja pusti famlija v glavnem pr mir in nimava nobenih minus bonusov za pozneje .... do zdaj je Carico en edini vecer cuvala seflina sestra, ko sva sla v Kongo na Gibonnija... Carica je ful pridna, navajena na naja 300 na uro, zna se pa igrati tudi z drugimi otroci, tako da marca ne pricakujem problemov v vrtcu... ne, saj ne to, da ne gre brez varstva... ma ni varjante da se odselimo, ker se tašči in tastu zavrti v glavi, mojmu pa tud pomoje ker je kmetija in je on edinec in je itak vse na njemu, tako da... že k sva šla samo za 1 TEDEN NA DOPUST se jim je svet sesuval doma midva sva čez celo leto od doma samo kakšnih 14 dni ah, bo že... mogoče pa na lotu zadaneva in greva stran sanja svinja kukuruz Ni prav, da starši obremenjujejo otroke in jim vzbujajo krivdo, če so si oni ustvarli kmetijo, kje piše, da bo njihov sin kmet. A mora pol bit, al kaj? No to nwe mislim ravno za vaš primer, je pa meni katastrofa, ko starši tako vzbujajo občutek krivde pri svojih otrocih. Upam, da ne bom taka, oz, skorajsigurno ne bom, ki če ne , me bo moj klofnu po glavi. Nimamo otrok zato, da nam bojo služli na staral eta. ja, in ne boš verjela, tako je pri mojem možu... kadarkoli kam greva ga prav vidim da ni sproščen, ker si misli kaj bo zdaj doma, a bo to, a bo ono... in ni nikol pravega dopusta za naju groza, samo da omenim, da gremo na morje, je že tist zaničevalen pogled kot češ, a vam je treba?? pa da ne govorim, da greva/gremo vedno takrat, ko npr. ni doma nič za delat (je trava pokošena in pospravljena)... vedno! še za poročno potovanje sva se na njih ozirala... mah, škoda besed, itak ne bom mogla nič spremenit Ja to je tako, če živiš v hiši, ki so jo starši zgradili. Edini odgovor bi bil da se odselita, ma itak človek v taki situaciji nima it kam. . Po eni strani bi tvoj moral to prekinit, po drugi strani, pa bi moral imet tak slab odnos pol s starši celo življenje, ker ne bi razumeli njegove odločitve. Ja tako je to.