Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 22:24:20
|
|
|
|
novo
|
Mislim, da boš morala iti na ogled kr v CH.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 22:27:16
|
|
|
|
novo
|
nič, grem tud js , še prej pa kak film pogledat. Če je kaj pametnega seveda! lepo spite !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 22:42:57
|
|
|
|
felix7
|
tudi meni je pošla energija. Nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 22:54:39
|
|
|
|
yania
|
Nočko...lepe sanje.. Felix, smo izpeljale tole akcijo, a....upam da nam rata srečanje..... papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 5:33:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
DOOOOOOBROOOO JUTROOOO!!!! jeeeiiii enkra pa sem jaz prva. trala la la la la la no samo ne bom zdaj še kavice kuhala. prvo je sploh ne znam zalimat gor drugo pa je še absolutno prezgodaj. tretje pa itak grem zdaj še nazaj spat no al pa vsaj mojemu težit. ker ima danes dopust in ne rabi tak dolgo spat kot ponavadi he he se tipkamo kaj pozneje... aja, hotela sem še samo napisati za te položaje med porodom. nekje sem enkrat prebrala, da baje ful odsvetujejo položaj na vseh štirih, ker je sicer res da otrok ne pritiska na presredek in ga ni treba rezat, da je pa več možnosti da pritiska v drugo stran (obratno od presredka...) in se pol v ono smer raztrgaš - proti gor. kar se meni osebno zdi veliko bolj grozno.... je pa res da papir prenese vse... in bog ve, če se je to že kdaj zgodilo, ali se je pač samo nekdo pameten našel in to napisal.... kaj vem....
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 5:51:51
|
|
|
|
spps
|
jutro Čebelica kaj se je pa tebi zgodilo,da si tak hitro pokonci?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:33:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje, jaz pa mam dans tako domotožje, da mi gre kar na upam,da boš danes boljše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:33:28
|
|
|
|
spps
|
cita ,da bo vse kot mora biti.upam,da je vse ok z Lauro in tabo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:33:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem pa hotla vprašat, do katere številke ste oblačila oprale? Sem misla, da bi do 68. tud do 68-večjih še nimam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:33:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke.danes se vam končno lahko javim...2 dni ni blo elektrike pa je na rr 50 novih strani,tak da nebom brala nazaj... snega je polno,tak da se lahko pridete sankat madonca a si na triglavu doma na kredarci
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:33:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* jah...marčevke imajo zadnje dni vedno bolj pogoste popoldanske počitke...sej od marca dalje jih pa ne bo več.... o, bodo, bodo ko bodo otroci popoldne spali, bomo me tudi si pa optimistična-men mi uspelo it popoldan nikol spat pri prvi,ko je spala-ker kak sem se ulegla,se je vklopil alarm-pol ,da sem s tem kmal obupala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:33:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK končno prva na strani vesela k radio čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:33:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čebelica, lep buši hvala hvala kaj ti pa najemaš moža al kaj? ali zakaj iščeš takšne linke po spletu očitno naši feliši ni samo en dovolj?? a veste, kaj je najbolš pri temu? da mi je mož ta link poslal maš pa iznajdljjivega moža-ti je verjetn poslal link,da ne boš njemu težila,če česa dalj časa ne bo naredil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:34:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo čokolado od Jadrnice in buši od male čebelice lep pogled na čokolado-že zgleda dobro ,sam kaj ,ko je že pogled dovolj,da me začne kislina matrat malačebelica-nice buši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:34:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAŠA MAŠ ZS! pa kaj vidve mutita s te mi ZS-ji??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:34:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no, pa še moja slikica pri 33 tednih tašika,tud tvoj buši je leeep
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:34:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Danes je nekam čuden dan...jst sem non stop lačna in hkrati non stop jem...Vse bi pojedla... Dali ,kar počasi v mesecu in pol lahk marsikaj pridobiš -predvsem nove kg
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:34:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 taša ti spet špila a ji kdaj ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:34:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja tepa odprimo kako temo. kaj še nismo obdelale? hmmmm.... no, pa začni.. sem zdaj htela mojemu pokazat kak se naredijo plenice za široko previjanje..pa ne znam . Ne znam oz pozabla sem kak je že tist zmajčk al kaj je.. In pol mi naj Persida še reče piflarka.. mogoč ni dost ,da si si napisala,bi mogla še narisat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:34:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj če jaz svoj mlahavi špeh gor dam tud velja? mal še počak,ga bomo mi tud mele bi morale fotke dat bušijev po porodu before and after
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:35:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 men je pa prov grozn pupa, za postorit po bajti pa bi bil.. kiri pa je tebi lep? CAGE? pupi je pa itak najlepši njeni teh ko jih tukaj gor lepimo, sploh noče pogledat se vstran obrne,ko je kaka fotka,pol pa tipka z zaprtimi očmi,dok ni nove strani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:35:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak samo res kak pa je pri vas kaj z ?? skor tak kot glavni dobitek na lotu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:35:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ups malo sem seznamčke zamešala.. m če mi ni potrdilo tistega, kjer pišejo nosečke gor no pa bo na 140 strani bolje.. ni važni vrstni red,sam da so
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:35:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MalaČebelica - ne sanja se mi ne kdaj bomo pičli za benedikt.Stanje se jima včasih spreminja tak ,da ne morem rečt ,da sta popolnoma zdrava .Upam da konc februarja pičimo,drugač bom verjetno pop....a. Šparam plac za vas ,ko pridete . ti kuj šparaj.. samo pol nemoreš prej domov, kot takrat ko me pridemo. Kaj če nam kdo plac zasede?? jih boš gleda morala počakat,da jim pokažeš praktično kak zgleda nega otroka in handling
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 6:35:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce...tiste, ki ste že rodile... V katerem položaju ste rodile? http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/polozaji-pri-rojevanju/ Jaz sem do finiša ležala na boku. Finiširali smo pa na hrbtu. jaz nisem imela časa eksperemintirat z ostalimi položaji 1h se bila prej na boku,ko sem bila na CTG-ju,v porodni sem pa bila pol ure na hrbtu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?