Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:50:10
|
|
|
|
trezika
|
čvekice, js vas za nekaj časa zapuščam...grem cote obesit potem pa malo v vodoravni položaj...še komaj oči narazen držim...pa sn spala celo noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:50:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj joj ni dovolj slabo poročilo iz pregleda me pa zdele Laura kliče iz šole da jo je ena sošolka vrgla po tleh oz.porinala in da jo komolc fulll boli da ne more nč ja kaj sledi gremo k zdravniku pa sej pravijo če ima hudič mlade da jih ima velik a ne nekako tako se tole gre...GROZAAAAAA Hvala za objemčke... Boga Laura.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:50:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ure še nismo določili. Če bo petek, super. Ura pa verjetno popoldan? Dopoldan imam jaz UZ. kakor rečeš In katero uro predlagaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:51:44
|
|
|
|
pondelak
|
živjo nosečke.danes se vam končno lahko javim...2 dni ni blo elektrike pa je na rr 50 novih strani,tak da nebom brala nazaj... snega je polno,tak da se lahko pridete sankat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:54:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ure še nismo določili. Če bo petek, super. Ura pa verjetno popoldan? Dopoldan imam jaz UZ. kakor rečeš In katero uro predlagaš? meni je popolnoma vseeno, se prilagajam. V vsakem primeru si bom morala nekako organizirat avto, ampak to bom že. A rečemo ob 16h?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:57:39
|
|
|
|
Dali*
|
Punce a ma katera izkušnje z Jupol Trend ali Jupol Junior barvami? Sama se odločam za rumeno, oranžno in zeleno in me zanima če je res prekrivna že po prvem nanosu. Stene so namreč čisto na novo pokitane, zbrušene.... Ali je res pralna...tko da kakšne packarije otroških prstkov gredo dol s čisto vodi in ne pretiranim drgnjenjem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:58:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke.danes se vam končno lahko javim...2 dni ni blo elektrike pa je na rr 50 novih strani,tak da nebom brala nazaj... snega je polno,tak da se lahko pridete sankat madonca a si na triglavu doma
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:04:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ure še nismo določili. Če bo petek, super. Ura pa verjetno popoldan? Dopoldan imam jaz UZ. kakor rečeš In katero uro predlagaš? meni je popolnoma vseeno, se prilagajam. V vsakem primeru si bom morala nekako organizirat avto, ampak to bom že. A rečemo ob 16h? Meni je ob 16h ok. Zdaj pa predlagaj še kje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:09:48
|
|
|
|
SRCCEK
|
Ojla nosečke. Se vam mal javim.............danes imam pregled-upam, da danes dobim papirje, da si zrihtam porodniško, pa paket, ....pa kar je še treba. Bom pa G prosila, naj me da na bolniško za ta čas pred porodniško, ker enostavno ne morem več-ne morem več sedet za računalnikom cel dan-kako pa vam to uspeva, čveke . Pa tud trebuh me začne kmal bolet, ko delam.....sploh ne vem kako se naj usedem, da bo boljš??!! Cunjice sem tud jaz že prala....tud št. 74 sem oprala....ker zdajle mam več časa, kot ga bom pa imela pol ko bo še en pri hiši.Sej počakajo v omari in ko jih potrebuješ, jih uporabiš. A ste že določile katera bo posredovala podatke o rojstvih tukej na RR? Vam jutri sporočim kaj bom zvedela pri G. Lepo bodite!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:11:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla nosečke. Se vam mal javim.............danes imam pregled-upam, da danes dobim papirje, da si zrihtam porodniško, pa paket, ....pa kar je še treba. Bom pa G prosila, naj me da na bolniško za ta čas pred porodniško, ker enostavno ne morem več-ne morem več sedet za računalnikom cel dan-kako pa vam to uspeva, čveke . Pa tud trebuh me začne kmal bolet, ko delam.....sploh ne vem kako se naj usedem, da bo boljš??!! Cunjice sem tud jaz že prala....tud št. 74 sem oprala....ker zdajle mam več časa, kot ga bom pa imela pol ko bo še en pri hiši.Sej počakajo v omari in ko jih potrebuješ, jih uporabiš. A ste že določile katera bo posredovala podatke o rojstvih tukej na RR? Vam jutri sporočim kaj bom zvedela pri G. Lepo bodite!! Jaz si naštimam prenosnega na kavč, tak da ne sedim cel dan. Številko lahko pošlješ meni. Sem zadnja marčevka in bom obveščala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:14:26
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla nosečke. Se vam mal javim.............danes imam pregled-upam, da danes dobim papirje, da si zrihtam porodniško, pa paket, ....pa kar je še treba. Bom pa G prosila, naj me da na bolniško za ta čas pred porodniško, ker enostavno ne morem več-ne morem več sedet za računalnikom cel dan-kako pa vam to uspeva, čveke . Pa tud trebuh me začne kmal bolet, ko delam.....sploh ne vem kako se naj usedem, da bo boljš??!! Cunjice sem tud jaz že prala....tud št. 74 sem oprala....ker zdajle mam več časa, kot ga bom pa imela pol ko bo še en pri hiši.Sej počakajo v omari in ko jih potrebuješ, jih uporabiš. A ste že določile katera bo posredovala podatke o rojstvih tukej na RR? Vam jutri sporočim kaj bom zvedela pri G. Lepo bodite!! Jaz si naštimam prenosnega na kavč, tak da ne sedim cel dan. Številko lahko pošlješ meni. Sem zadnja marčevka in bom obveščala. Mislim, da jaz potrebujem tvojo cifro, da ti lahko sporočim, da sem rodila al ne gre tako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:38:12
|
|
|
|
SRCCEK
|
A zdej ni pa nikjer nobene, da bi kej čvekala..........al mate vse popoldanski počitek??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:39:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pupa zate veliko veliko ... Moje poročilo iz pregleda ni nč dobro čaka me nekaj najhujšega sej sem pričakovala ampak mi je sedaj vseeno hudo...moje otekanje v noge ni normalno kar sem vedela in moji G to sploh ni všeč ker kg kr rastejo ampak sem ji povedala da še vedno pazim pr hrani ampak je rekla sej vem da ste pridna ampak ste pa polna vode...in kaj me čaka ker imam pritisk tudi kar visok spodnjega sem danes imela 98 mi je rekla da si moram doma merit pritisk redno in če bo nad 90 takoj še tisti moment k njej nazaj in me bo dala v bolnico kar pa vem da mi ne uide zdele sem si ga merila in je bil 88 zelo zelo malo manjka ampak tako pač je nosečnost mi pokazala vse kar je možno veliko slabega nekaj najbolj dobrega pa bo ko rodim in vidim svojo malo miss in da mi rečejo da je zdrava...Punce grem nekaj pojest nisem za popolnoma nč popoldne pa še šibam v Velenje v Mullerja s sestro ker pol tak ne vem kdaj bom spet lahko šla...pač tako je... Punce lepo se imejte in se javim ko pridem malo k sebi cita drži se nam!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:41:02
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, a bo Zvezda v BTCju v redu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:41:55
|
|
|
|
felix7
|
o, tasa se je zbudila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:43:00
|
|
|
|
Dali*
|
jah...marčevke imajo zadnje dni vedno bolj pogoste popoldanske počitke...sej od marca dalje jih pa ne bo več....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:44:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* jah...marčevke imajo zadnje dni vedno bolj pogoste popoldanske počitke...sej od marca dalje jih pa ne bo več.... o, bodo, bodo ko bodo otroci popoldne spali, bomo me tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:45:34
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* jah...marčevke imajo zadnje dni vedno bolj pogoste popoldanske počitke...sej od marca dalje jih pa ne bo več.... o, bodo, bodo ko bodo otroci popoldne spali, bomo me tudi hmmmm....o tem bomo več rekle ko bomo imele naše male prince in princeske...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:46:41
|
|
|
|
tasa_m
|
pupa !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:47:26
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* jah...marčevke imajo zadnje dni vedno bolj pogoste popoldanske počitke...sej od marca dalje jih pa ne bo več.... o, bodo, bodo ko bodo otroci popoldne spali, bomo me tudi Če imaš enega je to izvedljivo.......če pa nekje po hiši teka še mal večji , pa to ne vem če bo šlo........bomo videli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:47:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, tasa se je zbudila SEM PRISPELA V MB. rabim en čas da pridrvim iz lenarta v mb. zdaj pa sem tak lačna ampak še moram skuhat prej. H komu se lahko povabim ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:49:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Če imaš enega je to izvedljivo.......če pa nekje po hiši teka še mal večji , pa to ne vem če bo šlo........bomo videli si organiziraš tako da gre vse gre, samo potrudit se moraš.. tak pravijo starejši občani. Meni je oma stalno govorila, da vse gre,tak da se držim tega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:52:02
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Če imaš enega je to izvedljivo.......če pa nekje po hiši teka še mal večji , pa to ne vem če bo šlo........bomo videli si organiziraš tako da gre vse gre, samo potrudit se moraš.. tak pravijo starejši občani. Meni je oma stalno govorila, da vse gre,tak da se držim tega.. itak, da bo vse šlo...komaj čakam...ko bomo na veliko pohajali...pol ne bo tok cajta za RR, ker bomo skoz zunaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:54:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, tasa se je zbudila SEM PRISPELA V MB. rabim en čas da pridrvim iz lenarta v mb. zdaj pa sem tak lačna ampak še moram skuhat prej. H komu se lahko povabim ?? jaz si grem zdajle namazat kajmak na kruh če ga maraš, se lahko pridružiš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 14:58:25
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, tasa se je zbudila SEM PRISPELA V MB. rabim en čas da pridrvim iz lenarta v mb. zdaj pa sem tak lačna ampak še moram skuhat prej. H komu se lahko povabim ?? jaz si grem zdajle namazat kajmak na kruh če ga maraš, se lahko pridružiš jst bi tud kajmak...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?