Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:15:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Verjetno bi iz porodnišnice pol nastala norišnica ,če bi skup ležale ja verjetno res ja.. bi pa blo lušno. Bi mi ti malo pazla ko bi se jaz šla mal šprancirat.. do kopalnice in nazaj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:16:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdaj sem se pa napapcala. mmmm je blo fajn persida pa tasa ne se pogovarjat, kak bomo skupaj ležale v P, ker to bi pomenilo, da ali boš ti persida še ful dolgo notri, ali pa midve s taso prideva predčasno. nobeno od tega ne bi bilo fajn.... tak da persida, ti čim prej domov. midve s taso pa tudi prideva sele marca! tak, zdaj pa grem baje neki filmček gledat z mojim v postlo. uživajte! papa
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:21:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lolita - hvala. tasa - zdaj sem že tako daleč ,da si lahko sama zbiram cimro.Sam povedat moram kdaj si želim in koga v sobi.Tak ,da.... Verjetno bi iz porodnišnice pol nastala norišnica ,če bi skup ležale Zdaj sim počasi že inventar. Imaš malo več pravic.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:23:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj sem se pa napapcala. mmmm je blo fajn persida pa tasa ne se pogovarjat, kak bomo skupaj ležale v P, ker to bi pomenilo, da ali boš ti persida še ful dolgo notri, ali pa midve s taso prideva predčasno. nobeno od tega ne bi bilo fajn.... tak da persida, ti čim prej domov. midve s taso pa tudi prideva sele marca! tak, zdaj pa grem baje neki filmček gledat z mojim v postlo. uživajte! papa razumem šefica.. uživaj ti..v postelji pa se javi še kaj..jutri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:34:22
|
|
|
|
Dali*
|
jst bi tud šla gledat kak film...sam ni nč na vseh 150 programih zame...bom šla počas v postlo...mal kej prebrat....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:37:13
|
|
|
|
Dali*
|
ma nič...niste za akcijo...mam že monologe...grem... pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:39:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ma nič...niste za akcijo...mam že monologe...grem... pa pa nočka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:41:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ma nič...niste za akcijo...mam že monologe...grem... pa pa Nisi zanimiva. Jaz tud nisem, ko začnem nekaj brezveze lapat. Prej si omenjala, kako si lačna. Evo, pojedla sem čokolino in razmišljam, da bi si še enega naredila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:42:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nisi zanimiva. Jaz tud nisem, ko začnem nekaj brezveze lapat. Prej si omenjala, kako si lačna. Evo, pojedla sem čokolino in razmišljam, da bi si še enega naredila. ne smeš tolk jest..se boš zredila hecam te..ti si kr privošči..!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.1.2009 20:44:15 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:42:54
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ma nič...niste za akcijo...mam že monologe...grem... pa pa Nisi zanimiva. Jaz tud nisem, ko začnem nekaj brezveze lapat. Prej si omenjala, kako si lačna. Evo, pojedla sem čokolino in razmišljam, da bi si še enega naredila. sej sem potem jedla pizzo....nisem ostala lačna, ne se bat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:43:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nisi zanimiva. Jaz tud nisem, ko začnem nekaj brezveze lapat. Prej si omenjala, kako si lačna. Evo, pojedla sem čokolino in razmišljam, da bi si še enega naredila. ne smeš tolk jest..se boš zredila hecam te..ti si kr pivošči..! Sej imam čokolino brez sladkorja. Pol pa goljufam in dodam še od Tijinega navadnega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:45:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej imam čokolino brez sladkorja. Pol pa goljufam in dodam še od Tijinega navadnega. prava si ti ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:45:59
|
|
|
|
NoBady
|
dober večer... o čem je debata? neki o hrani vidim...mene pa zgaga peče no mj računalnik je popravljen, zdej bom lahko mal več tuki gor visela, ne bom več sosedo utrujala ka sm kej zamudila? sej je sam 100strani za prebrat.....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:49:12
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer... o čem je debata? neki o hrani vidim...mene pa zgaga peče no mj računalnik je popravljen, zdej bom lahko mal več tuki gor visela, ne bom več sosedo utrujala ka sm kej zamudila? sej je sam 100strani za prebrat..... nč nisi zamudila...brezveze brat za nazaj...če te kaj zanima...pa nas le vprašaj... sem ti poslala zs...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:50:19
|
|
|
|
Najaa
|
Dali, zakaj te je zanimalo, kako smo rodile?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:51:29
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, zakaj te je zanimalo, kako smo rodile? ker bi rada na vseh štirih...hmmm...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:52:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, zakaj te je zanimalo, kako smo rodile? ker bi rada na vseh štirih...hmmm... Res? Ja, pa daj, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:53:45
|
|
|
|
NoBady
|
ohh nimam namena nazaj brat... ja eno urašanje... glede likanja cotk... a ste ČIST VSE cotke zlikale? js sm namreč zaenkrat plajčke pa bodije... tiste pajacke pa nisem, se mi zdi da ni potrebe....ne vem no.....dejte povedat ka ste ve vse zlikale'??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:54:00
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce...tiste, ki ste že rodile... V katerem položaju ste rodile? http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/polozaji-pri-rojevanju/ Jaz sem v 8ih urah sprobala čist vse: od boka do čepenja, sedenja, skakanja po žogi, bla sem na vseh 4ih,.... ampak mi je na hrbtu nekak najbolj pasalo (sem pa najbolj za čepenje oz. klečanje) in tako sem tudi rodila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:55:15
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, zakaj te je zanimalo, kako smo rodile? ker bi rada na vseh štirih...hmmm... Res? Ja, pa daj, ne? Jah, ko berem piše, da je najmanši pritisk na hrbtenico in lahko se celo izogneš rezu presredka. Pa ena moja kolegica je tko rodila in ji je blo super. Takrt me prav zanima, če bom mela cajt razmišljat kako bi se še postavila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:55:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer... o čem je debata? neki o hrani vidim...mene pa zgaga peče no mj računalnik je popravljen, zdej bom lahko mal več tuki gor visela, ne bom več sosedo utrujala ka sm kej zamudila? sej je sam 100strani za prebrat..... no, super da imaš popravljen računalnik.. zdaj pa veselo na delo oz klepet . No,danes je bolj bogo Ne splača se ti brat za nazaj..kr v debato se vkluči. Jaz ne berem niti za en dan nazaj oz. nekaj strani, ker mi ni ne da bi 100 strani..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:56:56
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce...tiste, ki ste že rodile... V katerem položaju ste rodile? http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/polozaji-pri-rojevanju/ Jaz sem v 8ih urah sprobala čist vse: od boka do čepenja, sedenja, skakanja po žogi, bla sem na vseh 4ih,.... ampak mi je na hrbtu nekak najbolj pasalo (sem pa najbolj za čepenje oz. klečanje) in tako sem tudi rodila. ja pasalo ti je na hrbtu...pa čepenje in klečanje... kako si torej rodila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 20:57:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali, zakaj te je zanimalo, kako smo rodile? ker bi rada na vseh štirih...hmmm... Res? Ja, pa daj, ne? Jah, ko berem piše, da je najmanši pritisk na hrbtenico in lahko se celo izogneš rezu presredka. Pa ena moja kolegica je tko rodila in ji je blo super. Takrt me prav zanima, če bom mela cajt razmišljat kako bi se še postavila... Kot je napisala bambam, sprobaj vse pa boš vidla, kaj ti bo najbolj pasalo. Meni je bilo najboljše na boku. Od vsega drugega mi je bilo slabo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?