Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:52:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me smo se danes z mariborčankami dobile in se fuuuuuuuuulllll načvekale ....kaj ni blo jutri zmenjeno ....eh....brezveze babe,bom vas po riti....četrtek ob 11,res je blo fajn... ti pa se nam res vztrajno ogibaš,bomo te kdaj spoznali sploh.. če mene vprašaš je danes sreda ...se vidi, da sem bla v kameni dobi.... ...nič se vas ne izogibam.... v tej štali brez elektrike sem se jaz glih na srečanje spomnila ja ... ...pa eni so me že spoznali , tebe sem pa tud že na povabla...ko je še bla elektrika..pa ništa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:52:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem vidla danes v kiku...majo neke take kot palerine, pa zadaj na ježka 2€...pa samo pol pod vodo splakneš, pa je za drugi obrok spet perajt za packat Yess.. tooo... če ne bom pa frizerko nasrala, da mi kaki najlon posodi...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:52:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
NOČKO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:53:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft debatirajo po teh forumih.Katastrofa!! Tako, kot vidijo nas.... .... meni je moj pikec danes rekel, da sem odvisna od računalnika, ker se nisem hotela it z njim kart...avtomobili.....kolko ccm, pa kateri ma ve batov, pa ... ...pol sem pa šla...pa sem ga tak napičla... ti ti ti mami samo se pa rajše te avtomobilske špilam kot kake jugijo...ma nekak z y se napiše..pa se mi ne da študirat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:04:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo, zdaj sem pa daja Galu 60 ml Aptamila, potem pa sem ga še podojila in je zaspal. Bomo videli, če bo zdaj spal kaj dlje ali bo spet prvo bujenje ob 11h. Moram pa se pohvalit, da je tudi meni včeraj in danes uspelo, da sem dala Gala budnega v posteljico in je zaspal. Pa nič se sekirat tiste, ki vam to ne uspe. Ve pa mogoče spite vsaj 4 ure v kosu, kar jaz že 4 mesece nisem. No, mogoče bom pa danes. držim pesti da končno spite
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:04:59
|
|
|
|
gloria
|
...ojla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:09:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla Jaz grem pa spat.... nočko... jutri me čaka dolga noč.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:09:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje ............... TOMAŽ...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:09:53
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:11:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce js pa se vedno nimam a je moznost da sm noseca ??? enkat na zacetku je bla pol pa nc vec...se pa dojimo..hmm....a bo treba it po clear blue sej js bi mela se eno bebiko sam.....no pustmo se presenetit .......... ...že skoz čakam kake novice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:13:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: urska238 a vaši tut to počnejo? NE. Zlatek mali Vidim, da ima veliko sptembrčkov isto blazino z loki Se vidi, da jo je imel BC dolgo v akciji ..moj tudi ne ....je pa faca na spodnji slikci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:15:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria joj fiši upam da že imate elektriko ..ko si to napisala še ne....... je pa ta ribica dosti bolj živahna kot so ble moje, ko so že malo poševno plavale od mraza
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:18:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke jaz ga bom tudi....sem si danes nagledala tisto žabico..mi je tak lepa.... ...men tudi pa ful dober pride sem mu že probala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:21:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke jaz ga bom tudi....sem si danes nagledala tisto žabico..mi je tak lepa.... Mi pa bomo našo pupo šemili šele takrat, ko bo sama izrazila željo.... če bo po naju, je ne bo nikoli... ....se mi je zdelo da boš eno tako prpeljala ven ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:22:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, jutri ima spet UZ kolkov. Držite pesti, da bo zdaj OK
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:24:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla Jaz grem pa spat.... nočko... jutri me čaka dolga noč..... ...nočka pa vem da boš še kakšno rekla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:25:10
|
|
|
|
gloria
|
....nočka tudi od mene...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:34:19
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce kako nej dam slikice gor, tko da se jih že tukaj vidi, pa da se da povečat kopirat moraš kodo za forum s predogledom.... ja sej do tega sem pršla, pol sem pa hotla kopirat, je pa napisal da morš nekam na eno stran jit ne vem kaj narest, ker so zelo strogi kriteriji za zaščito ker to sem jest dons prvič to stran uporabila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:37:28
|
|
|
|
lana luna
|
...pa zdaj se niti ne čudim, da je bilo včasih toooooooooolikooooooooooooo otrok ....saj nimaš kaj druga delat a pol je pr vas čez 9 mescov tut kej za pričakovat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:49:23
|
|
|
|
lana luna
|
Lana luna....jaz dojim pa še zmeraj nimam ta rdeče..... me prav zanima kako je to k jo dobiš....a so kakšni znaki prej....al me bo kr enkrat presenetla mene je par dni prej križ FUL bolu, pa bolj švohcena sem bla. sem že mislna da sem spet pol pa dobim menzes in sem bla ful vesela. sej bi kuj mela še enga k je Sara ful pridna. sam mami si želi vsaj za eno leto jit v službo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:51:13
|
|
|
|
lana luna
|
a vaši tut to počnejo? mogoče je pa tvoj pikec novi leon štukelj mami kr telovadit, da ne boš v zaostanku naša Sara se sam na rokce ful opira, pa glavo dviguje, guga se pa še ne tko. je tut bolj klepetave sorte kot Lara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:52:25
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke jaz ga bom tudi....sem si danes nagledala tisto žabico..mi je tak lepa.... jest pa pikapolonico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:55:13
|
|
|
|
lana luna
|
...lana luna....kaka lubika....pa kake modre očke..... Hlačke ma pa iz h&M ja hlačke so iz H&M, ampak sem precej razočarana nad temi žabicami, ker so se ful stegnile. čip varianta aja pa hvala za kompliment. učke ma pa po očiju, drgač je pa čist men podobna in naša Sara pravi da ma že dost zime, da hoče na morje, pol je pa kr slamnik na glavo dala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 23:56:29
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana luna zdj se grem pa mal delat da delam da bo kdo to videl? možek ....na koncu ti bo itak vse ostalo sej ni treba da kdo vid, važn da mam jest filing da sem pridna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?