Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:32:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
a so kakšni znaki prej....al me bo kr enkrat presenetla Sicer ne vem, če je bla to menstruacija, ma..... sem imela kr ene pet dni nek roza-rjav izcedek...potem pa šesti dan čist mal krvi... ma res malo za eno žličko... jst vsa hepi, da sem fešte dobila, ma to je blo vse..... zdej pa ne vem.... bom vidla, kaj bo čez kak teden....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:34:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... s tem, ko jo dvigujeta....ji samo dajeta še večje veselje, da se histerično joka.....probaj ji takrat začet nekaj govori al pet, da ji preusmeriš misli, boš videla, da bo po parih poskusih uspelo..... vsaj pri nas je.... je pa res, da se naš ne joće, ampak začne nabirat al pa zmerno jokat... ...no....vsekakor otroček te preiskuša....zajoka...ti ga primeš potolažiš...in tak je sedaj njen vzorec..... ..upam, da veš kaj sem hotela povedat ... Vem Goldfish, hvala. Sedaj je sigurno že poštekala, da če se močno joka, jo bova dvignila. Sva pa tudi to, kar si ti predlagala že probala. Pa ni šlo. Vedno se konča s histerijo. Sicer nisem zagovornica 'cry it out' teorije, ampak bemti zdaj pa tud o tem že razmišlja. Je pa pri najini tud to "zanimivo," ko se še naprej joka tud potem ko je v naročju enkrat. Tud po 20 min in več, če se ji zdi. To je v bistvu najhujš. Da tudi naročje ne pomeni, da se bo nehala jokat. Ne vem, kot da ima fuuul težav s tem da preide iz budnega stanja v spanje. Sej se mi prav zasmili všasih, ko se tako matra. nič jo pustit jokat kr takoj jo vzemi k sebi pa uspavaj tko da boš v njeni bližini ker zdej to rabi, saj pri 20. se ne bo več cartala s starši ..saj jaz tud našega ne pustim jokat, se pa že razloči jok od prebrisanega #joka# ...to sem mislila povedat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:35:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna zdj se grem pa mal delat da delam da bo kdo to videl? možek ....na koncu ti bo itak vse ostalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:36:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 No, mogoče bom pa danes.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:36:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ja jst ponavadi prižgem muziko pa mal zapleševa pa pol zaspi... Ma jaz si ne predstavljam, da bi plesala tam z v narocju in da bi mala potemtakem zaspala.... po moje bi se zacela rezat...in bi blo konec z najinim uspavanjem... .............. mi mamo pa že upeljano zadevo bjelo dugme al pa čuki pa je to to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:36:42
|
|
|
|
KAHLO
|
lara....mah jaz kar zmeraj za vsak slučaj en vložek z sabo nosim.......da me ne bi slučajno presenetla k lih nebi bilo treba mam pa tak občutek da k bom dobla to rdečko.....da bo se tud moje telo spet nazaj spravlo k treba bit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:36:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke jaz ga bom tudi....sem si danes nagledala tisto žabico..mi je tak lepa.... Mi pa bomo našo pupo šemili šele takrat, ko bo sama izrazila željo.... če bo po naju, je ne bo nikoli...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:37:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa kake slinčke sploh iščeš? ...v bistvu nobenih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:38:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* sva bili z bubiko na izletu v Celju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:39:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa kake slinčke sploh iščeš? ...v bistvu nobenih Jaz bi rabla palerino....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:40:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fiška, matr.... rajši visoki računi, kot brez elektrike, ne? .....moj pikec je samo pravil...mama kak brezveze..kaj so te včasih delali .... So se pa ene 3 tedne nazaj učili o elektriki, pa kak je bilo včasih...je mel priliko ob svečah nalogo delat.... ...pa zdaj se niti ne čudim, da je bilo včasih toooooooooolikooooooooooooo otrok ....saj nimaš kaj druga delat no vidiš vsaka stvar je res za nekaj dobra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:40:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje ............... TOMAŽ............... čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:41:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me smo se danes z mariborčankami dobile in se fuuuuuuuuulllll načvekale ....kaj ni blo jutri zmenjeno ....eh....brezveze babe,bom vas po riti....četrtek ob 11,res je blo fajn... ti pa se nam res vztrajno ogibaš,bomo te kdaj spoznali sploh..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:41:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft debatirajo po teh forumih.Katastrofa!! Tako, kot vidijo nas.... .... meni je moj pikec danes rekel, da sem odvisna od računalnika, ker se nisem hotela it z njim kart...avtomobili.....kolko ccm, pa kateri ma ve batov, pa ... ...pol sem pa šla...pa sem ga tak napičla... ti ti ti mami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:42:08
|
|
|
|
KAHLO
|
a niso imeli zdaj pred kratkim v bc v akciji slinčke na ježka in zadnja stran je bila plastificirana...mislim da so bli 3 pakirani....mi je ena razlagala!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:43:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ti povem... veš, kako se trudi zadnje dni... ...včasih je res treba pop***,da si zrajtajo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:45:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: urska238 a vaši tut to počnejo? NE. naš tud ne...se mu ne da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:46:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, jutri ima spet UZ kolkov. Držite pesti, da bo zdaj OK
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:47:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft joj, kaj je zdej začel Matej delat... Lara je lena za telovadbo... se sicer lahko zlo visoko dvigne, tudi roke je imela že v zraku, ma se ji glih ne da..... je bolj čvekica ona... ......naš zgleda tud....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:49:17
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, jutri ima spet UZ kolkov. Držite pesti, da bo zdaj OK seveda bo mora bit ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:49:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa kake slinčke sploh iščeš? ...v bistvu nobenih Jaz bi rabla palerino.... sem vidla danes v kiku...majo neke take kot palerine, pa zadaj na ježka 2€...pa samo pol pod vodo splakneš, pa je za drugi obrok spet perajt za packat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:50:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO a niso imeli zdaj pred kratkim v bc v akciji slinčke na ježka in zadnja stran je bila plastificirana...mislim da so bli 3 pakirani....mi je ena razlagala!!! Ja, ma ji vseeno rata roko in tudi malo rokava, zatlačit v usta polna zelenjave... pol pa po kolenih... jst pa je umazane me morem gledat.... zato, rabim palerinooooooooooo... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:50:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst spet tipkam z enim prstom marija pa na rokah
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:51:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, jutri ima spet UZ kolkov. Držite pesti, da bo zdaj OK
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:52:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja, ma ji vseeno rata roko in tudi malo rokava, zatlačit v usta polna zelenjave... pol pa po kolenih... jst pa je umazane me morem gledat.... zato, rabim palerinooooooooooo... hahaha dobra ideja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Kdaj ste rodile?Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?Oba na rok. (
14%)
Oba čez rok. (
24%)
Oba pred rokom. (
28%)
Prvega pred, drugega po roku. (
7%)
Prvega po, drugega pred rokom. (
12%)
Enega na rok, drugega pred/po roku. (
15%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!