Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:51:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imamo pa ta pravo temo. no estrella se je nekam zmuznila, daj pripopaj kako orenk slikico, da se pojavi meje barbaw zastrupila s kremami in brskam po netu se mi je kar zdel da čekiraš, če si zamudila ima tudi jana eno fajn stvar ki pomaaga Me zanima kolk košta. Jaz bom za BW dala okoli 300eu in nimam več kake hude fore za druge zvarke Ja, pa predno kaka napiše, vem sem neumna, da dam tolk denarja, ko pa bi zmanjšala hrano, pa še šrišparala bi Sem res en bimbo no če bo kaki efekt pol ti denarja ne bo žal- bomo šle pa še ostale za tabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:51:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Midva se spet kregava... sam zdej ga pa grem raje v vozicek dat pa par krogov ker ce ne bo spet bruhal.... bogi Nic ni bogi evo spet je zmagal... Vsak dan se kregava, kje bo spal... Dosegel je svoje... mamica ga je furala po stanovanju da je on lepo zaspal... Sam sem ga ze v postlo prestavila... jaz sem na bruhanje mislila To, da pa on zmaga pa sploh ni ok. Eh... kaj cmo sej je tazadenj pa naj bo mamina mazica Ti ga kar razvajaj. Še prehitro nam uidejo (zrastejo).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:51:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imamo pa ta pravo temo. no estrella se je nekam zmuznila, daj pripopaj kako orenk slikico, da se pojavi meje barbaw zastrupila s kremami in brskam po netu se mi je kar zdel da čekiraš, če si zamudila ima tudi jana eno fajn stvar ki pomaaga Me zanima kolk košta. Jaz bom za BW dala okoli 300eu in nimam več kake hude fore za druge zvarke Ja, pa predno kaka napiše, vem sem neumna, da dam tolk denarja, ko pa bi zmanjšala hrano, pa še šrišparala bi Sem res en bimbo Glede na to, da imaš v planu več kil shujšat se jaz strinjam s tabo, da si pomagaš. Te bo udarilo po žepu, to je res, ampak kolikor te poznam, si boš pridobila samozavest in boš lažje gurala dalje in delala na tem, da ohraniš postavo, ki si jo želiš. Potem je brezveze, da kupuješ zvarke in se samo odpoveš hrani, da se ti želodec skrči in greš na sprehode ali pač nekaj pomigaj. denar pa šparaj za BW.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:51:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio??? Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu poznaš linea snela salone? to pa je tak program da telovadiš pod UV rdečimi žarki in na 37 stopinj, moja kolegica je hodla tja ko je bla v lj, in je shujšala 20 kg..je pa res drago
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila. a tuki se ne da dobit te kreme?? v trgovini ne, ker to poteka kot recimo avon, al pa just, prek zastopnikov...če bi mela povej, mu lahko naročim...al pa ti za 1x recimo iz svoje zaloge prodam. Avon se pri nas kupi v Lekarnah in boljsih drogerijah... Jaz imam intimno milo od Avona in je za en drek...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:52:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na bolečino je pa ful občutljiva. Ne vem kako bo rodila, če bo imela pozneje tudi tako nizek prag. Eh, če že zdaj obstajata Ultiva in EA, bo takrat zagotovo še kaj mnogo bolj učinkovitega Ej na to pa sploh nisem pomislila. Ma sem tupa. Kaj pa je Gregi delal ko sta ga pustila se dret. A je bilo kaj manj, več zbujanja, ....? Drl se je. 1x celo dobre pol ure, potem sva ga ruknila v voziček in ga je hitro pobralo za ene pol ure. In jovo na novo... Noči iz ponedeljka na torek in iz torka na sredo sta bili najhujši doslej A bi ti dala tvoja P napotnico? Ne. Sem vprašala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:53:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na bolečino je pa ful občutljiva. Ne vem kako bo rodila, če bo imela pozneje tudi tako nizek prag. Eh, če že zdaj obstajata Ultiva in EA, bo takrat zagotovo še kaj mnogo bolj učinkovitega Ej na to pa sploh nisem pomislila. Ma sem tupa. Kaj pa je Gregi delal ko sta ga pustila se dret. A je bilo kaj manj, več zbujanja, ....? Drl se je. 1x celo dobre pol ure, potem sva ga ruknila v voziček in ga je hitro pobralo za ene pol ure. In jovo na novo... Noči iz ponedeljka na torek in iz torka na sredo sta bili najhujši doslej upam, da bo danes bol in da se sploh ne zbudi, Gregi Spannnnnččččččkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:57:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na bolečino je pa ful občutljiva. Ne vem kako bo rodila, če bo imela pozneje tudi tako nizek prag. Eh, če že zdaj obstajata Ultiva in EA, bo takrat zagotovo še kaj mnogo bolj učinkovitega Ej na to pa sploh nisem pomislila. Ma sem tupa. Kaj pa je Gregi delal ko sta ga pustila se dret. A je bilo kaj manj, več zbujanja, ....? Drl se je. 1x celo dobre pol ure, potem sva ga ruknila v voziček in ga je hitro pobralo za ene pol ure. In jovo na novo... Noči iz ponedeljka na torek in iz torka na sredo sta bili najhujši doslej A bi ti dala tvoja P napotnico? Ne. Sem vprašala. Je pa mal smotana. Ti probaj čimprej s svojo mami. Kako pa je ona drugače? Vem, da je imela težave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:57:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila. a tuki se ne da dobit te kreme?? v trgovini ne, ker to poteka kot recimo avon, al pa just, prek zastopnikov...če bi mela povej, mu lahko naročim...al pa ti za 1x recimo iz svoje zaloge prodam. Avon se pri nas kupi v Lekarnah in boljsih drogerijah... Jaz imam intimno milo od Avona in je za en drek... Nisem nikoli probala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:58:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio??? Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu poznaš linea snela salone? to pa je tak program da telovadiš pod UV rdečimi žarki in na 37 stopinj, moja kolegica je hodla tja ko je bla v lj, in je shujšala 20 kg..je pa res drago Jaz v take skrajnosti ne grem, ker nimam od kod vzet, pa za teh 8,5 kg se mi zdi brezveze.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:00:53
|
|
|
|
barbaw
|
kje ste vse
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:01:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Kam bos pa hodila na vse te terapije? Si ze izbrala studio??? Atlantis ali V IDRIJO, tam moram še preverit kako je stanje v salonu poznaš linea snela salone? to pa je tak program da telovadiš pod UV rdečimi žarki in na 37 stopinj, moja kolegica je hodla tja ko je bla v lj, in je shujšala 20 kg..je pa res drago a je obdržala kilažo????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:02:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kje ste vse evo mene, sam mi neki šteka net
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:04:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kje ste vse evo mene, sam mi neki šteka net RR šteka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:04:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kje ste vse men je.b.e net oz RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:04:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kje ste vse evo mene, sam mi neki šteka net RR šteka Mene je tudi dol vrglo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:05:17
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi, a teb tud RR šteka? Jaz sploh nisem mogla odprt majskih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:05:47
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw za 9000-ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:06:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, a teb tud RR šteka? Jaz sploh nisem mogla odprt majskih ja že ene 2-krat mi je zablokiral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:06:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw za 9000-ko Opla. Kdaj pa sem to pridelala? Sem mislila, da te ne bom ujela do Moravskih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:06:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, a teb tud RR šteka? Jaz sploh nisem mogla odprt majskih meni tudi ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:07:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw za 9000-ko aaaaaaaa zato je RR zablokiral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:07:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A vesta, kaj je P rekla? Da se mali očitno dovolj naspi, da imava pač midva z problem, ker nisva naspana... Bi ji dala jaz moj problem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:08:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Takole bi moralo zgledati. Upam, da nisem ponovno kaj zakuhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 22:09:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw za 9000-ko aaaaaaaa zato je RR zablokiral
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?