špelin@
|
barbaw, boga Maja, da jo takole zobki matrajo... ****, kakšen gel pa imaš? IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj nečak, ki je star 7 let, si je danes zaprl prst v avto , baje da je tekla kri. AUVA mafi, drži se, ne pustit, da te en dedec vrže s tira IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na bolečino je pa ful občutljiva. Ne vem kako bo rodila, če bo imela pozneje tudi tako nizek prag. Eh, če že zdaj obstajata Ultiva in EA, bo takrat zagotovo še kaj mnogo bolj učinkovitega IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, zenske skoz menjate avtarje pol pa sploh ne vem vec kdo je kdo Se dober da sta piscancek in pika poka skoz enaka... Samo je več piščančkov na RR-ji Ej, jaz sem tudi ves čas ista A veste, da še nisem zasledila kakšne dvojnice, hmmmmmmmm... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ si še kje blizu? Zdaj sem spet tu Zaostanka imam kar dosti, ker sem na strani 159... Kolegica je rekla, da bi dala obvestilo v bloku, da bo en teden dretje in bi Gregija pustila za probo, ker je možno da izsiljuje na tak način. Druga varianta pa je pedopsihiater. To bi ti mogla dat pa vaša P napotnico. Kaj drugega pa pogovoru nisva iznašle, ker si že probala milijon načinov. O šiiiiiiiiiiiit Itak sva ga 2 noči pustila ful tulit, ker sva bila oba že tako zbita, da nisva več vedela, kaj bi Na srečo živimo v starem bloku, ki ima fajn debele stene in se sliši samo preko vhodnih vrat na hodnik, med stanovanji pa niti ne
|