Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:26:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. bolj natančno prosim kje se to dobi? Tally, metla!!!!!!!!!!!!!! če nas je pa podžgala Samo da me ne boste klincale. Ker te anticelulitne kreme tudi niso vsaka za vsako žensko. Meni je ena ful pomagala, kolegici pa ne. mogoče na blont deluje drugače in bo prijel v 1tednu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:26:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. joj jutr imam namen it v Lj pa bom probala nabavit pa da vidim če bo pri meni učinkovalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:27:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi mogoče na blont deluje drugače in bo prijel v 1tednu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:27:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ si še kje blizu? Zdaj sem spet tu Zaostanka imam kar dosti, ker sem na strani 159... aje gregi zaspal????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:28:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. joj jutr imam namen it v Lj pa bom probala nabavit pa da vidim če bo pri meni učinkovalo ma pri teb se bo poznal že 1teden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:29:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:29:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ si še kje blizu? Zdaj sem spet tu Zaostanka imam kar dosti, ker sem na strani 159... Kolegica je rekla, da bi dala obvestilo v bloku, da bo en teden dretje in bi Gregija pustila za probo, ker je možno da izsiljuje na tak način. Druga varianta pa je pedopsihiater. To bi ti mogla dat pa vaša P napotnico. Kaj drugega pa pogovoru nisva iznašle, ker si že probala milijon načinov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:29:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. ja kako, da se pol na bokih in riti nič ne pozna, trebuh praviš pa da maš čist raven Zato, ker trebuh ni moja kritična točka. Ga vedno takoj zgubim, rit in noge pa rabijo več časa. Vsaj pri meni. Obseg je manjši, ni pa še to kar bi hotela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:30:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. joj jutr imam namen it v Lj pa bom probala nabavit pa da vidim če bo pri meni učinkovalo ma pri teb se bo poznal že 1teden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:30:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:31:23
|
|
|
|
jana81
|
barbaw take izkušnje sem mela jst z garnier kremo, moji kolegici je ful pomagal, men pa ni šans... no s tema dvema ko sem prej napisala sem bla pa ful zadovoljna, niti pikice celulita nisem imela po 4 mesecih. Najprej sem mela eno kuro z afrodito, pol pa 3 mesce z HBL.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:31:25
|
|
|
|
barbaw
|
Imamo pa ta pravo temo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:31:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. ja kako, da se pol na bokih in riti nič ne pozna, trebuh praviš pa da maš čist raven Zato, ker trebuh ni moja kritična točka. Ga vedno takoj zgubim, rit in noge pa rabijo več časa. Vsaj pri meni. Obseg je manjši, ni pa še to kar bi hotela. sploh se ne sekiri bo pa zginil ko boš začela delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:32:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje. Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... Me veseli, da se je zdravstveno stanje Gregija izboljšalo . Zdaj pa porihtate še spanje pa bo. Za veliko piko pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:32:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw take izkušnje sem mela jst z garnier kremo, moji kolegici je ful pomagal, men pa ni šans... no s tema dvema ko sem prej napisala sem bla pa ful zadovoljna, niti pikice celulita nisem imela po 4 mesecih. Najprej sem mela eno kuro z afrodito, pol pa 3 mesce z HBL. No meni je tudi Garnier pomagal, kolegici pa ne. Tisti Relle v DM pa sva z drugo kolegico uporabljale, pa nama je obema pomagal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:32:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila. a tuki se ne da dobit te kreme??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:32:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. ja kako, da se pol na bokih in riti nič ne pozna, trebuh praviš pa da maš čist raven Zato, ker trebuh ni moja kritična točka. Ga vedno takoj zgubim, rit in noge pa rabijo več časa. Vsaj pri meni. Obseg je manjši, ni pa še to kar bi hotela. men se tud vedn vse na rit obesi, ko bi se le kaj v joške.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:33:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A so vaši otroci tudi nori na balone ali so samo moji? Gal obožuje balone
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:34:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Imamo pa ta pravo temo. no estrella se je nekam zmuznila, daj pripopaj kako orenk slikico, da se pojavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:34:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila. a tuki se ne da dobit te kreme?? v trgovini ne, ker to poteka kot recimo avon, al pa just, prek zastopnikov...če bi mela povej, mu lahko naročim...al pa ti za 1x recimo iz svoje zaloge prodam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:35:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. ja kako, da se pol na bokih in riti nič ne pozna, trebuh praviš pa da maš čist raven Zato, ker trebuh ni moja kritična točka. Ga vedno takoj zgubim, rit in noge pa rabijo več časa. Vsaj pri meni. Obseg je manjši, ni pa še to kar bi hotela. men se tud vedn vse na rit obesi, ko bi se le kaj v joške. uuuuu pod to se pa podpišem, sam da je pri meni rit+nogei
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:35:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. ja kako, da se pol na bokih in riti nič ne pozna, trebuh praviš pa da maš čist raven Zato, ker trebuh ni moja kritična točka. Ga vedno takoj zgubim, rit in noge pa rabijo več časa. Vsaj pri meni. Obseg je manjši, ni pa še to kar bi hotela. sploh se ne sekiri bo pa zginil ko boš začela delat Se sekiram, ker doma lahko hodim v trenirki, v službo pa glih ne morem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:35:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. ja kako, da se pol na bokih in riti nič ne pozna, trebuh praviš pa da maš čist raven Zato, ker trebuh ni moja kritična točka. Ga vedno takoj zgubim, rit in noge pa rabijo več časa. Vsaj pri meni. Obseg je manjši, ni pa še to kar bi hotela. men se tud vedn vse na rit obesi, ko bi se le kaj v joške. Hvala enako. Eni moji kolegici se pa vse na joške obesi pa je ful nesrečna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:36:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila? od mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila. a tuki se ne da dobit te kreme?? v trgovini ne, ker to poteka kot recimo avon, al pa just, prek zastopnikov...če bi mela povej, mu lahko naročim...al pa ti za 1x recimo iz svoje zaloge prodam. kolk pa stane kej to??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:36:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ U, je.belacesta, ****, kakšen nobel klub Moras vedet da mi nimamo travnikov pa gozdov niti otroci nimajo igrisc . Zato potem ce si lahko privoscis gres in se vclanis v tak klub... Nama z mozem se zdi da je to nujno potrebno za zdrav razvoj otrok. jebelacesta je pa dragooo, da raje ne govorim. Zelo lepo izgleda, a imajo za otroke tudi kakšne posebne organizirane dejavnosti? Kar se miganja tiče, recimo? Bazene, igrisca ( nogomet, tenis, kosarka...) otroska igrisca z igrali, konje za jahat...ogroooooomnoooo stvari lahko tam pocnejo. V bistvu je namenjen klub sportu , druzenju in zabavi v lepem okolju... Jaz bi tudi. Men je bilo vazno da imajo otroska igrala in pa bazene in fitnes sam za zenske ... Pa veliki lahko nogomert trenira... Mami in tasca lahko pa na travci kofetkata... Ma fajn nalozba se nama zdi... Super Joj, kdaj vas bom ujela , sem na strani 153
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?