Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:16:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. po kolkem času pa si opazila, da je efekt in kje si jo kupila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:16:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. Govori, kje se jo dobi in če je folija zraven?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:16:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. Govori, kje se jo dobi in če je folija zraven? Folije ni zraven, jo kupiš na gospodinjskem oddelku. Dm, Muelller, Spar, ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:17:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. bolj natančno prosim kje se to dobi? Tally, metla!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:17:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. Kako pa si ti? Nič te ni na spregled. zaenkrat sem za en derk, glede mojega dragega mam kar tiho mašo , ma si mislik k....., grem na rr.. zmeri bol ko razmišljam so ti deci res z enga druzga planeta- enostavno se mi ne da več razglablat z njim ker pač vse obrne sebi v prid pol pa hoče da jaz izpadem budala-sam se pa ne dam ****, rajši popizdim do konca in to ti je to.................... ah ja dedci......... jaz mojemu karkoli rečem mi reče da ga sam napiz.d.e.v.a.m , pa ko bi ga vsaj Moj zna tako z mano manipulirat, da na koncu sem vedno jaz krivec . Jaz bi ga že naučila kozjih molitvic. Me malo skrbi zate kako bo ko bosta vsak dan skupaj. to bo pa kriza Kje je še to???' Upam, da bomo v hiši takrat, da se boma lahko kdaj umaknila, vsak v svoj kot, ker tu nimama prostora.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:17:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. Govori, kje se jo dobi in če je folija zraven? Folije ni zraven, jo kupiš na gospodinjskem oddelku. Dm, Muelller, Spar, ... Ja kje si nabavla to ??? Kaka folija???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:18:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa greva z Manco počasi na večerjo, pospravit igrače, se skopat in pančat. Sva sami, ker je šel ati na nočno smuko Evo pa še Mančino voščilo za lahko noč: zh jv jbkv ui t nc nn zvvjmcvrfcc vbbbbbbbbbbbbbbvbffjh sczmfbg v bnb b nbvvb no tole zadnjo vrstico je pa dopisala z nogo, ker sem jo mogla že stran vleči midva sva to že zrihtala, ker sva tud sama, naš je šel pa na badbinton in v kino. tvoj pa zna uživat eh mal mu dovolim, sej pol pa dobi Nejca v varstvo v zameno, da grem jst migat uuuu dober sporazum
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:20:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, zenske skoz menjate avtarje pol pa sploh ne vem vec kdo je kdo Se dober da sta piscancek in pika poka skoz enaka... Samo je več piščančkov na RR-ji zgleda, da si bom mogla izbrat kaj bolj unikatnega To je unikatno! Kaj pa bi ti še bolj? Folija je pa čisto navadna za sendviče zavijat, da ostanejo sveži. Prozorna. Jaz jo kupim v Hoferju ker je ful metrov pa ugodno. Jaz sem jo nabavla v Dm. Za celulit pa imam Rellee tudi v Dm, pa mi je ful pomagalo. So pa povoji in koncentrat. Jaz sem oboje uporabljala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:20:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. po kolkem času pa si opazila, da je efekt in kje si jo kupila??? Ene 2-3 tedne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:20:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem pri takih sporazumih zelo sebična: više meni , nego tebi pri nas špila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:20:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. bolj natančno prosim kje se to dobi? Tally, metla!!!!!!!!!!!!!! če nas je pa podžgala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:21:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. Kako pa si ti? Nič te ni na spregled. zaenkrat sem za en derk, glede mojega dragega mam kar tiho mašo , ma si mislik k....., grem na rr.. zmeri bol ko razmišljam so ti deci res z enga druzga planeta- enostavno se mi ne da več razglablat z njim ker pač vse obrne sebi v prid pol pa hoče da jaz izpadem budala-sam se pa ne dam ****, rajši popizdim do konca in to ti je to.................... ah ja dedci......... jaz mojemu karkoli rečem mi reče da ga sam napiz.d.e.v.a.m , pa ko bi ga vsaj Moj zna tako z mano manipulirat, da na koncu sem vedno jaz krivec . Jaz bi ga že naučila kozjih molitvic. Me malo skrbi zate kako bo ko bosta vsak dan skupaj. to bo pa kriza Kje je še to???' Upam, da bomo v hiši takrat, da se boma lahko kdaj umaknila, vsak v svoj kot, ker tu nimama prostora. ž ja ampak to spet ni rešitev, treba je razčistit do konca ali pa kot praviš popustit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:21:12
|
|
|
|
jana81
|
men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:22:13
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:22:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. po kolkem času pa si opazila, da je efekt in kje si jo kupila??? Ene 2-3 tedne. e sem dočakala odgovor, a smo te zasule z vprašanji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:22:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:23:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:24:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ si še kje blizu? Zdaj sem spet tu Zaostanka imam kar dosti, ker sem na strani 159...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:24:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... Kje si to nabavila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:24:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem pri takih sporazumih zelo sebična: više meni , nego tebi pri nas špila kako si krivična
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:24:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline? Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom". Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkov Jaz sem si kupila nekaj iz alg. Trebuhen je spet raven kot deska. Rit in boki pa . Kolk si dala in za kolikokrat je ta žauba? 10 eur, za kolikokrat pa ne vem. Je 500 ml noter. bolj natančno prosim kje se to dobi? Tally, metla!!!!!!!!!!!!!! če nas je pa podžgala Samo da me ne boste klincale. Ker te anticelulitne kreme tudi niso vsaka za vsako žensko. Meni je ena ful pomagala, kolegici pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:24:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:24:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem pri takih sporazumih zelo sebična: više meni , nego tebi pri nas špila e ta ti je dobra , jaz tud to sprobavam pa gre mal bol teško, a je možno ker sva oba isto znamenje v horoskopu-sem začela že na to sumit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:25:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, prosim, da napišeš kje si nabavila te alge, in kako se zadevo uporablja. Sem malo blond DM. Namažeš na noge, rit, trebuh in zaviješ s folijo. Pustiš 10 min in s krožnimi gibi umiješ. ja kako, da se pol na bokih in riti nič ne pozna, trebuh praviš pa da maš čist raven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 21:26:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL... HBL= Herbalife (www.herbalife.com)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?