Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo itak nic ne je... Pri enem letu jih je imela 10 kg....sedaj pa samo 1kg vec Ma ne sekiraj se za njene kile. Boš še jamrala kasneje, ko ji boš mogla umikat hrano in ji boš držala pridige o debelosti. A ti povem, koliko kil ima moja ta večja? 26!!! Pri 143 cm in 9,5 letih Po tabelah podhranjena, od kod ne vem, ker poje čisto normalne obroke. Ta mala ima 21 kil - pri 3,5 letih Pa sploh ni debela, ampak prav "kitasta". Pa tudi zelo visoka je za svojo starost. Ja sej ta velika je pa res suha, ce se dobro spomnim... Zelo suhcena, manekenka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ **** is back V kakšen klub ste se pa včlanili? Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje. Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... Klub - klik saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter. Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega... Z tvojo S. in Gregija Samo je pa res cudno, da tok malo spi Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej. KLIK ne dela Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,... Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnos Mami pa naj vzame Helex pa se ji bo fučkalo. A vesta, kaj je P rekla? Da se mali očitno dovolj naspi, da imava pač midva z problem, ker nisva naspana... Samo če otrok ponoči vrešči to zame ni kar tako. To, da imata vidva problem je pa logično. A je nisi vprašala kaj dela danes zvečer?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:23:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100g Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM? Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM. A se vam zdi, da je AM preveč?? Probaj ji zmanjšat pa boš videla. Meni se zdi dosti. Kaj pa vem no. Jaz ji dam samo zvečer za pit AM. Kaj pa če ji samo "malico" zmanjšaš? Najlažje bi ji vzela jutranje mleko, samo ne vem kaj naj ji dam? Malica AM pred spanjem, se kar zlije s flašo, kot bi bila odvisna od nje in bi ji to težje vzela. Bom probala ko bo zdrava s kako mlečno kašico zjutraj namesto mleka kakšni linoti ji pa ne dišijo? vem da prej ni marala teh ml. kašic, ki se z vodo mešajo Sem ter tja je pojedla lešnik čokolino max 150g, ji ne grejo pa sem probala že vse okuse
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 29.1.2009 20:24:03 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100g Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM? Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM. A se vam zdi, da je AM preveč?? Ne, mislim da ne. Naša dopoldan spije 260ml in zvečer 300ml AM, tako da smo zelo na istem A to v enem obroku ??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:24:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100g Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM? Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM. A se vam zdi, da je AM preveč?? Ne, mislim da ne. Naša dopoldan spije 260ml in zvečer 300ml AM, tako da smo zelo na istem A to v enem obroku ?????? Ja v enem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:25:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo itak nic ne je... Pri enem letu jih je imela 10 kg....sedaj pa samo 1kg vec Ma ne sekiraj se za njene kile. Boš še jamrala kasneje, ko ji boš mogla umikat hrano in ji boš držala pridige o debelosti. Ne verjamem, da bo kdaj debela...nima moje konstitucije HB Še toliko bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100g Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM? Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM. A se vam zdi, da je AM preveč?? Ne, mislim da ne. Naša dopoldan spije 260ml in zvečer 300ml AM, tako da smo zelo na istem A to v enem obroku ?????? Ja v enem 300 ml.... mrbit se je pa zatipkala ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva se spet kregava... sam zdej ga pa grem raje v vozicek dat pa par krogov ker ce ne bo spet bruhal....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:37:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, porkaduš, kakšen timing
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:37:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa greva z Manco počasi na večerjo, pospravit igrače, se skopat in pančat. Sva sami, ker je šel ati na nočno smuko Evo pa še Mančino voščilo za lahko noč: zh jv jbkv ui t nc nn zvvjmcvrfcc vbbbbbbbbbbbbbbvbffjh sczmfbg v bnb b nbvvb no tole zadnjo vrstico je pa dopisala z nogo, ker sem jo mogla že stran vleči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:37:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). Zakaj te zanima? Kar tako. Andraž je tud suh in kile se mu ne premaknejo nikamor. No, ko smo se preselili mi je shujšal na 20kg , sedaj jih ima 23,2kg. Ko bi men tako stale kile kot njemu On jih pa res nima dosti za svojo starost, ali? Meni se zdi malo. Sredinska percentila gre po 21kg za 6 let (17kg-27kg) je razpon za 6 let Tile razponi so iz ene skrajnosti v drugo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:37:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). A je to malo ali veliko??? Normalno. Me pa zanima zakaj našo šefico zanima. barbaw sem šla gledat koliko je Andraž imel malo pred 4 letom in ne boš verjela 17,8kg Pa daj no, kaj je lahko še isto pri nama. Mislim, da sta pri 3 letih imela enako kilažo? 16,5? Ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:37:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Midva se spet kregava... sam zdej ga pa grem raje v vozicek dat pa par krogov ker ce ne bo spet bruhal.... bogi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:40:44
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bom pa popiz..... zaradi zob. Spet ji prebija en in je tečna ko driska. Zbudila se je pol pol ure spanja in jok. Špelin@ si še kje blizu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:41:59
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline?
< Sporočilo je popravil barbaw -- 29.1.2009 20:42:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:42:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pa popiz..... zaradi zob. Spet ji prebija en in je tečna ko driska. Zbudila se je pol pol ure spanja in jok. Špelin@ si še kje blizu? Mene pa zanima, kako dolgo bo sedaj spal mali , upam, da se ne bo zbudil, ko bom šla jaz spat. Kam pa ste se sedaj vse skrile?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:43:19
|
|
|
|
mafi
|
čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:43:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100g Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM? Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM. A se vam zdi, da je AM preveč?? Ne, mislim da ne. Naša dopoldan spije 260ml in zvečer 300ml AM, tako da smo zelo na istem A to v enem obroku ?????? Ja v enem 300 ml.... mrbit se je pa zatipkala ? ne nič se ni zatipkala , Emilija je pa spila 60 ml AM in zdej jo moram it previt , kakec ima pa že tek zlato rumen ko tko je bila samo na mleku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:43:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pa popiz..... zaradi zob. Spet ji prebija en in je tečna ko driska. Zbudila se je pol pol ure spanja in jok. Špelin@ si še kje blizu? Mene pa zanima, kako dolgo bo sedaj spal mali , upam, da se ne bo zbudil, ko bom šla jaz spat. Kam pa ste se sedaj vse skrile? jaz nikamor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:44:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pa popiz..... zaradi zob. Spet ji prebija en in je tečna ko driska. Zbudila se je pol pol ure spanja in jok. Špelin@ si še kje blizu? Mene pa zanima, kako dolgo bo sedaj spal mali , upam, da se ne bo zbudil, ko bom šla jaz spat. Kam pa ste se sedaj vse skrile? tuki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:44:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. čer, kje se pa ti potikaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:45:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste že na 159 strani a ste pridne , jaz vas sploh ne dohajam več. Kako pa si ti? Nič te ni na spregled.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:46:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pa popiz..... zaradi zob. Spet ji prebija en in je tečna ko driska. Zbudila se je pol pol ure spanja in jok. Špelin@ si še kje blizu? Mene pa zanima, kako dolgo bo sedaj spal mali , upam, da se ne bo zbudil, ko bom šla jaz spat. Kam pa ste se sedaj vse skrile? jaz nikamor O čem pa se bomo danes pogovarjale??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:46:09
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas spet sneži. Danes je že 5x začelo in nehalo. Če ne bi snežilo bi Majo popokala v voziček in gasa. Zdaj pa je čisto utrujena in se igra zraven mene, ker jo zobki matrajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 20:46:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom pa popiz..... zaradi zob. Spet ji prebija en in je tečna ko driska. Zbudila se je pol pol ure spanja in jok. Špelin@ si še kje blizu? Mene pa zanima, kako dolgo bo sedaj spal mali , upam, da se ne bo zbudil, ko bom šla jaz spat. Kam pa ste se sedaj vse skrile? jaz nikamor O čem pa se bomo danes pogovarjale??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?