go_ta
|
tejči77, ne se sekirat zarad mami. Ti živiš svoje življenje, ona svoje. Ti starši so prav smešni, ko so jezni, ker nekaj ne naredimo tako, kot si ONI zamislijo, kot ONI hočejo ... Verjetno se za to jezo skriva še kaj drugega (strah za nas ...), ampak ne dojamejo, da nas prizadanejo. Ampak smešno ... sem ravno pomislila na to, da otroci nikoli ne težimo staršem, kar niso naredili nekaj tako, kot bi naredili mi Najjbolš, da jim mi začnemo težit za vsako stvar, pa bojo vidl, kako se bojo počutl opatija: ne, po 12 t ti ni treba jemat folne, meni je ravn danes G to rekel, ampak ti lahko jemlješ celo nosečnost, če hočeš. pa dobrodošla Urša t.:vem, kako se počutiš. Tudi jaz sem bila na prvem ultrazvoku čisto razočarana nad G - je bilo vse na hitro, jaz pa navdušena, da sem prvič videla svojo pikico. Sem tudi naokrog jamrala zarad tega. Ampak na drugem ultrazvoku je blo že bolš, se mi je bolj posvetil, danes, ko sem imela posvetovalnico, je bilo pa sploh super! odgovoril mi je na vsa vprašanja, ful je bil prijazen. Pomoje, da je odvisno tud od njihovega dneva. Upam, da boš naslednjič bolj zadovoljna! 5tra83: jp, že par let razmišljamo o imenih, zadnje čase bolj intenzivno za punčko imamo top 2 ali pa top 3 celo, za fantka pa NIČ!! bogi otrok ne bo imel imena, če bo fantek kar je meni všeč, ni drgaemu, kar on predlaga, se jest zmrdujem pa en nasvet: ne govori o izbiri imen kolegom, prijateljem ... ker ko omeniš kakšno ime, njim ni všeč, pol se pa tud teb ne zdi več tako lepo ime Za zdaj pozdravček vsem, grem mal počivat, danes sem imela posvetovalnico (kri, voda, ginekologa) in sem v zdravstv. domu zabila 3 ure!!