|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
28.1.2009 13:42:25   
činka_beba
Tejči77 - ne sekiraj se, sčasoma bo mama prišla k sebi pa bo boljše. Avgusta ko boš rodila, pa bo verjetno čisto iz sebe. Boš vidla, otroci te spremenijo (baje, iz svojih izkušenj še ne morem govorit).
Jaz pa upam, da ko boma midva povedla ne bo takih slabih odzivov. Od njegovih staršev pričakujem samo dober odziv, ker vem, kak noro si želijo malega, od mojih pa isto (jih mam na piki, da me že malo sumijo).
Bomo vidli.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.1.2009 13:45:55   
tejči77
Kakšno dobro idejo kako povedati? Midva sva pri prvi bebiki ravno za božič imela to novico in sva pripravila voščilnice v imenu otroka, in noter prilepila slikico z ultrazvoka. Ker je pa božič že mimo, jih pa lahko povabiš na kavo, čajanko ali kak prigrizek in jim na kržonik položiš kuverto s kakšno lepo kartico, kaj lepega napišeš in notri nalepiš slikico.
Ali pa jih povabiš na kosilo ali večerjo. Ko bodo spraševali za kakšno priložnost pa povej da bodo slišali pri večerji, če sami ne vedo (bodo razmišljali kateri rd ali obletnico so pozabili). Potem jim pa ob mizi lepo povesta, da praznujete nosečnost.

Mogoče kaj podobnega, tako bi jaz naredila, če bi pričakovala vesel odziv.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu činka_beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.1.2009 14:11:04   
kea
Pozdravljene vse skupaj!
Joj, komaj že čakam, da mine teh 25 ur in da bomo videli pikico!
Čačka, ali imaš dopoldne ali popoldne ?
Pika984, ja mogoče se pa res vidiva, čeprav 1 uro verjetno ne boš noter!
Ali boš vzela zraven kakšen CD ali DVD?

No, ko bo pa to mimo pa bomo mi povedali, kaj jih čaka v avgustu !!!!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.1.2009 14:18:01   
sams
tejči77, jooj, kakšen odziv od mame. Ampak mogoče je samo to njen obrambni mehanizem. Ne si dovoliti, da te odzivi od drugih potrejo in da zaradi tega manj uživaš v svoji user posted image .

Midva tudi še nisva povedala in sigurno do NS ne bova, potem pa smo mislili, da bi si vzela tisto luškano majco, na kateri piše "Pridem avgusta" in povabila prijatelje na pijačo in da vidimo, kdo bo prvi zaštekal. Enako mogoče pri njegovih.
Ali pa, da ne povemo nobenemu in čakamo, ko bo trebuh že ful velik oz. da vidimo, kdo bo se prvi opogumil in vprašal. To sva hotela narediti že 1., pa se nisva mogla zadržati.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.1.2009 14:19:58   
Urša T.
Ojla,user posted image !

Danes sem imela pregled  pri svoji ginekologinji.
Noseča sem 12t 6/7.
Pravi, da je vse v redu.
Sm pa tako zelooooo razočarana.Samo na hitro je naredila UZ, sama niti nisem nič videla. Sm jo prosila za slikco, da bo moj dragi videl našo punčko, ker ni mogel zraven,mi jo je z muko sprintala.
Potem je pa rekla, da velikosti plodka itaq ne bo merila, ker so mi jo na NS 8 dni nazaj.
V glavnem, obup.
Tok sem jezna, razočarana in žalostna.
Pa komaj sem čakala, da vidim, kako velik je naš dojenčekuser posted image .
Prav na hitro se me je znebila. Prejšnjič  mi je rekla, da mi bo dala datum na vsake tri redne, da bomo res vse natančno spremljali, glede na to, da sva se trudila za bebico 9 let ter da nama je uspelo v 13. postopku, če ne štejem transferjev še treh zamrznjenčkov(enkrat vstavljen eden, drugič dva), torej nama je realno uspelo v 15. postopku.
Sedaj pa mi je dala datum 28.2.
Tok sem žalostna...
Nekomu sem mogla malo postokat, punce, pa ne zamert.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.1.2009 14:53:34   
pika984
No ja, saj to sem pol študirala, da tak dolgo verjetno nebom čakala.

Jaz sem tudi ravno študirala da bi bli fajn ko bi hitro minlo 24 ur.

Ne vem, misla sem vzet cd pa bom vidla.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.1.2009 14:57:20   
opatija
Ojla Sisyuser posted image

Pridružujem se ti pri avgustovkah 2009user posted image Sem prvič na forumu in sem se šele sedaj dokopala do teme, ki sem jo iskalauser posted image

Tudi mi smo ful srečni in komaj čakamo, da bo naš lumpek dobil sestrico ali bratca (oči navija, naj bo tudi tokrat presenečenje, jaz pa ne vem, če bom še enkrat zdržala, ne da bi vprašala kaj bo). Med najinima otročičkoma pa bo razlike dve leti in cca. 5 mesecovuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.1.2009 15:20:52   
aprilčica07
Rabim malo pavze, pa sem vas na hitro  prebrala

tejči77: joj, ti odzivi niso prijetno... no, mi2 sva povedala obojim staršem in so bli veseli oboji, tako, da tle mi nimamo težav HB.  Na smučanju sem povedala tudi prijateljem in je blo itak veselje od vseh, ker imajo vsi le po enega otročka, iz takih al drgačnih razlogov......  V službi še ne vejo, čeprav neki očitno sumijo, ker sem dobila že enih par čudnih vprašanj... pač nočem povedat dokler ne vidim kako bo na ns, pika. Samo pr nas so v glavnem same babe, pa je zadosti, če te vidijo v lerakni, da kupuješ CB si garant že noseča user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, stranka, grem.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.1.2009 15:22:19   
aprilčica07
opatija: dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.1.2009 15:23:26   
opatija
Ojla punce!user posted image

Se opravičujem, da sem takole vpadla... sem čisto nova na forumih in mi delovanje še ni čisto jasno. Ko sem pisala odgovor sem videla le eno članico in njej sem odgovorilauser posted image

Tudi midva kar ne najdeva načina, kako povedat okolici, najbrž se bova odločala kar sproti user posted image

Nuhalna je za nami, pa sem prav tako malo več pričakovala. Pri prvem pikcu sem šla prav tako v Dravlje in sem dobila zraven cd-ja še slikice (3D), tokrat pa le cd z običajnimi posnetki ultrazvoka. Le en posnetek je bil 3D, žal pa se precej slabše vidi kot se je prvič. No, ja pregledov bo še veliko, videlo pa se bo vedno boljeuser posted image Samo da je/bo otročiček zdrav! user posted image

Imam pa eno vprašanje, ali po nuhalni še vedno jemljete folno kislino? Meni je namreč G. rekla, naj kar preneham oz. naj pojem tablete, ki jih še imam. Pozabila pa sem ji povedati, da imam še celo škatlo, saj sem takrat ravno načela novo. Jemljem pa Elevit.

Hvala za odgovor, crkljajte trebuščke pa lep pozdrav vsem!user posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.1.2009 15:47:58   
go_ta
tejči77, ne se sekirat zarad mami. Ti živiš svoje življenje, ona svoje. Ti starši so prav smešni, ko so jezni, ker nekaj ne naredimo tako, kot si ONI zamislijo, kot ONI hočejo ... Verjetno se za to jezo skriva še kaj drugega (strah za nas ...), ampak ne dojamejo, da nas prizadanejo. Ampak smešno ... sem ravno pomislila na to, da otroci nikoli ne težimo staršem, kar niso naredili nekaj tako, kot bi naredili miuser posted image  Najjbolš, da jim mi začnemo težit za vsako stvar, pa bojo vidl, kako se bojo počutluser posted image
opatija: ne, po 12 t ti ni treba jemat folne, meni je ravn danes G to rekel, ampak ti lahko jemlješ celo nosečnost, če hočeš. pa dobrodošlauser posted image
Urša t.:vem, kako se počutiš. Tudi jaz sem bila na prvem ultrazvoku čisto razočarana nad G - je bilo vse na hitro, jaz pa navdušena, da sem prvič videla svojo pikico. Sem tudi naokrog jamrala zarad tega. Ampak na drugem ultrazvoku je blo že bolš, se mi je bolj posvetil, danes, ko sem imela posvetovalnico, je bilo pa sploh super! odgovoril mi je na vsa vprašanja, ful je bil prijazen. Pomoje, da je odvisno tud od njihovega dneva. Upam, da boš naslednjič bolj zadovoljna!
5tra83: jp, že par let razmišljamo o imenih, zadnje čase bolj intenzivnouser posted image  za punčko imamo top 2 ali pa top 3 celo, za fantka pa NIČ!! bogi otrok ne bo imel imena, če bo fantekuser posted image kar je meni všeč, ni drgaemu, kar on predlaga, se jest zmrdujemuser posted image pa en nasvet: ne govori o izbiri imen kolegom, prijateljem ... ker ko omeniš kakšno ime, njim ni všeč, pol se pa tud teb ne zdi več tako lepo imeuser posted image

Za zdaj pozdravček vsem, grem mal počivat, danes sem imela posvetovalnico (kri, voda, ginekologa) in sem v zdravstv. domu zabila 3 ure!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.1.2009 16:37:07   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: činka_beba

Hello!
Da vam še jaz malo opišem moje stanje.
Sem v 11. tednu, ful se mi še nič ne pozna, pa ful nimam filinga da sem noseča.
Nimam nobenih problemov, jem normalno tak kot sem prej, nič mi ne smrdi. Slabo mi je bilo v 6. tednu - celi teden pa enkrat sem bruhala, ampak sem ugotovila, da je bla to reakcija na tablete Tifol, ki sem jih jedla samo tisti teden. Ko sem jih nehala, so se nehale tudi slabosti in počutila sem se super. Upam, da mi ne bo žal da nisem jedla folne kisline (pa umirala od slabosti).user posted image
Zredila se nisem do zdaj niti za gram - bomo vidli kako bo v prihodnje (verjetno me bo razneslo user posted image )

NS imam 16.2. upam da bo vse OK.
Nekaj podatkov za seznam: stara sem 24 let, neporočena živim s fantom, MB.

Imam pa eno vprašanje, mogoče je katera v isti situaciji. Sem študentka absolventka, status imam do konca septembra. V tem času sem zavarovana (zdravstveno) prek očeta. Zanima pa me, kako bo potem ko ne bom imela več statusa? Preko staršev več ne morem biti, ker ne bom več redni študent, pa tudi zaposlena še nisem bila nikoli. Si bom mogla plačevat sama?

Ali te zavaruje tvoj dragi pri sebi, drugače pa se greš zavarovat kot občan na občino.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu činka_beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.1.2009 16:47:52   
Serendipity
Ojla,

čestitke vsem za super opravljeno NS user posted image  in pestke za tiste, ki vas še čaka v tem tednu. Midva komaj čakava na torek in iskreno povedano me je kar strah, da bi izvedela da se naša pikapoka ne razvija ... Uh... vstran z grdimi mislimi...

Sulfinija - si imela s sabo kak CD, DVD?

Midva sva povedala mojim staršem in sestrama (so vedeli za postopek), 4 dobre prijateljice vedo, šefe (hm, on niti ni reagiral na noben način. Le zaskrbelo ga je kao kaj bo z razredništvom, če bi šla na kako bolniško prej user posted image user posted image ), pa sodelavki ostali pa izvedo po NS. Se mi zdi še najbolj ziher...

Sem pa prav tako huuudoooo utrujena, zaspim že skoraj pred compom ob pol devetih. Koamj čakam, da ta utrujenost mine...

Urša T - te razumem kako ti je. Mogoče je mela samo slab dan, če pa boš še naslednjič razočarana ji povej kaj je obljubila ...

opatija - dobrodošla!

Vsem ostalim - objemček & pobožajte buškije!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
28.1.2009 19:03:38   
altaja

IZVIRNO SPOROČILO: činka_beba

Upam, da mi ne bo žal da nisem jedla folne kisline (pa umirala od slabosti).user posted image

Jst tud nisem jedla folne kisline. Ko sva začela načrtovati nosečnost sem se posvetovala z ginekologinjo o tem. Razložila mi je, da tiste, ki imajo redne in zdrave obroke, ki zaužijejo veliko sadja in zelenjave, ne potrebujejo dodatnega vnosa folne kisline, ker jo z zdravim prehranjevanjem dobijo dovolj. Zato sem se raje odločila za redno uživanje temne zelenjave (brokoli, cvetača,..), ker verjamem, da je vitamine in vse ostalo veliko boljše uživati iz naravnih sadežev kot iz nadomestkov. Marsikatera se z mano sicer ne bo strinjala, pa vendar - če je s plodom kej narobe, je narobe s folno kislino ali brez. Ko sem bila prejšnji teden na pregledu sem ji povedala da je nisem jemala in da so me vsi strašil da bi jo mogla (vse, ki vedo za mojo nosečnost so me to vprašale) in če sem se odločila narobe, ker je nisem, mi je odgovorila, da NI POPOLNOMA NIČ NAROBE. Naše mame je tud niso jemale pa so rojevale zdrave otroke. To je na trgu šele nekaj let in se zelo dobro prodaja.

Sem pa prepričana da vsaka izmed nas dela to, kar misli da je za njo najbolje, vsekakor pa folna kislina ne škoduje, le jaz sem se odločila za drugačen način konzumiranja. Zato činka_beba - brez skrbi!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
28.1.2009 19:14:28   
Tanchy
Zdravo, punce,

ste take čveke, da vas komaj dohajam user posted image - no, preberem vas še, potem mi pa že zmanjka časa za pisat user posted image .
Naj vam sporočim, še moje nove datume za na tabelico, ki je enkratna user posted image user posted image user posted image .

NS: 16.02.2009
2. pregled: 23.02.2009.

Lp

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.1.2009 19:31:00   
Barbk
Evo bom zdajle kratka, ker grem počivat. Danes sem nastopila z bolniško. user posted image  Sem prišla popoldne v službo, šla na WC, se obrišem in me je skoraj kap. Na papirju je bilo nekaj malega krvi-no bolj rjavkast. Se mi je kar tema nardila na očeh, sem se res tolk ustrašla, da solz nisem mogla ustavit. Sem šibala domov in z user posted image  takoj do G, ki me je pregledala ginekološko. Je rekla, da ni vidit nobene krvavitve, vse naj bi bilo bp, srčka sva tudi poslušale. Oba sta na glas utripala, desnega se je sicer manj slišalo, ker naj bi ležal bolj zadaj. Kako se mi je kamen odvalil od srca. Samo, da sta moji žabici vredu. No tako zdaj sem na bolniški in naj bi ostala do konca, saj je rekla G, da je moje delovno mesto absolutno neprimerno za nosečnico, še posebej nosečnico z dvojčki. Zdaj jo bom pa ubogala in vse ostale moje najdražje tudi.
No zdaj grem pa ležat, sem danes res utrujena.

Čestike vsem za superca opravljene NS in preglede. Bom jutri kaj bolj zgovorna.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
28.1.2009 19:37:30   
go_ta
Barbk, vse bo v redu, držim pestiuser posted image  res je najbolš, da si doma, počivaj, zdaj sta najbolj pomembni tvoji pikici!!user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
28.1.2009 20:14:38   
katuska
Zdravo punce.Tudi jaz sem med novimi na forumu. Zadnjo M sem imela 21.11., PD imam 28.8.09. Glede na UZ pa naj bi bila šele v 7.tednu (morala bi biti v 10.). Rekla je da je ovulacija nastopila kasneje kot ponavadi. Je normalno, da je to kar 3 tedne kasneje? 4.2 imam spet pregled. Zanima me kako to, da mi ni spremenila PD za 3 tedne kasneje?
Lepo nosečnost vsem, pa da mine brez zapletov.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
28.1.2009 20:45:09   
go_ta
katuska,tedne in PDP določajo glede velikost ploda. na začetku se verjetno orientirajo po ZM, potem pa pomoje po velikosti. Na NS ti bo najbolj točno povedal, kateri teden si. Meni je G dal PDP 5. 8., na NS pa en teden prej, ker naj bi imela prej ovulacijo. Ne skrbi, verjetno ti bojo še kaj spreminjal , ko bojo spremljali otročka na UZ.
Čeprav to s temi tedni mene čist mede - G reče eno, na NS drugo, danes spet G da en drug datum ... Ko bom prišla do morfologije, bojo pomoje kr rekli, da grem čez kakšen mesec že rodituser posted image  Če se pa ne morejo zmenituser posted image  Tko da jaz pričakujem otročka enkrat od konca julija do 5. avgusta - bo že prišel venuser posted image
Zdaj se filam z vitamini - sem si naredila sadni krožnik. Danes so me tehtali in sem se do 14 t zredila za slabe 4 kg. jaz bom definitvno presegla tisto mejo 12 kg, za kolikor naj bi se zredile v nosečnostiuser posted image  če pa paše jestuser posted image

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
   Avgustovke 2009
28.1.2009 20:55:11   
aia
Hej punce,
sem šla preverit, če tema za naš mesec že obstaja...user posted image in ugotovila, da sem zamudila že 1419 sporočil! user posted image
Vsekakor se vam z velikim veseljem pridružujem in se veselim naslednjih 6 mesecev user posted image .

Moj PDP je 2.8.2009.
LP

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.1.2009 21:10:36   
katuska
Go-ta en teden kasneje bi razumela, tudi dva, samo trije se mi zdi pa že kar veliko. Pa bo že držalo. Bomo videli kaj bo rekla g. naslednji teden. Da vidim kako je že zrasla naša pikica. Nazadnje se je že videl srček, druga pa bolj malo, pa je rekla, da je peti teden. Upam, da se ni zmotila, da ne bom prepozna za NS. Koliko prej pa se je treba naročat za v Domžale? Glede kg pa sploh brezveze govorit. Jaz sem se že pred nosečnostjo zredila osem kg, ko sem nehala kadit. Sem mislila, da bom začela hujšat, potem sem pa ugotovila, da sem noseča. Ful presenečenje ko več kot dve leti ni šlo, pa sem že čist obupala. Pa je zgleda HSG pomagal - takoj v naslednjem ciklusu.user posted image Tak da nič ne bo s hujšanjem, pa mi je čist vseeno, pa če sem do konca kot sodček, samo da bo vse vredu z mojim sončkom. user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.1.2009 21:48:25   
aprilčica07
Barbk: važno, da je vse v redu, zdaj počivaj in pazi nase:):):)user posted image nima smisla tvegat, če je bolše, da si doma in se malo bolj čuvaš:) na našem koncu so vse, ki nosio dvojčke kr na bolovanju, kar j za moje pojme tudi edino pravilno..

Jst sem tud danes izmozgana, sem prišla domov ob 18....  kar sem se malo poigrala z tamalim, kar sem pojedla, je bla že ura 8 in smo šli počasi že spančkat. Zdaj spi, sem tudi jst zraven zaspala 15 minutk, me je kr zmanjkalo.. Moj še dela, se tako malo vidiva te dni, da se ne utegneva niti skregatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aia: dobrodošla med čvekamiuser posted image user posted image
opatija: midve pa imava približno enako stare otročke, pr nas bo če bo vse ok razlika med njima 2 leti in 4 mesece 
go ta: ja, itak paše jest.. jst  bi tud pojedla kar vidim, ker mi je vse dobro in mi ni nič prišlo proti.... jem itak vse po spisku... samo sem se odločla, da se bom malo počuvala, za prvega sem se zredila 14 kg, to mejo sem si tudi tokrat postavila... vem, da ni dobro, da kr jem in mečem vase kar mi pride nasprotiuser posted image me zanima kolko bom pridelala do 6 februarja, ko imam spet pregled...

Grem še pod tuš, pol pa malo tv gledat.

Pazite nase.

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.1.2009 6:32:58   
Alisa
Jutro souser posted image !

Jaz vas tudi komaj dohajam, tok ste napisale.
Najprej vsem čestitke za uspešne preglede, sem prav vesela za vas, jaz pa moram na NS čakati še 14 dni user posted image .
Pa vsem novim souser posted image , dobrodošle, to pa bo baby boom avgusta, upam da bo kaj placa še zame v porodnišncuser posted image .
Jaz sem v službi že povedala, sicer je bila malo nerodna situacija, sm so bili veseli, le malo zaskrbljeni, ker sem večinoma stvari jaz vodila, pa saj se jih bo dalo naučit, da me bodo nadomeščali.
Staršim še nisva povedala, bova po nuhalni in sicer učiva malčka, da bi on povedal in jim dal cd iz NS. Mislim, da bo kar lepo presenečenje.
Ali so vam na ns že povedali kaj nosite pod srčkom, nama so pri prvem povedali, ker se je tako lepo videlo. Moj sicer zdaj navija za punčko, ampak bomo videli kaj bo.
Slabost in bruhanje se mi je zdaj prestavilo ( očitno sem se prekmalu pohvalila da je konc) na večer. Zadnje dni hodim spat z kuramuser posted image , saj me ob 20h zmanjka tako kot našga malčka. Res sem na koncu dneva čist brez energije.
V življenju nisem imela nobenih mozoljev zdaj pa jih imam po hrbtu poln in to podkožnih tako da me cel hrbet boli kouser posted image , pa mi je šefica rekla da punčke poberejo vso lepoto mamice, res lepo sm norim pa zaradi tega na polno.
Zdaj pa hitro šibam na šiht user posted image .
Fajn bodte in lep dan vsem, tiste, ki pa imate danes pregled pa vam želim da bi bilo vse ok!!
lp, iz Gorenjske

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.1.2009 6:55:20   
aprilčica07
Jutro, še od mene

Alisa: evo, isto je z mozolji pri meni, nikoli jih nisem imela, tokrat jih je pa za izvozuser posted image user posted image user posted image pa na nuhalno tudi jst še čakam, bo dolgih teh 14 dni.. po drugi strani pa cajt uber hitro teče, tako, da.... važno, da bojo izvidi ok , drugo bo vse pozabljeno:)

Bi pa tudi jst še spala... v moji topli posteljici, pa je blo treba vsat, se naštimat, spit kavo, ker brez nje ne morem živetuser posted image user posted image i pridet na šiht.. in zdaj sem tle... je mirno še, sem sama, pa lahko klofam kar hočemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje bo danes sonček, upam, da bova šla z tamalim kaj ven, ne vidim ure, da se malo sprehodim, sem vsa zaležana, zmečkana in po vrhu vsega še tako grozno zaprta, da je joj.. Ne pomaga donat, ne pomagajo jogurti, danes zjutraj sem spila vodo v kateri sem kuhala slive.. me zanima če bo kaj učinka,  če ne bo spet nič, bom šla pa v lekarno, da mi kaj dajo, ker tako pa tudi jst ne morem več živet...user posted image user posted image user posted image

Uživajte.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.1.2009 8:16:49   
SAŠA77
jutro punce,no še pozdravček iz štajerske,

aprilčica-tudi sama sem imela podobne težave z zaprtostjo,pa sem šla h ginek. in mi je rekla da se ne smem napenjat in da naj si kupim svečke eva-v lekarni,so najbolj primerne za user posted image ,

vse skupaj želim prelep dan jez pa sedaj šibam na jutranji sprehod-dokler še imam energijo,
lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.