polly80
|
večer.. jau jau,sem pa naredla eno debato o "kritiziranju" pa čeprav prisežem sploh nisem kaj mislila s tem,sem kar tako napisla.. ker sem pač brala,da ene špratansko vzgojo uvajate,jaz pa ne in sem kar tako napisla,da raje ne "kritizirat"... hmmmm,bom drugič pazla,kako se izražam nya-zakaj bi naj to letelo nate? prisežem,da ni letelo nate..mogoče sem kaj zamudila,ker berem bolj tako na pol,pol pa ven spustim..tako da ti kar lepo odgovarjaj na moje poste,pa saj prav da izraziš svoje mnenje,tudi jaz vzamem vsako kritiko dobronamerno,potem pa itak sama naredim kot se mi zdi.. to sem res kar tako napisala na splošno,ker pač vem da bi blo mogoč bolje,da bi furali špartake,pa se mi kar smili,ne morem.. aja,nya,pa da se ti ob tej priliki zahvalim za nasvete glede toplic,so pomagali!! sem jo doma res prej tuširla in dol ni blo nobnih težav,tako da tvoje nasvete še rabim,nič me ne ignorirt,prav?tud kako "kritiko" bom prenesla,če je pa ne bom,te bom pač skritizirala nazaj ok,tolko o tem.. anamor slovenka-sofija pa za sedenje kleo,super,da si našla odvetnico cristy-lep profil hmmm,morm nazaj brat,da katere ven ne spustim.. aja,ninny-jz bi rada emo vidla,sm brala,kak so jo hvalile,slike pa nenajdem kje