Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 10:11:26
|
|
|
|
laknerš
|
pikicastonoga pazi da te tašča ne sliš tašče slišjo več kot lohk so nadnaravna bitja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2009 10:13:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 10:26:48
|
|
|
|
laknerš
|
malčki majo upor . naša je tud spala do zdele!!!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 10:27:57
|
|
|
|
Pšemek
|
Lepo jutro/dopoldne vsem! Marisha - podoben šok sem jaz doživela kakšen mesec nazaj. Sem videla v reklami, da imajo v Tušu akcijo Pampersk in pošljem mojega naj jih nabavi. Je kupil 2 jumbo paketa po 84 kom. Kakšen teden za tem pa še v Leclecu akcija - dvojno pakiranje po 84 kom, pa zraven dobiš še mehčalec. Uuuuu, to moram pa nabavit, se splača! Do takrat sem uporabljala Pamperske iz Mullerja, ker sem dobila bone pa smo plenice kupili. Ko smo te porabili, jaz odprem prvi paket in vidim, da so čisto drugačne plenice. In kot ti praviš, povsem druga kakovost. HB sem imela spravljene račune in smo lahko 3 zaprte pakete vrnili. Sem pol malo pobrskala po internetu in mislim, da sem ravno tukaj na RR prebrala, da imajo v Mullerju Pamperske, ki so nemške proizvodnje, povsod drugod pa poljske, ki so delane za vzhodne trge. Skratka jaz sem probala potem še Mullerjevo trgovsko znamko plenic (če se ne motim, se jim reče Babylove), ker so jih ene ful hvalile, pa so se mi zdele enake kot poljske Pamperske. Tako da sem presedlala nazaj na nemške Pamperske. Naši mali ritki pač zelo dogovarjajo, tako da bom kar pri teh ostala. Res je, da so dražje, ampak te ima lahko podnevi gor 4h brez problema une sem mogla pa menjati na 2h. Tako da je dvojna poraba unih, cena pa ni pol nižja.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 10:29:15
|
|
|
|
Lucka1
|
PikicaStonoga, ja sej moj mož ga da spat skoraj vsak dan.....ampak kdo drug pa ne, tokrat bo pač babi...no moja mami...me prav zanima
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 11:50:43
|
|
|
|
suzy124
|
Dobro jutro Plenice - ali imajo te pampers plenice, ki jih kupite v Mullerju na vrečki označen da vsebujejo - Bath fresh losion - ali nima tega znaka. Moj namreč teh plenic, ki imajo ta znak gor ne more imet in morem kupovati vijolčne pakete, ki pa tega ne vsebujejo. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 13:01:04
|
|
|
|
mbd0411
|
Kaj je s temi plenicami?Pampers premoči,če jih uporabljam ponoči. Tako,da za ponoči zdaj uporabljam Sparky in so super.Imam pa še zalogo,ki sem jo dobila od Watsona,so tudi ojk,pa zalogo Baby love-iz DM,so tudi ok.Vse imam do 9 kg. Sem ravno uredila,da mi sestrična zamenja,ki pozna eno,4 pakete Pasmpers za večje,ker drugače mi bodo ostale. Tolk je fajn,ko dobiš plenice za darilo ali pač,ko pride kdo ne obisk,sam vsi mislijo,da te naše male ritke doma neč ne rastejo al kaj.Pa kupujejo te male plenice.Sem jih dobila sigurno več kot za 6 mesecev.Pa vse iste velikosti Mi pa tako hitro rastemo,da imam omaro že prazno Ko vse te plenice porabim,bom pa še od Mulerja probala kako so.Menda kvalitetne pa še poceni.Mehčalec Silan in en prašek,že tako bolj diši kot drugje kupljen. Aptamil že tam kupujem.Je v ličnih škatlah pakiran pa še ceneje,sam ga je manj. Ne vem katera je razlagala,da nekaj dodajate otročkom.Eno riževo...kaj že??? Meni se zdi,da bi naš Nik kar naprej jedel.Ker na 2 uri.Ja kako pa bo,se bo ja razpočil počasi. Ne vem no al mleko ni dovolj hranilno,ker je lačen.Poje pa 180-200ml,pa če bi mu še dala bi menda še kar jedel Včasih pa poje samo 150ml. Ne morem ugotovit kateri cucelj mu odgovarja.Vse neki po ustah prestavlja.Nič mu ne leži.Ne vem ali je to zaradi tega,ker je imel jeziček ob rojstvu priraščen in ni skoraj 2 dni nič jedel.Po sondi,pa še tisto je mimo teklo.Al kaj je.Mogoče pa že na žlico čaka
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 13:47:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Vidim da imate govora o plenicah. Nam pamperske zaenkrat še odgovarjajo neglede na to kje jih kupim . Mbd sicer ne vem od kod si samo jaz v mariboru dobim hrano na recept in je imama zenkrat za cel mesec dovolj, vprašaj pediatrinjo če je to pri vas tudi možno, meni je sicer sestra povedala pri pediatrinji drugače tako nebi vedela.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 13:51:00
|
|
|
|
mbd0411
|
Kakšno hrano dobiš na recept??? A mate alergjo?? Jaz sprašujem samo za kaj dodat zraven,ker se mi zdi da je kar naprej lačen.Al pa če res kaj dajo.Bom vprašala v torek ko imam posvetovalnico.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 14:07:03
|
|
|
|
Lucka1
|
mislim, da je bilo govora o riževi sluzi od Alnature?
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 14:40:48
|
|
|
|
mbd0411
|
In se kupi...???
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 15:45:14
|
|
|
|
Lucka1
|
verjetno v DM - jaz sem samo tam videla izdelke od Alnature. Čeprav te sluzi nisem opazila....
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 15:45:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ah laknerš - naj me sliš sej mi je vseen sicer pa ona pa internet ...aja pa tista tvoja čokolada ...nikol ti več nč ne posodim, če mi boš pol čokolado prinesla, ker se ji pol ne morm upret A v MB j eše vedno mleko na recept? Ko sem bla jaz majhna, pa moja brat in sestra, smo živeli v MB (sem rojena Mariborčanka ), pa vem, da je mami mela premal mleka in je dobivala AM na recept ...a to je še vedno, je pa res, da že takrat je blo to samo v MB, ne pa tudi v Savinjski al pa kje drugje, tako da ne vem ...mogoče pa občina al pa kdo to plačuje??? Plenice, jah men pamperske najbolj ne dišijo, samo jih mam še 3 pakete, ki smo jih dobili - potem pa še ne vem, katere bom uporabljala, bomo mal sprobali več variant ... Ej tok sem utrujena dabi najraj zaspala, pa Tijani ni pa je zaspana pa sem jo že na rokah mela, zdje poskušam z vrtiljakom v postlejici velikokrat tam sama zaspi ... nč grem tud za računalnikom se mi ne da sedet smo se pa imele dobr na pijački
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 17:01:52
|
|
|
|
janja 27
|
ojla jaz sem se tud danes navozičkala in bila na kavici komaj čakam pomlad da bove s kolegico visele dopoldan na kavici na terasi pred gostilno metka mi je pa danes ponoči spala najprej 6 ur v kosu se podojila in še 5 tko da res upam da smo dali skozi to dvakratno dojenje ponoči....sorry valla k vem da ti vsake dve uri.... sem pa včeraj gledala na kanalu a neko oddajo o otrocih k jim raste odvečna koža....me je kr kriza...vsake tri ure jim morjo kožo mazat.....potem pa si mislim da se jaz pritožujem k dam jošk dvakrat na noč ven drugače pa bomo v soboto imeli pri nas koline seveda spet veliko dela..... jutri morva zjutri z mojim mal v nabavo z obema pupama v trgovino spet bo pestro manca že kriči kje je mali voziček da bo veselo nakupovala...ma kaj k verjetno ne greva v špar....bo že .. danes je šla z mano na sprehod in je vozila metko je šlo kr ok (seveda budno mamino oko je vse opazovalo) sem ji pa dala vozit tam k ni avtomobilov drugače ni šans..je bila velika ponosna sestra no ne boste verjele ampak sem dobila obisk
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 17:09:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 no ne boste verjele ampak sem dobila obisk mi pa zdej gremo na obisk ;) sam Tijana še spi aja, lučka1 a to ga da mož spat, ko SI doma al ko TE NI? Ker je razlika, če ga da spat, pa si doma in nekak lahko priskočiš na pomoč,če bi ble težave, kot pa če te ni more res čist sam spelat zadevo ;)
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 17:12:42
|
|
|
|
*talcy*
|
OJ OJ ...VIDIM DA SE POGOVARJATE O PAmperskah .... mi jih imamo tudi jih pa kupujem izključno v interšparu in pazim da je znak za unicef gori k tiste imajo tisto elastično ob strani .... do zdaj nisem imela problemov in ponoči jo ima 12 ur gorej mi pa neki štrajka s hrano poje 125ml in še to ga moram prav silit da spije ponoči pa od 22.00 do 08.30 ne vpraša po hrani a se še kateri to dogaja ?? se mi zdi čudno ker prej je bil tak požerušček zdaj pa kar neki štrajka aja pa če jee katera na netlogu me dobi pod talcy23 se mi zdi tam ful bolj vse na mestu kot na facebooku
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 17:13:10
|
|
|
|
Dream
|
Živjo! Danes se nisem še čisto nič javila, ker sva se malo potepala, kuhala je tašča in sva bila celo dopoldne pri babici. Vreme je tako klavrno, da se ne da it ven in tako smo spet preživeli en dan znotraj 4 sten Kar se tiče plenic še vedno najaraje uporabljam Mullerjeve (Beauty baby), sem pa dobila kar precej plenic Pampers, potem Fixies in Lumpi, pa jih moram sedaj porabitr. Pamperske mi grejo precej na jetra, ker tako zaudarja, ko je otrok polulan za dve kapljici ali pa pol litra, poleg tega pa me prekleto moti, da je bil že večkrat polulan čez vse cunje, plenička pa praktično suha No, v Mullerja hodimo mi po plenice, robčke, mleko in kakšno čistilo (največkrat Mr. Proper) pa tudi tekoče milo. Mehčalec zaenkrat dobivam še direktno iz Nemčije, ko to ne bo več možno, bom vse kupovala v Mullerju. Mi gre na jetra, ker nas imajo še vedno za Balkance in nam podtikajo tako vzhodnjaško robo. Poznam precej punc, ki sploh nočejo uporabljat nobenih pampersk, ker so imeli njihovi raznorazna vnetja ritke in podobno.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 17:13:58
|
|
|
|
*talcy*
|
aja glede spanja zvečer ... mislim da tud če bi bila odsotna bi brez problemov šel spat .. ker ga dam v posteljo dudo v usta in on zaspi tko da ne rabi ne mene ne tatota
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 17:15:23
|
|
|
|
Dream
|
Aja, če se vam ne bom dosti javljala, sem na izobraževanju Včeraj sem v Slovenskih novicah videla reklamo za knjigo Znanost o vzgoji in sem šla danes takoj v knjižnico, če jo že imajo. Dobili so jo ravno včeraj, tako da bom prva bralka Če mi bo knjiga všeč, vam sporočim, da si jo greste vzet in malo prečekirat, kaj vse nas še čaka (predvsem tiste, ki smo prvič mamice).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2009 18:21:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 18:51:26
|
|
|
|
Dream
|
Valla. se strinjam s tem, da so vprašanja v rdeči barvi, ker so tako res dosti bolj opazna (amapkm to sem očitno spregledala, da si že enkrat napisala). Lupinica se nekaj bunim, kdaj lahko to ven damo, pa sem ugotovila, da se tega sploh ne da ven vzet!!! Joj, kolk sem jezna. Pri nas se lahko vzame ven samo spodnji del, ki je pod ritko in ob strani nogic, tko da bom to ven ruknila takoj ko bo treba, zaenkrat mu je še ok, ni preozko. Jezi me pa to za glavico Za ušeski je pri Maticu čisto suho in mu čistim z olivnim oljem - se naredi tako kot da bi se mu koža sušila, pa ne gre lepo dol - joj, pa da vam ne povem, koliko se mu nabira na zgornjem delu uhlja, kjer je ta pregib Moram kart naprej z bibiko noter šarat in bezat ven tisto zasušeno kožico in ne vem kaj še vse je tam zraven...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 19:33:49
|
|
|
|
jolly123
|
Dan...mi smo bili danes leteči, sto in en opravek, še k frizerju sem žvajznila in zdaj tipkam z novo frizuro in barvo Taj ima danes dan spanja, nonstop spi, v celem dnevu je imel tri obroke, me že rahlo skrbi kakšna bo noč, pa če je z njim vse v redu, ker nismo navajeni da skoz spi, vmesni čas je pa tiho kot miš in samo gleda okoli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2009 19:42:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 19:55:40
|
|
|
|
mbd0411
|
Talcy aja glede spanja zvečer ... mislim da tud če bi bila odsotna bi brez problemov šel spat .. ker ga dam v posteljo dudo v usta in on zaspi tko da ne rabi ne mene ne tatota Tole je pa tako kot naš Nik.Samo rad se stiska h plenici ali pa v kako igračo tišči glavico.Zaspi brez mene. No že ves dan sprašujem zaradi tiste riževe sluzi al kaj že je,zdaj spet vidim,da Valla sprašuje Laknerš za kosmiče??????????' Kakšni so pa ti?? Za katero starost???
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 20:49:45
|
|
|
|
laknerš
|
no lepo lepo da tud mene pogrešate Valla najprej naj te okregam da si ti predlagala da pišemo uprašanja z rdečo pol pa ne upoštevaš. Torej k stvari- men je Hana spala že prej celo noč tako da bistvene razlike ne opazim razen mogoče da je potegnila za kako uro ampak ne vem ali je to posledica kosmičev ali je samo starost. mdb0411- te kosmiče kupim v Mullerju in so od 4mesece naprej. so pa od aptamila in se mešajo z vodo.
|
|
|
bonbondojenček223koliko sladkarij lahko pojejo vaši otroki?zelo veliko (
9%)
srednje (
29%)
malo (
46%)
ob praznikih (
4%)
nikoli (
5%)
ne vem (
7%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!