|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
28.1.2009 16:16:06   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Aja pikicastonoga a tvoj hodi na predavanja za finance? 

Trenutno nč ne hodi, ker je ena predavanja zamudiluser posted image , vem pam da ima en izpit 28. 2. sam ne vem kaj bom vprašalauser posted image

On ma še 5 izpitov, sam je že kao konc bil lani spredavanji, pa je reku da bo na ena mislim letos pred izpitom spet hodu ...sma ne vem katera ...ker jaz pa management - dva različna pojmauser posted image user posted image  hodi pa na visoko

Na Visoko?? A tam so tud predavanja? Ne hodi v Loko? Daj ga vpraši za finance, rabim malo zapiskov ;) Če slučajno padem, kar verjetno bom.

ne ne jolly ne Visoko kraj user posted image user posted image user posted image  on je višjo naredu redno, zdej pa od delu visoko dela ne dela univerzitetne štekaš?user posted image user posted image

Mah sem butara user posted image user posted image user posted image

Ja jaz tudi hodim na visoko user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.1.2009 17:39:17   
PikicaStonoga
jolly če mislilš poslovne finance jih je naredu pred 2,3 leti za zapiske bi mogu polgedat al je bla knjiga al powerpoint al kaj ;)

valla, tijana mi je spala do štirih ;) user posted image user posted image user posted image  jzdej sem moža poslala v trgovno, tijana gleda svoj vrtiljak in is roko oz. prste tok tlači v usta da ji gre na bruhanje c c c c c c c c c c c c c c c c c c c , jaz sme pa lihkar narezek nardila, dobimo obiske, še jajčke skuham in murke user posted image user posted image pripravim (slov. kumarceuser posted image ) hehe

pozdravček do pozno zvečer ali jutri zjutraj! bom prebrala kaj ste se zmenile za jutir se vidimo???

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.1.2009 18:16:43   
suzy124
A katera uporablja kapljice bio gaia za krče?
Zanimame kako jih devate in kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.1.2009 18:29:08   
vianne
Pranje: perem z Froshem in ne uporabljam mehčalca. Belo perilo na 90, ostalo na 60. Pri belem uporabljam za odstranjevanje madežev Varekino, pri pisanem pa Vanish v gelu. Oblačilo pomočim v mrzli vodi, na madež nanesem Vanish in pustim da se namaka en dan... sem si pa sedaj kupila Vanish trdo milo za madeže in je boljše kot gel.

Uspavanje čez dan: naš ima kar nek urnik da zaspi cca. od treh do šestih - sedmih ... ko smo na sprehodu pa še v vozičku. Je pa tudi naš siten po prvem obroku in tudi zaspi za cca pol ure in je potem super. Pri nas pa mora biti tišina čene ne spimo user posted image

Bio gaia sem jaz dajala zjutraj pred obrokom po žlički

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.1.2009 18:35:46   
jolly123

jolly če mislilš poslovne finance jih je naredu pred 2,3 leti za zapiske bi mogu polgedat al je bla knjiga al powerpoint al kaj ;)

Blagor se njemu, takrat je bil drug profesor, ki je zdaj na ekonomski fakulteti. Tko da mi nažalost ne pride v poštev nič, ker je tale novi naduvanec VSE spremenil. Je naredil celo znanost iz tega. Hvala vseeno, ma bom že enkrat še to skupaj dala pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.1.2009 18:44:46   
Marisha
Živjo,

danes ste bile pa pridne s pisanjem, sem imela kar nekaj dela, da sem prišla na čisto user posted image .

No, midva z Markom sva bila 1 uro na sprehodu, da sem se malce sprehodila, Mark je itak spal. Je pa zadnje dni tako siten, kot ne vem kaj user posted image ., kar naprej joka in stoka, samo pri meni v naročju bi bil. (Jaz imam pa na roki že mišice kot Schwarcenegger user posted image ).

Pranje; jaz perem z Luno, uporabljam tako prašek kot mehčalec in mi je super. Do sedaj sem še vse fleke brez težav spravila ven, pa moram Marka tudi po 4 ali 5x na dan preobleč, ker poliva. Plenice in ostale bele stvari perem na 90 C, ostalo pa na 40 C.

Zanima me, če ve tudi 2x spriate perilo ali samo operete in je to-to? Ker jaz perilo operem in dam potem še enkrat na spiranje, tako so nam svetovali v starševski šoli. user posted image

Bio Gaia; jaz sem jo začela dajati, ko je bil Mark star 1. mesec in mu jo še vedno dajem, dajem mu jo pa po žlički.

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.1.2009 18:54:41   
suzy124
Marisha a kaplice zmešaš s čim al daš same in ali pomagajo? Jaz bom probala še te ker nobene duge ne pomagajo pa bom vidla kaj bo s temi.

Jaz vse dvakrat spiram, mi  je P še posebej povdarla ker so se mu pojavli neki mozolčki.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
28.1.2009 19:08:57   
Pšemek
No, pa gre dan spet k koncu. Midve sva dopoldne šli k mojim malo počvekati pa mojo babico pogledati, k je boga. Sva prišibale domov na kosilo, pol pa hitro še na en sprehod. Sem ugotovila, da je ta moker sneg na pločnikih super trening za stegna in rit user posted image . Zdej se gremo pa počasi kopat pa ajat. Komej čakam, da se malo uležem. Sva danez z Nejko cel dan same, atija cel dan ni, pride šele ponoči.user posted image

Marisha moj stroj ima možnost intenzivnega izpiranja in kadar perem Nejkine stvari, vedno to vključim.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
28.1.2009 19:44:12   
Lovely
Čaw,

evo mene. Kak dan ej. Inya je bila sicer zelo pridna ampak mam prvi dan menstre (drugič po porodu) in me melje... Zato sem par dni nazaj tok švicala, PMS je bil kar hud... Je tudi moj dragi to rekel.

Jaz butara sem se spomnila, da imam ob četrtkih čistilko user posted image  tko da pri meni žal ne moremo bit ob četrtkih. Ful dobro, da ste pripravljene prit tudi v naš konec. Mi imamo eno luštno kavarnico Jurček, čist na koncu Trzina, začetek Domžal. Lahk bi se tam dobile? Sicer je ful luštno za malčke poleti ker imajo vrt in igrala ampak mislim, da so itak še tak mali, da jim bo tudi notri OK. Kaj pravite? Ob 11h? Kdo se pofočka? 

Mi2 sva ravno okopala Inyo, zdaj se malo crkljata z očijem, jo grem pa zdaj nahranit pol pa Inya hop v posteljico mami pa hop pod solarij. Ja ja, vem kaj boste rekle ampak jaz grem vseen user posted image

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
28.1.2009 19:45:52   
Lovely
Aja, Bio Gaia: jaz sem jih hotla dajat samo zaradi prdenja k krčkov več nima. Pa se mi zdi, da jih ni dobro prenašala in sem nehala. Za krčke smo imeli avstrijske Babynos in so bile super. Veliko mamic pohvali BioGaia.

Prip pranju pa jaz ne izpiram dvojno.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
28.1.2009 20:59:31   
laknerš
evo zdej se pa še jest na hitro javim. za kavico jutri sem zraven. nimam zdele časa moram otroke spravit spat pa se oglasim še kasneje.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 21:04:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
28.1.2009 21:34:23   
janja 27
lepo da kofetkate....jaz bi tudiuser posted image

pri nas danes nič posebnega...razen da mene noge bolijo k sem dve uri porivala voziček in tako lep sonček smo imeli popoldan.....

jaz perem belo na 95 barvano na 60 men gre vse dol uporabljam pa avo 101 madež za pisano in ariel za belo....dodam pa veniš al pa oxi kr zraven praška pa mi gre vse dol npr. če je pokakana....pa tud plenice nič prej ne namočim ker so itak vse umazane od polivanja....

ne dam pa več na dvojno izpiranje.....sem na začetku, mehčalec včasih dam včasih ne mam pa silan senstitiv...čeprav glede teh sensitiv zadev mislim da je stunfek dejala da se je neki ukvarjala s tem in da je vse skup lari fari...jaz sem uporabljala silan senstiv pa mi je full penil tko da smo ga skinli iz spiska...

metka je prav en dobrovoljček...se smeje in prav zavriskauser posted image user posted image user posted image pa ful je začela za manco gledat...kaj dela kam hodi k teče.....bi kr ona šla za njo....drugače pa se sploh noče držat vodoravnoi samo k se hrani....smo cel dan pokonci...in veselo gledamo naokoli..glavco tud drži sma bp...pa čeblamo k veliki..bi kr kej povedala pa je sam aa gaaa ggggg....bo prava klepetulja...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
28.1.2009 21:38:44   
PikicaStonoga
Jaz sem tud za! :) KAJ SMO FACE! user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
28.1.2009 22:12:34   
laknerš
sej zdej sploh ne vem a smo za jurčka al  za srečanje. ker jest u bistvu ne vem kje je jurček.

Neposredna povezava do sporočila: 3040
28.1.2009 22:26:06   
janja 27
sem vam pozabla povedat da že čvekajo OKToBERKE 09 user posted image user posted image user posted image joj kolk je hitro šlo leto...........

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
28.1.2009 22:32:32   
janja 27

user posted image P R E G L E D I user posted image

J A N U A R 2009

Urska// : 29.01.09
Alis : 29.01.09

F E B R U A R 2009

mbd0411 : 02.02.09
evelin : 02.02.09
Pikicastonoga : 04.02.09
Sončnica24 : 04.02.09
suzy124 : 05.02.09
tanja29 : 10.02 09
Dream : 16.02.09
jana_k : 16.02.09
Lučka1 : 17.02.09
Rendi : 23.02.09
talcy : 23.02.09

M A R E C  2009

janja27 : 03.03.09
lena35 : 03.03.09
Marisha : 03.03.09
Tejčika29 : 04.03.09
Pšemek : 05.03.09
corti : 11.03.09

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
28.1.2009 22:53:29   
Dream
Dvojno izpiranje sem dajala samo prvi mesec, potem pa sem poskusila normalno prat. Ker ni bilo reakcije, sem opustila dvojno izpiranje, malce kasneje pa sem pričela z uporabo mehčalca, pa je bilo tut vse ok.

Mene pa danes tako križ boli, pa kosti na nogah, da ne vem, kaj bo to - ponavadi imam takšne bolečine ob ekstremnih spremembah vremena ali pa ob prihajajoči menstruaciji. Le kaj se bo izcimilo iz tega???

Lepo spite vsi skupaj, jaz grem samo še pod tuš in v posteljo ker me oči pečejo za znoret, ko sem vsa neprespana...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
28.1.2009 23:09:01   
PikicaStonoga
Ja ZA OBOJE SMO, ZA jURčkA IN ZA SREČANJE! :)
Če sem ne motim je Jurček, če greš iz LJ čez Trzin tik preden prideš v Domžale na desni čist ob cesti!
Zdej grme spat,sem žeFUUUUUULLLLL pozna :( pol mso zmenjene, se pa jutri zjutri še kaj tule gor dobimo! ;)
NOČKO!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
28.1.2009 23:09:30   
PikicaStonoga
user posted image Aja, pa kjaz nikol nisem dvojno izpirala, ker ne znam naštimat user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.1.2009 8:36:10   
Lovely
O, dobro jutro, pa sem prva danes user posted image

Ekola kofe najprej valda: user posted image

Drugače pa grem jaz hitro pod tuš dokler mi Inya spi, zgleda da bo današnji tempo narekoval obrok v Jurčku :)

Za tiste, ki ne veste kje to je: če greste po Trzinski ovoznici iz LJ proti Domžalam pri zadnjem semaforju ulke v desno in kmalu je na veliko napisano Jurček. Če pridete z Mengša potem pri semaforju ne desno proti Trzinu ampak levo za Domžale in spe učke v desno, kjer kmalu piše Jurček.

Se vidjamo ob 11h.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.1.2009 8:41:13   
PikicaStonoga
Evo jaz sem do zjej spala, zdej bom pa norela, da pridem do 11h v Jurčka!

Seeya! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.1.2009 9:51:11   
Marisha
Dobro jutro,

upam, da se boste danes v Jurču fino nakofetkale,.... vam kar zavidam user posted image .

Sem pa danes jezna kot ris na Pampers plenice!!! user posted image  user posted image  Do sedaj sem uporabljala Pamperske kupljene v Mullerju in je bilo vse ok, ker imajo v pasu elastiko in lepo stisne v pasu. Zvečer mi jih je pa zmanjkalo in sem odprla paket, ki mi ga je mami kupila v DM-ju. Že na začetku so mi bile full čudne, kot en sam papir pa še brez elastike v pasu user posted image  user posted image . No, pa sem si rekla, ah sej bodo ok. Ob 5 zjutraj začne Mark jokat, pa ga vzamem k sebi in lej ga zlomka čist moker je bil revež, ...... ga preoblečem (sem bila full pozorna, da sem mu res dobro "zalepila" plenico in čez 1,5 ure isto sranje, revež je bil moker po celem desnem boku user posted image  plenica pa še na pol prazna! Za foro sem odprla še dva paketa, ki sem jih dobila, ko se je Mark rodil in vidim da so iste user posted image .
Zdaj sem poslala mojega user posted image  v Mullerja po plenice.  Danes so se mi tako zamerili s Pampers plenicami, da sem sklenila, da jih NIKOLI več ne bom kupila!!!!  Katere plenice pa uporabljate pri vas ?

Drugače smo pa ok user posted image  user posted image .

Lep pozdrav,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.1.2009 9:54:59   
Lucka1
ojla PikicaStonoga in kofetarke user posted image , ja stanujemo v LJ, res je, a imam jutri že tako pester dan, pa user posted image bo poznopopolnde in zvečer pri babici, ker greva z user posted image na eno podelitev in bo že tako nekaj novega zanj, da sem si rekla, naj ima vsaj dopoldne tako kot ponavadi....tako in tako si ne predstavljam, kako bo šlo večerno uspavanje.....JE KATERA ŽE POISKUSILA TAKO, DA JE user posted image KDO DRUG SPRAVIL SPAT?? Pa mislim večerno spanje, ne preko dneva. Me prav zanima, kolko bom kaj nervozna, ko me ne bo doma....mislim, da ne bom, a bomo videli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.1.2009 10:07:32   
PikicaStonoga
Lučka, Tijano je že večkrat dal spat moj mož, ko me ni bilo doma, drug pa e nihče in si ne predstavljam ...moji mami bi jo aupala, da jo da spat, tašči pa ne user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?