Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne. Punce a ve še dajete AD3 ?? JUP... Samo jaz nisem nikol dajala AD3 ampak D3 pa se zdej dajem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne... Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no... V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja A zarad tiste drobtinice cokolade ??? Tudi moja ne prenaša čokolade. Ji kislino dvigne in bruhne. Včasih zaradi kakega jogurta tudi bruhne. Smrdi pa prav po kislem in zgleda, da ji malo nagaja želodčna kislina pri določenih stvareh. Aha pol pa zgleda , da bo neki na tem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:41:03
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj so po nivicah povedali, da čaka v porodnišnici 15-letna punca s Ptuja. Oče pa naj bi bil njen lasten oče. V družini je 7 otrok, nasilništvo pa ni nilo nič novega. Baje se je CSD že ukvarjalo z njimi, nimam pa pojma kje so zatajili. Starejša hčerka je pobegnila v tujino zaradi nasilništva. Kaj je folku, no.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:41:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas je tišina, Videk že , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala . Ni pa pojedel nič za večerjo. Bom napisala koliko je pojedo danes: -120 AM zjutraj -150 g sadne skute - 2 žlici riža - 1 keks - 3 žlice jogurta - za večerjo 0 od 0 - v celem dnevu je spil 160 ml soka In tako je že več kot teden dni. Ni glih veliko, je pa nekaj. Hijenca, še par dni , pa bo začel spet normalno jesti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vn vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne bogica...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:42:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne... Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no... V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja A zarad tiste drobtinice cokolade ??? Tudi moja ne prenaša čokolade. Ji kislino dvigne in bruhne. Včasih zaradi kakega jogurta tudi bruhne. Smrdi pa prav po kislem in zgleda, da ji malo nagaja želodčna kislina pri določenih stvareh. Aha pol pa zgleda , da bo neki na tem. Jaka jo normalno je, Maja pa ne sme niti žličko čokoladnega deserta ali bilokaj kar je narejeno s čokolado. Pri jogurtih moram pazit, skute pa niso problem. Ji ne dražijo želodca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:42:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vn vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne A si ji dala svečke namesto sirupa?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ **** is back V kakšen klub ste se pa včlanili? Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje. Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... Klub - klik saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter. Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega... Z tvojo S. in Gregija Samo je pa res cudno, da tok malo spi Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej. KLIK ne dela Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,... Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnos A VES, DA JE MEN TUD TO NA PAMET PADLO!! Mamica lahko pa crkne, sploh ona ki ima se MS poleg vsega...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:43:39
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw; koliko je težek Jaka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:44:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). Zakaj te zanima?
< Sporočilo je popravil barbaw -- 29.1.2009 19:46:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:44:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ **** is back V kakšen klub ste se pa včlanili? Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje. Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... Klub - klik saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter. Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega... Z tvojo S. in Gregija Samo je pa res cudno, da tok malo spi Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej. KLIK ne dela Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,... Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnos Mami pa naj vzame Helex pa se ji bo fučkalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:44:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem ful žalostna, da je v Lj tako veliko vodno mestu, v Mb pa nimamo nobenega poštenega kopališča. Bi otroke večkrat kam peljala, pa bi se mogla vsakič na Ptuj peljat. To pa mi tudi ni. Poleti smo šli tja, ker je pri nas ful sonce sijalo, tam pa je bil močen veter in oblačno. Smo se brezveze peljali, ker se nismo šli kopat, ker je Jaka bil v tistem obdobju večkrat bolan in nisem hotela riskirat. Se bo treba preselit ali pa večkrat k mami na obisk Raje k sestri, ker drugače še lahko živčnega dobim, če sem prevečkrat tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj so po nivicah povedali, da čaka v porodnišnici 15-letna punca s Ptuja. Oče pa naj bi bil njen lasten oče. V družini je 7 otrok, nasilništvo pa ni nilo nič novega. Baje se je CSD že ukvarjalo z njimi, nimam pa pojma kje so zatajili. Starejša hčerka je pobegnila v tujino zaradi nasilništva. Kaj je folku, no. Sem brala prej tuki na RR jE PRAV TEMA ODPRTA... Grozno.... Baje so v soli vedeli ,ker je bila veliko odsotna pa noben nic...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:45:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj so po nivicah povedali, da čaka v porodnišnici 15-letna punca s Ptuja. Oče pa naj bi bil njen lasten oče. V družini je 7 otrok, nasilništvo pa ni nilo nič novega. Baje se je CSD že ukvarjalo z njimi, nimam pa pojma kje so zatajili. Starejša hčerka je pobegnila v tujino zaradi nasilništva. Kaj je folku, no. Sem brala prej tuki na RR jE PRAV TEMA ODPRTA... Grozno.... Baje so v soli vedeli ,ker je bila veliko odsotna pa noben nic... OK, da obstajajo taki izprijenci jih kaznuješ, ampak da folk ve pa da ne ukrepa mi je pa najbolj grozno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). A je to malo ali veliko???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:47:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). A je to malo ali veliko??? Normalno. Me pa zanima zakaj našo šefico zanima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj so po nivicah povedali, da čaka v porodnišnici 15-letna punca s Ptuja. Oče pa naj bi bil njen lasten oče. V družini je 7 otrok, nasilništvo pa ni nilo nič novega. Baje se je CSD že ukvarjalo z njimi, nimam pa pojma kje so zatajili. Starejša hčerka je pobegnila v tujino zaradi nasilništva. Kaj je folku, no. Sem brala prej tuki na RR jE PRAV TEMA ODPRTA... Grozno.... Baje so v soli vedeli ,ker je bila veliko odsotna pa noben nic... OK, da obstajajo taki izprijenci jih kaznuješ, ampak da folk ve pa da ne ukrepa mi je pa najbolj grozno. Vse bi bilo treba v arest popokat ne samo oceta...tud mamo in pa tiste v soli zaposlene, ker je se osnovnosolka in je sola obvezna ona je zaradi nosecnosti veliko manjkala pa noben nista ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). A je to malo ali veliko??? Normalno. Me pa zanima zakaj našo šefico zanima. Koliko pa bi mogla imeti puncka pri dobrih 2h letih in pol??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:49:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj so po nivicah povedali, da čaka v porodnišnici 15-letna punca s Ptuja. Oče pa naj bi bil njen lasten oče. V družini je 7 otrok, nasilništvo pa ni nilo nič novega. Baje se je CSD že ukvarjalo z njimi, nimam pa pojma kje so zatajili. Starejša hčerka je pobegnila v tujino zaradi nasilništva. Kaj je folku, no. Sem brala prej tuki na RR jE PRAV TEMA ODPRTA... Grozno.... Baje so v soli vedeli ,ker je bila veliko odsotna pa noben nic... OK, da obstajajo taki izprijenci jih kaznuješ, ampak da folk ve pa da ne ukrepa mi je pa najbolj grozno. Vse bi bilo treba v arest popokat ne samo oceta...tud mamo in pa tiste v soli zaposlene, ker je se osnovnosolka in je sola obvezna ona je zaradi nosecnosti veliko manjkala pa noben nista ... Samo po naših zakonih in kaznih ne bo nič iz tega. Mamo bi pa jaz itak ....... . Verjetno bi žrebca na njo spustila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:50:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). Zakaj te zanima? Kar tako. Andraž je tud suh in kile se mu ne premaknejo nikamor. No, ko smo se preselili mi je shujšal na 20kg , sedaj jih ima 23,2kg. Ko bi men tako stale kile kot njemu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj so po nivicah povedali, da čaka v porodnišnici 15-letna punca s Ptuja. Oče pa naj bi bil njen lasten oče. V družini je 7 otrok, nasilništvo pa ni nilo nič novega. Baje se je CSD že ukvarjalo z njimi, nimam pa pojma kje so zatajili. Starejša hčerka je pobegnila v tujino zaradi nasilništva. Kaj je folku, no. Sem brala prej tuki na RR jE PRAV TEMA ODPRTA... Grozno.... Baje so v soli vedeli ,ker je bila veliko odsotna pa noben nic... OK, da obstajajo taki izprijenci jih kaznuješ, ampak da folk ve pa da ne ukrepa mi je pa najbolj grozno. Vse bi bilo treba v arest popokat ne samo oceta...tud mamo in pa tiste v soli zaposlene, ker je se osnovnosolka in je sola obvezna ona je zaradi nosecnosti veliko manjkala pa noben nista ... Samo po naših zakonih in kaznih ne bo nič iz tega. Mamo bi pa jaz itak ....... . Verjetno bi žrebca na njo spustila. Jah par let aresta bo dobil, ce bo... Baje je najmlajsa deklica v druzini stara 6 let in se jo je tud ze lotil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:52:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). A je to malo ali veliko??? Normalno. Me pa zanima zakaj našo šefico zanima. Koliko pa bi mogla imeti puncka pri dobrih 2h letih in pol?? Pričakuje se nekako med 13 in 14 kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:54:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). A je to malo ali veliko??? Normalno. Me pa zanima zakaj našo šefico zanima. barbaw sem šla gledat koliko je Andraž imel malo pred 4 letom in ne boš verjela 17,8kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; koliko je težek Jaka? 17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice). A je to malo ali veliko??? Normalno. Me pa zanima zakaj našo šefico zanima. Koliko pa bi mogla imeti puncka pri dobrih 2h letih in pol?? Pričakuje se nekako med 13 in 14 kg Mi jih imamo komaj 11, ce jo vagam z obleko in z polnim zelodckom...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo itak nic ne je... Pri enem letu jih je imela 10 kg....sedaj pa samo 1kg vec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?