Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 17:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, spet tezim... Ampak prav po kislem smrdi bruhec? Ponavadi ko bruhnejo otroci ne smrdi po bruhanju ampak tole pa smrdi... Kaj pa ce mu sadje ne odgovarja... sem mu prvic dala tega A vasi po kaki hrani bruhajo ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:02:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Joj, spet tezim... Ampak prav po kislem smrdi bruhec? Ponavadi ko bruhnejo otroci ne smrdi po bruhanju ampak tole pa smrdi... Kaj pa ce mu sadje ne odgovarja... sem mu prvic dala tega A vasi po kaki hrani bruhajo ??? Naš princ včasih tudi malo "po kislem" bruhne - če ga muči sluz, mu kaj ni prav v želodčku, preveč kašlja, si pregloboko tlači prste v usta,... Včasih res prav smrdi, ker se mu očitno "dvigne" že bolj prebavljena hrana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, saj neki je tle fino Sem ravnokar placala plin za 3 mesece . Imamo pa zemeljski plin za kuhanje im za ogrevanje vode. Kok je bil racun za 3 mesece? 12LE Za lazji izracun 1 EUR 7LE.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Joj, spet tezim... Ampak prav po kislem smrdi bruhec? Ponavadi ko bruhnejo otroci ne smrdi po bruhanju ampak tole pa smrdi... Kaj pa ce mu sadje ne odgovarja... sem mu prvic dala tega A vasi po kaki hrani bruhajo ??? Naš princ včasih tudi malo "po kislem" bruhne - če ga muči sluz, mu kaj ni prav v želodčku, preveč kašlja, si pregloboko tlači prste v usta,... Včasih res prav smrdi, ker se mu očitno "dvigne" že bolj prebavljena hrana hmmmm , nic od tega ni pri nas zdele razlog... Nic jutri spet dam to sadje pa vidim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:19:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Joj, saj neki je tle fino Sem ravnokar placala plin za 3 mesece . Imamo pa zemeljski plin za kuhanje im za ogrevanje vode. Kok je bil racun za 3 mesece? 12LE Za lazji izracun 1 EUR 7LE. Tule bi bil na mestu smajli za fovšijo Fak, raje ne povem, koliko mi plačujemo za plin... Soncnica Sandra ***, za nov zob!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:21:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Eno vprasanje cist tko, nima veze z dojenclni... A so v Sloveniji tud popularne barvne lece???? Ker tukaj je prava epidemija... vse hocjo met modre oci in pol dajo lece na rjave in pride ven sicer neka barva....ampak zgledajo pa tko kot vampirke...cist take steklene oci...vidi se na par metrov Se kar ustrasis... Eh, kam gre ta svet pri nas je bila ta manija ene par let nazaj, sem se ene punce ful ustrašla na wc v enem lokalu, ker je imela oči kot krokodil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:21:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jeeee, danes mi pa re sekam, kot bi rekla barbaw...mam slikice v avatarju...in je res dovolj za danes, kaj sem vse novega uspela nardit tule gori... zdaj pa se grem porihtat...gremo na potep...ideja, kje bi lahko kupla gugalnico ,da jo lahko v štok namoniram v stanovNJU, PA DA NI NEKA CENA, prijateljica ima gugalnico tako, bom vprašala kje sta kupila.Ampak men pa toi ni všeč, tud Nejcu ni blo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:21:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem jezna kot . Na enem drugem forumu sem objavila temo, ker rabimo pomoč pri obnovi hiše, ker je grajena iz ilovice. Zdaj pa se je vmešal en pametnjakovič, ki mi smeti temo in ne zna pozorno brat. Se že boljše počutim. A so vaši otroci tudi nori na balone ali so samo moji? mi imamo napihnene 3 velike, ampak ko pa vidi une male vodne, se mu pa čist utrga, zgleda zato ker ga lahko da v usta in pol se smeje ko poči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 18:34:05
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava eno vprašanje: dobili smo tabletke za zobke FLUOR, pa je rekla P, da naj se sama odločim kolko ji bom dajala glede na stanje zob ostalih v družini: če je zelo slabo vsak dan, če je dobro naj sploh ne dajem, če pa je srednje pa 3x na teden... kao da so neki stranski učinki... kakšno je vaše mnenje o teh tabletkah? kam pa hodita vidve k P? v šk.loko???? ker midve nisva dobile nič ja, k dr. Pirčevi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:01:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne... Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no... V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja A zarad tiste drobtinice cokolade ??? Možno, da je od čokolade. Ker moj Videk je tudi bruhal po čokoladi, ko mu jo je ati dal. Pa opažam, da mu čokolino ne odgovarja, se mu kar nekaj spahuje, če je prej jedel čokolino. Tako da, to nima po mami, ker jaz obožujem čokolado. Ampak kok mu je pa ati dal??? Ker od takega drobca se mi zdi pa da ne bi moglo bit? Ali se motim? Je pa ze enkrat prej pojedel 1 cel kvadratek kinder cokolade ker je Samii padel on pa hops in v usta... sam takrat mu pa nic ni bilo... Nejc je zadnjič lizal riževo čokolado, pa ni bilo nič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:02:43
|
|
|
|
jana81
|
sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne. Punce a ve še dajete AD3 ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:13:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a ve še dajete AD3 ?? Ja, jaz te kapljice v bistvu šele zdaj dajem. Prve 3-4 mesece nisem dajala nič, potem Plivit D3, zdaj pa AD3.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:16:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Pozdravljene, mi smo bili danes v posvetovalnici in dobili 3.pikico mere so pa 9.200g in 72 cm pincetni prijem mormo še trenirat ostalo je pa zelo pohvalila: recimo ku ku, pa pa, ploskanje, zlogi da da ma ma,... je kao super! lps
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:16:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne... Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no... V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja A zarad tiste drobtinice cokolade ??? Tudi moja ne prenaša čokolade. Ji kislino dvigne in bruhne. Včasih zaradi kakega jogurta tudi bruhne. Smrdi pa prav po kislem in zgleda, da ji malo nagaja želodčna kislina pri določenih stvareh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:17:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne. Punce a ve še dajete AD3 ?? Jaz jih še dajem, se pa zgodi da jih kdaj pozabim. Za fantke ne vem, ampak pri ženskah pa lahko pride do osteoporoze pri pomnjaknju D vitamina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:24:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne. Punce a ve še dajete AD3 ?? jaz sem jih do pred enim mesecem redno dajala, zdej pa čedalje bolj pozabljam na njih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:26:09
|
|
|
|
tally
|
drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vn vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Joj, saj neki je tle fino Sem ravnokar placala plin za 3 mesece . Imamo pa zemeljski plin za kuhanje im za ogrevanje vode. Kok je bil racun za 3 mesece? 12LE Za lazji izracun 1 EUR 7LE. Tule bi bil na mestu smajli za fovšijo Fak, raje ne povem, koliko mi plačujemo za plin... Soncnica Sandra ***, za nov zob!!! Vem, vem 100 euro pa naprej... ane? Sam a ves tuki drzava subvencionira elektriko, zemeljski plin , vodo, odvoz smeti, bencin... Saj neki, k ze vse povsod drugje kradejo... ( zdravstvo , solstvo) Aja pa se njihov plin je (egipcanski) ga imajo tok da ga izvazajo...k Rusi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:37:11
|
|
|
|
hijenca
|
Pri nas je tišina, Videk že , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala . Ni pa pojedel nič za večerjo. Bom napisala koliko je pojedo danes: -120 AM zjutraj -150 g sadne skute - 2 žlici riža - 1 keks - 3 žlice jogurta - za večerjo 0 od 0 - v celem dnevu je spil 160 ml soka In tako je že več kot teden dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Eno vprasanje cist tko, nima veze z dojenclni... A so v Sloveniji tud popularne barvne lece???? Ker tukaj je prava epidemija... vse hocjo met modre oci in pol dajo lece na rjave in pride ven sicer neka barva....ampak zgledajo pa tko kot vampirke...cist take steklene oci...vidi se na par metrov Se kar ustrasis... Eh, kam gre ta svet pri nas je bila ta manija ene par let nazaj, sem se ene punce ful ustrašla na wc v enem lokalu, ker je imela oči kot krokodil Ja prov grozne so te punce.... Ampak one mislijo, da so lepe...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:38:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vn vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne Zdaj je ful otrok bolanih. Pri nas jih je v vrtcu malo več kot pol bolanih. Ta viroza lahko traja 2 ali 3 dni, da se izloči skozi črevesje, potem pa bi že moglo iti na boljše. Važno je, da pije. Ko se ji bo stanje izboljšalo pa tudi ne bo kar takoj normalno jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:38:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas je tišina, Videk že , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala . Ni pa pojedel nič za večerjo. Bom napisala koliko je pojedo danes: -120 AM zjutraj -150 g sadne skute - 2 žlici riža - 1 keks - 3 žlice jogurta - za večerjo 0 od 0 - v celem dnevu je spil 160 ml soka In tako je že več kot teden dni. Saj bo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:38:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da povem, kaj mi je Videk ušpičil. Sma prej skupaj spala v moji postli. On se je začel obračat, pa plazit, jaz pa sem še malo dremala in naenkrat se zbudim, pa ni Vidka poleg mene. On sedi na tleh poleg postle, gleda košato okrog sebe, pa nekaj godrnja. Mene je skoraj kap. Videk!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:39:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem ful žalostna, da je v Lj tako veliko vodno mestu, v Mb pa nimamo nobenega poštenega kopališča. Bi otroke večkrat kam peljala, pa bi se mogla vsakič na Ptuj peljat. To pa mi tudi ni. Poleti smo šli tja, ker je pri nas ful sonce sijalo, tam pa je bil močen veter in oblačno. Smo se brezveze peljali, ker se nismo šli kopat, ker je Jaka bil v tistem obdobju večkrat bolan in nisem hotela riskirat. Se bo treba preselit ali pa večkrat k mami na obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 19:39:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ **** is back V kakšen klub ste se pa včlanili? Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje. Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... Klub - klik saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter. Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega... Z tvojo S. in Gregija Samo je pa res cudno, da tok malo spi Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej. KLIK ne dela Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,... Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnos
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?