|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
29.1.2009 17:59:27   
Anonimen
Joj, spet tezim...

Ampak prav po kislem smrdi bruhec? Ponavadi ko bruhnejo otroci ne smrdi po bruhanju ampak tole pa smrdi...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ce mu sadje ne odgovarja... sem mu prvic dala tega user posted image

A vasi po kaki hrani bruhajo ???

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
29.1.2009 18:02:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Joj, spet tezim...

Ampak prav po kislem smrdi bruhec? Ponavadi ko bruhnejo otroci ne smrdi po bruhanju ampak tole pa smrdi...user posted image user posted image user posted image

Naš princ včasih tudi malo "po kislem" bruhne - če ga muči sluz, mu kaj ni prav v želodčku, preveč kašlja, si pregloboko tlači prste v usta,... Včasih res prav smrdi, ker se mu očitno "dvigne" že bolj prebavljena hrana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
29.1.2009 18:06:15   
Anonimen
Joj, saj neki je tle fino user posted image user posted image user posted image

Sem ravnokar placala plin za 3 mesece . Imamo pa zemeljski plin za kuhanje im za ogrevanje vode.

Kok je bil racun za 3 mesece?

12LE

Za lazji izracun 1 EUR 7LE.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
29.1.2009 18:07:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Joj, spet tezim...

Naš princ včasih tudi malo "po kislem" bruhne - če ga muči sluz, mu kaj ni prav v želodčku, preveč kašlja, si pregloboko tlači prste v usta,... Včasih res prav smrdi, ker se mu očitno "dvigne" že bolj prebavljena hrana user posted image

hmmmm , nic od tega ni pri nas zdele razlog...user posted image
Nic jutri spet dam to sadje pa vidim...user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
29.1.2009 18:19:11   
špelin@

Sem ravnokar placala plin za 3 mesece . Imamo pa zemeljski plin za kuhanje im za ogrevanje vode.

12LE

Tule bi bil na mestu smajli za fovšijo user posted image  Fak, raje ne povem, koliko mi plačujemo za plin... user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image  za nov zob!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
29.1.2009 18:21:46   
jana81

Eno vprasanje cist tko, nima veze z dojenclni...

A so v Sloveniji tud popularne barvne lece????

Ker tukaj je prava epidemija... vse hocjo met modre oci in pol dajo lece na rjave in pride ven sicer neka barva....ampak zgledajo pa tko kot vampirke...cist take steklene oci...vidi se na  par metrovuser posted image
Se kar ustrasis...

Eh, kam gre ta svet user posted image user posted image

pri nas je bila ta manija ene par let nazaj, sem se ene punce ful ustrašla na wc v enem lokalu, ker je imela oči kot krokodil 

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
29.1.2009 18:21:48   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

jeeee, danes mi pa re sekam, kot bi rekla barbaw...mam slikice v avatarju...in je res dovolj za danes, kaj sem vse novega uspela nardit tule gori...

zdaj pa se grem porihtat...gremo na potep...ideja, kje bi lahko kupla gugalnico ,da jo lahko v štok  namoniram v stanovNJU, PA DA NI NEKA CENA,user posted image

prijateljica ima gugalnico tako, bom vprašala kje sta kupila.Ampak men pa toi ni všeč, tud Nejcu ni blo.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
29.1.2009 18:21:51   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj sem jezna kot user posted image . Na enem drugem forumu sem objavila temo, ker rabimo pomoč pri obnovi hiše, ker je grajena iz ilovice. Zdaj pa se je vmešal en pametnjakovič, ki mi smeti temo in ne zna pozorno brat. user posted image

Se že boljše počutim. user posted image

A so vaši otroci tudi nori na balone ali so samo moji? user posted image

mi imamo napihnene 3 velike, ampak ko pa vidi une male vodne, se mu pa čist utrga, zgleda zato ker ga lahko da v usta in pol se smeje ko poči

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
29.1.2009 18:34:05   
Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

eno vprašanje: dobili smo tabletke za zobke FLUOR, pa je rekla P, da naj se sama odločim kolko ji bom dajala glede na stanje zob ostalih v družini: če je zelo slabo vsak dan, če je dobro naj sploh ne dajem, če pa je srednje pa 3x na teden...

kao da so neki stranski učinki... kakšno je vaše mnenje o teh tabletkah?

kam pa hodita vidve k P? v šk.loko???? ker midve nisva dobile nič user posted image

ja, k dr. Pirčevi

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
29.1.2009 19:01:27   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne...

Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT user posted image ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no...user posted image

V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja user posted image
A zarad tiste drobtinice cokolade ???

Možno, da je od čokolade. Ker moj Videk je tudi bruhal po čokoladi, ko mu jo je ati dal. Pa opažam, da mu čokolino ne odgovarja, se mu kar nekaj spahuje, če je prej jedel čokolino. Tako da, to nima po mami, ker jaz obožujem čokolado.

Ampak kok mu je pa ati dal??? Ker od takega drobca se mi zdi pa da ne bi moglo bit? Ali se motim?

Je pa ze enkrat prej pojedel 1 cel kvadratek kinder cokolade ker je Samii padel on pa hops in v usta... sam takrat mu pa nic ni bilo...

Nejc je zadnjič lizal riževo čokolado, pa ni bilo nič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.1.2009 19:02:43   
jana81
sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne.

Punce a ve še dajete AD3 ??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.1.2009 19:13:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ja, jaz te kapljice v bistvu šele zdaj dajem. Prve 3-4 mesece nisem dajala nič, potem Plivit D3, zdaj pa AD3.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.1.2009 19:16:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Pozdravljene,

mi smo bili danes v posvetovalnici in dobili 3.pikico

mere so pa 9.200g in 72 cm

pincetni prijem mormo še trenirat user posted image

ostalo je pa zelo pohvalila: recimo ku ku, pa pa, ploskanje, zlogi da da ma ma,... je kao super!

lps

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.1.2009 19:16:12   
barbaw

Evo ziv dokaz da otroski zelodcek ze ve kaj je dobro in kaj ne...

Ravnokar sem ga nahranila z sadjem iz loncka banana in mango...Lepo pojedel potem pa sem mu dala ... NE ME KREGAT user posted image ... ampak sem glih cokolado jedla, pa sem mu dala drobec, za pol mazincevega nohtka...ko me je pa tako milo gledal...Ja sej vem tud ce bi drek jedla bi me tako gledal, ampak evo posrala sem ga...ne me kregat no...user posted image

V glavnem v manj kot minuti je full bruhnil, tudi veliko tistega sadja user posted image
A zarad tiste drobtinice cokolade ???

Tudi moja ne prenaša čokolade. Ji kislino dvigne in bruhne. Včasih zaradi kakega jogurta tudi bruhne. Smrdi pa prav po kislem in zgleda, da ji malo nagaja želodčna kislina pri določenih stvareh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.1.2009 19:17:02   
barbaw

sem upala da bo Nejc spal vsaj urco, pa je zdržal le 20 minut in zdej je malo siten, jedu pa tud ni celega obroka, kr ene par žličk, preden je zaspal., in zdej sploh ne vem al je lačen al ne.

Jaz jih še dajem, se pa zgodi da jih kdaj pozabim. user posted image  Za fantke ne vem, ampak pri ženskah pa lahko pride do osteoporoze pri pomnjaknju D vitamina.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.1.2009 19:24:10   
tally

jaz sem jih do pred enim mesecem redno dajala, zdej pa čedalje bolj pozabljam na njih user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.1.2009 19:26:09   
tally
drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vnuser posted image
vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.1.2009 19:36:53   
Anonimen

12LE

Tule bi bil na mestu smajli za fovšijo user posted image  Fak, raje ne povem, koliko mi plačujemo za plin... user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image  za nov zob!!!

Vem, vem 100 euro pa naprej... ane?user posted image user posted image

Sam a ves tuki drzava subvencionira elektriko, zemeljski plin , vodo, odvoz smeti, bencin...
Saj neki, k ze vse povsod drugje kradejo...user posted image  ( zdravstvo , solstvo)

Aja pa se njihov plin je (egipcanski) ga imajo tok da ga izvazajo...k Rusi user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.1.2009 19:37:11   
hijenca
Pri nas je tišina, Videk že user posted image , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala user posted image . Ni pa pojedel nič za večerjo.

Bom napisala koliko je pojedo danes:
-120 AM zjutraj
-150 g sadne skute
- 2 žlici riža
- 1 keks
- 3 žlice jogurta
- za večerjo 0 od 0

- v celem dnevu je spil 160 ml soka

In tako je že več kot teden dni.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.1.2009 19:37:42   
Anonimen

Eno vprasanje cist tko, nima veze z dojenclni...

A so v Sloveniji tud popularne barvne lece????

Ker tukaj je prava epidemija... vse hocjo met modre oci in pol dajo lece na rjave in pride ven sicer neka barva....ampak zgledajo pa tko kot vampirke...cist take steklene oci...vidi se na  par metrovuser posted image
Se kar ustrasis...

Eh, kam gre ta svet user posted image user posted image

pri nas je bila ta manija ene par let nazaj, sem se ene punce ful ustrašla na wc v enem lokalu, ker je imela oči kot krokodil 

Ja prov grozne so te punce....user posted image  Ampak one mislijo, da so lepe...user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.1.2009 19:38:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vnuser posted image
vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne

Zdaj je ful otrok bolanih. Pri nas jih je v vrtcu malo več kot pol bolanih. Ta viroza lahko traja 2 ali 3 dni, da se izloči skozi črevesje, potem pa bi že moglo iti na boljše. Važno je, da pije. Ko se ji bo stanje izboljšalo pa tudi ne bo kar takoj normalno jedla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
29.1.2009 19:38:21   
barbaw

Pri nas je tišina, Videk že user posted image , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala user posted image . Ni pa pojedel nič za večerjo.

Bom napisala koliko je pojedo danes:
-120 AM zjutraj
-150 g sadne skute
- 2 žlici riža
- 1 keks
- 3 žlice jogurta
- za večerjo 0 od 0

- v celem dnevu je spil 160 ml soka

In tako je že več kot teden dni.

Saj bo bolje.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
29.1.2009 19:38:57   
Estrella*

Da povem, kaj mi je Videk ušpičil. Sma prej skupaj spala v moji postli. On se je začel obračat, pa plazit, jaz pa sem še malo dremala in naenkrat se zbudim, pa ni Vidka poleg mene. On sedi na tleh poleg postle, gleda košato okrog sebe, pa nekaj godrnja. Mene je skoraj kap.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Videk!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
29.1.2009 19:39:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem ful žalostna, da je v Lj tako veliko vodno mestu, v Mb pa nimamo nobenega poštenega kopališča. Bi otroke večkrat kam peljala, pa bi se mogla vsakič na Ptuj peljat. To pa mi tudi ni. user posted image  Poleti smo šli tja, ker je pri nas ful sonce sijalo, tam pa je bil močen veter in oblačno. Smo se brezveze peljali, ker se nismo šli kopat, ker je Jaka bil v tistem obdobju večkrat bolan in nisem hotela riskirat.

Se bo treba preselit ali pa večkrat k mami na obiskuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
29.1.2009 19:39:09   
Estrella*

**** is back user posted image  V kakšen klub ste se pa včlanili?

Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus user posted image  Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje.
Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... user posted image

Klub - klik

saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter.
Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega...

Z tvojo S.  in Gregija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo je pa res cudno, da tok malo spi user posted image user posted image  Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej.

KLIK ne dela user posted image   Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo user posted image
P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,...

Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnosuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?