zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha In reakcija je bila sprožena,.. . ena konkretna debata končno a? Zverinica: mogoče se tud nisem prav izrazila, nisem mislila dlih pisanja o dojenju na strani (Božičkovi pomagači), bolj mi je v uč padel pogovor prav na temi od dojenju (pa mogoče tud še na kakšnem drugem forumu- no sej to sploh ni važno;...). Ja, pa v bistvu je važno, ker bom mogoče rabila prav tvoj nasvet kdaj okoli dojenja in mi bo ta mogoče prav prišel . Tako da treba se je pogovarjat,... . Ko je men začel mleka zmanjkovat, sem si tud mislila groza kaj pa zdaj, pa bo treba dodajat, pa bla,bla, bla,..... pol pa berem tukaj da nisem edina, ki ima takšne in drugačne težave in sem tud jaz vztrajala pri dojenju, pa mi je steklo . In res veliko koristnih informacij sem dobila prav tukaj in hvala prav vsem , ki pišete o svojih izkušnjah, ker nekje se vsak skoraj najde,... no sej to, jaz sem pisala čist svojo izkušnjo, kako mi zvečer upada količina mleka in da sem si malo pomagala z branjem La leche na MONu. Se pa čisto strinjam tudi jaz s tabo, o stresu, kakor sem že napisala. Takšnih in drugačnih debat o dojenju pa sploh ne berem, ker mi prav nič ne pomagajo, prej naredijo slabo. Čvekam rada tukaj pri božičkih, ker imamo enake probleme, veselja... in kaj bomo debatirale pozneje, kakšne kašice, kaj jejo in česa ne marajo, zobki, vrtec.. to bojo še pestre debate IZVIRNO SPOROČILO: Nincica1 Mene pa zanima glede mlečnih izdelkov ali potem ne jeste prav nič, kar vsebuje mleko in prav vsako stvar preverite ali se izogibate samo mleku in jogurtom. Sama namreč zdaj že nekaj dni ne pijem mleka in jogurtov in je stanje sicer malo boljše, ni pa OK, še vedno smo zeeeelooo neprespani, saj to traja vsako noč povprečno 5 ur in sem bila na eni izmed terapij, kjer lajšajo krčke in mi je terapevt rekel, da naj pojem kak kos sira oz. si v kavo lahko dam mleko, da naj se pa izogibam mleku in jogurtom, še posebej lahkim, ker prav to povzroča krčke dojenčkom, ker to najtežje prebavijo,..zato me tudi zanima, ker sama ne vem več kaj naj jem,...ves čas samo kruh in marmelado in polento s sojinim mlekom kriza je, nimam niti ideje več kaj lahko in kaj ne, ker ga tako ali drugače zvija, ampak mi pa potem slaba vest dela svoje, če pojem nekaj, kar vem, da ne bi smela in ga potem gledam kako se bošček matra Sva bila pa danes zunaj na sprehodu, prav super je bilo in mi zdaj že 3 ure spi, da že sama ne vem več kaj naj počnem, ker nisem navajena imeti tako dolgo mir Lep dan vsem. jaz jem vse, ok razen fižola, zelja, repe in po novem čokolade. Pa ni hujšega... tudi mleko in jogurte, sire, vse... A vetrovne kapljice koroških lekarn imaš? ker res so ČUDEŽNE!! lahko si jih naročiš po telefonu in ti jih prinese poštar domov. evo, jošk je dobil poziv ... pozneje