khurde
|
Zvezdica, vse najboljše!!! Jaz sem še tu, samo Sonček pa pomoje že carta. Včeraj je rekla, da gre na sprehod za pol ure, pa se ni več oglasila. Ponavadi bi se vsaj danes. Jaz sem bila ponoči/zjutraj že v P. Sem se zbujala non-stop s krči/popadki, pa sem to kar malo ignorirala, ker ni bilo nekaj rednega. Potem sem se pa trikrat zbudila s popolnoma mokrimi spodnjimi hlačkami, pa sem si dala vložek gor in šla nazaj spat, ko sem se zbudila okoli petih, je bil pa resnično ROZA barve. Ene take kot sem pobarvala besedo. Sem klicala tja, pa mi je sestra rekla, da lahko plodovnica odteka (kao je normalno, da je prozorna, motna ali tudi roza , nisem vedela) in da je treba pridet v P in pogledat. No, sem bila na CTG-ju, otroček aktiven, popadki so se risali, potem me je pa še en zdravnik pregledal in rekel, da ni plodovnica (če bi bila bi se en instrument obarval modro, pa se ni), verjetno ful močnejši in totalno redek izcedek, ki je ostal še od čepa, barva je pa lahko od kakšne počene žilice ali neke manjše krvavitve, ki naj bi bila normalna tako na koncu, ker je polno krvi itd. No, pa sem spet tu. Sem pa še enkrat slišala, da se lahko zgodi, da pridem nazaj že čez par ur, če se vse razvije. Eh, pri meni gre to taaaakooooooo počasi, imam občutek, da me v zadnjem tednu vsaka prehiti, še posebej, odkar mi govorijo, da se lahko zgodi, da pridem nazaj v parih urah... in mi dajejo ene napovedi, potem pa nič.
|