|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
28.1.2009 21:15:48   
crtka
Čestitke Limona! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
28.1.2009 21:17:29   
Zvezdica
Ojla punce!

Sem nazaj in ne več 2 v 1

24.1 ob 4.42 se je rodila Lia, težka 3230 in velika 49 cm.

Porod je trajal nekje uro, uro in pol, morda manj, ker nisem sledila , domov sem prišla včeraj, le javit se še nisem morala, ker ko imam čas se probam ukvarjat z ta večjo .

Limonca čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.1.2009 8:40:50   
Zvezdica
Jutro user posted image

Tkole predlagam, da imamo do 31. tole temo odprto, potem se pa preselimo na DOJENČEK, STARŠI ČVEKAMO.

Kaj pravite?

Aja pa ena user posted image user posted image user posted image za vse. In ja še vedno sem 2v1.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.1.2009 8:49:27   
mimi30
Jutro! user posted image

da imamo do 31. tole temo odprto

zvezdica, pa to je že v soboto user posted image user posted image . Na koncu bom res še sama tu ostala, eh bom pa hodla na novo temo kukatuser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.1.2009 8:51:02   
mimi30
zvezdica, kak pa kaj tvoje mesto? Moramo kaj kliknit?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.1.2009 8:54:24   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Jutro! user posted image

da imamo do 31. tole temo odprto

zvezdica, pa to je že v soboto user posted image user posted image . Na koncu bom res še sama tu ostala, eh bom pa hodla na novo temo kukatuser posted image .

Ojla

Ne ne ne ni nam treba, samo se mi zdi, da so se vse zgubile, tko bi pa lahko spet bile skupaj na oni temi.

Pa veš kaj, prav imaš, naj jo odprejo tam, mi se pa pridružimo ko bodo naši sončki zunaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.1.2009 8:56:37   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

zvezdica, kak pa kaj tvoje mesto? Moramo kaj kliknit?

Seveda vsak danuser posted image user posted image user posted image če se ti da.

Načeloma se klika na prvi naslov ampak mam krizo na http://sandra-liam.myminicity.com/sec in http://sandra-liam.myminicity.com/ind

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.1.2009 9:13:14   
Ploha
meni je vseen, al odprejo al ne novo temo, itak se me ne bojo mogl rešt, pa bom še na uni temi kakala,...

zvezdica: jest vsak dan klikam user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.1.2009 9:21:04   
mimi30

ZVEZDICA VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.1.2009 9:22:19   
Zvezdica
O mimi HVALAuser posted image
kok je pa luštkana.  Siver nisem fan tortica ampak tole bi pa z veseljem poskusila.

A nimaš ti kontrole danes?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.1.2009 9:23:19   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

meni je vseen, al odprejo al ne novo temo, itak se me ne bojo mogl rešt, pa bom še na uni temi kakala,...

zvezdica: jest vsak dan klikam user posted image

Plohca JUTRO. A se kaj dogaja?

Kje pa je khurde? Pa sonček? Pa vrtnica? CRTKA, tjasssa? Halo kje ste?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.1.2009 9:24:56   
mimi30
zvezdica vse sem poklikala.

Ploha jutro, kako kaj danes?
Včeraj se mi zdi, da se je na čveku poznalo, da smo bile bolj take user posted image volje.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.1.2009 9:27:02   
mimi30
kontrolo imam komaj v pon. Meni se zdi, da jih je jutri kar precej na vrsti za kontrolo, danes je bolj mir.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.1.2009 9:28:57   
Ploha
ja sej ress, zvezdica vse najbolše, želim ti da bi čim prej rodila user posted image

ma tko bom rekla, včeraj zvečer me je začelo zvijat kot popadki, ampak je do danes zjutraj vse potihnilo, tako da sm zdej spet na starih tirih in grem jutri ponovno na uno bezanje user posted image user posted image

kako namo user posted image , če pa otroc nočjo ven, pa same smo ostale,...poleg tega nas še mučjo z nekimi res grobimi metodami user posted image

jst mam danes PDP user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.1.2009 9:31:51   
Zvezdica
Včeraj se mi zdi, da se je na čveku poznalo, da smo bile bolj take volje.

Mkram priznat da sem bila včeraj čist sesuta, ker sem skor dol padla ko je rekla, da popolnoma nič nisem odprta, pa niti enga popadka, pa da je mali krepko čez 3600, sicer so se že prvič zmotil ampak meni je idealna mera otroka 3500 ali manj.

Zdaj mam pa že mami tu...se javim kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.1.2009 9:33:45   
Ploha
meni pa ni delala tako temeljitega UZ, da bi vedla kolk je otrok velik in težek, pomoje je bolj, da ne vem,....če ne veš ne boli,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.1.2009 9:38:02   
mimi30
ma sej tele ocene velikosti so baje 10% +/-, tako pravi moja g. Včasih malo težko zmerijo, sploh če je glavica nizko al pa dete ni glih pri miru. Meni se rekla okol 3650g. Ni pa to nobeno merilo za težavnost poroda, moj prvi je imel 3990g porod ni bil nič težek, bolj vpliva obseg glavice, če že kaj. No ja razen pri ekstremnih težah.

Zdaj se grem pa porihtat, pridem nazaj user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.1.2009 10:18:51   
Ploha
mimi: kolk je mel pa obseg glavice?

nč grem še mal izležavat,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.1.2009 10:28:11   
African queen
Dobro jutro!

limona,user posted image user posted image user posted image čestitke za malo Lio!

A nobena druga ni šla rodit user posted image ..kaj zdaj to,a čakate na februar??

ZVEZDICA,happy birthday!!!Želim ti,da bi kmalu rodila!!!Pa velik zdravja,sreče,ljubezni...user posted image user posted image user posted image

snikolina,zakaj ne probaš dojit z nastavkom,glih tolk časa,da pridejo bradavice mal k sebi???A si kaj mažeš z bepantenom?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.1.2009 10:51:10   
snikolina
Dobro jutro, drage user posted image !!

ZVEZDICA VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AQ-
ja, mažem si z lanolinom, nastavke pa uporabljam občasno, ko je res hudo. To pa zato, ker z njimi manj poje-Anže občutno več poje, kot njegovi vrstniki, ker je toliko večji. To so mi povedali v P. user posted image user posted image user posted image
Aja, pa z nastavki tudi boli, vendar malo manj.
Saj bom preživela.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 29.1.2009 11:03:53 >

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.1.2009 11:57:00   
khurde
Zvezdica, vse najboljše!!! user posted image

Jaz sem še tu, samo Sonček pa pomoje že carta. Včeraj je rekla, da gre na sprehod za pol ure, pa se ni več oglasila. Ponavadi bi se vsaj danes.

Jaz sem bila ponoči/zjutraj že v P. Sem se zbujala non-stop s krči/popadki, pa sem to kar malo ignorirala, ker ni bilo nekaj rednega. Potem sem se pa trikrat zbudila s popolnoma mokrimi spodnjimi hlačkami, pa sem si dala vložek gor in šla nazaj spat, ko sem se zbudila okoli petih, je bil pa resnično ROZA barve. Ene take kot sem pobarvala besedo. Sem klicala tja, pa mi je sestra rekla, da lahko plodovnica odteka (kao je normalno, da je prozorna, motna ali tudi rozauser posted image , nisem vedela) in da je treba pridet v P in pogledat.

No, sem bila na CTG-ju, otroček aktiven, popadki so se risali, potem me je pa še en zdravnik pregledal in rekel, da ni plodovnica (če bi bila bi se en instrument obarval modro, pa se ni), verjetno ful močnejši in totalno redek izcedek, ki je ostal še od čepa, barva je pa lahko od kakšne počene žilice ali neke manjše krvavitve, ki naj bi bila normalna tako na koncu, ker je polno krvi itd. No, pa sem spet tu.

Sem pa še enkrat slišala, da se lahko zgodi, da pridem nazaj že čez par ur, če se vse razvije. Eh, pri meni gre to taaaakooooooo počasi, imam občutek, da me v zadnjem tednu vsaka prehiti, še posebej, odkar mi govorijo, da se lahko zgodi, da pridem nazaj v parih urah... in mi dajejo ene napovedi, potem pa nič. user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
29.1.2009 11:58:03   
sonček33
khurde - sonček nič še en cartauser posted image ...je še kar okrogla... mali se je pa res umiril in jaz imam še kar rjav izcedek. Mogoče pa tekom dneva.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.1.2009 11:58:30   
sonček33
Limona -čestitke za pupo.

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.1.2009 11:59:50   
sonček33
Tkole predlagam, da imamo do 31. tole temo odprto, potem se pa preselimo na DOJENČEK, STARŠI ČVEKAMO.

se  strinjam in če bo katera od januarčilc v tem času še 2 v 1 je dobrodošla med nami na čvekanju, ker bomo čisto vsako podpirale do konca

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
29.1.2009 12:05:43   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde - sonček nič še en cartauser posted image ...je še kar okrogla... mali se je pa res umiril in jaz imam še kar rjav izcedek. Mogoče pa tekom dneva.

ah, sem mislila, da je vsaj ena šla.

meni je izcedek prenehal včeraj zvečer, danes - po pregledu - ga imam pa spet. in dobro, da si napisala, da ga imaš še vedno, ker ta rjava zadeva je meni čudna. sploh v prejšnji kombinaciji z roza... in bi te drugače vprašala kako in kaj je pri tebi s tem.

tast mi je rekel, da so včasih - ko se je on rodil itd. - govorili, da bolj kot je otrok čez rok, večji user posted image  je. še posebej, če je imel potem še vrtinec ali celo več na glavi. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?