![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 14:36:16
|
|
|
|
spelka12
|
bojda, da se pr sončku nekej dogaja. Dejmo sonček - hi,hi, ha, ha, hu, hu (pa ne smejem se, potiskam s tabo )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 14:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi jaz magnesol pa to ne smem zarad želodca,drgač za vnetje pomaga navaden jogurt kar še nisem probala ampak pravijo da pomaga,jaz sm probala olje čajevca daš par kapljic na vložek in že v pol urah čutiš kako je bolje in sm mela res hudo vnetje in sm se pozdravila brez antibiotikov tko da olje čajevca je zame takrat neki najbolj špelka kje si pa to zvohala? drgač pa sunshine držim pesti da boš čimprej držala v rokah in čimanj bolečin
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 14:46:11
|
|
|
|
spelka12
|
Na IVF temi sem nekje opazila. sonček če ni res me takoj prid okregat.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 14:54:38
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček....push, puuuuuuuuuushhhhhhhhh....ah ti špelka...sonček se je pred 20 min oglasila na januarkah..ne vem..i hope da bomo daned tetike!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 15:29:32
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček je tukaj!!! Mal bolečin v križu, mal dol tišči, mal izcedka... Amapak nič konkretnega. pospravljam. mal v otroški sobici posedam...in razmišljam...in jem skoz nekaj...eh..vam sporočim, če bom šla rodit. Ste pa face ko me takole spodbujate. O sej bova jaz in mali tudi vas...in to bo še letos.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 15:31:18
|
|
|
|
sonček33
|
Ne zakaj? A tko zgled a veš da res tako zgleda, sam men je superca...k si z nami
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 15:36:02
|
|
|
|
Serendipity
|
O, my darling sunshine! Dober znakec, dober Itaq te vzpodbujamo & bomo dihale s tabo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 15:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo pupike , sem vesela, da nisem čist pozabljena jazzz27, res se že eno leto nisem oglasila... no ja, zdej se že 4 mesece redno oglašam, sam to tam pri junijkah 2009. Tako da, če bo vse tako kot mora biti, boste tetke konec junija Sicer pa, sedaj, ko sem vas spet našla, vas bom prišla še kaj brat in pa tud javila se vam bom še kaj. Sicer pa tudi tebi vse čestitke za . lp
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 15:40:09
|
|
|
|
Serendipity
|
gantar - itaq da nisi. Ti samo večkrat pridi sem dobro voljo trosit!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 16:19:01
|
|
|
|
ledenka
|
gantar, čestitam vidim, da si že skoraj na polovici... uživaj še kak mesec ali dva, potem se boš spremenila v kita do zdaj sem kavčala, zdaj pa si kuham zelenjavno juhico... pa če bom še lačna, pridejo na vrh še tortelini s smetano vročine sicer nimam, ampak počutim se bolj švoh, tako da mislim, da bom jutri kar lepo doma ostala.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 16:22:17
|
|
|
|
Kliki
|
Fajn očitno nas je kar nekaj takih k se ne počutmo najboljš. Sicer je pa čas tak da so virusi na pohodu se je treba fajn pazt.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 16:26:49
|
|
|
|
sonček33
|
gantar, čestitam vidim, da si že skoraj na polovici... uživaj še kak mesec ali dva, potem se boš spremenila v kita Ajsi - kaj pa ti veš o kitih? to lahko jaz govorim uf toretelinčki so bli včeraj pri meni za večerjo - cel paket - pa sej tisti res ni porcija za dva...za enga fejst lačnga gantar - obvezno moraš biti bolj pogosto na vezi sekica - a si mi ti ok? konferenca mimo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 16:29:45
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, sej nisem rekla, da sem že kit, jaz pravim, da se spreminjam vanj tam nekje po 24. tednu mi je buši začel noroooo rast zdaj sem ko debel delfin, ampak hodim pa že ko raca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 16:32:00
|
|
|
|
sonček33
|
ja ledenka tak živalski spekter gre skozi nosečnost...jaz se v postelji počutim kot Gregor Samsa iz kafkovega romana.... matr, se ne morem brez jamranja in stokanja obrnt na drugo stran... pa raca in želva...eh...kako je to lepo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 16:37:17
|
|
|
|
ledenka
|
u ja, Samsa sem čisto pozabla nanj! obrnem se sicer lahko, ampak se pa zbudim, ko se je treba - do hrbta še pridem v spanju, na drugi bok pa ne več pol pa je treba še lulat, pa dolgo ne morem nazaj zaspat. no, če ni hujšega
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 17:20:23
|
|
|
|
sonček85
|
še malo in bo sonček rodila No sem vas prišla malo pokukat pa da vidim kaj je novega zdaj pa šibam naprej in uživajte
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 17:20:41
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček...a ti si še kar tle..jaz pa že porivam doma ....al bi ti rekla tisti dve besedi, pa jih maš najbrš že poln kufer... gantar...hvala za čestitke. Te pa že res dolgo nisem brala. Sploh si nisem predstavljala, da si kaj aktivna. No pa že pri junijkah. Kdaj bomo tetke? A že kaj veste kaj boste imeli? Sem že čist pozabila, s kje si? U, tebe je pa res vse doletelo. Ah, saj bo drug mesec tvoj mesec, sem sigurna!!! A piješ kakšne vitaminčke? Ajsi...če ti bodo pa še tortilje premal pridi pa še k meni po tiste opisane zaloge. Jaz sem mal hendikep, k se moram nazaj držat teh stvari. Drugače pa vse povabim na jabolčni zavitek!!! Tiste ki pa nebi jabolčnega pa na sirni z rozini.... Joj, mene je kar sram jaz že zdaj stokam k se obračam..kaj še bo. Je pa res da smo cela živalska enciklopedija v nosečnosti. Največkrat pa se prelevim v lenivca!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 17:21:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 še malo in bo sonček rodila No sem vas prišla malo pokukat pa da vidim kaj je novega zdaj pa šibam naprej in uživajte čak a ti to resno?????!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 17:35:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 še malo in bo sonček rodila No sem vas prišla malo pokukat pa da vidim kaj je novega zdaj pa šibam naprej in uživajte čak a ti to resno?????!!!! ja misla sem sončka 33 porivamo s tabo sonček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 17:38:46
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem čist mim...pa ni šla še v P? Al ja? K dans nas je že Špelka enkrat na led pelala!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 17:43:08
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da ni nič novega jazzzi, se moram tud jaz nazaj držat pri cukru. obupno se redim, od začetka sem se že ene 7 kil s tem, da se prve 4 mesce nisem skoraj nič. pol mi je pa cuker zapasal
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 17:57:34
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsi ne mi govort. Se kar bojim. Jaz sem zdaj dala 4 mesece čez in se bojim, da bo sedaj pa samo..bumf, poskočilo nenormalno. Saj nekje 1 kg na mesec je baje normalno. Tako da če se ti še za 4 kg si zmagovalka.... . Si že kaj bolš? Oči že verjame, da bo oči?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 18:00:36
|
|
|
|
ledenka
|
oh, očija matrajo nosečniški hormoni včasih ne vem, kdo je noseč pri nas - on al jaz ja sej, če gledaš vse skup ni sile glede mojih kil, ampak v zadnjih 2 mescih sem šla gor 5 kg... in to niiiiiii fajn... se ful bojim nosečniške sladkorne, k to je pa pol je.ba, ko morš ful dieto furat.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 18:31:40
|
|
|
|
LuNa73
|
a je sonček33 že na poti v rim????!!!! Namreč pozabla je tole:
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 18:38:14
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa ma ti si faca svetovna. Evo zato nisem šla, ker nisem mela karte. Zdej pa lahko grem. Kako si mi mala?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.