|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
29.1.2009 12:00:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj srčice user posted image

Spps tole je pa bila budnica user posted image  A so te slabosti končno pustile pri miru?

user posted image user posted image user posted image ne še čistuser posted image user posted image user posted image naš bebi uživa,ko mi lahk brca v želodecuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
29.1.2009 12:00:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, jaz sem še tukaj. Ja, mislim, da je včeraj šel čep. tudi danes je še rjkav izcedek. mali se je umiril, vsake toliko še s komolcem ali kolenom sporoči, da je ok.

V P so mi včeraj sicer nekaj o enih popadkih govoril, a jih jz ne čutim, zaprta tut še čist. Jutri grem zjutraj spet v P in pomoje bom kar tam ostala, ker na Jesenicah ponavadi ne čakajo dlej kot 1 teden po roku...Bomo videli.

Kuhamo? Jaz mam poln hladilnik - haše omaka, segedin, solatka, goveja župca... Nekej se bo našlouser posted image user posted image user posted image Sem pa ravnokar zmazala pol Milke, tako da...

A ste ve guta? Bom pol prebrala kaj ste kej načvekale.
A se aqua kej javi? Pa oktavija, murkica? pikica,o?????

če pa jutri ostaneš v P,da ti čimprej mine in,da boš lahk čimprej cartala svojega bebijauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 902
29.1.2009 12:04:13   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jazzy mirna user posted image
Sem bila zadnje dni na menopurju že prav sitna. Sama sebi odveč...Kar grizla bi user posted image
No pa sem šla v šoping in je bilo malo boljše user posted image .
Od včeraj sem pa kar v redu. Razen, da me prsa bolijo za pop... in bradavice so občutljive. Kaj šele bo, ko bom začela z utropizderajem user posted image  user posted image  user posted image
Pa ti? Vidim, da kuhaš, pečeš, papcaš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj hočmo, to mi gre sedaj nojbolš od rok in v ustauser posted image user posted image user posted image .

Ah saj zdaj boš pa spala,  ko boš zaćela s progesteronomuser posted image . Sicer pa lubica, nasmeh na usta,
Sem zadnjič enkrat popoldne mislila na tebe (ni čudno da se mi sanja potem ponoči o tebiuser posted image ), kako kaj boj s palčkami? Upam, da ti uspeva.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
29.1.2009 12:10:32   
gigi1
Jazzy sam da te mora ne tlači user posted image user posted image user posted image .
Palčke tud kar OK. Čez dan se itak zamotim in kar gre, če je pa kakšna kriza pa 1/4 nikorete požvečim ali par dimov potegnem in se kar izide. Zvečer po večerjici, pa ene 3-4 skadim največ do polovice in sem kar zadovoljna. Nimam občutka, da se kaj pretirano odrekam, pokadim pa skoraj nič user posted image . Zgleda sem najdla sistem, ki mi kar odgovarja in ni prehude živčne vojne user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 904
29.1.2009 12:13:22   
jazzz27
Je kar hudo se neki stvari odrečt, ko se jo že navadiš, ane? A s tistimi obliži si že probala? K jih tako reklamirajo. Kaj boš pa naprej zdaj, ko boš nosečka? Baje ni dobro takoj prekint v nulo...ne vem. Nisem nikol kadila, pa ne vem....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
29.1.2009 12:21:34   
gigi1
Jazzy tisti obliži vsebujejo 25 mg nikotina, kar je 12,5x več kot ena moja škatlica cigaret (torej kot kot 1 šteka cigaret!!!!! - zato nikakor ne priporočajo nosečnicam!!!)  Nekako se mi zdi, da je to prehuda doza in da potem čutiš le še večjo potrebo po nikotinu.
Zato požvečim le 1/4 žvečilnega, pa še to je približno doza petih cigaret.
Itak kadim najlažje možne cigarete...če bom noseča upam, da mi bodo zasmrdele. Če ne bomo pa počasi takole gviral. Še vedno mislim, da je to veliko bolje kot kaditi naprej ali čisto nehati pa biti živčna.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.1.2009 12:23:40 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 906
29.1.2009 12:24:03   
spelka12
gantar user posted image user posted image  naša nosečka. Lepo, da se nam javiš.
sonček - bejž rodit user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
29.1.2009 12:34:42   
jazzz27
Uh Žižika sploh nisem vedela, da so to tako konjske doze. Ja pa to je potem samo zavajanje folka. No potem pa še od teh obližov rataš odvisenuser posted image . Lepa rečuser posted image . Jaz tudi mislim da je bolš da počas nehaš. Sicer pa če tvoj kadi ti to ne pomaga najbolš. Ah te palčke!! Ko bi ble ene 30 let nazaj bi te za ušesauser posted image user posted image user posted image . Saj ti bo uspelo. Že  kaj veš, če boš dobila jutri dr. D-ja?

Špelkiiiiiiii..kako si preživela stopko? Je pekla ritika?user posted image Kako se počutiš?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 908
29.1.2009 12:37:24   
sonček33
sonček - bejž rodit

To sem pa pomoje že enkrat slišalauser posted image user posted image user posted image

Kako si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 909
29.1.2009 12:41:36   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček - bejž rodit

To sem pa pomoje že enkrat slišalauser posted image user posted image user posted image

Kako si?

A samo enkratuser posted image . Popravljam : bejž rodit, bejž rodit, bejž rodit, bejž rodit, bejž rodit..........................
Sem odlično. Sem že na IVF napisala, da imam čist polna jajca in zdej vsaj vem, kako se moj dragi počuti po suši user posted image user posted image user posted image . Revček bogi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 910
29.1.2009 12:45:43   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Špelkiiiiiiii..kako si preživela stopko? Je pekla ritika?user posted image Kako se počutiš?

O ne pa ni, ker sem jo dobila za v trebuh user posted image user posted image . je že narejena in samo zapičiš pa stisneš. mala malca.
žižika a ti si preživela stopko? Te je kej strah za jutr? Mi mormo bit za puncijo tešči, pa vi?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 911
29.1.2009 12:52:03   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

O ne pa ni, ker sem jo dobila za v trebuh user posted image user posted image . je že narejena in samo zapičiš pa stisneš. mala malca.
žižika a ti si preživela stopko? Te je kej strah za jutr? Mi mormo bit za puncijo tešči, pa vi?

U the best, da si to opravla na hiterco...midva sva se pripravljala, kot lačen sratuser posted image user posted image . A vas je kaj strah za jutri? Si si kake municije protibolečinske zrihtala?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 912
29.1.2009 13:03:31   
ledenka
mene pa zgleda neka viroza hvata user posted image  bom najbrž šla kar domov, mam dost za danes.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 913
29.1.2009 13:09:35   
spelka12
ajsika viroza? O ne, tega pa ne sme bit. Zdej si user posted image  in morš bit zdrava. Domov ležat.
jazzzika ja, ful me je strah bolečine. Ampak tablet pa nimam nič, bom rajš jamrala, pa sama seb se smililauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
29.1.2009 13:11:48   
Anonimen
evo jaz sm mogla pa prov za pol urce ležat k me je preveč bolel tko da upam da ne bo nobene krvavitve čeprav neki rjavga se že kaže ampak kaj čemuser posted image
jazzi a ti si pa tok založena s cukrom?madonca pol lahk nardiš sugar partyuser posted image
ajsi pejt počivat pa kak čajček z limonco popij,le pazi da ne boš res kakšne viroze staknila

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
29.1.2009 13:15:24   
spelka12
larilu nč še obupat, ni je še. Mene je tud v user posted image  zvijal takrat kot pred user posted image , še bolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
29.1.2009 13:18:54   
ledenka
sej zato grem raje domov pa mal kavčat... user posted image  pa kako juhico si bom skuhala, mam ful zelenjave, da o čajčku in limoni niti ne govorim

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.1.2009 13:25:30   
Kliki
Kako ste punce?
Upam da ste boljš kot jast k se me je lotla driskain bruhanje, za povrh imam pa še tečko.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
29.1.2009 13:26:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sej zato grem raje domov pa mal kavčat... user posted image  pa kako juhico si bom skuhala, mam ful zelenjave, da o čajčku in limoni niti ne govorim

pridnauser posted image
špelka ma zdej me je mal strah k glih v takem cajtu sm v prvi nosečnosti krvavela ampak se je na konc vse ok izteklo,pol pa še živci zarad službe pa tko in se še prehitro lahk zgodiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
29.1.2009 13:32:11   
spelka12
O vem. Jest sem sicer krvavela prvič v 11 tednu, ampak me je blo ful strah. No a testa še nis naredila? Kaj pa še čakaš? Dovoljenje? Dovoli ti!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
29.1.2009 13:32:55   
sonček33
špelči a si ti frej?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 921
29.1.2009 13:33:31   
spelka12
Ne zakaj?user posted image A tko zgleda user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 922
29.1.2009 14:29:49   
Anonimen
ja test je pokazu plusek sam k mam pregled šele 13.2. me je kr strah če je kej narobeuser posted image križ me boli za popi.....

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
29.1.2009 14:34:29   
jazzz27
larilu..je izcedek rjav? Piješ magnesol?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.1.2009 14:35:28   
jazzz27
jaz imam pa neko sranje..ne vem če nisem lahkega vnetja fasala, ker mam tud nek čuden izcedek. A se lahko canasten tableti uporabljajo? Kaj priporočate?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.