![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:00:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj srčice Spps tole je pa bila budnica A so te slabosti končno pustile pri miru? ne še čist naš bebi uživa,ko mi lahk brca v želodec
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:00:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce, jaz sem še tukaj. Ja, mislim, da je včeraj šel čep. tudi danes je še rjkav izcedek. mali se je umiril, vsake toliko še s komolcem ali kolenom sporoči, da je ok. V P so mi včeraj sicer nekaj o enih popadkih govoril, a jih jz ne čutim, zaprta tut še čist. Jutri grem zjutraj spet v P in pomoje bom kar tam ostala, ker na Jesenicah ponavadi ne čakajo dlej kot 1 teden po roku...Bomo videli. Kuhamo? Jaz mam poln hladilnik - haše omaka, segedin, solatka, goveja župca... Nekej se bo našlo Sem pa ravnokar zmazala pol Milke, tako da... A ste ve guta? Bom pol prebrala kaj ste kej načvekale. A se aqua kej javi? Pa oktavija, murkica? pikica,o????? če pa jutri ostaneš v P,da ti čimprej mine in,da boš lahk čimprej cartala svojega bebija
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:04:13
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzy mirna . Sem bila zadnje dni na menopurju že prav sitna. Sama sebi odveč...Kar grizla bi No pa sem šla v šoping in je bilo malo boljše . Od včeraj sem pa kar v redu. Razen, da me prsa bolijo za pop... in bradavice so občutljive. Kaj šele bo, ko bom začela z utropizderajem Pa ti? Vidim, da kuhaš, pečeš, papcaš kaj hočmo, to mi gre sedaj nojbolš od rok in v usta . Ah saj zdaj boš pa spala, ko boš zaćela s progesteronom . Sicer pa lubica, nasmeh na usta, Sem zadnjič enkrat popoldne mislila na tebe (ni čudno da se mi sanja potem ponoči o tebi ), kako kaj boj s palčkami? Upam, da ti uspeva.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:10:32
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy sam da te mora ne tlači . Palčke tud kar OK. Čez dan se itak zamotim in kar gre, če je pa kakšna kriza pa 1/4 nikorete požvečim ali par dimov potegnem in se kar izide. Zvečer po večerjici, pa ene 3-4 skadim največ do polovice in sem kar zadovoljna. Nimam občutka, da se kaj pretirano odrekam, pokadim pa skoraj nič . Zgleda sem najdla sistem, ki mi kar odgovarja in ni prehude živčne vojne
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:13:22
|
|
|
|
jazzz27
|
Je kar hudo se neki stvari odrečt, ko se jo že navadiš, ane? A s tistimi obliži si že probala? K jih tako reklamirajo. Kaj boš pa naprej zdaj, ko boš nosečka? Baje ni dobro takoj prekint v nulo...ne vem. Nisem nikol kadila, pa ne vem....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:21:34
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy tisti obliži vsebujejo 25 mg nikotina, kar je 12,5x več kot ena moja škatlica cigaret (torej kot kot 1 šteka cigaret!!!!! - zato nikakor ne priporočajo nosečnicam!!!) Nekako se mi zdi, da je to prehuda doza in da potem čutiš le še večjo potrebo po nikotinu. Zato požvečim le 1/4 žvečilnega, pa še to je približno doza petih cigaret. Itak kadim najlažje možne cigarete...če bom noseča upam, da mi bodo zasmrdele. Če ne bomo pa počasi takole gviral. Še vedno mislim, da je to veliko bolje kot kaditi naprej ali čisto nehati pa biti živčna.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.1.2009 12:23:40 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:24:03
|
|
|
|
spelka12
|
gantar naša nosečka. Lepo, da se nam javiš. sonček - bejž rodit
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:34:42
|
|
|
|
jazzz27
|
Uh Žižika sploh nisem vedela, da so to tako konjske doze. Ja pa to je potem samo zavajanje folka. No potem pa še od teh obližov rataš odvisen . Lepa reč . Jaz tudi mislim da je bolš da počas nehaš. Sicer pa če tvoj kadi ti to ne pomaga najbolš. Ah te palčke!! Ko bi ble ene 30 let nazaj bi te za ušesa . Saj ti bo uspelo. Že kaj veš, če boš dobila jutri dr. D-ja? Špelkiiiiiiii..kako si preživela stopko? Je pekla ritika? Kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:37:24
|
|
|
|
sonček33
|
sonček - bejž rodit To sem pa pomoje že enkrat slišala Kako si?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:41:36
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sonček - bejž rodit To sem pa pomoje že enkrat slišala Kako si? A samo enkrat . Popravljam : bejž rodit, bejž rodit, bejž rodit, bejž rodit, bejž rodit.......................... Sem odlično. Sem že na IVF napisala, da imam čist polna jajca in zdej vsaj vem, kako se moj dragi počuti po suši . Revček bogi.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:45:43
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Špelkiiiiiiii..kako si preživela stopko? Je pekla ritika? Kako se počutiš? O ne pa ni, ker sem jo dobila za v trebuh . je že narejena in samo zapičiš pa stisneš. mala malca. žižika a ti si preživela stopko? Te je kej strah za jutr? Mi mormo bit za puncijo tešči, pa vi?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 12:52:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Špelkiiiiiiii..kako si preživela stopko? Je pekla ritika? Kako se počutiš? O ne pa ni, ker sem jo dobila za v trebuh . je že narejena in samo zapičiš pa stisneš. mala malca. žižika a ti si preživela stopko? Te je kej strah za jutr? Mi mormo bit za puncijo tešči, pa vi? U the best, da si to opravla na hiterco...midva sva se pripravljala, kot lačen srat . A vas je kaj strah za jutri? Si si kake municije protibolečinske zrihtala?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:03:31
|
|
|
|
ledenka
|
mene pa zgleda neka viroza hvata bom najbrž šla kar domov, mam dost za danes.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:09:35
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika viroza? O ne, tega pa ne sme bit. Zdej si in morš bit zdrava. Domov ležat. jazzzika ja, ful me je strah bolečine. Ampak tablet pa nimam nič, bom rajš jamrala, pa sama seb se smilila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jaz sm mogla pa prov za pol urce ležat k me je preveč bolel tko da upam da ne bo nobene krvavitve čeprav neki rjavga se že kaže ampak kaj čem jazzi a ti si pa tok založena s cukrom?madonca pol lahk nardiš sugar party ajsi pejt počivat pa kak čajček z limonco popij,le pazi da ne boš res kakšne viroze staknila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:15:24
|
|
|
|
spelka12
|
larilu nč še obupat, ni je še. Mene je tud v zvijal takrat kot pred , še bolj.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:18:54
|
|
|
|
ledenka
|
sej zato grem raje domov pa mal kavčat... pa kako juhico si bom skuhala, mam ful zelenjave, da o čajčku in limoni niti ne govorim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:25:30
|
|
|
|
Kliki
|
Kako ste punce? Upam da ste boljš kot jast k se me je lotla driskain bruhanje, za povrh imam pa še tečko.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sej zato grem raje domov pa mal kavčat... pa kako juhico si bom skuhala, mam ful zelenjave, da o čajčku in limoni niti ne govorim pridna špelka ma zdej me je mal strah k glih v takem cajtu sm v prvi nosečnosti krvavela ampak se je na konc vse ok izteklo,pol pa še živci zarad službe pa tko in se še prehitro lahk zgodi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:32:11
|
|
|
|
spelka12
|
O vem. Jest sem sicer krvavela prvič v 11 tednu, ampak me je blo ful strah. No a testa še nis naredila? Kaj pa še čakaš? Dovoljenje? Dovoli ti!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:32:55
|
|
|
|
sonček33
|
špelči a si ti frej?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 13:33:31
|
|
|
|
spelka12
|
Ne zakaj? A tko zgleda
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 14:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja test je pokazu plusek sam k mam pregled šele 13.2. me je kr strah če je kej narobe križ me boli za popi.....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 14:34:29
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu..je izcedek rjav? Piješ magnesol?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 29.1.2009 14:35:28
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz imam pa neko sranje..ne vem če nisem lahkega vnetja fasala, ker mam tud nek čuden izcedek. A se lahko canasten tableti uporabljajo? Kaj priporočate?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.