yania
|
Ojla...prej mi je nekaj povezava na RR nagajala, sploh nisem mogla gor...no mi je uspelo..kaj ste tolk čvekale, da je ven metalo...... Srečanje....no pa poglejmo, kar nekaj vas je za to...no če v zadnjem trenutku spet vse odpoveste, jaz obljubim da ne bom...ponavadi se kr držim tega. Je edino en problem, ravno danes smo se s sodelavkami zmenile, da se dobimo v petek, samo to bo itak okrog 19.ure, do takrat pa bomo me že gotove, a ne...se pa dobimo verjetno v Argentinski, ki je v BTCju.... Zvezda, super ideja, tudi jaz bi to predlagala....... Ja jaz sem za 17.uro, da mi ne bo treba vmes še domov hoditi, če vam je prav no, da ne bom kot brezdomec po BTCju hodila....če pa ne gre drugače, pa tudi na 16.pristanem,,,ni panike, sem zelo prilagodljiva oseba CITA in PUPA za vaju....Pupa, tudi jaz imam trenutke žalosti, pa ne domotožje, saj imam moje en štuk nižje, ampak kr tko no, hormončki.....ti nam kar povej, ko te kaj tare...zato smo tu, a ne..... Cita, ti pa pazi, kot pravi Najaa, ne sekiraj se, to je še slabše...glej, vem da je grozno, ko imaš še eno pupo doma, samo če bo treba, bo pač treba jit prej....vse za dobro....pa še tebi bo odleglo... Jaz sem pa danes začela s tistimi zvarki (Pregnancycare)....vitaminsko tableto sem vzela le pol, tisti želejček (omega 3 kisl.) pa celega.....takoj po kosilu...pa mi ni še nič slabo..mislim da kar bo...ja je rekla sestra, ko sem bila v zdr.domu da moram kar nekaj jesti, ker otroček pobira meni..on ima že dovolj, jaz bom pa boga...ma kosti, in nohti vidim da ni tako kot bi moglo biti...imam nalakirane nohte s prozornim lakom, trdim, pa je vse mehko...pa tako super sem jih uspela spravt v red, pred zanositvijo... AJa, pa po bolniške liste mi ne bo treba več k O.Zdr., ker mi je dala kar oba lista (za jan, in do 7.2.)...sam sem se pa zafrknila, ko sem obe potrdili o datumu poroda pustila tam, 2 kopiji, tako da me zdaj še čaka eno v moji kartoteki, pa bo treba it iskat..... Pa sej ne vem, zakaj sem še imela eno...original sem dala na socialni, v službi je naredila kopijo, eno za O.Z., kaj pa eno? Mislim da za G, samo zakaj potem ni zadržala tam sestra pri G?...ma ne vem..no ja...... nič, lepo bodite...jaz bom počasi morala po našo miškolinko, ko ima plesne v vrtcu do 16.30, je pa to samo čez cesto...
|