Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 12:58:51
|
|
|
|
|
Pupa zate veliko veliko ... Moje poročilo iz pregleda ni nč dobro čaka me nekaj najhujšega sej sem pričakovala ampak mi je sedaj vseeno hudo...moje otekanje v noge ni normalno kar sem vedela in moji G to sploh ni všeč ker kg kr rastejo ampak sem ji povedala da še vedno pazim pr hrani ampak je rekla sej vem da ste pridna ampak ste pa polna vode...in kaj me čaka ker imam pritisk tudi kar visok spodnjega sem danes imela 98 mi je rekla da si moram doma merit pritisk redno in če bo nad 90 takoj še tisti moment k njej nazaj in me bo dala v bolnico kar pa vem da mi ne uide zdele sem si ga merila in je bil 88 zelo zelo malo manjka ampak tako pač je nosečnost mi pokazala vse kar je možno veliko slabega nekaj najbolj dobrega pa bo ko rodim in vidim svojo malo miss in da mi rečejo da je zdrava...Punce grem nekaj pojest nisem za popolnoma nč popoldne pa še šibam v Velenje v Mullerja s sestro ker pol tak ne vem kdaj bom spet lahko šla...pač tako je... Punce lepo se imejte in se javim ko pridem malo k sebi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:00:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec copati z gumo - kaj vem, nam so v MŠ naročili naj imamo take ma meni osebno se zdijo taki tudi najbolj praktični. kaj vem.... al pa res tak, kot je ena napisala, da kupiš neke ful poceni pa jih pol vržeš stran. nekak se mi zdi fuj, da bi tam po onih tuših in wc-jih hodila in pol še doma z njimi.... moje mnenje pač....
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:03:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pupa zate veliko veliko ... Moje poročilo iz pregleda ni nč dobro čaka me nekaj najhujšega sej sem pričakovala ampak mi je sedaj vseeno hudo...moje otekanje v noge ni normalno kar sem vedela in moji G to sploh ni všeč ker kg kr rastejo ampak sem ji povedala da še vedno pazim pr hrani ampak je rekla sej vem da ste pridna ampak ste pa polna vode...in kaj me čaka ker imam pritisk tudi kar visok spodnjega sem danes imela 98 mi je rekla da si moram doma merit pritisk redno in če bo nad 90 takoj še tisti moment k njej nazaj in me bo dala v bolnico kar pa vem da mi ne uide zdele sem si ga merila in je bil 88 zelo zelo malo manjka ampak tako pač je nosečnost mi pokazala vse kar je možno veliko slabega nekaj najbolj dobrega pa bo ko rodim in vidim svojo malo miss in da mi rečejo da je zdrava...Punce grem nekaj pojest nisem za popolnoma nč popoldne pa še šibam v Velenje v Mullerja s sestro ker pol tak ne vem kdaj bom spet lahko šla...pač tako je... Punce lepo se imejte in se javim ko pridem malo k sebi cita drži se. pa veliko da bo vse ok in da boš čim bolj dolgo zdržala doma. z malo bo pa itak vse ok! ziher!
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:04:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ure še nismo določili. Če bo petek, super. Ura pa verjetno popoldan? Dopoldan imam jaz UZ.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:05:06
|
|
|
|
Najaa
|
cita, še zate en Pritisk in zatekanje hkrati ni dobro in če boš morala v P, boš pač šla. Glej, sej vem, da je hudo, sam itak boš kmalu imela svojo pupiko in bo vse za tabo. Jaz sem pa hotla vprašat, do katere številke ste oblačila oprale? Sem misla, da bi do 68.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:07:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pupa zate veliko veliko ... Moje poročilo iz pregleda ni nč dobro čaka me nekaj najhujšega sej sem pričakovala ampak mi je sedaj vseeno hudo...moje otekanje v noge ni normalno kar sem vedela in moji G to sploh ni všeč ker kg kr rastejo ampak sem ji povedala da še vedno pazim pr hrani ampak je rekla sej vem da ste pridna ampak ste pa polna vode...in kaj me čaka ker imam pritisk tudi kar visok spodnjega sem danes imela 98 mi je rekla da si moram doma merit pritisk redno in če bo nad 90 takoj še tisti moment k njej nazaj in me bo dala v bolnico kar pa vem da mi ne uide zdele sem si ga merila in je bil 88 zelo zelo malo manjka ampak tako pač je nosečnost mi pokazala vse kar je možno veliko slabega nekaj najbolj dobrega pa bo ko rodim in vidim svojo malo miss in da mi rečejo da je zdrava...Punce grem nekaj pojest nisem za popolnoma nč popoldne pa še šibam v Velenje v Mullerja s sestro ker pol tak ne vem kdaj bom spet lahko šla...pač tako je... Punce lepo se imejte in se javim ko pridem malo k sebi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:08:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, še zate en Pritisk in zatekanje hkrati ni dobro in če boš morala v P, boš pač šla. Glej, sej vem, da je hudo, sam itak boš kmalu imela svojo pupiko in bo vse za tabo. Jaz sem pa hotla vprašat, do katere številke ste oblačila oprale? Sem misla, da bi do 68. jaz sem do 62 za začetek. ker nisem imela pojma, kako bi se sploh zraven spravla. najprej sem si do 68 zložila, pol so se mi pa one ta večje zdele ful velike pa sem jih kar izločila. mogoče mi bo še žal. mogoče pa jih še vmes operem, ko bom čakala na odhod v P.
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:08:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, še zate en Pritisk in zatekanje hkrati ni dobro in če boš morala v P, boš pač šla. Glej, sej vem, da je hudo, sam itak boš kmalu imela svojo pupiko in bo vse za tabo. Jaz sem pa hotla vprašat, do katere številke ste oblačila oprale? Sem misla, da bi do 68. Jaz sem do 68...kar večjih tak nimam...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:18:59
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pupa zate veliko veliko ... Moje poročilo iz pregleda ni nč dobro čaka me nekaj najhujšega sej sem pričakovala ampak mi je sedaj vseeno hudo...moje otekanje v noge ni normalno kar sem vedela in moji G to sploh ni všeč ker kg kr rastejo ampak sem ji povedala da še vedno pazim pr hrani ampak je rekla sej vem da ste pridna ampak ste pa polna vode...in kaj me čaka ker imam pritisk tudi kar visok spodnjega sem danes imela 98 mi je rekla da si moram doma merit pritisk redno in če bo nad 90 takoj še tisti moment k njej nazaj in me bo dala v bolnico kar pa vem da mi ne uide zdele sem si ga merila in je bil 88 zelo zelo malo manjka ampak tako pač je nosečnost mi pokazala vse kar je možno veliko slabega nekaj najbolj dobrega pa bo ko rodim in vidim svojo malo miss in da mi rečejo da je zdrava...Punce grem nekaj pojest nisem za popolnoma nč popoldne pa še šibam v Velenje v Mullerja s sestro ker pol tak ne vem kdaj bom spet lahko šla...pač tako je... Punce lepo se imejte in se javim ko pridem malo k sebi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:19:29
|
|
|
|
felix7
|
cita, zdaj bo pa še bolj pomembno, da se čisto nič ne sekiraš in ne obremenjuješ in da pritisk ostane pod 90. Čuvaj se, me bi še malo klepetale s tabo. Če te pa slučajno doleti P predčasno, pa en laptop sabo vzemi, da bomo na tekočem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:21:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, še zate en Pritisk in zatekanje hkrati ni dobro in če boš morala v P, boš pač šla. Glej, sej vem, da je hudo, sam itak boš kmalu imela svojo pupiko in bo vse za tabo. Jaz sem pa hotla vprašat, do katere številke ste oblačila oprale? Sem misla, da bi do 68. Jaz sem do 68...kar večjih tak nimam... jaz sem prala do 68, pa tut še kaj večjega je vmes padlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:21:51
|
|
|
|
|
Joj joj ni dovolj slabo poročilo iz pregleda me pa zdele Laura kliče iz šole da jo je ena sošolka vrgla po tleh oz.porinala in da jo komolc fulll boli da ne more nč ja kaj sledi gremo k zdravniku pa sej pravijo če ima hudič mlade da jih ima velik a ne nekako tako se tole gre...GROZAAAAAA Hvala za objemčke...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:22:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ure še nismo določili. Če bo petek, super. Ura pa verjetno popoldan? Dopoldan imam jaz UZ. kakor rečeš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:24:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj joj ni dovolj slabo poročilo iz pregleda me pa zdele Laura kliče iz šole da jo je ena sošolka vrgla po tleh oz.porinala in da jo komolc fulll boli da ne more nč ja kaj sledi gremo k zdravniku pa sej pravijo če ima hudič mlade da jih ima velik a ne nekako tako se tole gre...GROZAAAAAA Hvala za objemčke... za Lauro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:24:36
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, še zate en Pritisk in zatekanje hkrati ni dobro in če boš morala v P, boš pač šla. Glej, sej vem, da je hudo, sam itak boš kmalu imela svojo pupiko in bo vse za tabo. Jaz sem pa hotla vprašat, do katere številke ste oblačila oprale? Sem misla, da bi do 68. js sn jih tut kr do 68...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:25:31
|
|
|
|
trezika
|
držimo pesti za cito in lauro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:26:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, zdaj bo pa še bolj pomembno, da se čisto nič ne sekiraš in ne obremenjuješ in da pritisk ostane pod 90. Čuvaj se, me bi še malo klepetale s tabo. Če te pa slučajno doleti P predčasno, pa en laptop sabo vzemi, da bomo na tekočem se strinjam in da bo za zihr vse vredu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:27:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
pupa7 - cita - te popolnoma razumem.Tebi je še težje ,ko imaš doma otroka,če se prav spomnim.Jaz sem se že samo za mojo mačko sekirala ,da ne bo lačna.Itak ,pa upam ,da ti ne bo treba za inventar v p.Če pa kaj pride ,pa boljše ,da si tam sam ,da bo tvoj otrok zdrav.Če bom jaz preživela ,ko mam danes en mesec bolnice pol verjamem ,da boš tud ti. tasa_m - vidim ,da si ti že res perajt ,da prideš k meni.Če kaj ne veste se kar obrnite na taso ona vse zna.Piflarka .Ne vem kaj se s tabo družim ,če jaz nisem vedla nič o dobeni stvari.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:28:27
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Joj joj ni dovolj slabo poročilo iz pregleda me pa zdele Laura kliče iz šole da jo je ena sošolka vrgla po tleh oz.porinala in da jo komolc fulll boli da ne more nč ja kaj sledi gremo k zdravniku pa sej pravijo če ima hudič mlade da jih ima velik a ne nekako tako se tole gre...GROZAAAAAA Hvala za objemčke... Joj...zdej pa še za Lauro....upam, da si ni kaj zlomila in da je samo oteklina...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:30:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pri nas ,pa peremo od št. 44 do št.56,mislim babi pere mi samo počivamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:34:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas ,pa peremo od št. 44 do št.56,mislim babi pere mi samo počivamo iiiiiiiiiiiiiiiiii kk je to drobčkeno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:35:25
|
|
|
|
trezika
|
aja, persida, ti še kr odštevaš nosečnost? na tem trakecu ti piše, da si noseča 34. tednov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:37:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, persida, ti še kr odštevaš nosečnost? na tem trakecu ti piše, da si noseča 34. tednov mogoče še kakšnega notri skriva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:38:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pa kaj je letos to za eno leto,pa kar za vse vas - verjetno slab začetek ,dober konec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 29.1.2009 13:43:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - ma jaz še skoz štejem tedne ,samo upam ,da dobim prej otroka k sebi kot se mi izteče trakec. felix7 - še čakam na tretjega saj mi je g. na zadnjem uz rekel,če bi vam danes moral povedat koliko jih nosite bi vam rekel ,da tri tak ,da. Pa saj si slišala verjetno ,da taso čakam.Joj kak me bo ,nič ji povedat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?