Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:17:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO metaaaaaaaaaaaaa ti si ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNN!!!! ta komad SEM RABLA ZDAJ PRED SPANJEM!!!!! HVALA Glih malo me je prehitela.... Mene pa je moj možek pokril zdej,ki sem rekla,d a me zebe...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:17:42
|
|
|
|
KAHLO
|
samo nikjer ne piša imena benda......a sem čorava al pa moram it spat meta to je bil pa zdaj balzamček za mojo dušico tak bi šla na njihov koncert......pa je še ronja premajhna da bi šla z mano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:18:45
|
|
|
|
KAHLO
|
lara a se nebi vidva raje malo stistnila....se boš hitro pogrela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:19:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara a se nebi vidva raje malo stistnila....se boš hitro pogrela Ma tle je bolj zabavno...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:19:55
|
|
|
|
meta21
|
kahlo sej ti je Lara link prlepla...urban & 4, prej je bil pa v skupini LAUFER, ki je izvajala tole pesem...
< Sporočilo je popravil meta21 -- 28.1.2009 23:20:23 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:22:00
|
|
|
|
KAHLO
|
meta si me prehitela....sem že našla....sem bla k esemralda lara zgleda da je meni zadne cajte tud bl tu zabavno k z mojim možiclom.....vidi večer samo ta tv ekran mislita da bi pomagalo kaj če bi tako zadencala k una na tisti strani k si jo ti lara prpopala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:22:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bi šla pa na Jana Plestenjaka.... na njegov koncert pa tudi nanj, ma kaj ku on ima rad lepe, mlade in elegantne bejbe.... pa elastika od štumfou se ne sme poznat na nogah... No, zdej hmal ima koncert, ma bi mogla it od doma prej, ko bi šla moja čebelca spat, to se mi pa noče....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:22:55
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO metaaaaaaaaaaaaa ti si ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNN!!!! ta komad SEM RABLA ZDAJ PRED SPANJEM!!!!! HVALA Glih malo me je prehitela.... Mene pa je moj možek pokril zdej,ki sem rekla,d a me zebe... Pol sva pa obe zakon . Pa še tvoj možek pa še Kahlo pa .... najboljš da res počas pristanem in grem spat preden se mi čist odpele, ker se tle režim sama seb oz. vama in se je moj že 3x pripeljal s pisalniškim stolom iz sosednje sobe, če sem si mogoče kej zrolala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:24:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mislita da bi pomagalo kaj če bi tako zadencala k una na tisti strani k si jo ti lara prpopala hm, pozornost bi definitivno pridobila...k čemu bi pomagalo pa ne vem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:24:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
mislita da bi pomagalo kaj če bi tako zadencala k una na tisti strani k si jo ti lara prpopala Probaj..... jst sem čist hepi, če me pusti pri miru... hahaha...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:25:41
|
|
|
|
KAHLO
|
hmmm....jaz pa že tako dolgo nisem bla na kakšni žurki....k mi ta moja madam na zizi visi....no pa so me babnce na smučanju (zdaj k smo bli v avstriji ) prepričale da grem z njimi za tri ure pa pol me moj pokliče k bo treba dojit....in evo da sem res šla.....sem ji je v tisti švabski huti z švabskimi štikli čist strgalo..... evo zdaj pa je padla komanda da se pr nas mašinerije vgasnejo in bo treba it drejmat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:26:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi šla pa na Jana Plestenjaka.... na njegov koncert pa tudi nanj, ma kaj ku on ima rad lepe, mlade in elegantne bejbe.... pa elastika od štumfou se ne sme poznat na nogah... Sem danes v Lady pri frizerju prebrala, da išče samo romantiko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:26:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
s pisalniškim stolom iz sosednje sobe, če sem si mogoče kej zrolala Kok je fajn..... se tok režim, da se bom polulala.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:26:39
|
|
|
|
KAHLO
|
meni se zdi da me že predolgo pusti na miru mah hitro si še en štiklc zarolam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:27:27
|
|
|
|
KAHLO
|
grem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:27:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
evo zdaj pa je padla komanda da se pr nas mašinerije vgasnejo in bo treba it drejmat..... A imaste na žetone?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:27:56
|
|
|
|
meta21
|
jest tud grem...Boge ve k jutri (no zdej je že danes ) to berete... Noč ima svojo moč Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:28:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft evo zdaj pa je padla komanda da se pr nas mašinerije vgasnejo in bo treba it drejmat..... A imaste na žetone?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:33:14
|
|
|
|
gloria
|
...ta je dobra...glih za nas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:34:36
|
|
|
|
gloria
|
...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:37:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajo ... men so nehali... po vseh dragih pi...... sem ugotovila, da obična stara subrina dela čudeže
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:37:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajo ... Jaz sem si jih tudi prej umila.. in ja... za se zjokat... so mi komaj zdej začeli izpadat....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:37:12
|
|
|
|
gloria
|
joj fiši upam da že imate elektriko ...punce nočka .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:38:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajo ... men so nehali... po vseh dragih pi...... sem ugotovila, da obična stara subrina dela čudeže ...ma jaz mam tistega od wishiya pa nič ne pomaga..bom probala z subrino
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 23:40:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajo ... Jaz sem si jih tudi prej umila.. in ja... za se zjokat... so mi komaj zdej začeli izpadat.... ...men pa že dva mesca in to ful...mi je že v lekarni zadnjič rekla ko sem šla po še eno dozo šampona da naj obiščem dr. če ne neha....zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?