Raho
|
Joj, želva, samo še tri tedne . Mi je bliskovito minilo. Jaz sem v službi, pa se mi ne da delati. Pravzaprav ne vem, kje naj se lotim dela, zato sem ugotovila, da je najbolj varno, da se malo sprehodim po RR in se odločim, kaj naj počnem . Ayo, sploh ti še nisem čestitala za . Pa tudi vsem ostalim nosečkam . Pri nas smo s produkcijo zaključili. Me EMŠO že kar fajn opozarja, da je čas za reprodukcijo že skoraj mimo No, sicer sva z Organom debatirala o tretjem... Ampak - sedaj imam strokovko na porodniškem, pa moram to leto delati, res moram, potem bom stara že 37, dokler bom rodila bom 38... Če se na posreči takoj (no, do sedaj se je dvakrat v prvo in enkrat v drugo ), sem jih lahko že 39... Še huje pa mi je, ko pomislim na komplikacije med nosečnostjo. Ta tretja nosečnost je bila zame dobesedno živčna vojna in definitivno preveč za mojo dušo. Meni je s strani G: ponovna nosečnost tako ali tako odsvetovana - zaradi možnih zapletov. Me je hotela že med CR sterilizirat, ampak sem jo potem nekako pregovorila, da še ne, ker nikoli ne veš. Jutri grem, da mi vstavi Mireno. Sedaj, ko berem, kakšne zaplete imajo nekatere, pa me je kar groza. A jo ima katera od vas? In kako jo prenaša? Druga možnost, o kateri sva se pogovarjala z Organom, pa je rejništvo. Ne vem... Meni je všeč tudi ta ideja. Ampak je pa Organ malce skeptičen. Sem si ogledala slikice vaših zakladkov in so rpav vsi fletni, tako kot se za decembrčke spodobi . No, mi smo končno dokončali mansardo - nam je tako všeč zgoraj, da skoraj nismo več nič v stanovanju . Otroka imata tam ogromno placa za igranje. Soba je velika 80 m2 in tako tudi dovolj velika za vse Živine vragolije. Kako pa kaj vaši otroci jedo? Jaz iamm občutek, da Žive nikakor ne moremo nasititi. Cel dan nekaj melje. Včeraj sem ji gledala dobesedno pod prste, kaj vse je pojedla in zvečer naštela - velik kos kruha s topljenim sirom za zajtrk, juhica na obisku pri babici, zelenjavna prikuha pred spanjem, filana paprika s pire krompirjem za kosilo, banana, mandarina, kivi, 4 keksi, kruh namazan z marmelado, fruchtzwerge in 4x dojenje. Pa je suha ko glista
|